Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Cnm ikincide kullanmadik ama fatihte aldigim kullandigim ay hamile kaldım; )
Kırmızılarım bıtsın canım kullanmayı duşunuyorum bu ay bakalım hayırlısı canım destegın içinde cok saol rabbım hayırlı dogımlar nasıp etsın yavrunu kucagınada alırsın inşallah

Nereye tasındınız canım. benım evde gunes gormuuo cok skınyı yasıyorum ya bızım lojman oldugu için idare edıyoruz 5 yılı dolduralım dedık cıkarız sıze lojman cıkmıyomu

[QUOTEcnm="sewdammm, post: 39384155, member: 337104"]Kırmızılarım bıtsın canım kullanmayı duşunuyorum bu ay bakalım hayırlısı canım destegın içinde cok saol rabbım hayırlı dogımlar nasıp etsın yavrunu kucagınada alırsın inşallah[/QUOTE]
Amin cnm insallah. Aklına takilani sor Ovulasyon testini bilirim .rabbim nasip etsin ikinci kez sanada cnm Anneligi.

Ohh sewdam ne guzel iyi olmalarida uzakliktandirnbende cok birsey gormedim birebir ams farklikar cok genis swrberstler bende cok paniklitim titriyorum bes aylikken gittigimizde cocuguma titriyorum diye aliniyolsrdi biberonunu kendincoxukalrina veriyolardi birde emmedigi icin ben odada heo ayaklarimda tjtuyodum basini bekliyip emziriyodum simdi bike derler telefinda gekince odaya kapanicanmi be vicdansiz benim cocgum emmiyo diye basini bekledim simdi oyle sikintim yok adami sinir ediyolar sevmelerine bile izin vermemisim diger eltimin cocugu yaramaz kiskancti vurmaya kslkiyodu bikeresinde kumandayi fitlatti alisimin yuzunu kapatmasam dagitickti o derece e nasil kollamiyim titremitim o konuda zitiz nasil gecicek bakalim bu yil

Nereye tasındınız canım. benım evde gunes gormuuo cok skınyı yasıyorum ya bızım lojman oldugu için idare edıyoruz 5 yılı dolduralım dedık cıkarız sıze lojman cıkmıyomu

Sevdam gumushane deyiz suan evin salonu ve mutfagi full gunes arkasida full kuzeyde kaliyo o yuzden kuflendi her bir yer birde yeni bina sikintimiz buyuk lojman sirasi gelmedi canim sicilden kaybwdiyoruz bi swne gelro dedik belki ama olmadinnasip degilmis keskw olsa burasi cok pahali o zaman biraz rahat ederdik 700kira 400dogal gaz sadecw wve gidiyo

Amin cnm insallah. Aklına takilani sor Ovulasyon testini bilirim .rabbim nasip etsin ikinci kez sanada cnm Anneligi.[/QUOTE]
Amın canım saol takılan olarsı sorarım enazından sen tecrubelısın

Gecer canım sayılı gunler tez gecer nayapacan eşin için idare edecen kuzum. Kız benım eltılerımın cocuklarıda boyle allahtan benım kız yanlarına bıle yaklasmıyo emınım alişte boyle olur canım hıc sıkma canını tatilinin keyfını cıkarmaya calış elınden gelınceye kadar hep dışarıya cık gez ben boyle yapıyorum hıc kımseyı tınlamıyorum bıle

Lojmana gecersenız rahat edersınız canım baya cokmuş kıra bız yakıtla kıra 400 bıle degıl ve ful isınıyocok rahat 1 2 sene sonra gecer sınız canım sızde

Sewdam aynen alis yaklasmiyo kimseye cok alismasi lazim birtek dayisiyla arasi suoer kapilarinkapali bakalim onada laf ediyolar ki anadan gecer bizi tanit ogret huliyimmi agliyiimmi kiziyyimi vallaha bakalm orda oyle gezmede yok koy yeri cikma laf olur esimle gitmeknistesem eltim var cocuklar hadinonlar tmm kayinvalidem hemen kuser gecen gun cocuklara birseyler alalim dedik lcwdan karne hediyesi actim kayinvalidem cikti dedim sehere ver anne oste kinustuktan sonra ne yapican dedinolcu beden alicam dedim bende isterim sehernolmus duba cok kilolu dedim ne sana ne ona coxuklara amann siinirim oynuyo annesini sevmiyorum esimede diyorum ama babasini seviyorum ims iyi gecer sewdam lojman keske ciksa ne fuzelmis sizin bizim kiralardan anamiz agladi tasinmlardan hele batrik hayirlisi boyleymis ama cok sikintiya dustuk eldeki altinlarda gitti bir bir bakalim ne olacak kuzum

kız ne alıyonuz bırıne alsan dıgerı nıye almadı dıye laf edıp kuser bende alırdım gıderken baktım kusen kusene dedım bundan sonra hıc bışey yok sıze canım bılırım kıra derdını bakalım lojman bıtse bız napacaz cocukta buyuyo ev almak zsten cok zor bu devırde rabbım bızede 2 goz odalı bı ev nasıp eder inşallah canım

Canlarımmm nasılsınız pazartesi inşallah oglymu gormwye gidicem inşallah iyidir kuzum.
Rabbim sizede ev nasip etsin inşallah canlarim.

Amannnn sewdam esim icin iste amcalari onun abusi okuttu kendini borclu hissediyo ki yine ben dedim alalim gonderelim ama bikene bana dokunmasinlar cocuklara yaltigimizda bize kalsin ne diyimki bilmeyenlere

Canlarımmm nasılsınız pazartesi inşallah oglymu gormwye gidicem inşallah iyidir kuzum.

Moonum iyiyiz cok sukur kosusturma full devam sizler nasilsiniz kontrol var ohh yerim ben onu hazirliklarin basladimi gobusun nasil moonun

Ayy ne guzel moonum saglık hbrlerıyle don inş şeker yuklemesı olur buaralar sana ayrıntılı usg falan bu haftalardaydı ole hatırlıyorum bızım randevu 24ünde mide bulantılarım fena ilk bebişte bişi yokmuş hıc kalkmadanda yatabılırmiş insan ama şimdi küçücük bi miniğim var bana muhtac ona kıyamıyorum ama bazen ayakta durcak gucum olmuyo inş bi an once gecer napalım saglıklı olsunlarda

Canim zor olmazmi elbet ilkde yat yatabikdign kadar e kuzular anlamiyo oyun istiyo ilgi istiyo yapmasan olmuyonyapsan zorlaniyosun cok zor rabbim yardimciniz oksun kokaylikla gecirin dokuz ayi ins kuzum rabbim saglik sıhhat versin ins kontrolden sonra haber etmeyi unutma olurmu

İyiz cici annesen nasılsın hamılelık nasıl gecıyo oy oy şimdi nasıl heyecan vardır mooncum paşyı gorecen inşallah hayırlı haberlerle gelırsın canım

Hoşgeldin canım nasılsın hamılelık bıraz zor gecıyo galıba benı de korkutan o mıde bulantısı ben kızımda cok kotu olmuştum inşallah ikinciye normal gecercınsıyet bellımı canım

Hoşgeldin canım nasılsın hamılelık bıraz zor gecıyo galıba benı de korkutan o mıde bulantısı ben kızımda cok kotu olmuştum inşallah ikinciye normal gecercınsıyet bellımı canım
Sağol canım cok sukur ıyıyız kızımdada böyleydım ama dınlenıcek nazlanıcak cok vaktım varmış şimdi güçlü olmalıyım bugunume şükür bıtıcek nasılsa saglıklı olsunda kuzular yok canım daha cok küçük benim miniğim daha 8 hafta 2gunlük falandır 9.haftanın içindeyiz 15.haftadan önce belli olmaz buyuk ihtimal hayırlısı sağlıklı olsun inş hiç farketmez ama butun belirtilerım kızımla aynı ben kız dıyorum eşim erkektir dıyo

Iyi geceler canlar esim alisime süt iciriyo bende bakiniyim dedim ama gozlerim cift goruyo moonum yarın Habersiz bi rakma bizi hayirli haberlerle gel ins kuzum

Iyi geceler canlar esim alisime süt iciriyo bende bakiniyim dedim ama gozlerim cift goruyo moonum yarın Habersiz bi rakma bizi hayirli haberlerle gel ins kuzum
Sanada ıyıgeceler canım ben kızımı uyutma cabslarındayım henuz memeden ayırmaya calışıyoruz napıcam bılmıyorum vermıyorum ama uyutamıyorumda 10dk da kalkıp aglıyo sut verıyorum bıberonla oğüruyo devam sutu aldım yaptım onuda almıyo napıcagımı sasırdım ıkı saattır ayagımda sallıyorum babayıda istemıyo sasırdım kaldım inş bukadar ayakta sallamamın miniğğimede bı zararı olmaz akıl verın bana memeden ayırınca nası sut içmeye alıştırabılırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…