Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ayrı ayrı alıntı yapmadım kızlar byzglm Rabbim en hayırlı zamanda versın inş senı ıyı anlıyorum benım kızım da cok uykusuz bı cocuk hala ama ne olucak dıye dusunmuyorum yemek ayırıyo ne yedırceğimi bılmıyorum Rabbim ayarlamıştır inş güç kuvvet verir ben bu mutlulugu cok aradım kabul olmuş duam bu benim çok şükür Rabbim ikinci kez luftfetti inş sizede en hayırlı zamanda nasıp eder bukadar düşünme zaten vakti saati gelince esinde sende hazır olucaksınız alişde abi olucak inş
Moon masallahh yaa az kalmış saglıkla gecsın inş son zamanlar Allah kolaylık versin bi avazda sağlıkla dogsun kuzucuk ben ıyıyım çok şükür bulantılar gectı rahatladım buyuyoruz yavas yavas göbek cıkmaya basladı yolu yarıladık

Maşallah cnm tabi rabbim kolaylik verir o kismini dusunme herkeste var onlar nasil büyümüş.

Benim az kaldi artik cabuk yoruluyorum belim agriyo zor doneme girdik dua edin canlarim misafirmde var bir hafta daha rabbim kolaylikversin hepimize

Oh ne guzelburadakiler hamilelikte baya yol kaydetmi.hayirli dogumlar olsun ins.ins bende en yakin zamanda tekrar hamile kalirim ve bunu dusurmem

Allah kolaylık versin canım artık zor haftalara gelmişsin benim şimdiden belim hemen ağrıyo ilk hamilelik gibi değil surekli ayakta oluyoruz miniklerimiz için Rabbim kolaylık versin inş misafir bide üstüne zor yaahele bıde yatılı olunca senin ilkin normal doğummuydu moonum

Moonumn kuzum o halinle yatili misafirmi agirliyosun kiyamam sana son donemin dinlenmen lazim birak kendi hizmetlerini kendilerinyslsin sakin yorma kendini lutfen canim benim

Ozim canim benim sizin isiniz daha agir tabi minik kuzularinizla hamilelik zor gecer laftan anlamazlar ilgolenmezsen olmaz off bunlaringoze alamiyorum cok haklisin nasibimde ins hayirli zamanda hayirli olaninyasarim ins cumlemizin hakkinda hayirlisi ama cok korkuyorum benim yasadiklarim cok kotunzamanlardi kendimi boyle bilmezdim hala daha kirilanlari toplayamiyorjm esimle hayatimla bu adam beni nasil cekiyo gercekten ben bazen katlanamiyorim kendime alisim hem cok kokay bincocuk hem cok zor uykusu haka berbat gece mahvediyonbeni nasil olucak bilmiyorum kaldiramiyorim daha bi coxugun alti temiz karnintok olunca uyumazmi kalkio dikiliyo yanima geliyo sariliyo boynuma yatagini sevmiyo benden ayri kalmak istemiyo yatak alicaz simdi ilerdede odasininyapicaz bu sekilde ayri yatarmi bilmiyorum kizlar vallaha cok yorgjnum gucsuzum esime carip catio duruyorum bunadam daha ikinciyi ostermi yaoamiycagimi biliyo tabi
Oh ne guzelburadakiler hamilelikte baya yol kaydetmi.hayirli dogumlar olsun ins.ins bende en yakin zamanda tekrar hamile kalirim ve bunu dusurmem

Gunaydin canlar hemn kahvalti yapıyorum hemde size bakiyorum kosturmam hic bitmiyo bittigi yerde alisimle oyunlarimiz basliyo tek basima ywtebikdigim kadar ywtmeye calisiyorum gece yine firtinali sabahinerken edereknkalktik yine agkayarak soylenerek bu halim.ne zaman son bulucak benmi sabirsizim abartiyorum bilmiyorim inaninki bir yerlerimi yirtiyorum aliyle too bakon yakalama saklambac oyun hamuru lego kudurmuca bunlari gunluk yapiyorum isimin birakip disari goturuyorum hava gizelse kacirmiyorum firsati gel uyut kos ise yemege bunlardan sikayetim yok ama dinkenemiyorum gece yataga girince icim kafam rahat girip uyumak istiyorjm ama olmuyo ssut istiyo iciyo iki saat gecmiyo yine sut karni tok ama aliskanliknu ne ankamiyorum kalkip djkiljyo agliyo cozemiyorum cozemiyorum cozemiyorum isin icinden cikamjyorim zamaninda sinir krizlerj gecirip alsimi baguedigim oldu alip kucagima annem annem diye vicdan yapip sarilarak agladigim oldu kizlar cok bitkinim depresyonda gibiyim.ne esim.ne cocugum yok mutlu olamiyorum neden boyle oldumki

Cnm evet cocuklarimiz icin ayaktayiz rabbim guc kuvvet versin hepimize evet cnm normaldi 38 haftada suyum geldive normal yaptim inşallah bunuda normal istiyorum cnm

[QUOsormayzglm, post: 40797739, member: 367661"]Moonumn kuzum o halinle yatili misafirmi agirliyosun kiyamam sana son donemin dinlenmen lazim birak kendi hizmetlerini kendilerinyslsin sakin yorma kendini lutfen canim benim[/QUOTE]
Cnm sorma mecburen iste bendr agirlastim iyice hemen belim agriyo bugun kontrolum var teyzesi

Cnm gece sutunu biraktir artik onu birakmadikca rahat uyku cekemezsin fatihi ben memeden kestim masallah bizle yatar bizle kalkar kuzum .

Elifim ne yapalim kuzum düzelecek hersey yoluna gircek üzülme sen alisin uyku düzenini oturt gerekirse oglen uykusuna yatirma yorulsun iyice fatihi bayadir yatirmiyorum ben

[QUOinsallah enpempepink, post: 40791784, member: 660658"]Oh ne guzelburadakiler hamilelikte baya yol kaydetmi.hayirli dogumlar olsun ins.ins bende en yakin zamanda tekrar hamile kalirim ve bunu dusurmem[/QUOTE]
Cnm insallah en kisa zamanda hamile kalirdin ve yavrunu kucağına alirsin

Elifim inan benım kızımda hem cok kolay hem zor bi cocuk aynen aliş gıbı uyku problemli ama moonum dediğine katılıyorum gece beslenmesını kes alışkanlık yaptıgı için sureklı uyanıyo ve gece beskenmesı cocukta reflü yaptıgı için rahatsuzlık hıssedıp hep uyandırırmış ben kızımı memeden kesınce hiç bişi istemedı doktorda berme sakın dedı hala uyanıyo ama eskısı kadar değil su içip yatıyo ama benım yanımda yatmayı hala ıstıyo napalım bende kendımı bu tempoya uykusuzluga alışmıslen ıkıncısınde cok zorlanmam nasılsa uykusuzum dıye teselli edıyorum ıkısuyle nası bas ddıcem bilmiyorum ama Allah verır kolaylıgını cok şükür saglıklışa ya daha ne istıyelim inan bazen kızıyorum sonra uyuyunca kızıyorum kendıme okadar kucukler masumlar ki cabucakta buyuyolar cocuk bunlar ole buyucek sıkma canını her cocuk bır değil ben kımsenın cocuguyla kıyaslamadan rahata erdım o der benımkı 9 da yatar uyur bunu yer sunu içer napalım yanı benım cocumda bole de gec kendı içinde hiç kıyaslama kendını üzme nası kabul edersen okadar rahat oluyo insan Rabbim acılarını gostermesın bizim kuzular bıraz nazlı

Cnm gece sutunu biraktir artik onu birakmadikca rahat uyku cekemezsin fatihi ben memeden kestim masallah bizle yatar bizle kalkar kuzum .

Moonum haklisin kesmeyindusunmedim.degil ama inanki korkuyorum diyorum.bunsioa bu kadar icmeye azicik gece isitmamiz geciksin yikiyo yatagini bu gece esim yok o olunca hemen durtuyorum kalk ama o olmayinca stresten uyuyamiyorum gunduz uykusundads kuzjm soyle sabah akis kalkinca ogleni zor ediyo dayanamjyo ama.ogleden sonra 12kadar dursa durur dayanir rabbim su mubarekngunkwrde sabrimizi versin kendimi sucluyorum inankinyetersizim diye

Canim benim ne guzel soylemissin cok haklisin birazda su kiyaslama isleri beni mahvediyo kiyaskama derken ben degil benimkini ya bikirisiniz alis bir bucuk aylikken birakti emmeyi biberon almaddi gaz kaka yaoamiyo artik cikdirma nomtasinda okdjm hem uykuda emzirdim iste ek gidaya gecince herseyi yedi gakete salatalik havuc elma puturlu yerdi ama dis doneminden sonra cocuk birakti kustu yemedi simdilerde hala yemeklerinunrondodan geciriyorum ayri gofret cikolata kraker ekmek.simitnyer ama o ogunku yemeklerini rondosiz yemez etrafimdakiker heo konusuyo alistirdin ne zamana kadar e emmeseydi ya deliriyorum kizkar emmeseydide biberon alsa sagiyim.mama takbiye ediyim nasil zor zamanlar gecirdim tek.basima o an dogrungeleninyaptim aama vir vir konusuyolar yok bunu yal sunu yap benim.cocugumu kendinistejleri gibi yaomami soyluyolar bunu diyende babamin esi cikdiriyorum alisim boylu kikosu iyi biraz zayifladineskiye gore ama.bebeklikten cikiyo neyicede benim.kardesimle bir yas var arasinda ayni gibiler bakip bakip duruyo ic gecjriyo her haliyle beelli ediyo bunu ama.bu boyle olamaz ne zaman onunka konussam alisde bir istahsizlik huysuzluk kafama.cok takiyorum hani cocuk cocuklugununyasiycak ama dha cok elestiri almiyim rezile.tmesin moduna sokuyolar beni zorlaniyorum.evdenncikmak istemiyorum aman cok doluyum kuzum cok cok haklisin sen basarmissin kafanda bitirmissin benimde inu yapmam lazimki zehir olmasın hayat rrabbim cumlemize can sagkigi versin kolaylik versin yeterkinkuzularimiz iyinolsub vallaha raziyim anayiz elbet ama zor cok zor rabbim onkarin acisini yasatmasin onalrida bizsiz birakmasin anasiz birinolaraj korkularla doluyum rabbime emanwtiz canimun ici

Bennaykarcca evde oturup cocugumu ayagimda salladim.uykuda emzirdim yedinay sadece tek gogusden emzirip basinu bekledin.dokuz ay asisi disinda cikamdim bir kez tokata gittik esim icin oda neler cektim simdi geriye dönüp baktigimda pismanligim yoj icim.rahat ama benim.adima rahatsiz olanlar sinirimi bozmayi basariyo babamin esi tek sorun tek kisi her aramasinda bikmadan yaegillayip iyilimi dusununjyo altinda igneliyi cekmemis nerden biksun ama bu kdarda olmaz artik esim kiziyo teli actirmiyo yuz kiloyu buldum ben yedikce sut için esim heo derki takma.onemseme bizim.hayatimiz bizim yankisimiz dogrumuz birak konussunlar biz biliriz cektigimizi cok hakli ama keske yaoabilsem hayatimdan gwreksizkeri cikarabilsem babam var birtwk babam.anam kirilmasin diye saklayip uzulmesin diye idare etmekten biktim birgun patliycam sanirim cok zorljyo bunara harbi bunalimdayim

Elifim bosver sen milleti neler cektigini biliyoruz herkes rizki kadaralir alisinde sut olayi oylemis masallah boyu kilosu guzeldi eski resimlerde bosver saglikli olsunlarda gerisi bos fatih cok boylu poslu degil normal olculerde babasına cekmis genetik boyle şeyler. agzi olan konusur herkes kendine baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…