Elifim bosver sen milleti neler cektigini biliyoruz herkes rizki kadaralir alisinde sut olayi oylemis masallah boyu kilosu guzeldi eski resimlerde bosver saglikli olsunlarda gerisi bos fatih cok boylu poslu degil normal olculerde babasına cekmis genetik boyle şeyler. agzi olan konusur herkes kendine baksin
Elifim ozwl mesaj attim bakarsin.cnm gec yatma nedwnim misafir daha evlwri bitmedi malesef bir hafta daha var zor oluyo fatih normalde yatiyo oyle uykusuna ama 3 saat uyur nerdeyse gecede gec yatar o yuzde 5 6 aydır yatirmiyorum aksam 11 de yatar sabah 11 de kalkar bu ara misagirden dolayi sapitti ge yatiyo gec kalkiyo normalde duzenli cnm bir iki gun dene ogle uykusuna yatirma 10 gibi yatir aksam 10 gibi kalkar gunduz gece yatirmadan once papatya cayi icir uyku verir yogurt yedir gece mama lari oluyo gerekirse ondan ver gece sut verme.cok mizlarsa su ver
Kendin icin uykuyu duzene koymn sart samada yazik cnm.uyku olmayinca insan asabi oluyo.sen o kadinin dedikkerini takma sakin sinir oldum agzinin payinida ver alttam alma bir iki bozdunmu susar haddini bilsin
Elifim facebook tan konuştuk seninle :) artik uzun yazmiyim burdan.amanbi alem bunlar k.peder ile baristikya k.annedw urfaya gtti kmpwder her akşam bize geliyo delircem yakinda hicbiseyyokgibi davranıyorlar
Moonn senı merak ettım ayy cok az kaldı nasıpsee oğluş geliyoo Rabbımın izniyle nasılsın arada yaz merak edıyorum saglıkla al pasanı kucagına inş kolaycacık olur doğumunElifim bosver sen milleti neler cektigini biliyoruz herkes rizki kadaralir alisinde sut olayi oylemis masallah boyu kilosu guzeldi eski resimlerde bosver saglikli olsunlarda gerisi bos fatih cok boylu poslu degil normal olculerde babasına cekmis genetik boyle şeyler. agzi olan konusur herkes kendine baksin
cnm beklemedeyiz daha pazartesi annem geliyor dogum icin tahminim 10 ile 17 arasi gelir hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Senin nasil gidiyor gebelik cnmMoonn senı merak ettım ayy cok az kaldı nasıpsee oğluş geliyoo Rabbımın izniyle nasılsın arada yaz merak edıyorum saglıkla al pasanı kucagına inş kolaycacık olur doğumun
Iyı gıdıyo canım cok sukur ya agırlastığımı hıssedıyorum bazen zorlanıyorum bızım daha uc ayımız var nasıpse sağlıkla gelsın vaktınde dogsun inş zaman gecer Allah yardımcın olsun inş en hayırlı zamanda kolaycacık doğsun kuzucuk son hazırlıklar son rutuşlar artık ayy en heycanlı zamanlarcnm beklemedeyiz daha pazartesi annem geliyor dogum icin tahminim 10 ile 17 arasi gelir hayırlı zamanda gelsinler inşallah. Senin nasil gidiyor gebelik cnm
Değerın cok guzel saglıkla devam eder inş daha önceden de nickin bumuydu hatırlıyamadım tam ben hemen herseyı unutuyorum kusura bakma hayırlı olsun bebişin bu topik bıraz sessız arada yazıyo kızlar burayaSlm kizlar nasilsiniz istanbuldayim artik.Biliyirsunuz diyarbakirdaydim Veeeeee ilk tup bebek deneyimim 10.gun beta 135.20. Nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?