Canlarım geldim dr dan dr kanama alanı yok dedi bebeğim bize elsallıyordu hopluyırdu çok yarsmaz belli hoca c.tesi ayrıntılı usg ve ikili tedt için gün verdi iğne kullanıtırum bugün lekelenmem yok denecek kadar annemin biletini kesti eşim annem gelecek.Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn.Elşfimm duymamış okayım o hatayı bende yapacaktım bikiyorsun iyiki de yapmamışım eşim benim herşeyim iyi ki şeytana uymamışım.moonum merak etmişsin beni cnm çok şükğr iyiyşmm
Beta hcg bakiyirkarmi bu aylarda.Bugun ogledenn sonra ayrintiki usg ve ikiki testlerim varKimsecikler gelmemisss
findik dr gittinmi acep beta hcg kac
Fındıgım bu beta ıkılık testte bakılan bişi orda cıkan orana gore cınsıyet tahmını yapcaktı buyuk ıhtımal moon guzel haberlerle gel inş nıye ayrıntılı ultrasona gırceksın daha erken 19 21 haftalarda oluyo o geneldeBeta hcg bakiyirkarmi bu aylarda.Bugun ogledenn sonra ayrintiki usg ve ikiki testlerim var
Sağol moon az kaldı nasıpse son 3 hafta en fazla bakalım eylulun ılk haftası tarıhımız belli olucak nasıpse sen nasılsın nası gıdıyo pasalarla hayat kıskanclık varmıFindigim ikilide kan sonucuna gore bakariz.
ozimmm az kalmis.cnm ya allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin.
Hadı hayırlısı fındıgımmm saglıkla gelsın kuzun tahmın için bıraz erken ama genede yanılma payları az bı prenseste sana geliyo demekkk oyyy yerım ben o kuzuyu saglıkla buyusunde dogsun inş annesı bı bakmıssın vakıt gelmıs asıl şimdı guzel aylarına gırıyosun en rahat donemın 18.haftalarda tekmelerde baslarrr ohhh inşş sonra gobuşş cıkar son aylar hazırlıklar bi bakmışsın doğumm nasıpseEvet dun baktik boyumuz kilomuz suyumuz ense kalinligimiz iyi dedi dr.Vajinal bakip cinsiyet tahmin edeyim dedi yuzde 51 kiz
Cnm hayirlisi olsun.bizde kiskanclik yok cnn hamileyken bile karnimi sever operdi simdide kardesim demez bebegim der :) masallah cok iyi bir abipis bezini bile cope atar .biraz sesimi yukseltsem poyraza anne o daha bebek der:) kizma der yani basak burcu cok duygysal zaten.insallsh sizde olmaz kıskançlık .cok zor çünküSağol moon az kaldı nasıpse son 3 simdide n fazla bakalım eylulun ılk haftası tarıhımız belli olucak nasıpse sen nasılsın nası gıdıyo pasalarla hayat kıskanclık varmı
Bız bıraz daha kucuguz suan neler anlıyo ne dusunuyo onu bıle anlamıyorum ama bebdk dıye karnımı opuyo kızımda basak burcu bu kızcemde bAsak olucaknasıpse gercekten duygusal bı cocuk aglarken bıle içli içliaglar hemen gucune gıder kıyamıyorum onada etkılenmez inş tam ıkı yas donemı cünkü ıns bızde siz gıbı güzel gecırırız canımCnm hayirlisi olsun.bizde kiskanclik yok cnn hamileyken bile karnimi sever operdi simdide kardesim demez bebegim der :) masallah cok iyi bir abipis bezini bile cope atar .biraz sesimi yukseltsem poyraza anne o daha bebek der:) kizma der yani basak burcu cok duygysal zaten.insallsh sizde olmaz kıskançlık .cok zor çünkü
Fındıgım endişe etme yoktur bişi ben tarama yaptırmadım oyuzden bı fıkrım yok sonuçlar için ama salı gosterırsın üzme bebişiKizlar ijili test sonucum cijti netten aldim sali randevum var catladim ya kac cikmadi lazimm
Insaallah ozim sen nasilsin dogum yaklasti hayirlisiyla dun aksam serum taktilar dr um gel bakalim bebege dedi ya bu cok fena hic durmuyir dedi cinsiyet konusubda da yaniltiyo beni simdide erkek gibi dedi sali netlesir dediFındıgım endişe etme yoktur bişi ben tarama yaptırmadım oyuzden bı fıkrım yok sonuçlar için ama salı gosterırsın üzme bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?