Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Moonumm sagolasin canim benim daha bezden kesme isine baslamadim ancak yerlestim sil supur derken yorgunlumu atamadim moralumizde hic yoj gece boyle kabuslar gordum nefesim daraldi nefessiz kaldim uyandim esim acisi dan cok stresliyim rabbim hayirlara cikarsjn sen nasilsjn kuzularim nasil opuyorum ikisinide

Havalar sicakken basla cnm .hayir olsun insallah .bizde iyiyiz yorgunluk cok coxuklarla ugrasmaktan zaman nasil geciyo anlamiyorum yetismeye.calisiyirum herseye iki velet zor oluyomus:))) rabbim kolaylik versin hepimize

Havalar sicakken basla cnm .hayir olsun insallah .bizde iyiyiz yorgunluk cok coxuklarla ugrasmaktan zaman nasil geciyo anlamiyorum yetismeye.calisiyirum herseye iki velet zor oluyomus:))) rabbim kolaylik versin hepimize

Evet canim dun basladim ama cok yorucu yani surekli aklinda unutsan gitti sabir işi benlik degil ki cok sukur alisim zorlamiyo cok ama tamamen alissak hayirlisiyla

Sewdammm nerelerdesun ortalik karisik sende girmiyosun bi ses et kuzum iyimisiniz esun nasil

Kızlar bı gırıp yazamadım telden yazıyorum bı bakıyorum gondermeden sıteden cıkarılmısım sınır oluyorum bız ıyıyız şükür sıcaklar harıcc cok bunalıyorum iyıce agırlastım bıraz assagıda tasıyorum bunu cok baskı yapıyo ayakta fazla kalma dedı doktor ama nasıl Saglıkla su 6 haftayıda doldururuz inş sanırım eylül 10 dan sonra alırız ozaman tarıh verelim dedi bızden bole alıntı yapamadım okuycam şimdi hepsını fındık senı meraktayım nası gıdıyo kalp atıslarını duydunmu hersey yolundamı elifcım Allah esininde tum polisimizin askerımızın yardımcısı olsun kotu gunler geçsin gıtdın bıan once inş

Slm canlarim cok sukur kalp atışımızı dıyduk hersey yolunda sadece bulantılarım çokk faxla kötü kusuyorumm.Bu hafta sonu kısmetese tek erlek kardeşimizi evlendireceğiz sonrason da kısmet olursa uçuyorummmm 4.aydır istanbul dayım sıkıldımmmm.

Kızlar nasılsınız ben kötüyüm dün döndüm bugün lekelenmem okdu pembe kahve gibi bişey çok korktum dr eşimin arkadaşı gel hemen dedi gittim progestan iğne yaptı içerde aktif kanama yok dedi belki tahriş falan dedii.Çook korkuyorumm

Kimseler yok neden gelmiyorsunuz
Fındıgım gecmiş olsun kıyamam sana uzme kendını yorulmuşsundur belkı yat dınlen bol bol sen zaten progestan kullanmıyomuydun ben tup tedavımde 12 hafta bıtene kadar hergun progestan iğne olmuştum doktor kanama alanı yok dedıyse korkma belkıde kese buyurken bıyerlere carpmış olabılır kahve leke cok problem değil onlar için kanama olmasın net bısekilde ondan korkuyolar sen stres yapma kuzucun senınle ınş annesı

Öyle cnm korkuyorum uzanıyorum yatıyorum kanama alanı yokmuş.

[QUObebisin afrkfnd, post: 42169393, member: 688156"]Öyle cnm korkuyorum uzanıyorum yatıyorum kanama alanı yokmuş.[/QUOTE]
Cnm bebisin allaha emaneet korkma eltimin sakir sakir kanamasi oluyodu kizi simdi yasina girdi rabbim korusun.ben gelemiyorum cok iki veletle cok zor.

[QUObebisin afrkfnd, post: 42169393, member: 688156"]Öyle cnm korkuyorum uzanıyorum yatıyorum kanama alanı yokmuş.
Cnm bebisin allaha emaneet korkma eltimin sakir sakir kanamasi oluyodu kizi simdi yasina girdi rabbim korusun.ben gelemiyorum cok iki veletle cok zor.[/QUOTE]

Amin cnm ya insaallah Rabbime emanet ediyorum.Senin sipaciklar nasil anlasiyirlami fatih pasa kabullendimi

fndfrkfnd .!.:
Cnm bebisin allaha emaneet korkma eltimin sakir sakir kanamasi oluyodu kizi simdi yasina girdi rabbim korusun.ben gelemiyorum cok iki veletle cok zor.

Amin cnm ya insaallah Rabbime emanet ediyorum.Senin sipaciklar nasil anlasiyirlami fatih pasa kabullendimi[/QUOTE]
Kabullendi cnm zaten hamileyken alistirdik kardes fikrine simdi kardesim demiyor benim bebegim diyor opuyor seviyor:) sukurler olsun abilik yapicak inşallah :)♡

Amin cnm ya insaallah Rabbime emanet ediyorum.Senin sipaciklar nasil anlasiyirlami fatih pasa kabullendimi
Kabullendi cnm zaten hamileyken alistirdik kardes fikrine simdi kardesim demiyor benim bebegim diyor opuyor seviyor:) sukurler olsun abilik yapicak inşallah :)♡[/QUOTE]

İyi çok şükür ya.Bugün öğleden sonra dr um öağırdı bakalım nolcakk

Slm canlar gelemedim kac gundur oyle yogunum ve oyle.yorgunum ki anlatamam tokattan geldik kardeşim geldi heo bi kosturma gezme sonra memlekete gittik nisanimiz vardi onun hazırlıkları kuafor derken babamlarda kaldik pikniklere gittik halamlara kahvaltilars gittik sonra kardeslerimun odalaruni degistirdik temizlik falan derken evime geldim cok sukur bu aralar sinir hali var aslında coktandir var ama artik kendimi cekemez olduum esimle.kiskancliklari yuzunden problemler yasadik ayrilma noktasina geldik ben kafama koydum ayrilicsm olmuyo benim asabiligim onun yasaklari goturmuyo artik kjrjyorum cok oda beni kirdi bu kiskanclik boyutu cok buyuk oldu bosanmaya karar verdim ama heran tetikte hatalarini kabuk ederek birraz biraz anlayisli olmaya calisiyo ilk olarak nisanda kuzenlerimle sinif arkadasimla tuttum oynadim ses cikaramadu ama bi o kadarki yabancilarinda turucaksin sandim.biran dedi sustu gidersen yasamam.olumum olursun elif ben bu meslwgi senin icin sectim ben bastan boyleydim artik sen katlanamiyosun diyo coxugun ustune yemun etti gidersem sebebim olursjn diye bazen cok iyiyiz bazen patliyorum cekio gidesim geliyo anliyi hemen basimda bitiyo o gun sabah gekdi isten sarildi agladi yalvardi ama.kizlar ben artik yapamıyorum tek.basima birde bu kiskancliklarla basedemiyorum hani evlendigimizde bu kadar gelmiyodu yeni evlilik heyecani falan ama giderek azalacagi yerde artti nasil olucak bilmiyorum bjz memlekete kardesimle gittik oda gececiydi sabahin altisjnda yoldan kamykn çevir cik gek dayanamadim.diyo ben babamlara.gittim ayri kalmaya karar vermek icin ayri kalmaliyiz dedim cikti geldi off doluyumki kusura bakmayin hayatim karmakarisik hakkimizda hayirlisi alisle esimle hayat biraz.yorucu ama.rabbim.acilarini gostermesin esimi seviyorum ama bazen katlanamiyorum dua edin

Ozim canim nasil gidiyo kizcen nasil minnakim nasil az kalmis doktora gittinmi durumlar.nasil rabbim hayirkisiyla kucagina almayk nasip rtsin ins hersey cok kolay guzel olur rabbim.ysrdimcin olsun canim benim

Finfigim canim benim evine gekmissin dugununuz olmus rabbim hayjrli ugurlu etsjn rabbim.utandirmasin.cok mutlu olurlar ins kanaman olmus korkma kuzum doktorda birsey olmaz demis duugundu yoldu yorulmussundir ayakta kalmakda yaoar bende alisde cam sikerken hafif olmustu ama icte birsey yoktu yorgunluktu isi gucu ve birlikteliği yasaklamisti rabbime.emanet ins korkma domtordan gekince haber et bu arada faceden eklemedin kuzum bekliyorum

Monummm kuzum senle faceden gorusiyoruz cok sukur takipteyim sureklu kuzukarimla seni benim fatih pasam abilerin en krali maasallah subhanallah kuzuma ikisinide opuyorum kocaman canim benim maasallah sizeeee

Elifim ne oldu cnm boşanma falan laflari aliş var ortada kuzum biz senden ikinci bebek haberi bekliyoruz sen neler yazmissin alis babasizmi buyucek kuzum aklınızi basiniza alin yuva kolay kurulmuyor.cocuk oluncada once onlarin hayati olmali.kiskanan adam iyidir sana askini gösterir.

Findikim sonuc nedir dr nediyo

Canlarım geldim dr dan dr kanama alanı yok dedi bebeğim bize elsallıyordu hopluyırdu çok yarsmaz belli hoca c.tesi ayrıntılı usg ve ikili tedt için gün verdi iğne kullanıtırum bugün lekelenmem yok denecek kadar annemin biletini kesti eşim annem gelecek.Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn.Elşfimm duymamış okayım o hatayı bende yapacaktım bikiyorsun iyiki de yapmamışım eşim benim herşeyim iyi ki şeytana uymamışım.moonum merak etmişsin beni cnm çok şükğr iyiyşmm

Moonumm haklisin ama iste bazen cok yipratiyo ilk defa esimle buyuk kavga ettik yani o bana karsi farkliydi gozu döndü cildirdi felc geciricek diye basini sogul suya soktu kendinden gecti benim zaten kimsem yok gelenim gidenim yok dort duvar arasindayim nisan icin kiyafetime herseyime kimse olmiycak diyi sen bana askla bakardin simdi dokunmuyosun bike diyo baska birjmi var diyo hayatjnda bur ben olucam bu evlilik ya sen olunce ya ben olunce biticek baska turkusu yok diyo sonra kendine geldi baya agladi sarildi dizkerime coktu onalri derkende bileklerjmden tuttu birakmadi bileklerin kizardi silaha sarilicak.kendine birsey yapicak diye cok korktum bir ayj geciyi uste zaman zaman zaman diyi ama bilmiyorum bazwn hersey o kadar guzelki maddi olarak birsey kismaz ama belirki hayirlari vardir bir dedigimi iki etmez gozjmun icine bakar ayri kalamaz o gun babamlardan geldim beni ekip arabasiyla karsiladi is arkadaslri diyoki adem yuzun.guldu sen yarin gelme ise diye dalga geciyolar ama bazen cok boguyo zaten alis olmasa daha farkli olurdi ama beni tutanda o be gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…