• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sevdam ben korunmayi biraktiktan 3 ay Son ara hamile kaldim fatihte oyle olmustum.. bi arkadasimda 6 aydir deniyo ikinci bebek onnda olmuyo yani.sipalarin ne zaman gelecegi belli değil:) kafalarina gore takiliyolar

Cok haklisin moonum nasipleri ne zaman belli olmuyoki simdi baslasak belkide isim gibi bir bucuk yil bekleticek ay dusununce bile heyecanlayorum ama birde dogum kismi var:confused:

Sevdam ben korunmayi biraktiktan 3 ay Son ara hamile kaldim fatihte oyle olmustum.. bi arkadasimda 6 aydir deniyo ikinci bebek onnda olmuyo yani.sipalarin ne zaman gelecegi belli değil:) kafalarina gore takiliyolar
Oyle canım kısmet bu işler bakalım bızımkı ne zaman hayatımazı gırcek:KK47:

Sewdammm canim sen ne kadardir istiyosun yani kac ay oldu ki uzuldun oyle kuzum nasibi ne zamansa o zaman gekicek mucizen uzulme bi bakmissin bu ay almisiz haberini bende dusunuyorum ciddi ciddi bu ara bi cesaretimi topladim gibi ama dedigim gibi esimi kandirmam lazim sewdam ben isimin yani sira esimlede sikinti yaşadım yani ben yasattim daha dogrusu yuzune bakmaya kiyamayan ben cok canini yaktim cok bagirdim yiprandikca esimden cikardim daha acik oliyim koptum esimden aylarca ona bile bike aci cektirdim Allah razi olsunki biran bana terslenmedi ama yiprandi onun destegiyle astim yine cok şükür ama zor gunlerdu neden oldu bilmiyorum aalis yordukca esimle zaman geciremedikce patladim hani esim yaosa derimki tmm ne olsa ikinci plana dustu hic yaomadi ama artik onu sevmedigimi bana dokunmamasini soyledim cok zoruna gitti agladi agladim cok yasadim bunu ne bileyim.neden lohusalikyan tutda su tasinirken ayri kalana kadar her defasinda yapma elif bak etme dedikce daha kotusunu yaotim o sarildukca ittim hakaret bile ettim ama onu cok seviyorum iyiki onun gobi biriyle.evlenmisim baskasi olsa ya evden uzaklasirdi yada bosanirdi ben her coldirdigimda bana sarildi bebek oksar.gibi oksadi sakinkestirdi optu kokladi boyle.boyle astik onun o gozelrindeki sevfiyi gormeswm onca yaotiklarimdan sonra en duramazdim utancimdan yaninda:cry::cry::cry::KK42:
Bızde 2 3 aydır istıyoruz canım kısmet artık ne zaman olursa hakkımızda hayırlısı inşallah tez zamanda rabbım bızımde gonlumuze gore verır .canım cok uzuldum inan bu yasadıklarna neysekı bak gectı alişin buyudu abide olacak inşallah . hepımız o zor günlerden gectık ama bak neysekı cok anlayışlı bı eşin varmışkı sana destek olmuş sırtını donmemiş sana canım yanlızlıkta insanı boyle hırcınlastıra bılıyozavallı eslerımız zaten cok stres altında caLışıyorlar onlarda ellerınden gelınceye kadar destek olmaya calışıyolar ama yetmıyo cocuk buyutmekcok zor bızler ilklerı mıızı yasadık şimdi daha cok tecrubelıyız hıc korkutma kendını bunun ustesındn daha iyi geleceksın cunku tecrubelı bı annesın sen artık hep bak sende dıyorsun astım o gunlerı sana derste olmuştur bazı şeyler şimdıyse daha cok dıkkat edeceksın herseyden once cok sabırlı olmamız gerek cok sukur rabbıme bıze boyle evlatlar nasıp ettıgı için . Elifim ikincısınıde cqtır catır dogurur bakarız evvel allah rabbım saglık sıhat versın gerısı gelır sende artık sıkma o tatlı canını canım benim:KK15:

Bızde 2 3 aydır istıyoruz canım kısmet artık ne zaman olursa hakkımızda hayırlısı inşallah tez zamanda rabbım bızımde gonlumuze gore verır .canım cok uzuldum inan bu yasadıklarna neysekı bak gectı alişin buyudu abide olacak inşallah . hepımız o zor günlerden gectık ama bak neysekı cok anlayışlı bı eşin varmışkı sana destek olmuş sırtını donmemiş sana canım yanlızlıkta insanı boyle hırcınlastıra bılıyozavallı eslerımız zaten cok stres altında caLışıyorlar onlarda ellerınden gelınceye kadar destek olmaya calışıyolar ama yetmıyo cocuk buyutmekcok zor bızler ilklerı mıızı yasadık şimdi daha cok tecrubelıyız hıc korkutma kendını bunun ustesındn daha iyi geleceksın cunku tecrubelı bı annesın sen artık hep bak sende dıyorsun astım o gunlerı sana derste olmuştur bazı şeyler şimdıyse daha cok dıkkat edeceksın herseyden once cok sabırlı olmamız gerek cok sukur rabbıme bıze boyle evlatlar nasıp ettıgı için . Elifim ikincısınıde cqtır catır dogurur bakarız evvel allah rabbım saglık sıhat versın gerısı gelır sende artık sıkma o tatlı canını canım benim:KK15:

Cok haklisin sewdam yalnizlik ilk tecrubesizlik oyle yapti bazwn derdimki sanki bana buyu yapmislar ciddi bak oyle sogudum esimden aslinda sogumak icimdeki sevgi alev alev ama disa yansitmadim canini yaktim simdi ikimizde korkuyoruz ama dedigin gibi ilk gecti tecrubeler edindik neden agkar doydunu sut varmi derken biliyoruz artik cok sukur esimlede konustum dun istemezmiyim sen bu hale gelmeseydin bende hemen isterdim dedi agladim kendime kizdim kendi elumle mutlulugumu bozdum gunlerimi zehir ettim diye ama elimde degildi bazi seyler gercekten Allahim onlari basimizdan ksik etmesin iyiki varlar atlattik rabbim kimsenin huzurunu yuvasini bozmasib ins hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin sewdam ins sendende hayirli haberler alicsz gor bak stres yapma yeterki kuzum :KK60:

Cok haklisin sewdam yalnizlik ilk tecrubesizlik oyle yapti bazwn derdimki sanki bana buyu yapmislar ciddi bak oyle sogudum esimden aslinda sogumak icimdeki sevgi alev alev ama disa yansitmadim canini yaktim simdi ikimizde korkuyoruz ama dedigin gibi ilk gecti tecrubeler edindik neden agkar doydunu sut varmi derken biliyoruz artik cok sukur esimlede konustum dun istemezmiyim sen bu hale gelmeseydin bende hemen isterdim dedi agladim kendime kizdim kendi elumle mutlulugumu bozdum gunlerimi zehir ettim diye ama elimde degildi bazi seyler gercekten Allahim onlari basimizdan ksik etmesin iyiki varlar atlattik rabbim kimsenin huzurunu yuvasini bozmasib ins hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin sewdam ins sendende hayirli haberler alicsz gor bak stres yapma yeterki kuzum :KK60:
Amin canım amın sevgı saygı oldumu huzurda olurda sızın sevgınız huzursuzlugun ustesınden gelmiş canım cok şulur rabbım kımsenın huzuru nu bozmaz inşallah:KK60:şimdilik stres yok rabbım ne ZAMAN kısmet etmızse o zaman olur kuzum :KK46:

Canlarımmm napiyonuz ikigundurkolum siasti agriyo asidan dolayi. Elifim bence korunma kuzum . Sevdam gelicek inşallah kuzun Ovulasyon testi al eger hemen kalmak istiyosan yumuta takibi yaparsın

Canlarımmm napiyonuz ikigundurkolum siasti agriyo asidan dolayi. Elifim bence korunma kuzum . Sevdam gelicek inşallah kuzun Ovulasyon testi al eger hemen kalmak istiyosan yumuta takibi yaparsın
canım ikinci gebelıktedemı var aşı :KK47:bende onu dıcektım ovulasyon testı onerırmısınız dıye:KK45:

Amin canım amın sevgı saygı oldumu huzurda olurda sızın sevgınız huzursuzlugun ustesınden gelmiş canım cok şulur rabbım kımsenın huzuru nu bozmaz inşallah:KK60:şimdilik stres yok rabbım ne ZAMAN kısmet etmızse o zaman olur kuzum :KK46:

Evet sewdam cok sukurki sevgimizle.astik ama dusunuyorumda cekmeyebilirdi esim yada o kadar alttan almayabikirdi zor gunleri astik gecti simdi rabbim ins bundan sonra herseyin hayirkisini nasip etsin huzursuzluk vermesin ins kuzum hic birimize evde huzur varsa herseyde var demektir yoksa hicnirseyin tadi tuzu yoj

Moonum kolun nasil oldu agrisi fena yaa bendede olmustu kuzum esimle konustuk bebek konusunu simdi degil dedi en azindan su yaz gecsin memleketine idicez canım iki yildir gitmiyoruz hani alis bes aylikken gitmistik ya daha yuzlerini gormedi bunyaza niyetimiz hamile olsam.zor olucak gidemeyizde bu yaz biraz gezelim cok.eve kaoandik dedi trabzona falan ayder yaylasina gitmwyi dusunuyoruz sonra birakiriz akisina rabbim.ne zaman nasip ederse dedi mantiklida buldum ama m ikinci cocuk oncesi biraz nefes aliriz alisinde uykusu daha iyo duzene girer ins bakalim niyey oyle degismezse artik kuzu.

canım ikinci gebelıktedemı var aşı :KK47:bende onu dıcektım ovulasyon testı onerırmısınız dıye:KK45:

Sewdam yarar tabi yaramazmi bence al kullan benim dogumdan sonra fena halde yumurtlama akintisi oluyo bazen diyorum korunmayi biraksak rabbim bikir ama risk yuksek :KK53::KK53::KK53:

Var cnm asi bwnimki sisti
[varsa Vayzglm, post: 39321518, member: 367661"]Moonum kolun nasil oldu agrisi fena yaa bendede olmustu kuzum esimle konustuk bebek konusunu simdi degil dedi en azindan su yaz gecsin memleketine idicez canım iki yildir gitmiyoruz hani alis bes aylikken gitmistik ya daha yuzlerini gormedi bunyaza niyetimiz hamile olsam.zor olucak gidemeyizde bu yaz biraz gezelim cok.eve kaoandik dedi trabzona falan ayder yaylasina gitmwyi dusunuyoruz sonra birakiriz akisina rabbim.ne zaman nasip ederse dedi mantiklida buldum ama m ikinci cocuk oncesi biraz nefes aliriz alisinde uykusu daha iyo duzene girer ins bakalim niyey oyle degismezse artik kuzu.[/QUOTE]
Cnm tabii boyle bir planin vaarsa tatile git enerji depola oyle yapın bizde tatilden sonra karat vermistik cnm kesinlikle esin mantikli demiş alisede degisiklik olur bizebu yil tatil yok 4 5 aylik olsa giderdik de daha minik olcak anasınn kuzusu sag salim gelsinde inşallahseneye inşallah gideriz

Sewdam yarar tabi yaramazmi bence al kullan benim dogumdan sonra fena halde yumurtlama akintisi oluyo bazen diyorum korunmayi biraksak rabbim bikir ama risk yuksek :KK53::KK53::KK53:
Ozaman testı kullanmakta yarar vardır paşada kullandınmı sen :KK47: canım nasıl eşin iki senedır menleketını gıtmemiş bızımkı hersene orda gormeye gıtder muhakkak:KK55::KK62:

Var cnm asi bwnimki sisti
[varsa Vayzglm, post: 39321518, member: 367661"]Moonum kolun nasil oldu agrisi fena yaa bendede olmustu kuzum esimle konustuk bebek konusunu simdi degil dedi en azindan su yaz gecsin memleketine idicez canım iki yildir gitmiyoruz hani alis bes aylikken gitmistik ya daha yuzlerini gormedi bunyaza niyetimiz hamile olsam.zor olucak gidemeyizde bu yaz biraz gezelim cok.eve kaoandik dedi trabzona falan ayder yaylasina gitmwyi dusunuyoruz sonra birakiriz akisina rabbim.ne zaman nasip ederse dedi mantiklida buldum ama m ikinci cocuk oncesi biraz nefes aliriz alisinde uykusu daha iyo duzene girer ins bakalim niyey oyle degismezse artik kuzu.
Cnm tabii boyle bir planin vaarsa tatile git enerji depola oyle yapın bizde tatilden sonra karat vermistik cnm kesinlikle esin mantikli demiş alisede degisiklik olur bizebu yil tatil yok 4 5 aylik olsa giderdik de daha minik olcak anasınn kuzusu sag salim gelsinde inşallahseneye inşallah gideriz[/QUOTE]

Evet moonum ins artik alisim buyudu aIcik kabugumuzdan cikalim cok daraldik tasinmalar sikintilar ins rabbjmden bi aikinti cikmazsa gidicez esim icin ben pek istemiyorum gitmek ama mecbur gidicem canim biliyosun gittigimde yasadiklarimi alisim icin tehlikeli :(

Ozaman testı kullanmakta yarar vardır paşada kullandınmı sen :KK47: canım nasıl eşin iki senedır menleketını gıtmemiş bızımkı hersene orda gormeye gıtder muhakkak:KK55::KK62:

Kullan kuzum kullan faydasi cok sewdam kayinvalidenler uzakmi size ya biz alisim bes aylik ti gittik ben dedim git bu sene ben babamlarda kalirim yok gitmedi birakmam dedi sagolsun bu senede ben onun icin mecbur katlanicam zorda olsa ins seneye bu zamanlarda benim bebeisim gobusumdenolur balim ya

Cnm ikincide kullanmadik ama fatihte aldigim kullandigim ay hamile kaldım; )

TE="byzglm, post: 39342477, member: 367661"]Kullan kuzum kullan faydasi cok sewdam kayinvalidenler uzakmi size ya biz alisim bes aylik ti gittik ben dedim git bu sene ben babamlarda kalirim yok gitmedi birakmam dedi sagolsun bu senede ben onun icin mecbur katlanicam zorda olsa ins seneye bu zamanlarda benim bebeisim gobusumdenolur balim ya[/QUOTE]
İnşallah cnm rabbim gönlün göre versin

Gunaydin canlar kahvaltimi ederken bakiyim dedim bugun isim cok ev isi dip bucak temizlenicek ev sifir ev olduğu icin disarisi soguk icerisi cok sicak evin gunes almayan odalari kuf oldu cok sikinti cekiyoruz camasir suyj siktik goturdu ama evde fena dokuk temizlenmesi lazin istanbukda ben bu kufu nemi gormedim yuzde seksen nem evin ici evden yana hic sansim yok yaa yine tasinabiliriz bakalım

Kullan kuzum kullan faydasi cok sewdam kayinvalidenler uzakmi size ya biz alisim bes aylik ti gittik ben dedim git bu sene ben babamlarda kalirim yok gitmedi birakmam dedi sagolsun bu senede ben onun icin mecbur katlanicam zorda olsa ins seneye bu zamanlarda benim bebeisim gobusumdenolur balim ya
Kullanacam canım inşallah olur bı faydası. Uzaklar canım adanadalar ama senede 2 defa onlar gelır 2 de bız gıderız :rolleyes::KK71:allah var kaynanamın bı kotulugunu gormemişim şuana kadar destegınden baska saolsun sever kollar. nıye canım iyi davranmıyolarmı size. Inşallah canım benim konuşur oluruz hamışligini bu zamanlarda rabbım gonlune gore versın:KK60:

Back