herkese selaamlar canlar pcden girdim o yüzden rahat yazarım:)) cepten zor oluyor illaki.
fındıkçım maşallah bebişine ve sana:)))
ozim az kalmış cnm bişey kalmamış ya zaman nasıl geçmiş gerçekten iki çocuk zor oluyor ama herşeye rağmen güzel yeniden bebek kokusu koklamak tarifsiz bir duygu ....içime çekiyorum bol bol.... fatihim çok güzel abilik yapıyor şimdilik kıskanma incitme yok kardeşi çok seviyor . aynı cins olmalarına rağmen kendiside ufak ama çoğu cocuktan daha olgun allaha şükürler olsun. hatta bana yardımcı bile oluyor koşup kardeşi uyanmışmı diye gidip bakıyor kendi bebek daha:)))) işte küçük abicik. rabbim bozmasın hep böyle gider insallah
elfim geldiniz hoşgeldiniz evinize alişim nasıl kestinmi bezde. napiyonuz.
Havalar sicakken basla cnm .hayir olsun insallah .bizde iyiyiz yorgunluk cok coxuklarla ugrasmaktan zaman nasil geciyo anlamiyorum yetismeye.calisiyirum herseye iki velet zor oluyomus:))) rabbim kolaylik versin hepimizeMoonumm sagolasin canim benim daha bezden kesme isine baslamadim ancak yerlestim silyetişmekrken yorgunlumu atamadim moralumizde hic yoj gece boylekolaylikaversin hepimize r gordum nefesim daraldi nefessiz kaldim uyandim esim acisi dan cok stresliyim rabbim hayirlara cikarsjn sen nasilsjn kuzularim nasil opuyorum ikisinide
Havalar sicakken basla cnm .hayir olsun insallah .bizde iyiyiz yorgunluk cok coxuklarla ugrasmaktan zaman nasil geciyo anlamiyorum yetismeye.calisiyirum herseye iki velet zor oluyomus:))) rabbim kolaylik versin hepimize
Fındıgım gecmiş olsun kıyamam sana uzme kendını yorulmuşsundur belkı yat dınlen bol bol sen zaten progestan kullanmıyomuydun ben tup tedavımde 12 hafta bıtene kadar hergun progestan iğne olmuştum doktor kanama alanı yok dedıyse korkma belkıde kese buyurken bıyerlere carpmış olabılır kahve leke cok problem değil onlar için kanama olmasın net bısekilde ondan korkuyolar sen stres yapma kuzucun senınle ınş annesıKimseler yok neden gelmiyorsunuz
Öyle cnm korkuyorum uzanıyorum yatıyorum kanama alanı yokmuş.Fındıgım gecmiş olsun kıyamam sana uzme kendını yorulmuşsundur belkı yat dınlen bol bol sen zaten progestan kullanmıyomuydun ben tup tedavımde 12 hafta bıtene kadar hergun progestan iğne olmuştum doktor kanama alanı yok dedıyse korkma belkıde kese buyurken bıyerlere carpmış olabılır kahve leke cok problem değil onlar için kanama olmasın net bısekilde ondan korkuyolar sen stres yapma kuzucun senınle ınş annesı
Cnm bebisin allaha emaneet korkma eltimin sakir sakir kanamasi oluyodu kizi simdi yasina girdi rabbim korusun.ben gelemiyorum cok iki veletle cok zor.[/QUOTE][QUObebisin afrkfnd, post: 42169393, member: 688156"]Öyle cnm korkuyorum uzanıyorum yatıyorum kanama alanı yokmuş.
fndfrkfnd .!.:Cnm bebisin allaha emaneet korkma eltimin sakir sakir kanamasi oluyodu kizi simdi yasina girdi rabbim korusun.ben gelemiyorum cok iki veletle cok zor.
Kabullendi cnm zaten hamileyken alistirdik kardes fikrine simdi kardesim demiyor benim bebegim diyor opuyor seviyor:) sukurler olsun abilik yapicak inşallah :)♡[/QUOTE]Amin cnm ya insaallah Rabbime emanet ediyorum.Senin sipaciklar nasil anlasiyirlami fatih pasa kabullendimi
Elifim ne oldu cnm boşanma falan laflari aliş var ortada kuzum biz senden ikinci bebek haberi bekliyoruz sen neler yazmissin alis babasizmi buyucek kuzum aklınızi basiniza alin yuva kolay kurulmuyor.cocuk oluncada once onlarin hayati olmali.kiskanan adam iyidir sana askini gösterir.
Findikim sonuc nedir dr nediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?