Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Findigim cok tsk ederim canim benim rabim cunlemizin mutlukugunu daim.etsj agImizin tadi bozulmasın ins haklisin boyle sinirlanmasi dogru degil aslinda adi var istw yoksa ikiskinin canliligi acisindan sart elbette ama karsilikli olmasi lazim benim esimde yaoar ama ben kadar yaratici degildir dogaldir sagolsun unutmaz ama her zamanda yaratici olamaz benim yaotuklarima agzi acik kalir farkimiz bu diyorum gicik ediyorum vallaha bi bebisjn gelsin bak tum hayatin o olucak kuzum alis hala uyumuyi teyzesi dun i yorgunlugun üstüne birde uyutmadi sahirda birsey yiyemedim agladim cilem ne zaman biticek diye eskiye bakiyorumda aldigimiz bwfes birmis esimke simdi onun is saatlerinjn uzunlugu alisin cektirdikleri bazen olnek istjyoruminam ins sen cekmezsn benim.cektiklerjmi findigim suanda gogsumde yatiyi sipam beni severek saclarimla oynayarak dusun her animiz boyle babayla isi yok 20saatin ustune goriyo coxuk vari yogu ben ama su geceleri kadar hic birsey zor degil

Gunaydin canĺar nerelerdesiniz
Günaydın canım ıyıyız ya napalım işte mubarek ramazan geldı gecıyo bıle tabı ben bu sene tutamadım inş Rabbim borclarımız ödemeyı nasıp eder onun dısında evdeyım kızcemle gecıyo butun gun bırı dısarda bırı içerde şükürler olsun canı sıkılıyo bızde aynen yapışık gezıyoruz malesef bızımde uykumuz yokk ıkı canımla bazen ole yoruluyorumki sonra toparlıyorum kendımı gece uykusuz gunduz yemek ev işi hooop aksam olmuş ertesı gun gene aynı tempo bu hafta miniğimi gırmege gıdecegım inş özledım bır ay oluyo inş hersey yolundadır

Slmmm kızlar nasılsınızzzx.kimsecikler yokkk
Fındığım bız ıyıyız şükür hbrler sende heycanlısındır şimdi ılk randevu bı gelmek bilmez insan hep merak edıyo içerde ne oluyo dıye taki 20.haftaya gelip miniğini net bi şekilde hıssedene kadar o merak devam edıyo saglıkla buyusün inş kuzucuk ogunlerıde gorelim beraber bol bol dınlen ılk zamanlar cok onemlı annesı yorma kuzunu sıkı sıkı tutunsun inş sana oğluşun dıyesın geldı nedense hadı hayırlısı

Ozim elifim ikinizede çok tşk ediyorum bol bol dinleniyorum yaklaşık 3aydır istanbuldayım eşim hafta sonları gelip gidiyo ağustos ta d kısmetse erkek kardeşimin düğünü var sonrasında havalar biraz serinlesin giderim artık bende,canlarım sizlerinde hamileliğin ilk aylarında ruhsal proplem yani sinirlilik falan varmıydı çok çabuk herseye parlıyorum sinirlenitorum aynı zamanda yaklaşık 1 aydır sigarayı da bıraktım normal de günde 1.paket içerdim.Elifim sıkma canını büyüdüğünde geçer sıjıntıların inşaallah.ozim arada heyecan geliyor ama kalp atışını duysaydım hayırlısıyla.şuan da sadece sinirli hallerim ön planda çok sinirleniyorum

Çok normal fındıgım hormanlar değişiyo zaten tup bebişte bıton ilaç alınıyo belkı onların etkisi ama sıgaranında rolu buyuk bende ilk hamileliğimde tedavıye basladıgımda bırakmıştım sınırlerım gercekten bozuktu gecıyo bı sure sonra ama hamılelık boyunca sureklı ruh hali değişiyo insanın bu hamıleliğimdede bazen olmıycak seylere aglıyorum kızıyorum sonra gecıyo anlık şimdi bıde tedırgınsin ilk zamanlar neolcak nası olcak kalpatısı donra nasıpse taramalar cınsıyet gelişimi falan derken bakmışsın tekmelerı yıyosun sonra bakmışsın sut muhabbetı uykusuz geceler lohusalık depresyonu ekgıdası dişi ooooo bıtmez bu gızellikler anne olmak kolay değil cok zevklı ama bı okadar stresli Eşinlede ayrı kalmanız zor olmuş bu donemde insan bı değişik oluyo cocuk gıbı ilgı beklıyo heleki erkekler hamıle kadının ruhundan hiç anlamıyo bazen onlarada acıyorum cunku buiçimizdeki mucızeyı ılk biz yasıyoruz insn onlar dogmadan bna olamıyo oyuzden cok sey bekleme hayel kırıklığı yasama

Sorma cnm şuan glifor,estrofem,folik,coraspin,crinone jel,clexsan kullanıyorum.Normalde o kadar el bebek gül bebek biriyim ki bı hormonlar çıldırtıyor beni.Ya kaçıncı hafta bulantılar başlıyor benim iji gündür derinlerde bir bulantı feliyo gibi özellikle gece saattlerinde.Bunları aşabilecek güçtemiyim,ben çok panik biriyim bu durumu nasıl atlatırım bilniyorum.

Benim butun hamıleliklerımde kalp atsındsn sonra basladı bulantım ortalam 7. Hafta içi hep gece kustumm cok kotuydu zordu ama gectı sukur 16.haftama kadar tadım olmuyodu sonra rahatlıyorum ben bu herkezde değişiyo belkıde bulantın olmaz sanşlı gebelerden olursun inş inan suan bıle bıton ilaç bende içiyorum corasprın clexsane kanhapı vıtamın omega 3 magnezyum gına geldı ışac içmekten bana tup bebekten sonra hergun progestan iğne vermişti 12.hafta bıtene kadar oldum onun acısı hıc birınde yok delik deşik olmuştum

Slm kizlar hayirli iftarlsr olsun acliktan surunuyorum resmen oyy oyy nasiksiniz cannlarim nasik gidiyo ozimmmm kuzummm rabbim yardimcun olsun ben bir tekiyle boyle.diyorum.senin birde gobusundeki fistik var ins hayorlisiyla dogduktan sonra iki kardes sikilmadan oynarlar tek olmakda zor cift olmamda birkikte zorluklarida var tek olunca yetememekde hepimizin hakinda hayirkisj olsun canim bende hala hayat zor ins duzelir ama duzelaw ikinciye cesaret edemiycem artik eminim ozimm canim doktordan gelunce yaz emi guzel hayirki haberleruni kuzjmun findjgjm nasilsin naisl gidiyo canim ilk.zamanakrda da nirmal.son zamankarida hamileligi sogumu sonrasi bu duygular sinir halleru olur rahat gecirmeye bak hamileligide dogum.sinrasinida ben fibi kasma.ince dusunme ben hala.yaotiklarjmi cekiyorjm sen cekme ins hayirlisiyla kucagina sag sagljm alicaksin o zaman daha zor yipratici hamilelik en guzek yani bulantolarj olmasida iyi guzel habeer derler ins hayirkisiyla kalo atialarjnida duyjcaksin canim benim ahh ahh eski gunkere bakiyoejmda nerden nereye geldik cok şükür rabbim.evlatlarimizi korusun girunur gorunmez.kazalardan belalardan sakinsinnheosi rabbime emanet

Sagol canlarım.Aşırı bulantım yok çok derinden geliyor ama çok erkenn diyorlar.Hayırlısıyla kalp atışınıda duysaydıkaz önce karın ve kasık ağrım oldu korktum ama şükğr geçti.çok korkutuyor baxıları kusmaktan bebek düşüyormuş falan diyorlar.Elifim nerden nereye geldik benim yaşadıklarım sizinkiler neler aşmışız çok şükür kocamla birbirimizin gözünün içindeyiz garibim her hafta sonu burda agustos sonuns kadar böyle olacak kardeşimin düğünü hayırlısıyla bitsin dönecem.Aliş nasıl

Findigim.sen o diyenlere kulaklarubi tika kendine dikkat et tedbirini al taktiri rabbimr birak hatirlarmisin ben alise hamilemiyim diye erkenden test yaptirdjm.cikmadi diye tasinuyodjk yaomadigim is kalmadi ne agirlar kaldırdım ne isler yaptım ama Cok sukur hic birsey olmadi kusmaya bulantı da coktu yuzum biyle kirmizi kirmizj dokerdi zorlanmadan yanmisim gibi babam.gorunce adam.boyle kalmisti korkma wgerki rabbim nasio etmisse inunde kimse hic birsey neden olamaz tabiki demesj kolay gelebikir bende gectim o yollardan korkukarin normal anliyorum ama tecrubekerime daahanarak soyluyorum rahat ol ki huzurlu olasin sen zaten neleri yaomaman gerektigini biliyosun bol bol dua et hayirlisi saglikkisi olsjn diye en guzwk huzurni inanki sorularjn olursa biz burdayiz sikikirsan bunalirsan hirmanlar tavan yaoarsa yine gek biz burdayiz sen yeterki gel ve hayirki haberlerle gwk kuzum

Gunaydin canlar bir saattir ayaktayim ve ikide yattim uykusuzlktan ölüyorum saat altida kalktj dikikdi kizdimda yalandan yatti bir saat daha ben ölürüm de alinin uykusunun duzene girdigini gormem artik adim gibi eminim ramazanda cok zorluyo yemekten cok cay ölüyorum Allahim cay diye aksam iftara oturmadan direkt cay koyuyorum oyy oyyy son sekiz gun sonrası yirmi gunluk zorlu surec gekince nisan agustos 15den sonra bana anca hizur var hafta sinuda memlekete gidiyoruz babam.itara cagirdi hic gitmek istemesemde babasomu kiramam tabisiii el mahkum gidicigizz

Ozim canim benim yukarda atlamisim orucluguma ver.kuzum.kusuruma.bakma oruc tutamjyorum demissin cok normal kuzzum benim rabbim.geri tutmayj nasio etsjn ins ben daha tutamadı m birclarimi aslunda birc birakmazdjm hic ama alinin dogumuyka sikintilarim hala devam ediyi inan su ramazani bike aglaya agkaya tutuyoeum gunaha giriyorum esim artik.tutma.wlif boyle anlami yok dedi ara sira rabbim sabrini veriyi ama gece esim olmayinca sahur edemjyirum ali uyumuyi uyaninca uyumuyo kalkio dikikiyo inanki geceleri tuvalete gidemiyoeum korkumdan oyle agkiyi sakinkestiremiyorjm bazen korkumdan uyanicak biberinu elimde hazir dursun diye tutarak uyumuslugim.var ve bi buerin sutun yatagima dojuldugu ustumun iskakligyka uyuyip hasta oldugim oldu bobreklerimden ne cekmistim hem.gece uykusu yok hemde erken kalkiyi hemde isim hic bitmiyo esimin is saatlerj gececi olunca is yapamıyorum uyuyo o kalkiyo ali uyuyi ali kalkiyo yemek kosturmasi anca.esim.gidjnce aksama girisiyorum iskere o kica gunde yorgunlugimu bike hissedemiyoejm ali tepemde pesimde hersey bana esim aliye bakiyo bazen disari cikariyi ama ramazan sicakda oda olmuyo ayy yazarkwn yoruldum uc kiskljk ailede bu kadsr ismi olur haftada dort kez makinaya camasir atarim cikan utunun hesabi yok ay cok uzattim doluyumki kuzum yani bu kisturmaya ac kalkamiyorum guvenemedim kendime tutamadim ali duzene girmedikcede olmaz sahursuz oruuc ve o koaturmaya titreme giriyo parmaklarim tirtir oluyi basik donuyo

Elifim aliş seni çok zorluyo anlaşılan ben hamile kalsığımdan beri çay içemiyırum canım istwmiyor.Ozim bende oruç tutmuyorum ilaçlarım vs...Sanki bugün biraz bulantılarım başladı sadece akşam salata yiyebildim boll ekşili

Elifim aliş kaç oldu yaş olarak..

Findigim alisim 30aylik oldu cok zorluyo ama gece yani gunduzleri rahatjz derli toplu izinli yapsr izin alir ama bazende inadi inat yaoip tutturduguda olur ttutturarak aglayarak istemisse yaoicagim birseyse bike yaomam taki guzekce isteyene dek cocuk elbet oluak hic birseye lafim yokda bu geceleri birde disariyi swvmiyi alistik bizbize asoyak oladuk ciktik vallaha cani sagolsun ama benimde sinirlerim cok yiorandi heo esimw patliyorum canim.yandikca huzursuzluk oluyi cunku ciddi uyku sikintimiz biyuk fi digim hayirlisi hakkimizda sen nasiksun kuzum bukantilarin baslamis nu iyiye isaret kuzum ben bolca kilolaca mandalina yerdim.erik yerdim ve soda cok icerdim anca bastiridi ins cok fazla bukantin olmaz findigim kontrokun ne zamandi canim

Alis ayaklarimda uyumak uzwre gec kaldik bugun esim.gececi gunduz is yapmak zor oluyi esim uyuyo oruxlu falan bende onda basladim jskete nevredimler hem alisin hem bizim cmasirlar sik supur banyo yika koltuk altlaru mutfak dolaolari buz dolabi dip kose.temizkedim cumartesu babamlara gidicez iftara aksam.semaver yaoicaz oarka gidio sinrada gwkince vakiz hazirkiklari cankar dua edin yolculugumuz hayjrli gecain alisim aikilmasin zorlanmasun hasta olmasun ev dışına cikmqyj hic sevmiyo evdeki rahatligini gorseniz kuzumun mecburi gidicez.esim.icin ins rahat gecer ordad kazazais bekasiz geciririz off cok sikiliyorum ins hayirlisiyla atlatiriz

Elifim kazasız belasız gider dönersiniz inşaallah,Aliş için endişelen me oda biraz farklı ortam,atmosfer yasadıkça toparlar Allahın izniyle.Canım bayramsonrası pazartesi saat 4 te şişli memorial de randevuö var eşim de bayram dan önce gelecek kısmetse 10gün falan kalır gider ağustos başı düğünü hayırlısıyla bitirsek tatil yapar ordan evimize hayırlısıyla döneriz inşaallahh

Slm kız nasılsınız fndfrkfnd canım hosgeldın gozun aydın hayıtlısıyla kucagınada almak nasıp olur inşallah bebişini. Elıfcim yolculuk varmış hayırlı yolculuklar canım umarım tatilin guzel istedıgınız gıbı gecer bızde bayramda sonra gıdecez memeleket valla zor oluyor ama mecbur kocalar için katlanacaz canım moonda bebişini almiş kucagını konşursan bızden slm sole gozu aldın dılwkerımızı iletiersın darısı bızım başımıza inşallah buarada bızde cınsıyetını ogrendık rabbım nasıp ederse ogluşumuz olaca rabbım isteyen herkese nasıp eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…