- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Elifim bosver sen milleti neler cektigini biliyoruz herkes rizki kadaralir alisinde sut olayi oylemis masallah boyu kilosu guzeldi eski resimlerde bosver saglikli olsunlarda gerisi bos fatih cok boylu poslu degil normal olculerde babasına cekmis genetik boyle şeyler. agzi olan konusur herkes kendine baksin
Kuzum haklisin bosvwrmeliyim aslinda her zaman takmiyorum ama boyle.uykusuz kaldikxa kiziyorum kendime daha ne kadar cekiceksin diye soylenenlerde gelince aklima birde sey diyo moonum alisle arkadas gibiyim mecburum.cunku kimseyi gormuyo evin icinde yakniz birde yapjmda sakin sevmek yok boyle yoguru yogura severim alisde oyle alisti kendu jizi cok narin operken bike.sadece dudagi deger yanagina banada derki azdiriyosun faydasi yok sakince sev o sevmek degilmi yahu bu benim yaoim.diyorim disarda yaramaz olur diyo kendisi calisiyo cocuklar bakicida buyudu dort bes saat zaman geciriyolar nasil o kadar sakin kaliyo anlamiyorum bennona ses etmiyorum o sevme seklimw bikr karisiyo amannn neyseee kuzum yaa alisimde eskiden kilosu iyidi ama simdi eskisi gibi degil bebeklikteki gibi almiyolr artik ama bi album yapiyim ennkilolu halini koyayimda bak moonum.gobek.cikmis olurdu ama o gibek.kilodan.degil dedigin gibi babasina cekmis genetik amcalardada var o gobek moonum yedirdiklerrime beile karisti o kadar karistirma onu koyma o agir gelir yazik ayyy yemjnle.dayanilmasi cok bi kadin