Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canım benım okuduk ca hıckıra hıckıra agladım ister anne olsun ister baba ikisininde yerı cok farklı acılarıda bı o kadar zor kıı elıfcım bızım içinde pek farklı sayılmas acı ben 12 yasımda babasız kaldım rabbım annemızı basımızdan eksık etmesın bıze gul gıbı baktı bır dedıgımızı iki etmedı ama genede eksık bışey vardı oda baba baba suanda aglamaktan yazamıuorum ne yazacagımı bılemıyorum okadarkı yaralıyım allahım hıc ama hıc bı yavruyu anasız babasız bırakmasın bız yasadık başka kuzular yaşamsın

Aminn canım amin evet canım cok cektık cok ama gectı işte gecıyo bı şekılde hayat bugunlere geldık rabbım gerıde kalanlara uzun omurler .rrabbım sanada hayırlı guzel bı dogum nasıp eder inşallah kuzunu kucagına alırsın

Sewdam canim benim benide aglattun kuzum seninle ben ayni zamanda bu aciyi yasamisiz senin baban benim annem yasadik rabbim kimseye yasatmasin evlatlarimizi bizsiz bizide evlatlarimizdan ayirmasin Aminnnnnnnn binlercekeez sukurlwr olsunki yalnız birakilmadik hissettirmemeye cakisan annemiz ve babami vardi rabbim inlarinsa canina saglik uzun omur versin xanim onlar hem annemiz hem.babamiz odum kopuyo babama birsey olursa doye her sabah dokuz on arasi mutlaka babami ararim yarim saat daha fazla konusuruz ama.hergun sesini duymaadan rahay edemwm benim wsim babasini ayda bi sesini anca duyjyodue oda baba arar coxgunlukla ama ben gun icinse kac kez ariyorim bilmiyorjm

Gunaydin canlarim Nasılsıniz ikingundur hava iyi guzek diye alisimi cikardim parka gittik babamizin karakolun karsisinda hemen parkimiz babamiz bizi izliyo bizde oynuyoruz alisimle tek sikintindag bayir ve alisim kucagimda ciktigim yuz merdiven ölüyorum resmen dizlerim titriyo gozunu sevdigimin istanbulj burnumda tutuyo karis kars cekmecenin her bir karesi her animda hafizamda canlaniyo

Canlarım bizde iyiyiz şükürler olsun herset yolunda .bu ara burdafa havlar güzeldi gezdij bizde.ikinci pasama çoraplar aldım fatihin bicok kiyafetini giyecek o yüzden cok abartmicam bakalim bi ara aldigin cicieleri de cekerim:)

Merhaba kızlar bızımde bıgun kontrolumuz vardı cok şükür gordum miniğimi buyumuş eli kolu oynuyodu kuzumum masallah 9+4gunlük olmuşuz bulantılarım devam inş gecıcek bakalım az kaldı kızımıda memeden ayırdım bıraz zor oldu ama ayrıldık gece su içiyo uyanınca sadece sut içmiyo şimdilik bakalım inş ilerde gunduzlerı en azından içmeye alışır yogurt yedırıyorum doktor yeterli dedi bizden bukadar

"ozim84, post: 39606407, member: 313339"]Merhaba kızlar bızımde bıgun kontrolumuz vardı cok şükür gordum miniğimi buyumuş eli kolu oynuyodu kuzumum masallah 9+4gunlük olmuşuz bulantılarım devam inş gecıcek bakalım az kaldı kızımıda memeden ayırdım bıraz zor oldu ama ayrıldık gece su içiyo uyanınca sadece sut içmiyo şimdilik bakalım inş ilerde gunduzlerı en azından içmeye alışır yogurt yedırıyorum doktor yeterli dedi bizden bukadar[/QUOTE]
Sevindm cnm iyi olmaniza.bulantilar benimde 3 ay sürdü gecicek isallah iyi olsunda yavrularimiz. Yogurt peynir yiyosa sıkıntı yok cnm fatihte sute zor alistim

Moonum cicileri merakla bekliyorum kuzumun fatihimin kiyfaetleride yeni gibidir zatwn ne kadar giyiyolarki canim gez benim yerimede gez ah istanbul ah istanbul

Canim cok sukur hwrsey yolunda ins sonuna kadar boyle.guzek haberlerke gelirsin sutten keamissin minigini ins sutede alisir canim zamanla yogurt yiyomus zaten maasallah o tutar

Gelelim bana canlar doktordan geldim gecende gitmiştim birseyim yoktu hormin testi istemisti regl oldum bugun gittim tekrar ama baska doktoro gittim.oda alttan bakti yumurts tembelligi var dedioysaki inanilmaz yumurtlamam var adetim biter bitmez nenis anlamadim neyse kan verdim sonuclar cikicak iste prolaktin falan ne durumda bakicaz

Amin canım benım aminnn aynen bende yanında olmasına ragmen hergun ararım 2 gun gecse gormezsem hemen bı korku basıyo yuregıme oda bıraktımı bızı dıye hep okorku var bende kaybetme korkusu rabbım onları basımızdan eksık etmez inşallah

Kızlar napıyonuz kızlar bız kızımla kotu grıp olmuşuz kac gundur gecmek bılmıyo ys prışan ettı bızı ozim canım iyi olmanıza sevındım hayırlısıtla kucagınada alırsın inşallah benım kızada suttu zor sevdırmıştık bıraz zaman canım oda içer. Moon canım paşa hayırlısıyla gıyer inşallah kıyafetlerını en kıza zaman yuklede bızde bakalım paşanın cıcılerıne. Elifim hastamısın canım geçmiş olsun baska doktor bışey yokdedıyse bu nasıl boyle var dıye bılıyor

Canlarımmm bu ara moralim çok bozuk .kac gündür kendimi mutsuz ve yorgun hissediyorum. Kayinpeder sagolsun cat kapı cikip cikip geliyor eşim evdeyokken birkacsaat oturup gidiyor bende surekli kaynanamida getir diyip duruyorum yani tek adam ne diye ciip geliyor torun ozlediysen esinide al gel.bende bu durumdan rahatsiz oldugumu esime dedim esimde annesine birlikte gel tek gelmesin diye kizdi babasinn zoruna gitmiş esime tavır yapiyomus.gecen hafta k.pederlerw gittik bi baktım cantami karıştırıyor hayirdir napiyon dedim diyo fis koyuyodum dedim o benim cantam dedimonun cantasi su dedim (eltimin çantasıi sanmishabersiz sigara aliyo yani caliyo)onada bozulmuş arkadaş nasıl insan anlamadim gitti iste hacca gitmiş ama gunahdan bi haber bende acik sozluyum ne yapayim gormezdenmi egeleyim yapamam ki.iste boyle canlar

Sewdam cok gecmis olsun canim simdi nasilsiniz salgin varmis galiba aman dijkat edin rabbim sifa versin kuzum benimde yumurta tembelligim varmis o duzensizlik ve az adet gorme yapıyormuş dogum kontrol verdi iste cocuk Dusunuyomusunuz dedi yok dedik iste kullan o zaman dedi ama anlamadigim benim feci sekilde yumurtlamam olmasi nasil is anlamadimki

Moonumm sikma canini kuzum neye aliniyonus yaptigi cok ayip ne oyke canta karistirms yuhhh yani eve gelneside hani isi olir gecerkeb bi goriyim diye birkere gekirde sik sik ne isi varmis torunu yenimi gelmis akliba geliyosa alsib karısını gelsin amannnn cesit cesit insanlar kuzun sikma canını sen kendini kuzularini dusun birak alinsin alınacak kadr hassassa alinicaginizi dusunecej kadarda hasssas dusunceye sahip olsun once

Elifim küsmüşler bize:) aman ne hali vatsa görsünler ne yapayim alistik dengesizlik lerine. Sen nasılsın cnm dr gitmissin

Iyi pazarlar canlar su sitenin haline alisamadim sevemedim girmekten nefret ediyorum ne acik olan belli ne altta yazan gorunenn yaobanci sqcma sapan site okdu ne gectiyse ellerine bu hale getirdilerde nefret ettirdiler yeminke neysee benim hayayim cok yogun bir yandan rejim spor ev alis zaman yetmiyo aksam nasil oluyo o zaman nasil geciyo anlamiyorum moonum nasilsin balım nasil geciyo doktora gottinmi pasam nasil sewdam gelmemis hicc nerdeki acaba oda ben gibi sevmiyo sanirim

Moonum benim yumurta tembelligim varmis ilac verdi iste adet duzenleyici kullaniyorum bakalim duzene girecekmi cok sukur baska sıkıntı yok alisimle kostur dur yaoiyoruz hoc bensiz durmuyi birlikte oynayalim nwfes alalim diyo ben oynamiyim oyuncak bile dokmuo rv bile izlemiyo nasil olucak bilmiyorum is yemek zamaninolunca zor oluyo yoksa sikinti yok birde disardan gelen sese araba asansozr ezan sesi korkuyo kortum diye kosup geliyo boynuma atliyo oy ne biliyosa korjmayi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…