Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım benim korkma lütfen bak moral en büyük destek şimdi sen belkidee 18-19. günlerde yumurtladın belki o zaman olan ilişkide sonraso-ında döllendi üzeirnden daha kaç gün geçti bakk korkma benim deidğim gibi emin ol geç döllenme olduusende bnimki gibi oldu bellkide alttan bakarr görünürmü diyee ama bak bu tür olaylar çok oldu ve kızlar kesinlikle tek doktorla kalmayın diyo sende kalma ve hemen hareket etme bekliycez tamammı gülüm sonunda görücez o minnak keseyi emin ol

ay su beli.rtislik ne kotuymus be elifim cok kotuyum kagıttaki tum sorularım cantamda ole kalıverdi ya.

sorucaksın gülüm hepsini gör bakk ben eşime bile dedim bizimki gibi ama ben melisaya ses etmedimki zaten korkuyo takmasın diyee değerin 64 gülm benden 4 fazla yani keisnlikle benim gibi oldun sen bekle bakk görüceksin kokrtuğunla kalıcaksın

melisamm evde gebelik testin varmı bir yap bakalım daha koyumu çıkıcak açıkmı belli olurr yani varsa yap hemen şimdi balım

dur gülüm vaktim geldi testi sonra yaparım ben cıkıyorum simdi ultrosaon için dua et bana minnosum. gelince haber ederim.

tmm canım benim bana haber et mutlaka sonucu bekliyorum dualrım seninle fıstığım için rahat olsun hayırlı haberlerle gel inşşşşş

evet melisanın testleri pozitif çıkmıştı şimdi olay ne anlamadım:26:

evet melisanın testleri pozitif çıkmıştı şimdi olay ne anlamadım:26:

evet canım pozitif çıkmıştı bugün gitti keseyi görmeye doktor görememiş tekrar kan istmeiş birde ayrıntılı usg demiş gitti bekliyorum ses yok dış gebelik olabilir demiş ama bence değil çünkü melisamın adetleri düzensizdi ne zaman yumurtladığıda belli değil benimde öyle 20.günlerime doğru olmuştu ve adetimi 7 gün geçtiğinde doktor sadece rahim kalın dedi kan istedi ve değirm 60 çıktı kese gözükmedi 2 hafta sonra çağırdı işte daha 4 haftalık bile değil demişti 2 hafta sonra gititm onda bile görünmüyo nerdeyse yok gibi birşey yeni oluşuyo demişti çok geç döllenme olmuş dedi şimdi melismında 64 değeri bence onunda geç döllenme oldu bu haftalarda zaten kese gözükmez dimi eminm geç döllenmeyseee:26:

kolay gelsin hamarat gebbeee
melisa inşallah güzel haberlerle gelir canım yaa

sağolsın canım benim inş eminem yaa benim içim rahat öyle hissediyorum bence sorun yok aksini düşünmek bile istmeiyorum hakkında hayırlısı olsun arkadaşımın inş:26:

bencede geç döllenmedir doktorlar kötü haber tellalı zaten boş verr eminim iyi haberlerle gelecektirr rabbim yardımcısı olsun

eminem birşey sorucam sana benim 2 gün önce sol göğsümden su gibi birşey geldi normalmi acaba ne demek oo anlamdım ben:26:

bencede geç döllenmedir doktorlar kötü haber tellalı zaten boş verr eminim iyi haberlerle gelecektirr rabbim yardımcısı olsun

bencde öyle <aten melisamın doktoru nasıl doktor anlamdım ilgisizmiş ben ona güvenmiyorum benim doktorumdan Allah razı olsun ne desem dinler huzur veiryo bende o zaman değerim düşük demiştim nasıl moral vermişti olurmu ok iyi falan böyle şöylee meliamında değiştirmesi gerek aslında doktorun çok etkisi oluyo

eminem birşey sorucam sana benim 2 gün önce sol göğsümden su gibi birşey geldi normalmi acaba ne demek oo anlamdım ben:26:

elifim kendiliğindenmi geldi yoksa sen sıkıncamı geldi:26:
kişiden kişiye değişiyo süt gelme olayı bazıları gebeyken geliyo sütü bazılarıda doğumdan sonra gelir :26:

elifim kendiliğindenmi geldi yoksa sen sıkıncamı geldi:26:
kişiden kişiye değişiyo süt gelme olayı bazıları gebeyken geliyo sütü bazılarıda doğumdan sonra gelir :26:

ben sıkınca gledi kuzum daha gelmedi ama su gibi birşeydi eminem:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…