Elifim kazasız belasız gider dönersiniz inşaallah,Aliş için endişelen me oda biraz farklı ortam,atmosfer yasadıkça toparlar Allahın izniyle.Canım bayramsonrası pazartesi saat 4 te şişli memorial de randevuö var eşim de bayram dan önce gelecek kısmetse 10gün falan kalır gider ağustos başı düğünü hayırlısıyla bitirsek tatil yapar ordan evimize hayırlısıyla döneriz inşaallahh
Slm kız nasılsınız fndfrkfnd canım hosgeldın gozun aydın hayıtlısıyla kucagınada almak nasıp olur inşallah bebişini. Elıfcim yolculuk varmış hayırlı yolculuklar canım umarım tatilin guzel istedıgınız gıbı gecer bızde bayramda sonra gıdecez memeleket valla zor oluyor ama mecbur kocalar için katlanacaz canım moonda bebişini almiş kucagını konşursan bızden slm sole gozu aldın dılwkerımızı iletiersın darısı bızım başımıza inşallah buarada bızde cınsıyetını ogrendık rabbım nasıp ederse ogluşumuz olaca rabbım isteyen herkese nasıp eder inşallah
Herkese selamlar aman aman gebisler toplanmis allah bozmasin bizler simdilik iyiyiz csnlarim öpüyorum hepinizi.
A s canım dogum yapmışın gozun aydın canım benim rabbım can saglıgıyla buyukmek nasıp eder inşallah allah analı babalı buyutsun rabbım uzun omur versın paşayaHerkese selamlar aman aman gebisler toplanmis allah bozmasin bizler simdilik iyiyiz csnlarim öpüyorum hepinizi.
Canım hıc canını skma tatil ın tadını cıkarmaya bak hıc kımseyıde takma alişte sever canım arkadaş olursa oynarsa zaman cabuk gecer .cok saol canım sıra Sende hayırlısıylaSewdam sagolskn canim benim ins hayirkiyla gider gekiriz sikintim buyuk esim icin mwcbur alis besbucuk aylikti gittigimizde malesef gitmek zorundayjz simdi uc bayramdirnben babamlarlayim iste onkar kahvaltiya bız pikniğe derken sikca gorustuk esiminde hakkı aikesininde onakrda ozledi evlatlari sonucts burde yakiniz yaa lafda wderler gitmwzsek aldi baban seni der anasi yanına aman coxukla hersey cok zor heke alis givi yolculugu sevmeyen cocukla hayırlısı çarşamba olmaasin hicsewdamnkuzum gozun aydin oglumus oluyormus cok sevindim rabbim hayirli evlat nasip etsin hayirlisiyka sagkikla alın kucaginiza maasallah size heoiniz minnaklarinizka rabbime emanet olun canlarim moonuma soylerjm canim benim basim ustune slmin
Kızlar bugün dayanamadım gityim özel bi hastane ye karından usg ile keseyi gördük şükür sorun yokmuş 10güne kalp atılını duyarız inşallah dedi.memorialde ki dr um 21 temmuz da gel ikisine bakalım demişti dayanamafım bugün bsşka hastanede baktım.sevdam tşk ederim cnm.Moınuö gözün aydın
Canım hıc canını skma tatil ın tadını cıkarmaya bak hıc kımseyıde takma alişte sever canım arkadaş olursa oynarsa zaman cabuk gecer .cok saol canım sıra Sende hayırlısıyla
İyı pazarlar kızlar geliyorum okuyorum ama telden cvp yazmak cok zor oluyo bız kontrole gıttık şükür hersey yolunda haftasıyla uyumlu bana biraz zayıf geldı 1300 dsha miniğim dok haftasında kilosu ama dinlen dedi ozaman toparlar dedi ama benım dınlencek vaktım yokki neyse saglıklı olsun inş kilo aldırabılcek neler yemelıyım sızce ?? Moonn hosgeldın nasıl iki bebişli hayat napıyo pasalar fındıgımmm cok sevındım darısı kalp atıslarına inş hep guzel hbrlerle gel elifim sıkma canını bıraz rahat olmaya calış sen kendıne dert ettıkce hersey üstüne üstüne gelir hercocuk farklı cok sukur saglıklı aklı fıkrı yerınde yaa buna sukur devdam. Gozun aydın bı pasa geliyomuş sizede saglıkla inş senın ılkı kızdı dımı yanlış hatırlamıyorumm ben cok unutkanın yanlış hatırladıysamda kusura bakma nolur hepınıze şimdiden hayırlı kandiller kızlar dualarınızda benıde unutmayın tekrar yazamazsamda ıyı bayramlar Rabbim nıce guzel ramazanlara erdırsın tekrar ınş seneye kuzucuklarımız kucagımızda ramazanlar gecırelim inş
Canım naptın nasıl gıdıyo gıttınmı doktora tekrar kimseler gelmiyo bende bayram falan ugruyamadım 10 gun sonra randevum gıttıkce agırlasıyorum su 8haftada bı gecseydı sag saglim inşMoonum gözğn aydın cnm.Kimsecikler yok nerdesinizzz
Oyy masallah pasaya 1 ay oldu bıle Allah kolaylık versın canım nasılmış ıkı cocuklu olmak bazen korkuyorum ıkısıne nasıl yetişirim dıye Allah kolaylık verır inşHerkese selamlar canlarim yarin qnnemler gidiyo poyrazim bir aylik oldu.pasalarimla basbasa kalıcam rabbim kolaylik versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?