Bence cok iyi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnMerhaba kizlar SAT 30 temmuz. Adetin iki gün gecikti. Bugün yaptirdigim beta değeri 480 sizce değer nasil
Findikcim free beta 50 ustu kiz alti erkwk bwnde iki oglumda tuttu saglikli sihatli gelsin kuzun da onemli degil :)♡
ozim insallah sen8n yavrularinda anlasir bemim oglumda basak fatih poyraz ikizler.poyrazi bilmem de fatih de cok duygusal ve cok akilli senin kizinda.kucuk ama olsun iyi bir abla olur
sağol canımm. ya ben bu gunu çok bekledım ama şuan hiç bişe hissetmiyorum :) hamıle gıbı hıssetmıyorum :) sanırım karnım buyuyunce hıssedıcemBence cok iyi Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Benim gibi bulantidan basini kaldiramadigin za;an anlarsin gebe oldugunusağol canımm. ya ben bu gunu çok bekledım ama şuan hiç bişe hissetmiyorum :) hamıle gıbı hıssetmıyorum :) sanırım karnım buyuyunce hıssedıcem
Sezeryan oldu canım ben kansulandırıcı kullanıyorum bıde donmemişti kızım oyuzden zor dogum önermıyorum demişti 40 haftanın içinde sezeryan olmuştu ama normal olmasında tup bebek olmasının bı etkısı yok demiştiOzimmm hadi saglikla all kucagina senin ilk gebeligin tup bebekti dogumun normal mi sezeryan mi olduu
Merhaba kizlar SAT 30 temmuz. Adetin iki gün gecikti. Bugün yaptirdigim beta değeri 480 sizce değer nasil
Slm canlarimm testim cok iyiymis dun aksam kontrolum vardi usg de ne gorelim acmis pipisini gosteriyordu kandirdi bizii.Hayirlisi olsundaaa saglikli olsundaa
Slm kızçeler nasılsınız fındığım hadi gozun aydınnn bi şehzade geliyo desene saglıkla buyusun dogsun kuzucuk sağol moonnamin canım inş bakalım az kaldı beklemedeyız ayın 10nundan sonra gun netleşicek bakalım ya 11 eylül yada 15 eylül dedidoktorumuz nstye gırıpgeliyorum şimdilşk hersey yolunda durdugu kadar dursun bakalım hazırlıklar temizlik falan derken epey yoruldum şu son gunler bıraz dınlensem guzel olcak ama bu bucurukle bıraz zor gıbı elifim sağol canım inş az kaldı hbrsız bırakmam sızı kızceme kım bakıcak bunlRı dusundukce bıraz strese gırıyorum suana kadar hıc bıyerde kalmadı annem hastanede mecbur benım yanımda olucak babasıyla kalırmı bılmıyorum olmadı zaten ozel oda bızım yanımızda durur ananesıyle yatar yada uyuyunca babası eve getırır nebılıyım yaa uff ole inş Rabbim ayarlamıştır ıkı gun sonra inş evde problem yok bakalım gorucez nasıpse
Elifim aynen burda tanıştık yeri başka
canm çok şukur degerlerım guzel yukselmiş :) haftaya keseyı gormeye gıdecegızCanim degerleden ben oek anlamam ama ins hakkinda hayjrlisi olur ilk bebeginmi rabbim.saglimla kucaguna almayj nasio etsin AMIN
Zaman su gii geciyor.Rabbim nice hayirli,saglikli yaslar nasip etsin insaallahhNerdesiniz kuzular pazar gunu oglum 3 yasina giriyor dun bebeklik hallerini gördüm fotolarda cok agladim nasilda buyumus anneainin kuzusuu ya:) rabbim evlatlarimizi korusunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?