Elifim eşine mutlu yıllar diliyorum,mutluluğunux ve sevginiz daim olsun.Alişi dr mıncıklarsın yerime.Çok iyi yapmışsın bende eşime sadece özel günşerde değil ama Ayda 2 defa falan özel bişiler yaparım o zamsn evlilik daha güzelleşyor...;-)
Günaydın canım ıyıyız ya napalım işte mubarek ramazan geldı gecıyo bıle tabı ben bu sene tutamadım inş Rabbim borclarımız ödemeyı nasıp eder onun dısında evdeyım kızcemle gecıyo butun gun bırı dısarda bırı içerde şükürler olsun canı sıkılıyo bızde aynen yapışık gezıyoruz malesef bızımde uykumuz yokk ıkı canımla bazen ole yoruluyorumki sonra toparlıyorum kendımı gece uykusuz gunduz yemek ev işi hooop aksam olmuş ertesı gun gene aynı tempo bu hafta miniğimi gırmege gıdecegım inş özledım bır ay oluyo inş hersey yolundadırGunaydin canĺar nerelerdesiniz
Fındığım bız ıyıyız şükür hbrler sende heycanlısındır şimdi ılk randevu bı gelmek bilmez insan hep merak edıyo içerde ne oluyo dıye taki 20.haftaya gelip miniğini net bi şekilde hıssedene kadar o merak devam edıyo saglıkla buyusün inş kuzucuk ogunlerıde gorelim beraber bol bol dınlen ılk zamanlar cok onemlı annesı yorma kuzunu sıkı sıkı tutunsun inş sana oğluşun dıyesın geldı nedense hadı hayırlısıSlmmm kızlar nasılsınızzzx.kimsecikler yokkk
Çok normal fındıgım hormanlar değişiyo zaten tup bebişte bıton ilaç alınıyo belkı onların etkisi ama sıgaranında rolu buyuk bende ilk hamileliğimde tedavıye basladıgımda bırakmıştım sınırlerım gercekten bozuktu gecıyo bı sure sonra ama hamılelık boyunca sureklı ruh hali değişiyo insanın bu hamıleliğimdede bazen olmıycak seylere aglıyorum kızıyorum sonra gecıyo anlık şimdi bıde tedırgınsin ilk zamanlar neolcak nası olcak kalpatısı donra nasıpse taramalar cınsıyet gelişimi falan derken bakmışsın tekmelerı yıyosun sonra bakmışsın sut muhabbetı uykusuz geceler lohusalık depresyonu ekgıdası dişi ooooo bıtmez bu gızellikler anne olmak kolay değil cok zevklı ama bı okadar stresli Eşinlede ayrı kalmanız zor olmuş bu donemde insan bı değişik oluyo cocuk gıbı ilgı beklıyo heleki erkekler hamıle kadının ruhundan hiç anlamıyo bazen onlarada acıyorum cunku buiçimizdeki mucızeyı ılk biz yasıyoruz insn onlar dogmadan bna olamıyo oyuzden cok sey bekleme hayel kırıklığı yasamaOzim elifim ikinizede çok tşk ediyorum bol bol dinleniyorum yaklaşık 3aydır istanbuldayım eşim hafta sonları gelip gidiyo ağustos ta d kısmetse erkek kardeşimin düğünü var sonrasında havalar biraz serinlesin giderim artık bende,canlarım sizlerinde hamileliğin ilk aylarında ruhsal proplem yani sinirlilik falan varmıydı çok çabuk herseye parlıyorum sinirlenitorum aynı zamanda yaklaşık 1 aydır sigarayı da bıraktım normal de günde 1.paket içerdim.Elifim sıkma canını büyüdüğünde geçer sıjıntıların inşaallah.ozim arada heyecan geliyor ama kalp atışını duysaydım hayırlısıyla.şuan da sadece sinirli hallerim ön planda çok sinirleniyorum
Çok normal fındıgım hormanlar değişiyo zaten tup bebişte bıton ilaç alınıyo belkı onların etkisi ama sıgaranında rolu buyuk bende ilk hamileliğimde tedavıye basladıgımda bırakmıştım sınırlerım gercekten bozuktu gecıyo bı sure sonra ama hamılelık boyunca sureklı ruh hali değişiyo insanın bu hamıleliğimdede bazen olmıycak seylere aglıyorum kızıyorum sonra gecıyo anlık şimdi bıde tedırgınsin ilk zamanlar neolcak nası olcak kalpatısı donra nasıpse taramalar cınsıyet gelişimi falan derken bakmışsın tekmelerı yıyosun sonra bakmışsın sut muhabbetı uykusuz geceler lohusalık depresyonu ekgıdası dişi ooooo bıtmez bu gızellikler anne olmak kolay değil cok zevklı ama bı okadar stresli Eşinlede ayrı kalmanız zor olmuş bu donemde insan bı değişik oluyo cocuk gıbı ilgı beklıyo heleki erkekler hamıle kadının ruhundan hiç anlamıyo bazen onlarada acıyorum cunku buiçimizdeki mucızeyı ılk biz yasıyoruz insn onlar dogmadan bna olamıyo oyuzden cok sey bekleme hayel kırıklığı yasama
Benim butun hamıleliklerımde kalp atsındsn sonra basladı bulantım ortalam 7. Hafta içi hep gece kustumm cok kotuydu zordu ama gectı sukur 16.haftama kadar tadım olmuyodu sonra rahatlıyorum ben bu herkezde değişiyo belkıde bulantın olmaz sanşlı gebelerden olursun inş inan suan bıle bıton ilaç bende içiyorum corasprın clexsane kanhapı vıtamın omega 3 magnezyum gına geldı ışac içmekten bana tup bebekten sonra hergun progestan iğne vermişti 12.hafta bıtene kadar oldum onun acısı hıc birınde yok delik deşik olmuştumSorma cnm şuan glifor,estrofem,folik,coraspin,crinone jel,clexsan kullanıyorum.Normalde o kadar el bebek gül bebek biriyim ki bı hormonlar çıldırtıyor beni.Ya kaçıncı hafta bulantılar başlıyor benim iji gündür derinlerde bir bulantı feliyo gibi özellikle gece saattlerinde.Bunları aşabilecek güçtemiyim,ben çok panik biriyim bu durumu nasıl atlatırım bilniyorum.
Sagol canlarım.Aşırı bulantım yok çok derinden geliyor ama çok erkenn diyorlar.Hayırlısıyla kalp atışınıda duysaydıkaz önce karın ve kasık ağrım oldu korktum ama şükğr geçti.çok korkutuyor baxıları kusmaktan bebek düşüyormuş falan diyorlar.Elifim nerden nereye geldik benim yaşadıklarım sizinkiler neler aşmışız çok şükür kocamla birbirimizin gözünün içindeyiz garibim her hafta sonu burda agustos sonuns kadar böyle olacak kardeşimin düğünü hayırlısıyla bitsin dönecem.Aliş nasıl
Elifim aliş kaç oldu yaş olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?