Cnm masallah size rabbim gonlunuze gore versin.saglik sihhatle dogsun kuzucukMerhaba kızlar kontrolumuz vardı tam net göstermesede buyuk ihtımal ıkınci kızçe geliyo nasıpse yuvamıza şükürler olsun saglıklı sıhhatlı doğsun inş bizde hbrler bole cok şükür bulantılarım baya bıttı yemeğe basladım gelsın kilolar gene
Sağol canım inş sağlıkla doğsun kuzucuklarCnm masallah size rabbim gonlunuze gore versin.saglik sihhatle dogsun kuzucuk
Elifim baya yol aldik kuzum aklimdaydin bayadir göremedim iyi olmana sevindim insallsh en kisa zamanda senibde güzel hbr aliriz.alis nasıl
Cnm enteresan insanlar niye yardim etmemisler ayip sende gidince hic yardim etme bosver.sevdam gelnedi evet hamileydi inşallah hersey yolundadirAyyy su lanet nsiteye girmekten nwfret ediyorjm yaziyorum yanlis.olan inşallah insilip duzeltmek istiyorum çarpıya bi basiyorum on kelime yan yana dizikiyo yahi siliyorum sacma sapan harfleri ne demeye ekliyosun yeminle nefret ediyorum girmek istemiyorum hangi akla hizmet su guzelim siteyi boyle igrenclestirirler aklim.almiyo bu kadsr aydır offffff
Cnm enteresan insanlar niye yardim etmemisler ayip sende gidince hic yardim etme bosver.sevdam gelnedi evet hamileydi inşallah hersey yolundadir
İyi olmana sevımdım canım merak etmiştık gırmeyınceGunaydin canlar bayadir gelemedjm biraz yogun gecti gunnlerim babamin dogum gunuydu bende kutkadik bir suru pasta yaotim dogum gunun pastası ni bike ben yaptım bayildilar e tabi ev temizligi gekdiker halamlar kizi babamlar derken baya yogun gecti sonra gittiler diye temzilik.fasli cuma gunubyine misafirim vardi dun yolculadik gec yattim alis erken kalkti gece yine defalarca uyandi gozumden uyku akiyo bi baktim gozlerime inananmadim sewdam kuzum gozumuz aydin olsun cok tebrik ediyorum balim rabbim kucagina almayi nasio etsin bi ben kaldim ama benimde kolay kolay olucagiinu sanmiyorjm hem.esim istwmiyo hemxe hastakigim polistik over varmiskana gittinmi sewdam.twz zamanda haber ver bize bak moonummm bitanrm 31haftakuj olmussun maasalla subhanallah az kaldi hee nasol grciyo oasalarim sen nasilsjn zorlaniyomusun balım ozimmm canim seninde baya ilerlemis bulantilarin bitmis cinsiyet belli olmua bi cimcimen daha olucakmis inanki cok sevindim rabbim.banada hayirlisini nasip etsin ins hepiniz saglikla hayirlisiyka kucaginiza alin ina hakkinzida hayirlsi olsun canlarim
Maşallah hıc kılo almamişsın hamılıkte az kaldı canım pasanın gelmesıne hayırlısıhla kucagınada alırsın inşlah bende normal dogum istıyorum gene umarım oyle olurCnm bosver oteki tarafta allah verir mukafatini.bizde iyiyiz ben 6-7 kilo aldim cnm zaten kilolu hamile kaldim fatihi emziriyodumbiliyosun emzirirken hamile kkaldım iste su an 84 civariyim 88 89 ile d9gar heralde zaten bir bucuk ay falan kaldi .ufaklikta iyidir 28 haftada 1400 gramdi simdi 2000 e yakin olmustur heralde 1 inde kontril var normal dogum insallah dogum pozisyonunda zaten dondu cnm belki sevda bulantidan falan gelemiyodyr ilk zamanlar zoroluyir biliyon cnm
Hadi gözün aydın canım Rabbim tamamına erdırsin inş saglıkla masallah inş sıkıntın hiç olmaz benım her hamılelimde kalp atışından sonra basladı bulantılarım 16 .haftada bıcak gıbı kesıldı şükür şimdi cok ıyıyım yenı yenı tadına varıyorum ama hemen kilo almışım yaa zaten şişkoyum göbeğim bi önceki hamileliğimden kalmıştı üstüne devam Allah sonumu hayr etsın napalım kuzularımız iyı olsun kılo verılır elbet bizimde bugun kontrolumuz vardı cok şükür kızcem ıyı artık kesınlestı ıkıncı meleğim geliyo 19 haftalıkolduk ayın 20sinde ayrıntılıya gırcez yolu yarıladık nasıpseSlm kızlar gıremedım kac gundur annemdeydımbızde iyiz cok sukur doktora gıttım 7 haftalık olmuş kalp atışlarınıda duyduk cok şukur kızımda yasadıgım problemler yok şimdilik guzel gecıyo mıde bulantısıda şimdilik yok inşallah olmazda
Allah razıolsun canım amın rabbım senınde gonlune gore verır inşallah ikincı melegın gelıyo rabbım kucagınada almayı nasıp eder canım benım . Benımde gobek kalmıştı ya şimdi 4 aylık gıbıyım ya cok kotu gobek kalması inşallah dogumdan sonra erıtecemmm
Hadi gözün aydın canım Rabbim tamamına erdırsin inş saglıkla masallah inş sıkıntın hiç olmaz benım her hamılelimde kalp atışından sonra basladı bulantılarım 16 .haftada bıcak gıbı kesıldı şükür şimdi cok ıyıyım yenı yenı tadına varıyorum ama hemen kilo almışım yaa zaten şişkoyum göbeğim bi önceki hamileliğimden kalmıştı üstüne devam Allah sonumu hayr etsın napalım kuzularımız iyı olsun kılo verılır elbet bizimde bugun kontrolumuz vardı cok şükür kızcem ıyı artık kesınlestı ıkıncı meleğim geliyo 19 haftalıkolduk ayın 20sinde ayrıntılıya gırcez yolu yarıladık nasıpse
İyiz canım benım senı sormslıGunaydin herkese canlarim Nasılsıniz sewdam kesinlesmis gozumuz aydin cok sukur bi kuzumuz daha geliyo tebrik ediyorum canim benim rabbim sagsalim hayirlisiyka kucagina almayi nasio etsjn ins ins moonum ozim84 sen bekleyen herkese rabbim hayirki kolay dogum nasip etsjn bir ben kaldim ama baya bi kalicam gibi duruyo cok istesemde yapamiyorum yapamiycam ama cok istiyorum heke alisim nasil sikikjyo ywtwmiyorum bi arkadas bukdugundaki benim yakami birakmasi mutlukugu ogun babamlar geldiginde kardesimke bir yas aralari nasıl oynuyolar nasil mutlu dedim sindi yaosam yarina yetisirmihakkımızda hayirlisi bu sene cok doluyuz gezicem keyfime bakicam alisden yana daha gozum tam acilmamisken ikincisine kendimi hazir hissetmjyorumbrabbim ins banada hayirli zamanda hayirlisjni nasjo eder moonum sen nasilsin nasil geciyo ozim84 kuzum senin kizcen nasil bi minik kizcen daha geliyi gozumuz aydin yerimnsizin biciriklarinizi rabbine emanetsiniz canlarim
Cnm iyiyim bende ne yapayim iyiyce agilastim zorlaniyorum artik:) koca gobusle:) benim de bir haftadir.misafirim var eltimler yeni ev aldi evleri tadilatta bizde kaliyolar isten gucten firsatim olmuyo cnm malesef siz napiyonuz iyimisinziMoooonummm kuUm nerelerdesin kac benimir gelmedin iyisinizdir ins sikinti yoktur habersiz bırakma aklim sende canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?