Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Findigim cok sukur birsey cikmamis senin o yaramazini yerim ben maasallah subhanallah kuzuma rabbime.emanet findigim bende esimi cok seviyorum kiyamiyorum ama kiskancligi bazen gercekten boguyo ailem herkes saygi djyiyo ama icten icede beni yoruyo hakkimda hayirlisi

Elifim cnm herkesin sikintisi var evliliginde evltlar icin katlanicaz.kotu huylri yok allaha şükür ne.yapalim kuzular mutlu olsun.

findikxim massalah size ya.rabbim hayirlisiylayavrunu kucagina almayi nasip etsin.

Kk ya girmek cile gibi oldu artik ....

Kimsecikler gelmemisss

findik dr gittinmi acep beta hcg kac

Beta hcg bakiyirkarmi bu aylarda.Bugun ogledenn sonra ayrintiki usg ve ikiki testlerim var
Fındıgım bu beta ıkılık testte bakılan bişi orda cıkan orana gore cınsıyet tahmını yapcaktı buyuk ıhtımal moon guzel haberlerle gel inş nıye ayrıntılı ultrasona gırceksın daha erken 19 21 haftalarda oluyo o genelde

Findigim ikilide kan sonucuna gore bakariz.

ozimmm az kalmis.cnm ya allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin.

Findigim ikilide kan sonucuna gore bakariz.

ozimmm az kalmis.cnm ya allah yavrunu kucagina almayi nasip etsin.
Sağol moon az kaldı nasıpse son 3 hafta en fazla bakalım eylulun ılk haftası tarıhımız belli olucak nasıpse sen nasılsın nası gıdıyo pasalarla hayat kıskanclık varmı

Evet dun baktik boyumuz kilomuz suyumuz ense kalinligimiz iyi dedi dr.Vajinal bakip cinsiyet tahmin edeyim dedi yuzde 51 kiz
Hadı hayırlısı fındıgımmm saglıkla gelsın kuzun tahmın için bıraz erken ama genede yanılma payları az bı prenseste sana geliyo demekkk oyyy yerım ben o kuzuyu saglıkla buyusunde dogsun inş annesı bı bakmıssın vakıt gelmıs asıl şimdı guzel aylarına gırıyosun en rahat donemın 18.haftalarda tekmelerde baslarrr ohhh inşş sonra gobuşş cıkar son aylar hazırlıklar bi bakmışsın doğumm nasıpse

Sağol moon az kaldı nasıpse son 3 simdide n fazla bakalım eylulun ılk haftası tarıhımız belli olucak nasıpse sen nasılsın nası gıdıyo pasalarla hayat kıskanclık varmı
Cnm hayirlisi olsun.bizde kiskanclik yok cnn hamileyken bile karnimi sever operdi simdide kardesim demez bebegim der :) masallah cok iyi bir abipis bezini bile cope atar .biraz sesimi yukseltsem poyraza anne o daha bebek der:) kizma der yani basak burcu cok duygysal zaten.insallsh sizde olmaz kıskançlık .cok zor çünkü

Bız bıraz daha kucuguz suan neler anlıyo ne dusunuyo onu bıle anlamıyorum ama bebdk dıye karnımı opuyo kızımda basak burcu bu kızcemde bAsak olucaknasıpse gercekten duygusal bı cocuk aglarken bıle içli içliaglar hemen gucune gıder kıyamıyorum onada etkılenmez inş tam ıkı yas donemı cünkü ıns bızde siz gıbı güzel gecırırız canım

Evet hakkimizda hayirlisi olur insaallah bende cok heyecanliyim.hala bulantim kusmalarim var kotu etkiliyor dr a gittigimde bana defi ki senin gibi kumral mavis bi kizin olur insaallah esim diyor ki hocam zaten esimi kiskanmaktan yoruldum bide kizim mi cikacak basima gulnekten yikildik..

Kizlar ijili test sonucum cijti netten aldim sali randevum var catladim ya kac cikmadi lazimm

Kizlar ijili test sonucum cijti netten aldim sali randevum var catladim ya kac cikmadi lazimm
Fındıgım endişe etme yoktur bişi ben tarama yaptırmadım oyuzden bı fıkrım yok sonuçlar için ama salı gosterırsın üzme bebişi

Fındıgım endişe etme yoktur bişi ben tarama yaptırmadım oyuzden bı fıkrım yok sonuçlar için ama salı gosterırsın üzme bebişi
Insaallah ozim sen nasilsin dogum yaklasti hayirlisiyla dun aksam serum taktilar dr um gel bakalim bebege dedi ya bu cok fena hic durmuyir dedi cinsiyet konusubda da yaniltiyo beni simdide erkek gibi dedi sali netlesir dedi

Slm canlarim giremiyorum cok sik inanin kosturmama oturup agliyorum bazen birde burasi zor oluyo face daha kolay bir yildir kk dan nefret eder oldum neyse nasilsiniz ozimmmm canim benim az kalmis minigimin gelmesi ne domtora gittinmi gun belirledinizmi nasil geciyo kizcen nasil dogumda yaninda kim olucak kizina kim.bakicak bizi sakin habersiz birakma olurmu kuzum rabbime emanet olun hayjrli sağlık li dogum olsun ins kolay oksun saglikka al kuzunu kucagina findigimm canim benim hersey yolunda cok sukur okudigum kadariyla testin sonucunu yaz olurmu ins hersey guzel olucak korkularini anliyorum ama tadini cikarmayi unutma cok.cabuk geciyi cinsiyetide erken banada 12haftalikti kiz dedi bes ayina kadar kiz sandik ama erkekim geldi sagliklu olsunlarda hic bir farki yok yeterki rabbin eksikligini gosteremsin kimsenin kucagi bos kalmasin doktorunuda cok güldüm esinede tabi hakli adam hanginizi kiskansin yazik kizzzmoonumm canim benim nasilsin nasil geciyo minnaklarinla hayat gerci gorusuyoruz biz senle ama buraninda yeri ayri her ne kadar gicik olsamda ilk goz agrimiz sonucta

Bana gelince hayat nasil geciyi tek bir cocukla hayretle bakıyorum gunlerin ardindan alisim benim ikizim resmen her ne is yapiyosak birlikteyjz kahvaltiya otururum benle.oturir yemez ama beni yedirir agzimi siler yedinmi der bitti der kalkar hala laboboya bike birlikteyiz artik olmaz annecim sen disarda bejle bak sen buyudun diyorum beekliyo bazen bazen dinlemiyo babayla oynarken bile beni ister isim cok zor kilo vermeye calisan ben kendiliginden iki kiloya yakin vermisim totoss yer gormuyoki esimin isi yorucu bazen sinirlerim dayanmiyo domtora gittim ikac kulandim oda ters tepti yan etkileri oldu biraktim kontrole gidince diyicem artik ne olursa bakicaz esim gunduzde sabahtan beri ev isi alis derken simdi uyutuyorum sonra yemek fasli var ve cok acim keske benden bes on tane olsaymis yahu sizkeri dusuenmiyorum bike iki kuzuslu Allah kolayluk saglik sabir versin canlarim opuldunizzz Allaha emanet olun

Findikcim free beta 50 ustu kiz alti erkwk bwnde iki oglumda tuttu saglikli sihatli gelsin kuzun da onemli degil :)♡

ozim insallah sen8n yavrularinda anlasir bemim oglumda basak fatih poyraz ikizler.poyrazi bilmem de fatih de cok duygusal ve cok akilli senin kizinda.kucuk ama olsun iyi bir abla olur

Elifim aynen burda tanıştık yeri başka

Kizlar SAT 30 temmuz. 5. Haftasi icierisindeyim beta bugün 480 cikti sizce nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…