• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sağol canım cok sukur ıyıyız kızımdada böyleydım ama dınlenıcek nazlanıcak cok vaktım varmış şimdi güçlü olmalıyım bugunume şükür bıtıcek nasılsa saglıklı olsunda kuzular yok canım daha cok küçük benim miniğim daha 8 hafta 2gunlük falandır 9.haftanın içindeyiz 15.haftadan önce belli olmaz buyuk ihtimal hayırlısı sağlıklı olsun inş hiç farketmez ama butun belirtilerım kızımla aynı ben kız dıyorum eşim erkektir dıyo :anneadayı::nazar::KK64::-)
Bıtecek tabı canım hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah bebişini. Rabbım gonlunuse gore verır canım kız erkek hıc farketmez ama gonul ister her iki meyvedende tatmaktır bızede nasıp olur inşallah:KK46::nazar:benım kızda oyle sureklı ilgı oyun istıyo cok yoruyo bızı daha bıtane bakalım iki olsa nasıl olacak senın prensesın kac yaşında canım

Moonum haber etmemissin canim hersey yolundami ne yaptiniz giittinizmi doktora meraktayim bak yaziver kuzummmmmm.

Sanada ıyıgeceler canım ben kızımı uyutma cabslarındayım henuz memeden ayırmaya calışıyoruz napıcam bılmıyorum vermıyorum ama uyutamıyorumda 10dk da kalkıp aglıyo sut verıyorum bıberonla oğüruyo devam sutu aldım yaptım onuda almıyo napıcagımı sasırdım ıkı saattır ayagımda sallıyorum babayıda istemıyo sasırdım kaldım inş bukadar ayakta sallamamın miniğğimede bı zararı olmaz akıl verın bana memeden ayırınca nası sut içmeye alıştırabılırim:110::oops:

Canim ben alisimi emzirmeknicin dokuz ayina kadar ayagimda sallayip ikinuc saat basinin bekleyip uyku arasinda emziririm bir buxuk iki ayllikken birakti emmedi tek gogusle emzirdim cok zordu sonra artik sutum ywtmemeyw basladi 100kiloya kadar ciktim sutum oksun diye ywdim tek taraf diye yedim cok zordu kesilincede suttwn baktiki emiyosu sut yok haliyle denemwdigim yontem kalmadi mama pirinc unu yok en son artik dojuz aylikken sut verdim suyla karistirdim aldi bi tek sutu icti cok şükür neler cektim ama hazir hicbiehicbirsey yemedi icmedi simdide cok sukur sut hastasi versem gunduzde icer ama geceye veriyorum fazlasida zarar diyesen anlatinca şimdi o gunler geldi aklima benim oglum kucuktu akli kesmeden verdim senin kuUzun emmis bu yasa kadar kolay kolay birakmaz ne desem bilemedim zorliycaksin ogure ogurw alisir desem insan dayanamyo bilirim dua edicem senin icin rabbim yardimciniz olsjn iki meleginwdw sanada saglik sihhat versin guc kuvvet versin ustesinden gelebilmen icin :KK51:o_O:KK43:

Bıtecek tabı canım hayırlısıyla kucagınada alırsın inşallah bebişini. Rabbım gonlunuse gore verır canım kız erkek hıc farketmez ama gonul ister her iki meyvedende tatmaktır bızede nasıp olur inşallah:KK46::nazar:benım kızda oyle sureklı ilgı oyun istıyo cok yoruyo bızı daha bıtane bakalım iki olsa nasıl olacak senın prensesın kac yaşında canım
Ole tabi bitıcek nasıpse canım onlar ıyı olsun mutlu sağlıklı olsun dıye butun çabamız benim kızım daha 17 ayını bıtırdı 1.5 yasında teyzesı ole herikisinede sevincim buyuk Rabbim lutfetti ya inan hiç farketmez ben kızımı cok bekledım agladım uzuldum dualar ettım tup bebek kızım şükür bunu Rabbim aramadan verdı yeterki saglıklı olsun herikiside kabulum Allahım tez vakıtte sanada nasip etsin inş canım hayırlı evlatlarımız olsun hayat onlarla anlamlı ve guzel şükürler olsun
Canim ben alisimi emzirmeknicin dokuz ayina kadar ayagimda sallayip ikinuc saat basinin bekleyip uyku arasinda emziririm bir buxuk iki ayllikken birakti emmedi tek gogusle emzirdim cok zordu sonra artik sutum ywtmemeyw basladi 100kiloya kadar ciktim sutum oksun diye ywdim tek taraf diye yedim cok zordu kesilincede suttwn baktiki emiyosu sut yok haliyle denemwdigim yontem kalmadi mama pirinc unu yok en son artik dojuz aylikken sut verdim suyla karistirdim aldi bi tek sutu icti cok şükür neler cektim ama hazir hicbiehicbirsey yemedi icmedi simdide cok sukur sut hastasi versem gunduzde icer ama geceye veriyorum fazlasida zarar diyesen anlatinca şimdi o gunler geldi aklima benim oglum kucuktu akli kesmeden verdim senin kuUzun emmis bu yasa kadar kolay kolay birakmaz ne desem bilemedim zorliycaksin ogure ogurw alisir desem insan dayanamyo bilirim dua edicem senin icin rabbim yardimciniz olsjn iki meleginwdw sanada saglik sihhat versin guc kuvvet versin ustesinden gelebilmen icin :KK51:o_O:KK43:
Canım kıyamam zor zamanlar atlatmışsın annelik işte yemese uzuluyo içmese aglasa herseyıne uzuluyo insan ama gecıyo Rabbimin izniyle benım kızımda hazır hiç bişi yemez ne muhalkebı ne pirinç unu ne kahvaltı zor ama napalım alışcak yoğurt sevıyo cok şükür sute alışana kadar onla ıdare edıcem gece emmeyı bırakınca hıc bişi almıyo su içiyo sadece doktorda yemesı gerekmıyo o sadece bı alışkanlık dedi bakalım sute alışırmı bilmem Allah razı olsun guzel duaların için amin cümlemize inş

Ole tabi bitıcek nasıpse canım onlar ıyı olsun mutlu sağlıklı olsun dıye butun çabamız benim kızım daha 17 ayını bıtırdı 1.5 yasında teyzesı ole herikisinede sevincim buyuk Rabbim lutfetti ya inan hiç farketmez ben kızımı cok bekledım agladım uzuldum dualar ettım tup bebek kızım şükür bunu Rabbim aramadan verdı yeterki saglıklı olsun herikiside kabulum Allahım tez vakıtte sanada nasip etsin inş canım hayırlı evlatlarımız olsun hayat onlarla anlamlı ve guzel şükürler olsun

Canım kıyamam zor zamanlar atlatmışsın annelik işte yemese uzuluyo içmese aglasa herseyıne uzuluyo insan ama gecıyo Rabbimin izniyle benım kızımda hazır hiç bişi yemez ne muhalkebı ne pirinç unu ne kahvaltı zor ama napalım alışcak yoğurt sevıyo cok şükür sute alışana kadar onla ıdare edıcem gece emmeyı bırakınca hıc bişi almıyo su içiyo sadece doktorda yemesı gerekmıyo o sadece bı alışkanlık dedi bakalım sute alışırmı bilmem Allah razı olsun guzel duaların için amin cümlemize inş

Sendende Allah razi olsun canim cok iyi anliyorum normalde bir yasindan sonrs gece beslenmesini kesin diyolsr ama dayanamiyosun birde benim oglum gecede uc kere ister sutu vermezsem uyanir kendisi deliksiz uyusa uyanmasa bende vermem yada birkez veririm alis cok zor binbebek oldu hamileligim cok rahat sonrasi cok zor kaka yaoamazdi ikinirdi her sabah yuzu dokmustu zorlanmadan gazliydiki bitirdi bizi emmeme uyku zaten hala problem gunduzleri cok rahatiz soz tutar yaramaz degil birseyi isterken bike izin alir yemegini yiyincenoper eline saglik der kuzum ama geceleri sikintikiyuz o yuzden ikinciye ne ben nede esim yaklasamiyoruz birde canim biz ne kadar zorlarsak zorlayakim sevmemisse istwmiyosa cabalarimiz bosa cikabiliyo rabbim kolaykigini verir elbet bunaltmaz adi neydi canim prensesimin

Canlarımmm bugun kontrolum vardi.benisim büyümüş allaha şükürler olsun iyi Teyzeleri.kanim biraz düşük ilaca baslicaz Cumada detayli Ultrason gircez bizden bu kadar canlarim öpüyorum

Canlarımmm bugun kontrolum vardi.benisim büyümüş allaha şükürler olsun iyi Teyzeleri.kanim biraz düşük ilaca baslicaz Cumada detayli Ultrason gircez bizden bu kadar canlarim öpüyorum

Oh cok sukur canim tek sikinti o olsun gordunmu pasami nasildi keyfinyerindedir ohh merake ttim dun saniyodum kontrolunu

gidicektim st: 39484020 .!.:
Oh cok sukur canim tek sikinti o olsun gordunmu pasami nasildi keyfinyerindedir ohh merake ttim dun saniyodum kontrolunu
Cnm dun gidicektim ama eşim yogundu gidemedik bugün gittik 28 cm olmus 22 hafta 1 gunluk 515 gram olmuş maşallahh .iyiyidi teyzesi şükürler olsun. Fatihte hemsire kan alirken yanimda dursun istiyorum izliyo beni korkmasin diye :) alissin anne sen hasta mi oldun diye soruyo yavrum yok diyorum anlatiyorun kardesi görmeye gidiyoruz deyince seviniyor bazen diyo anne kardes be zaman gelcek:) askim benim

Cnm dun gidicektim ama eşim yogundu gidemedik bugün gittik 28 cm olmus 22 hafta 1 gunluk 515 gram olmuş maşallahh .iyiyidi teyzesi şükürler olsun. Fatihte hemsire kan alirken yanimda dursun istiyorum izliyo beni korkmasin diye :) alissin anne sen hasta mi oldun diye soruyo yavrum yok diyorum anlatiyorun kardesi görmeye gidiyoruz deyince seviniyor bazen diyo anne kardes be zaman gelcek:) askim benim

Oyy ben onunyerim bitiririm kuzum benim abinolmusda kardes heyecani yasiyo he balim benim rabbim sinuna kadar hayirli haberler almamizi nasip etsin ins moonum bidahaki kontrol ne zaman

Bir ay sonra gidicez inşallah kuzum:) evet bekliyoruz kardeşi bazen göbeğimde araba suruyo oyun oynuyo mus kardeşle

Guzel anneler iyi geceler. Bugün canim cok sıkıldı ve üzüldüm. bi tanidik baş agrisiyla hastaneye gidiyor diyolar beyin damarindan biri tıkalı anjiyo olmasi lazim neyse anjio yapilirken bitkisel hayata giriyor bugünde kalbi durmuş aniden gitti adamcagiz.cok uzulduk iyi bir insandi .Şimdi benimde aklimdan cikmiyo ölüm korkusu kendim için değil evladim var iki yasinda bana bisey olsa o ne yapar daha kucuk kendi ayaklari üzerinde nasil durur , kim onu sever kim ilgilenir ...gebelikten dolayi hormonlar tavan yaptı zaten. Rabbim kimseyi anasiz babasiz koymasın...

Guzel anneler iyi geceler. Bugün canim cok sıkıldı ve üzüldüm. bi tanidik baş agrisiyla hastaneye gidiyor diyolar beyin damarindan biri tıkalı anjiyo olmasi lazim neyse anjio yapilirken bitkisel hayata giriyor bugünde kalbi durmuş aniden gitti adamcagiz.cok uzulduk iyi bir insandi .Şimdi benimde aklimdan cikmiyo ölüm korkusu kendim için değil evladim var iki yasinda bana bisey olsa o ne yapar daha kucuk kendi ayaklari üzerinde nasil durur , kim onu sever kim ilgilenir ...gebelikten dolayi hormonlar tavan yaptı zaten. Rabbim kimseyi anasiz babasiz koymasın...
Başınız sagolsun canım allah rahMet etsın cok uzuldum :KK12: allah korusun canım hamılrlıkten dolayıdır kendını korkutma rabbım sag saglım bebısınıde kucagına almauıda nasıp eder inşalah her iki kuzularınıda beraber buyutursun inşallah. Rabbım hıc bır kuzuyu annesız babasız bırakmasın brn babasız buyudum cok zor bı duygu cokk:KK61:

Moonumm Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun insanoglu ölümü yakin getiremiyo ama annem.oleli 13yil oldu ben cok iyi bilirim ama kardesim daha iyi bilir cunku uc bucuk yasindaydi cok zor birsey rabbim dusmaninin basina vermesin hicbir evladi annesiz babasiz birakmasin hic bir anneyi babayida evlat acisi yasatmasin cok zor bizi babam cok iyi bakti evlenmedi evlenirken bike iznimizi aldi adam yillafir arada kopru yeni esiyle bizimle resmen coktu yuku agir es kaybetti iki cocuk ne zamanlar yasadik ben ilk zamanlar odaya girer sarkiyi acsrdim bagira bagira kanepeleri tekmeleye tekmekeye agkardim sonra basimi tasiymaz okdum tomografi cekildim birsey cikmadi ama uzuntuden ki bi gun olsjn babam annemi aratmadi beljide annem olsa bu kadar simartilip el ustunde tutulmazdik ams her seye ragmen anne anne anne buyurken derdim varken evlenjrken kina gecemde ben annemi ozledim diye sarki calsrken tutamayip annem yok diye aglayisim offfff bendede cok buyuk korkular var ya diyorum birsey oksa bana kuzum ne yaosr kim bakar benim gibi kim titrer dusunmesi bike cildirtiyo benim annem olurken babama dediki gozum arkada kalmiyo senin gibi babalari var cococuklarimjn nitekim oylede oldu ama ya biz biznonsuz ne yapardik ne yaptik :KK61:gecen hastaneye gittim kontrol icin iceri girdim alisimde esimle disarda durmamis anne yok hani neyde yokk diye doye esim iceri girdi artik ne olir doktor hanim durmuyo diye o perdenin arkasında sesimi duydu ya bi sevindi bi kahkaha atti sonra beni gordu kucagima bi gelisi vardi icini cekerek Allahim dedim bes dkka ya duramadi doktor bile asistaniyla guldulerki nasil duskun babayla isi yok anlasilan senin hem.hamielligin verdigi duygusallik hemde annelik moonum kolay degil caninin bir parcasi eskiden 10.kattan cam silerdim simdi dokunamiyorum yaa dusersem eskiden hasta olsam dusunmezdim simdi olammak jcin cabaliyorum ona gecmesin diye yada bakan kim olur diye rabbim.bize ve esikize kuzularimiza uzun imur sagkikli hayjrli yasam nasop etsin ayirmasin birbirimizden AMINNNN:cry::cry::cry:

Sevdam elifim canlarim benim biriniz anasiz biriniz babasiz buyumussunuz ne zorluk çekmiş siniz dir rabbim size kolayliklar versin iki cihanda mutlu mesut yaşayın canlarimmm.rabbim yavrularimizi anasiz babasiz birakmasin hic bir aileyye evlat acisi cektirmesin

Sevdam elifim canlarim benim biriniz anasiz biriniz babasiz buyumussunuz ne zorluk çekmiş siniz dir rabbim size kolayliklar versin iki cihanda mutlu mesut yaşayın canlarimmm.rabbim yavrularimizi anasiz babasiz birakmasin hic bir aileyye evlat acisi cektirmesin

Aminnnn mionum Allah razı olsun cumlemizin dualrim kabul olsun ins cok zorluklar cektik cok sukur geldik bugune anneme en cok dogumds ve sonrasinda ihtiyac duydum diyebilirim ama coknsukur inunda ustesinden geldim şükürler olsun :) kuzum nasilsjn pasalarim nasil karnin nekadar büyüdü :KK60:

Cnm buyuduk baya zaten artik dikkatli bakinca tekmesi disardan görülüyor kabariyor karnim teyzesi..bi ar çekerim inşallah fayihte hep cekiyoduk bunda cekmedim:)

Cnm buyuduk baya zaten artik dikkatli bakinca tekmesi disardan görülüyor kabariyor karnim teyzesi..bi ar çekerim inşallah fayihte hep cekiyoduk bunda cekmedim:)

Ohh maasallahhhh canım benim ilk bebekde rahattik her saniye ugrasirdim simdi yeminle nefes nasil aliyorum sasiyorum

Kizlar merhaba bende hamile olduğumu bugün ogrendim 75.36 çıktı kan sonucum çok heyecanliyim

Back