- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Elifim eşine mutlu yıllar diliyorum,mutluluğunux ve sevginiz daim olsun.Alişi dr mıncıklarsın yerime.Çok iyi yapmışsın bende eşime sadece özel günşerde değil ama Ayda 2 defa falan özel bişiler yaparım o zamsn evlilik daha güzelleşyor...;-)
Findigim cok tsk ederim canim benim rabim cunlemizin mutlukugunu daim.etsj agImizin tadi bozulmasın ins haklisin boyle sinirlanmasi dogru degil aslinda adi var istw yoksa ikiskinin canliligi acisindan sart elbette ama karsilikli olmasi lazim benim esimde yaoar ama ben kadar yaratici degildir dogaldir sagolsun unutmaz ama her zamanda yaratici olamaz benim yaotuklarima agzi acik kalir farkimiz bu diyorum gicik ediyorum vallaha bi bebisjn gelsin bak tum hayatin o olucak kuzum alis hala uyumuyi teyzesi dun i yorgunlugun üstüne birde uyutmadi sahirda birsey yiyemedim agladim cilem ne zaman biticek diye eskiye bakiyorumda aldigimiz bwfes birmis esimke simdi onun is saatlerinjn uzunlugu alisin cektirdikleri bazen olnek istjyoruminam ins sen cekmezsn benim.cektiklerjmi findigim suanda gogsumde yatiyi sipam beni severek saclarimla oynayarak dusun her animiz boyle babayla isi yok 20saatin ustune goriyo coxuk vari yogu ben ama su geceleri kadar hic birsey zor degil