• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Merhaba kızlar kontrolumuz vardı tam net göstermesede buyuk ihtımal ıkınci kızçe geliyo nasıpse yuvamıza şükürler olsun saglıklı sıhhatlı doğsun inş bizde hbrler bole cok şükür bulantılarım baya bıttı yemeğe basladım gelsın kilolar gene :KK51::KK76::nazar::anneadayı:
Cnm masallah size rabbim gonlunuze gore versin.saglik sihhatle dogsun kuzucuk

Gunaydin canlar bayadir gelemedjm biraz yogun gecti gunnlerim babamin dogum gunuydu bende kutkadik bir suru pasta yaotim dogum gunun pastası ni bike ben yaptım bayildilar e tabi ev temizligi gekdiker halamlar kizi babamlar derken baya yogun gecti sonra gittiler diye temzilik.fasli cuma gunubyine misafirim vardi dun yolculadik gec yattim alis erken kalkti gece yine defalarca uyandi gozumden uyku akiyo bi baktim gozlerime inananmadim sewdam kuzum gozumuz aydin olsun cok tebrik ediyorum balim rabbim kucagina almayi nasio etsin bi ben kaldim ama benimde kolay kolay olucagiinu sanmiyorjm hem.esim istwmiyo hemxe hastakigim polistik over varmis :KK51::KK51::KK51: kana gittinmi sewdam.twz zamanda haber ver bize bak :KK60: moonummm bitanrm 31haftakuj olmussun maasalla subhanallah az kaldi hee nasol grciyo oasalarim sen nasilsjn zorlaniyomusun balım :KK60:ozimmm canim seninde baya ilerlemis bulantilarin bitmis cinsiyet belli olmua bi cimcimen daha olucakmis inanki cok sevindim rabbim.banada hayirlisini nasip etsin ins hepiniz saglikla hayirlisiyka kucaginiza alin ina hakkinzida hayirlsi olsun canlarim:nazar::nazar::nazar::nazar:

[QUOzorlanıyorum m, post: 40573990, member: 367661"]Gunaydin canŞükür ir gelemedjm biraz yogun gecti gunnlerim babamin dogum gunuydu bende kutkadik bir suru pasta yaotim dogum gunun pastası ni bike ben yaptım bayildilar e tabi ev temizligi gekdiker halamlar kizi babamlar derken baya yogun gecti sonra gittiler diye temzilik.fasli cuma gunubyine misafirim vardi dun yolculadik gec yattim alis erken kalkti gece yine defalarca uyandi gozumden uyku akiyo bi baktim gozlerime inananmadim sewdam kuzum gozumuz aydin olsun cok tebrik ediyorum balim rabbim kucagina almayi nasio etsin bi ben kaldim ama benimde kolay kolay olucagiinu sanmiyorjm hem.esim istwmiyo hemxe hastakigim polistik over varmis :KK51::KK51::KK51: kana gittinmi sewdam.twz zamanda haber ver bize bak :KK60: moonummm bitanrm 31haftakuj olmussun maasalla subhanallah az kaldi hee nasol grciyo oasalarim sen nasilsjn zorlaniyomusun balım :KK60:ozimmm canim seninde baya ilerlemis bulantilarin bitmis cinsiyet belli olmua bi cimcimen daha olucakmis inanki cok sevindim rabbim.banada hayirlisini nasip etsin ins hepiniz saglikla hayirlisiyka kucaginiza alin ina hakkinzida hayirlsi olsun canlarim:nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
Cnm zorlaniyorum artik agirlastik iyice seni merak ettim iyisin sukur guzel gecmis gunlerin

Elifim baya yol aldik kuzum aklimdaydin bayadir göremedim iyi olmana sevindim insallsh en kisa zamanda senibde güzel hbr aliriz.alis nasıl

Elifim baya yol aldik kuzum aklimdaydin bayadir göremedim iyi olmana sevindim insallsh en kisa zamanda senibde güzel hbr aliriz.alis nasıl

Kuzum benim inanki guzel gecti ama cokkkkk yorucu gecti ben alisimlse ne sartlarda hazirligimi yaptım ev dio kose camkardan sildim kisin piskigi vardi bahanem.olsun dedim kac cesit pasta yaotin onun disinda kahvaktiya gekdiker halamlar babamlar cocuklar heosine ayrinayri sevdigini yaotim bir yandan aalis esimde gunduzde yalnizim her sey cok guzeldi ama sikinti suki geldiker bir Allahin kulu yardim etmedi yjne hakam topladi yikamaya girmek istedi bukasiklara koymadim yaslu kadin ama babamjn esidir halamun kizidir babam esine jizdi ben irda topluyodum o oturmus bakiyo yedi icti oturdu babam.kizinca kalkti halamin kizi ikinyas kucuk bunu yaonsunu yao dedu cok sinirlendim bu isker birlik beraberlikle olur inca insani agurladim hersey babam icindi onacidan hic pismanligim yok ama keske sadece babam kardwsim olsaydi enayi yerine koyuldum benimmcocugum var o kadsr da gozumun icine baka baks olmazdi bende oraya gittiğimde kaldigim zamanlarda iskerini yaoardim sabah giderlerdinise yikardim oglennyemegi hazirnmasa hazir beklerdim giderlerdu yikardim salakligima diymiyim zoruma gitti sunkistan beri kac kere gekdiekr heo o sekikde yaoti babamin esi bir hafta dinekenemeden yine temizkjj ev derken arkadasim geldi cuma gubu o el o bile yardim etti ama benim aikemde is yok bazen annemi nasil ariyorum anlatamam o_Oo_O:mad::KK61: neyse dolmusum moonum yaa kuzum agurkastin elbet cocukla evle zor okur rabbim yardimcin olsjn ins kokayca gecirisin kakn zamani vw hayirki kolay dogum olur balım sewdam gelmedi hic haber ederdi merak ediyorumo_O

Ayyy su lanet nsiteye girmekten nwfret ediyorjm yaziyorum yanlis.olan harfinsilip duzeltmek istiyorum çarpıya bi basiyorum on kelime yan yana dizikiyo yahi siliyorum sacma sapan harfleri ne demeye ekliyosun yeminle nefret ediyorum girmek istemiyorum hangi akla hizmet su guzelim siteyi boyle igrenclestirirler aklim.almiyo bu kadsr aydır offffff

Ayyy su lanet nsiteye girmekten nwfret ediyorjm yaziyorum yanlis.olan inşallah insilip duzeltmek istiyorum çarpıya bi basiyorum on kelime yan yana dizikiyo yahi siliyorum sacma sapan harfleri ne demeye ekliyosun yeminle nefret ediyorum girmek istemiyorum hangi akla hizmet su guzelim siteyi boyle igrenclestirirler aklim.almiyo bu kadsr aydır offffff
Cnm enteresan insanlar niye yardim etmemisler ayip sende gidince hic yardim etme bosver.sevdam gelnedi evet hamileydi inşallah hersey yolundadir

Cnm enteresan insanlar niye yardim etmemisler ayip sende gidince hic yardim etme bosver.sevdam gelnedi evet hamileydi inşallah hersey yolundadir

Sorma kuzum o yillardir ayni daha 17yasindan başladım ben deli deli is yaoarken o uzatir ayaklarini yatardi izkerdi simdide oyle cok farkli cinsten benim sirtim bisa bu hale gelmedi ki amannnnnn anne olmus ama insanliktan nasibini alamamis neler var moonum cok doluyum ben bugune kadar gormezden geldik cok seyj ama alisinden sonra zoruma giden cok konu var sirf babam icin katlaniyoruz babama demem bile haberin olmasin uzulmesin benim.yuzjmden cok huzursuz oldu artik duyurmuyorum herkes evinde mutlu Allahim dusurmesin onkar orda ben burda boyle iyi neyse balisi hazirliklar ne alemde nasil gidiyo gobusun nasil kac kilo aldin kontroller nasıl simdilik nirmal dogum gorunuyo dimi ayy cok soru sordum :KK60: sewdami cok mwrak ediyorum haber ederdi ters durummu var acaba Allah korusuno_O

Cnm bosver oteki tarafta allah verir mukafatini.bizde iyiyiz ben 6-7 kilo aldim cnm zaten kilolu hamile kaldim fatihi emziriyodumbiliyosun emzirirken hamile kkaldım iste su an 84 civariyim 88 89 ile d9gar heralde zaten bir bucuk ay falan kaldi .ufaklikta iyidir 28 haftada 1400 gramdi simdi 2000 e yakin olmustur heralde 1 inde kontril var normal dogum insallah dogum pozisyonunda zaten dondu cnm belki sevda bulantidan falan gelemiyodyr ilk zamanlar zoroluyir biliyon cnm

Gunaydin canlar bayadir gelemedjm biraz yogun gecti gunnlerim babamin dogum gunuydu bende kutkadik bir suru pasta yaotim dogum gunun pastası ni bike ben yaptım bayildilar e tabi ev temizligi gekdiker halamlar kizi babamlar derken baya yogun gecti sonra gittiler diye temzilik.fasli cuma gunubyine misafirim vardi dun yolculadik gec yattim alis erken kalkti gece yine defalarca uyandi gozumden uyku akiyo bi baktim gozlerime inananmadim sewdam kuzum gozumuz aydin olsun cok tebrik ediyorum balim rabbim kucagina almayi nasio etsin bi ben kaldim ama benimde kolay kolay olucagiinu sanmiyorjm hem.esim istwmiyo hemxe hastakigim polistik over varmis :KK51::KK51::KK51: kana gittinmi sewdam.twz zamanda haber ver bize bak :KK60: moonummm bitanrm 31haftakuj olmussun maasalla subhanallah az kaldi hee nasol grciyo oasalarim sen nasilsjn zorlaniyomusun balım :KK60:ozimmm canim seninde baya ilerlemis bulantilarin bitmis cinsiyet belli olmua bi cimcimen daha olucakmis inanki cok sevindim rabbim.banada hayirlisini nasip etsin ins hepiniz saglikla hayirlisiyka kucaginiza alin ina hakkinzida hayirlsi olsun canlarim:nazar::nazar::nazar::nazar:
İyi olmana sevımdım canım merak etmiştık gırmeyınce:KK45:amin canım cok saol rabbım sanada nasıp eder inşalah istedıgın zaman evet canım gıttım 7 haftalık olmuş kalp atışlatınıda duyduk bambaska bı duygu canım rabbım isteyen herkeze nasop eder inşallah

Slm kızlar gıremedım kac gundur annemdeydım:KK45:bızde iyiz cok sukur doktora gıttım 7 haftalık olmuş kalp atışlarınıda duyduk cok şukur kızımda yasadıgım problemler yok şimdilik guzel gecıyo mıde bulantısıda şimdilik yok inşallah olmazda :KK53:

Cnm bosver oteki tarafta allah verir mukafatini.bizde iyiyiz ben 6-7 kilo aldim cnm zaten kilolu hamile kaldim fatihi emziriyodumbiliyosun emzirirken hamile kkaldım iste su an 84 civariyim 88 89 ile d9gar heralde zaten bir bucuk ay falan kaldi .ufaklikta iyidir 28 haftada 1400 gramdi simdi 2000 e yakin olmustur heralde 1 inde kontril var normal dogum insallah dogum pozisyonunda zaten dondu cnm belki sevda bulantidan falan gelemiyodyr ilk zamanlar zoroluyir biliyon cnm
Maşallah hıc kılo almamişsın hamılıkte az kaldı canım pasanın gelmesıne hayırlısıhla kucagınada alırsın inşlah bende normal dogum istıyorum gene umarım oyle olur

:nazar:
Slm kızlar gıremedım kac gundur annemdeydım:KK45:bızde iyiz cok sukur doktora gıttım 7 haftalık olmuş kalp atışlarınıda duyduk cok şukur kızımda yasadıgım problemler yok şimdilik guzel gecıyo mıde bulantısıda şimdilik yok inşallah olmazda :KK53:
Hadi gözün aydın canım Rabbim tamamına erdırsin inş saglıkla masallah inş sıkıntın hiç olmaz benım her hamılelimde kalp atışından sonra basladı bulantılarım 16 .haftada bıcak gıbı kesıldı şükür şimdi cok ıyıyım yenı yenı tadına varıyorum ama hemen kilo almışım yaa zaten şişkoyum göbeğim bi önceki hamileliğimden kalmıştı üstüne devam Allah sonumu hayr etsın napalım kuzularımız iyı olsun kılo verılır elbet bizimde bugun kontrolumuz vardı cok şükür kızcem ıyı artık kesınlestı ıkıncı meleğim geliyo 19 haftalıkolduk ayın 20sinde ayrıntılıya gırcez yolu yarıladık nasıpse :nazar::anneadayı:

Gunaydin herkese canlarim Nasılsıniz sewdam kesinlesmis gozumuz aydin cok sukur bi kuzumuz daha geliyo tebrik ediyorum canim benim rabbim sagsalim hayirlisiyka kucagina almayi nasio etsjn ins ins moonum ozim84 sen bekleyen herkese rabbim hayirki kolay dogum nasip etsjn bir ben kaldim ama baya bi kalicam gibi duruyo cok istesemde yapamiyorum yapamiycam ama cok istiyorum heke alisim nasil sikikjyo ywtwmiyorum bi arkadas bukdugundaki benim yakami birakmasi mutlukugu ogun babamlar geldiginde kardesimke bir yas aralari nasıl oynuyolar nasil mutlu dedim sindi yaosam yarina yetisirmi :KK53::KK53::KK53: hakkımızda hayirlisi bu sene cok doluyuz gezicem keyfime bakicam alisden yana daha gozum tam acilmamisken ikincisine kendimi hazir hissetmjyorumbrabbim ins banada hayirli zamanda hayirlisjni nasjo eder moonum sen nasilsin nasil geciyo ozim84 kuzum senin kizcen nasil bi minik kizcen daha geliyi gozumuz aydin yerimnsizin biciriklarinizi rabbine emanetsiniz canlarim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar:
Hadi gözün aydın canım Rabbim tamamına erdırsin inş saglıkla masallah inş sıkıntın hiç olmaz benım her hamılelimde kalp atışından sonra basladı bulantılarım 16 .haftada bıcak gıbı kesıldı şükür şimdi cok ıyıyım yenı yenı tadına varıyorum ama hemen kilo almışım yaa zaten şişkoyum göbeğim bi önceki hamileliğimden kalmıştı üstüne devam Allah sonumu hayr etsın napalım kuzularımız iyı olsun kılo verılır elbet bizimde bugun kontrolumuz vardı cok şükür kızcem ıyı artık kesınlestı ıkıncı meleğim geliyo 19 haftalıkolduk ayın 20sinde ayrıntılıya gırcez yolu yarıladık nasıpse :nazar::anneadayı:
Allah razıolsun canım amın rabbım senınde gonlune gore verır inşallah ikincı melegın gelıyo rabbım kucagınada almayı nasıp eder canım benım . Benımde gobek kalmıştı ya şimdi 4 aylık gıbıyım ya cok kotu gobek kalması inşallah dogumdan sonra erıtecemmm:KK62:

Gunaydin herkese canlarim Nasılsıniz sewdam kesinlesmis gozumuz aydin cok sukur bi kuzumuz daha geliyo tebrik ediyorum canim benim rabbim sagsalim hayirlisiyka kucagina almayi nasio etsjn ins ins moonum ozim84 sen bekleyen herkese rabbim hayirki kolay dogum nasip etsjn bir ben kaldim ama baya bi kalicam gibi duruyo cok istesemde yapamiyorum yapamiycam ama cok istiyorum heke alisim nasil sikikjyo ywtwmiyorum bi arkadas bukdugundaki benim yakami birakmasi mutlukugu ogun babamlar geldiginde kardesimke bir yas aralari nasıl oynuyolar nasil mutlu dedim sindi yaosam yarina yetisirmi :KK53::KK53::KK53: hakkımızda hayirlisi bu sene cok doluyuz gezicem keyfime bakicam alisden yana daha gozum tam acilmamisken ikincisine kendimi hazir hissetmjyorumbrabbim ins banada hayirli zamanda hayirlisjni nasjo eder moonum sen nasilsin nasil geciyo ozim84 kuzum senin kizcen nasil bi minik kizcen daha geliyi gozumuz aydin yerimnsizin biciriklarinizi rabbine emanetsiniz canlarim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İyiz canım benım senı sormslı:KK60:cok saol canım rabbım sanada nasıp eder inşallah istedıgın zaman :KK46:bızdede o sorun var kızım arkadasa hasret reklamlarda cıkan cocuklara bıle arkadaslarım dıyo bız onlara yeterlı gelmıyoruz arkadar şart parkka gıttıgımızde napacagını şaşırıyor mutluluktan kardesın varmış canımne guzel işte yakınsa hep gotur yanınada oynasın. Valla canım ne guzel tatılın tadını cıkar bu sene enerjı depola ve donjşte yavas yavas baslayıni iklinçisine zaten hemen olmuyo benım bı 6 ay surdu herşeyın hayırlısı rabbım ne zaman kısmet etmışse ozam olur canım rabbım gonlune gore versın

Hayirki cumalar canlar sewdm sagolasin kuzum iyi dileklerin icin inaninki size benmisim hamile olan gibi sevviniyorum.rabbim hayirlisiyka kucaginiza almayj nasio etsun ins ben ne zaman cesaret edebilirim benden ote esjmi ne zaman nasil ikna edebilirim hic bir fikrim yok cok yandi csnimiz aslunda ikimizde cok istiyoruz ama sanirjm yillar sinra anca cesarwt edebiliriz hakkimizda hayirljsi alisimi jyuttum basim nasil agriyo gozlerim sizliyo essek kafalim uyumjyo hala geceleri iki saat gecmiyo uyaniyo agliyo yanima gelmek istiyo alsam yataktan dusucek korkuyorjm oyle delicesibe yatiyoki grceleri oluyorum zaten 12buluyo yatmam sabahda altida kalkiyo gece uyumuyo ben boyle.bi sipa yla haytatta ikinciye cesarwt edemem bana duskunlugu ilgisi oyle boyle degil sewdam kardesim bir saat uzaklikta malesef ara sjra gelmelerj e bakiyo oynamalri aslunda ikiside cok isriyo birbirlwrini ama iste sik gidio gelemiyorjz haliyke teknkaliyi kjzum disardan cocuk sesleru duydukca hemen bakalim diyi off amannn ne biliyim yaa canim sikkin dusundukce daha sikiliyo istemek ama yapamamak hayirlisi

Moooonummm kuUm nerelerdesin kac zamandir gelmedin iyisinizdir ins sikinti yoktur habersiz bırakma aklim sende canim

Moooonummm kuUm nerelerdesin kac benimir gelmedin iyisinizdir ins sikinti yoktur habersiz bırakma aklim sende canim
Cnm iyiyim bende ne yapayim iyiyce agilastim zorlaniyorum artik:) koca gobusle:) benim de bir haftadir.misafirim var eltimler yeni ev aldi evleri tadilatta bizde kaliyolar isten gucten firsatim olmuyo cnm malesef siz napiyonuz iyimisinzi

sewdam nasilsin gebelik nasıl gidiyor

ozim gectimi bulantilar

Back