• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim bosver sen milleti neler cektigini biliyoruz herkes rizki kadaralir alisinde sut olayi oylemis masallah boyu kilosu guzeldi eski resimlerde bosver saglikli olsunlarda gerisi bos fatih cok boylu poslu degil normal olculerde babasına cekmis genetik boyle şeyler. agzi olan konusur herkes kendine baksin

Kuzum haklisin bosvwrmeliyim aslinda her zaman takmiyorum ama boyle.uykusuz kaldikxa kiziyorum kendime daha ne kadar cekiceksin diye soylenenlerde gelince aklima birde sey diyo moonum alisle arkadas gibiyim mecburum.cunku kimseyi gormuyo evin icinde yakniz birde yapjmda sakin sevmek yok boyle yoguru yogura severim alisde oyle alisti kendu jizi cok narin operken bike.sadece dudagi deger yanagina banada derki azdiriyosun faydasi yok sakince sev o sevmek degilmi yahu bu benim yaoim.diyorim disarda yaramaz olur diyo kendisi calisiyo cocuklar bakicida buyudu dort bes saat zaman geciriyolar nasil o kadar sakin kaliyo anlamiyorum bennona ses etmiyorum o sevme seklimw bikr karisiyo ama:KK62:nnn neyseee kuzum yaa alisimde eskiden kilosu iyidi ama simdi eskisi gibi degil bebeklikteki gibi almiyolr artik ama bi album yapiyim ennkilolu halini koyayimda bak moonum.gobek.cikmis olurdu ama o gibek.kilodan.degil dedigin gibi babasina cekmis genetik amcalardada var o gobek moonum yedirdiklerrime beile karisti o kadar karistirma onu koyma o agir gelir yazik ayyy yemjnle.dayanilmasi cok bi kadin

Moonum bubarada sen o saatte ne yaoiyosun kuzjm ayakta uyuyamiyomusun sikintinmi var misafirlerdenmi gec yatiyonuz birde album yaoalim kuzumu goreyim ozledim yeminke unuttum nerdeyse yuzunu pasam in

Moonum Gecen alis fec yatirdim ona ragmen berbatti sabahda alti olmadan kalkti kizdim yamandan cabuk yerine daha uyku zamanimiz bitmedi yatnannecim dedim girdi kusereknyatti simdi ne diyicem bu sioam benim bu saatte kalkipda alti yada yedide oglennuykusuna yatmadan aksami edebilirmi hic sanmiyorum.sizinkiler kacta yatiyo kactankalkiyo sabah meswla uyanma saati kac alis yedide kalktiginda on iki yada on iki bucukda yatmis oluyo iki gibidenkalkmisnoluyo en gec

Cok oldum nbiliyorum ama canalr alisim hakkında hatalarim okdu bunlarin farkndayim kimsendemeswde biliyorim ama.ilk cocuk tecrubesizlik korku basuma onlarin gelecgini bilmeden cektiklwrim yipratti o an ne dogru geldiysek yaptım baska carwm olmadigindan yoksa bende derdim puturlu yiyicek sallamiycam kilo almiycam.ne dediysem tersi oldu bilemezdim bunlarinyasiycagimi ama agzi olan konusuyo oysaki bana onlarindiyen ilk cocugunu aabahlara kadar ayaginda sallardi rondodan gecirirdi dedigindede ben calisiyorum zamanim.yoktu yemiyodu yesinyesin diye mecbur kaldim ee bakicida yedirebikirdi sonucta onun bahanesi oyle benimki ona bos gekiyo oyyy bu hafta sonu gidicez onlara babam davet etti simdu izle dinke cek elif herseye kayanana gibi karissin dursun persembede evlilik yildonumuuz esim pkanlar yapiyti bakalim belki biraz moral olur bana zaten esim olmasa yada esim boylenolmasa ben kesin bosanmistim cekmezdi beni kimae rabbim.basjmIDan eksik etmesjn eslerimizi evlatlarikizi :KK43:

Elifim ozwl mesaj attim bakarsin.cnm gec yatma nedwnim misafir daha evlwri bitmedi malesef bir hafta daha var zor oluyo fatih normalde yatiyo oyle uykusuna ama 3 saat uyur nerdeyse gecede gec yatar o yuzde 5 6 aydır yatirmiyorum aksam 11 de yatar sabah 11 de kalkar bu ara misagirden dolayi sapitti ge yatiyo gec kalkiyo normalde duzenli cnm bir iki gun dene ogle uykusuna yatirma 10 gibi yatir aksam 10 gibi kalkar gunduz gece yatirmadan once papatya cayi icir uyku verir yogurt yedir gece mama lari oluyo gerekirse ondan ver gece sut verme.cok mizlarsa su ver

Kendin icin uykuyu duzene koymn sart samada yazik cnm.uyku olmayinca insan asabi oluyo.sen o kadinin dedikkerini takma sakin sinir oldum agzinin payinida ver alttam alma bir iki bozdunmu susar haddini bilsin

Elifim ozwl mesaj attim bakarsin.cnm gec yatma nedwnim misafir daha evlwri bitmedi malesef bir hafta daha var zor oluyo fatih normalde yatiyo oyle uykusuna ama 3 saat uyur nerdeyse gecede gec yatar o yuzde 5 6 aydır yatirmiyorum aksam 11 de yatar sabah 11 de kalkar bu ara misagirden dolayi sapitti ge yatiyo gec kalkiyo normalde duzenli cnm bir iki gun dene ogle uykusuna yatirma 10 gibi yatir aksam 10 gibi kalkar gunduz gece yatirmadan once papatya cayi icir uyku verir yogurt yedir gece mama lari oluyo gerekirse ondan ver gece sut verme.cok mizlarsa su ver

Moonum sagol kuzim dediklerini deniycem gece mamalarini agzina surmez ondan eminim yogurt kac ay okdu bilmiyorjm ama.nefret etti günlük koca kase ev yogurdu yerdi birden birakti bende zorlamiyodum biktirkiyim diye ama yatmadan uc bes kasjkda verebilsen yineniyi off dun gittik hatak baktik oda yaoamam simdi hem.maddi hemde manevi durum yok evimin odalari kucuk ve hepsi dolu oda sigmaz yatak odam sigmadi dolabi ve vestiyeri sadece binodaya koyduk besiginin yerune binyatak alicaz velki geniszce yatarsa rahatbeder besigini sevmiyi hic mmonun huysuz benim oglum huysuz bu arada pasama maasallah subhanallah rabbim nazarlardan korusun jns darisi basimiza aminnnnn

Kendin icin uykuyu duzene koymn sart samada yazik cnm.uyku olmayinca insan asabi oluyo.sen o kadinin dedikkerini takma sakin sinir oldum agzinin payinida ver alttam alma bir iki bozdunmu susar haddini bilsin

Moonum dun yaptim onisi yibe aradi yatarak yermi kac yasinda yok o bu dedim ama benim dayim birinci sinifa giderken hala anne sutu emermis varsin buda yesinde nasil yerse yesin kime.gore yetistkyorum dedim cocugum.cocuklugununyasasin ister yaramaz desinler ister o bu benim bikdigim bu strese girmeye gerek yok dedjm yeter hemen cevirnkazi yanmasin yaoti densiz bakbakim daha ne diyicek halam diyoki maasallah senin cocuk ne azgin ne yaramaz soz dinkeyen paylasan cocuk daha ne istiyosun diyi ıllaki disari cikinca gorunce jesfedicek elliycek bakicak birak serbest tskma kimseyi dedi bende artik oyle yapicam meaajina hemen bakiyorum kuzun

Moonum kuzu isin zor o halde olmasan tmm ama agirlastin baska kimsemi yok kayjnvakidende kalsalar yaa yardim ediyolarmi pekio_O

Elifim facebook tan konuştuk seninle :) artik uzun yazmiyim burdan.amanbi alem bunlar k.peder ile baristikya k.annedw urfaya gtti kmpwder her akşam bize geliyo delircem yakinda hicbiseyyokgibi davranıyorlar

Elifim facebook tan konuştuk seninle :) artik uzun yazmiyim burdan.amanbi alem bunlar k.peder ile baristikya k.annedw urfaya gtti kmpwder her akşam bize geliyo delircem yakinda hicbiseyyokgibi davranıyorlar

Canim benim sonuna kadar haklisin Allahim.akil fikir versin boyleleri ne :KK62:

Canlarim gunaydin hepimizin tum annelerimizjn anne adaylarimuzun anneler gunu kutlu olsun :KK37::KK8::KK68::KK68::KK68:kocaman opuldunuzzzz:KK15:

Elifim bosver sen milleti neler cektigini biliyoruz herkes rizki kadaralir alisinde sut olayi oylemis masallah boyu kilosu guzeldi eski resimlerde bosver saglikli olsunlarda gerisi bos fatih cok boylu poslu degil normal olculerde babasına cekmis genetik boyle şeyler. agzi olan konusur herkes kendine baksin
Moonn senı merak ettım ayy cok az kaldı nasıpsee oğluş geliyoo Rabbımın izniyle nasılsın arada yaz merak edıyorum saglıkla al pasanı kucagına inş kolaycacık olur doğumun

Moonn senı merak ettım ayy cok az kaldı nasıpsee oğluş geliyoo Rabbımın izniyle nasılsın arada yaz merak edıyorum saglıkla al pasanı kucagına inş kolaycacık olur doğumun
cnm beklemedeyiz daha pazartesi annem geliyor dogum icin tahminim 10 ile 17 arasi gelir hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Senin nasil gidiyor gebelik cnm

cnm beklemedeyiz daha pazartesi annem geliyor dogum icin tahminim 10 ile 17 arasi gelir hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Senin nasil gidiyor gebelik cnm
Iyı gıdıyo canım cok sukur ya agırlastığımı hıssedıyorum bazen zorlanıyorum bızım daha uc ayımız var nasıpse sağlıkla gelsın vaktınde dogsun inş zaman gecer Allah yardımcın olsun inş en hayırlı zamanda kolaycacık doğsun kuzucuk son hazırlıklar son rutuşlar artık ayy en heycanlı zamanlar

[QUOTcnm ozim84, post: 41280511, member: 313339"]Iyı gıdıyo canım cok sukur ya agırlastığımı hıssedıyorum bazen zorlanıyorum bızım daha uc ayımız var nasıpse sağlıkla gelsın vaktınde dogsun inş zaman gecer Allah yardımcın olsun inş en hayırlı zamanda kolaycacık doğsun kuzucuk son hazırlıklar son rutuşlar artık ayy en heycanlı zamanlar[/QUOTE]
Evet cnm annemlerde geliyor artik bakalim ne zaman gelecek:)

Slm kizlar nasilsiniz istanbuldayim artik.Biliyirsunuz diyarbakirdaydim Veeeeee ilk tup bebek deneyimim 10.gun beta 135.20. Nasill
Değerın cok guzel saglıkla devam eder inş daha önceden de nickin bumuydu hatırlıyamadım tam ben hemen herseyı unutuyorum kusura bakma hayırlı olsun bebişin bu topik bıraz sessız arada yazıyo kızlar buraya

Back