Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sagolasin findigim Allah razi olsun jns hayirlisiyla gider geliriz kocusle kavusuyosjn findigim.sana da morak olur ins hayirli haberlernide aldik mi ohh sonrasi dedigin gibi dugun tatik guzel gunker seni bekler canim benim

Sewdam sagolskn canim benim ins hayirkiyla gider gekiriz sikintim buyuk esim icin mwcbur alis besbucuk aylikti gittigimizde malesef gitmek zorundayjz simdi uc bayramdirnben babamlarlayim iste onkar kahvaltiya bız pikniğe derken sikca gorustuk esiminde hakkı aikesininde onakrda ozledi evlatlari sonucts burde yakiniz yaa lafda wderler gitmwzsek aldi baban seni der anasi yanına aman coxukla hersey cok zor heke alis givi yolculugu sevmeyen cocukla hayırlısı çarşamba olmaasin hic sewdamnkuzum gozun aydin oglumus oluyormus cok sevindim rabbim hayirli evlat nasip etsin hayirlisiyka sagkikla alın kucaginiza maasallah size heoiniz minnaklarinizka rabbime emanet olun canlarim moonuma soylerjm canim benim basim ustune slmin

Herkese selamlar aman aman gebisler toplanmis allah bozmasin bizler simdilik iyiyiz csnlarim öpüyorum hepinizi.

A.s moonumm canim benim toolandik toplandikda bir ben ,ksigim.gobusde sipam la ama mutluyum boyke bana bitane yeter rabbim olmayankara nasio etsin ben gece uce dogru uyudum akis binjere uyandi sut sut sut anam agkiyo vallaha yedibucukdada kalktim midem kaziniyo.gozlerim ysniyi basim agriyi ki ikacda alıp yattim vallaha artik sinirlerime de kendimede engel olamiyorum

Suanda alisjmin keyfi süper kalk oynayakim diyo karnim.ac hic halim yok ankamazzki halden yaa oglenkere kadar yatmayi ozledjm kalktigimda alisin yemek sikintisi yada yorgun olarak yatioda daha yorgun kalktigimnicin aglamamayi ozledim ya kizkar neden olmuyo neden duzene girmiyi neden bu akdar yanlış yaotim iyj olsun isterken ne kadar daha cekicem.bu cile yi hic halim yok sinirlerim mahvoldu Kac yaşına gekdu duzelmezmi insan yaa bu kadar edilirmu iinsana zulüm hungur humgur aglayasim var

Kızlar bugün dayanamadım gityim özel bi hastane ye karından usg ile keseyi gördük şükür sorun yokmuş 10güne kalp atılını duyarız inşallah dedi.memorialde ki dr um 21 temmuz da gel ikisine bakalım demişti dayanamafım bugün bsşka hastanede baktım.sevdam tşk ederim cnm.Moınuö gözün aydın

Herkese selamlar aman aman gebisler toplanmis allah bozmasin bizler simdilik iyiyiz csnlarim öpüyorum hepinizi.
A s canım dogum yapmışın gozun aydın canım benim rabbım can saglıgıyla buyukmek nasıp eder inşallah allah analı babalı buyutsun rabbım uzun omur versın paşaya

Canım hıc canını skma tatil ın tadını cıkarmaya bak hıc kımseyıde takma alişte sever canım arkadaş olursa oynarsa zaman cabuk gecer .cok saol canım sıra Sende hayırlısıyla

İyı pazarlar kızlar geliyorum okuyorum ama telden cvp yazmak cok zor oluyo bız kontrole gıttık şükür hersey yolunda haftasıyla uyumlu bana biraz zayıf geldı 1300 dsha miniğim dok haftasında kilosu ama dinlen dedi ozaman toparlar dedi ama benım dınlencek vaktım yokki neyse saglıklı olsun inş kilo aldırabılcek neler yemelıyım sızce ?? Moonn hosgeldın nasıl iki bebişli hayat napıyo pasalar fındıgımmm cok sevındım darısı kalp atıslarına inş hep guzel hbrlerle gel elifim sıkma canını bıraz rahat olmaya calış sen kendıne dert ettıkce hersey üstüne üstüne gelir hercocuk farklı cok sukur saglıklı aklı fıkrı yerınde yaa buna sukur devdam. Gozun aydın bı pasa geliyomuş sizede saglıkla inş senın ılkı kızdı dımı yanlış hatırlamıyorumm ben cok unutkanın yanlış hatırladıysamda kusura bakma nolur hepınıze şimdiden hayırlı kandiller kızlar dualarınızda benıde unutmayın tekrar yazamazsamda ıyı bayramlar Rabbim nıce guzel ramazanlara erdırsın tekrar ınş seneye kuzucuklarımız kucagımızda ramazanlar gecırelim inş

Findigim canim cok iyinyaomissin gozumuz aydin olsun ins rabbim sonuna kadar boyle hayirli guzel haberler almamizi nasip eder bu muvarwk kadirngununun hurmetine kuzum rabbine emanet olun finduklarim

Canım hıc canını skma tatil ın tadını cıkarmaya bak hıc kımseyıde takma alişte sever canım arkadaş olursa oynarsa zaman cabuk gecer .cok saol canım sıra Sende hayırlısıyla

Haklisin sewdam ama gercekten sjkinti etmwden yaoamiyorum ins hayirkisiyla gideriz geliriz balisi iyi dileklerjn icin sagokasin Allah razi olsun ama bu ikinci bebis jcin ben alisdeki gobi hevesle istekle yapicagimi sanmiyorum bi kazaya kurban gidersem veyads ne bilem artik bu kafa alis yuzunden neyjn kafasini yasarda bi anlik yaomaya karar verir bikemiyorun teknbildigim hesao kitao yaomadan hayjrlisini istwmek beklemek kuzum benim

Ozimm kuzum benim rabbim yardimcib olsun ins hersey kolay olur zorlanmazsun bunalmazsin hersey gonlune gore kolay ve hayirlisj olur oyle iyi anliyorumki hamile degikim ama akis sagolsun gercekten sen soyledikce kuzunu ben yasamis sizi girmus kadsr anlayabiliyorum ah bu kuzular gunahsiz masum kuzukar biz istedik cok sukur rabbim nasip etti hic birseykerden haberi olmayan kucuk melekler sikayet ediyoruz bazen dertleniyoruz ams bi gukusleri yetiyo ama cok zor rabbim kadir grcesi yuzu suyu hurmetine senin findigimin awwdamin monunmun ve herkesin yardimci olsun bunamtmasin hayirli dogumlar hayirli huzurlu saglikli uslu kolay bebekler nasip etsin ins annelerun isi cok zor önceliklerimiz agir basiyo benim hatam guya iyi yaptigimi sanip herseyden soyutlamak oldu alisimide kendimide simdide alismaya calisiyoruz dis dunyaya ins hayirlisiyla yasariz atlatiriz bitanem dualrinizi eksik etmeyin olurmu ozimim canim benim kilosu bence iyi maasallah minigime uzukme sakin dertkenme sen dinkenemiyosun ayaktasin surekli oncelikle son zamankarinda oldukca uyumaya cslis elbetteki firsatin olursa hic kacirma ve benim.sana diyebikicegim yiyicek konusunda.bol bol sut yogurt ve hergun bir haslanmis yjmurta meyve ve ceviz hegun bir avuc ceviz findik yee muz yee tatlidan kizartmadan hamur isinden uzak dur bak ben o kadar kilo aldimki cikan cocuk el kadar kalan kilolar dag kadar pekmez yee hergun bi kasik at o sana kan okur can olur kuvvet olur gülüm aklima gelen olursa yazarrim canim benim

Canlarim heoinizin kadir gecwsi muvarwk olsun rabbim tum dualarimizi kabuk etsin heoimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin saglik huzur mutluluk nasio etsin evlatlarimizi korusun hayirli evlat olsunkar ins AMIN ben cumartesi babamlara gittim cok guzel fecti kuzenimde geldi cok gukduk eglendik babamla sahur bekledik dertlestik basbasa balkonda oturduk cok guzeldi babamin esi yatti kardesimde esimle oturdu alisi uyuttum ama herzamanki gibi uyumadi sabahin dordune kadar agkadi kalkti dikikdi susmadi sahuru bike zorla yaptım babamin esi sen buna herzaman nasil dayaniyosun elif cok zor bu artik buyudu duzelmesi gerekmezmi neden boyle yazik sana gercekten gunduzde sadece senin peşinde sen nasil yapiyosun ev is yemek cocuk uykusuz yorgun diyo benim daha kotu zamanlarim oldu sinir krizleri gecirdigim zamanlar dedim gormuyolardi simdi aciyolar halime babamda alise kiziyo yalanda oglum ben kizima bakmaaya kiyamazdim sen cikedir cektiriyosun diyo alide bakiyo yuzune ne oldj ne oldu diyo cocuk ah ahh o bir saatlik yolu ayakta gitti otobus her durdigunda deldik gakalim gakalimmi diye diye inmeye calisti donerken kaciyodu caktirmadan yakaladjm agladi bindik diye bakalim tokata kadar hangi cesit eziywtkere maruz kalicaz cok stresliyim cok yorgunum zaten ywterince zorluk cektim yeterince yiprandim ne olur ki artik biraz huzurum olsa rabbim bu mubarwk gunde sesjmi duysun ins dualrim kabul olsun ins gezmeyi seven biri değilim evi seviyorum bazi sartlarda alisim icin cikamami gerektirdi oda yalnizliga alisti gezmeyi sevmiyo malesef emannn emannn dert bitmiyo bende benmi cagiriyorum yoksa otomatikman benimi buluyo bilmiyorum ama calarim carsamba yola çıkıyoruz hepinizin dualrina ihtiyacim var kendinize dikkat edin kuzularjniza iyi bakin herkese hayirli kandiller hayirli bayramlar belki giremem simdi herkesin bayramini kutluyorum buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden kuzularinizjnda heryerinden oluyorum hepiniz Allaha emanet olun canlarim

Hayırlı kandiller arkadaşlar,Elifim hafta,sonun iyi geçmiş sevindim adına bizde de düğün telaşı var ama ben dinleniyorum yorulmıyorym.Eşim de annem e ve babama düğün için çok şık abiye ve takım elbise almak istiyo iki gündür annemle çımıyoruz yok bi türli beğenmiyo daha doğrusu eşime kıyamıyorşar kendimiz akırız diyorlar eşim de yok illaki ben diyor aralarında kaldım.Bemde Erkek ablası olatak çok şık muhteşem bir abiye istiyorum istsnbul da nerden bulabikirim fikir verseniz.Kendime ve eşime uyumlu olmak istiyoruz tek erkekiğimiz benle ablam çok şık olmak istiyoruz düğün florya tesislerde çookkk güzel olsunnnn abiyemmm

Günaydın arkadaşlar ses,solık yok tabi bayram telaşı olsa gerek elifim gidebilfin mi rahat bi şekilde. Öpüyorum hepinizi Eşim geliyor bayramda yoğun olırum şimdidrn Ramszsn bayramımız mübarek olsun inşallahhh

Herkese selamlar canlarim yarin qnnemler gidiyo poyrazim bir aylik oldu.pasalarimla basbasa kalıcam rabbim kolaylik versin hepimize

Moonum gözğn aydın cnm.Kimsecikler yok nerdesinizzz
Canım naptın nasıl gıdıyo gıttınmı doktora tekrar kimseler gelmiyo bende bayram falan ugruyamadım 10 gun sonra randevum gıttıkce agırlasıyorum su 8haftada bı gecseydı sag saglim inş

Herkese selamlar canlarim yarin qnnemler gidiyo poyrazim bir aylik oldu.pasalarimla basbasa kalıcam rabbim kolaylik versin hepimize
Oyy masallah pasaya 1 ay oldu bıle Allah kolaylık versın canım nasılmış ıkı cocuklu olmak bazen korkuyorum ıkısıne nasıl yetişirim dıye Allah kolaylık verır inş

Slm canlar ben geldim evimdeyjm iznimiz 17gundu ama patlama olaylarından dolayi izinker iptal oldu cagirdilar dun geldim ccok guzel gecti tadina doyamadik hic stredt ettigim gibbi olmadı bazi sikintilar oldu elbet alisimi simartmalar benden izinsiz hareketler falan ama susmadim elbette onun disinda alisim cok eglendi sokak cocugu oldu hala icim sizljyo o hakine geldik yine eve kapandik coxugum cok mutluydu kalabalik guzeldi onlari gorunce kardes fikrine daha cok durmaya basladim ama bazi sartlar buna engel hakkimizda hayirlisi cok sukur gittik geldik bur hafta yorucu oldu ama guzeldi ins simdi esimi yada tum polisleri dis goreve cagirmazlar cok korkuyorum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

herkese selaamlar canlar pcden girdim o yüzden rahat yazarım:)) cepten zor oluyor illaki.

fındıkçım maşallah bebişine ve sana:)))

ozim az kalmış cnm bişey kalmamış ya zaman nasıl geçmiş gerçekten iki çocuk zor oluyor ama herşeye rağmen güzel yeniden bebek kokusu koklamak tarifsiz bir duygu ....içime çekiyorum bol bol.... fatihim çok güzel abilik yapıyor şimdilik kıskanma incitme yok kardeşi çok seviyor . aynı cins olmalarına rağmen kendiside ufak ama çoğu cocuktan daha olgun allaha şükürler olsun. hatta bana yardımcı bile oluyor koşup kardeşi uyanmışmı diye gidip bakıyor kendi bebek daha:)))) işte küçük abicik. rabbim bozmasın hep böyle gider insallah

elfim geldiniz hoşgeldiniz evinize alişim nasıl kestinmi bezde. napiyonuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…