Canım hosgeldin senide burda gormek cok guzel eskı gunlerdekı gıbıKızlar tesadufen gordum yazdıklarınızı cok sevındım cok duygulandım neguzel dostluklar kurmuşuz biz burda benım adıma mutlu olmanıza gercekten cok mutlu oldum benım suprız bebişim cok kucuk daha teyzeleri dua edın inş saglıkla dogsun tup bebekti kızım hatırlıyosunuzdur bu yorucu savastan sonra hep dua ettim Allahım kuzuma kardesını bu yollara dusmeden cok aramadan nasıp et dıye cok şükür inş saglıkla dogar kuzucuk kızlar sızde ıkıncılerı istıyomusunuz tam okuyamadımda Rabbim gönlünüze göre versın inş moonum masallah sen yarılamışşsın yolu darısı bıze
Canım evet halen aynı yerdeyız bız 10 yılı dolduracaz ikincı şarkıda yapıyoruz burda artık durulmuyo can korkusuyla yaşıyoruz burda oncelerı cok guzel dı ailem burda olmasına ragmen genede bıtecek yılı dort gozle bekliyoruz. Brnımde hep ilklerim burda butun anılarım srvınclerım uzuntulerım ailem herşeyım ama yıdene herşeyden once eşimin guvenlıgı cocu ugumun rahat sakın bı ortam da olması grek kesınlıkle herşeyden once gevende olmsktır canımSewdam kac yildir ordasiniz yani hala ayni yerdesiniz dimi biz istanbulda dort yılı yasadik orda biran once kurtulalim dedim hayirlisiysa gidelim dedim gelduk cok sukur ama hic bir yer burnumda istanbul kadar tutmemistir ilklerim orda yasadim evlilik heyecani evimi kurma heyecanim esimle gezip tozmalarimiz oyle bir duyguki beni her hatirladigimda gozlerim doliyo ama sonra diyorim rahatiz cunku esim herseyden onemli dusunme.sukret yanyana guvende olalim ywter bize
Canım inan artık dışarıya bıle cıkamıyoruz o derece yanı aynen benım eşimde oyle mecbur kaldı atanamadı bı turlu bu yolu sectı canım bızde onlarla birlikte yıpranıyoruz hade istıfa ettı dıyelım ne yapacak korku bı yanaı gecımde cok zor olmuş bu devırde . cok sukurkı yerınız rahat darısı bızım basımıza inşallah rabım onları bıze bagışlasın allaha emanetlerSewdam cok haklisin ortalik fena insan yolda yürürken kukorkuyo rabbime eemanet eslerimiz herks bende cok korkuyodum istanbukda gorevde oldukca bu meslek cok zor esim benim icin secti bu meslegi dort yilini kenata atti polis oldu ama cok yipratti bu meslek zaman zaman terketmeyi dusundum oda istofasini versin en fazla tazminatini oder dedim esim agladi artik tabi sinirle soylenmis birsey biray ayri kaldikda canimdan can gitti oda mecburi burasi rahat simdilik cok sukur ama gece gunduz karisik ilk zamanlar brodaydi rahattik ama ekiplere gectiginden beri cok yorucu ins sizde hayirlisiyla yaoio gidersiniz kuzum cumlemiz rabbime emantiz
Canım inan artık dışarıya bıle cıkamıyoruz o derece yanı aynen benım eşimde oyle mecbur kaldı atanamadı bı turlu bu yolu sectı canım bızde onlarla birlikte yıpranıyoruz hade istıfa ettı dıyelım ne yapacak korku bı yanaı gecımde cok zor olmuş bu devırde . cok sukurkı yerınız rahat darısı bızım basımıza inşallah rabım onları bıze bagışlasın allaha emanetler
Meraba kizlarrr ben geldim :)
Canim yeni geldim zatenCanim hosgeldin kusuruma bakma hatirlayamadim
Hosgeldin canim eskilerden mi diye dusundum uzun zamandir gorusmediklerimiz var o yuzden sordum kendini tanitirmisin canimCanim yeni geldim zaten
Tabi canım da burada hep hamileler mi var ben daha hamile degilim de:)Hosgeldin canim eskilerden mi diye dusundum uzun zamandir gorusmediklerimiz var o yuzden sordum kendini tanitirmisin canim
Hamile olmak sartmi canim gelmek isteyene kapimiz acik hosgeldinTabi canım da burada hep hamileler mi var ben daha hamile degilim de:)
Hamile olmak sartmi canim gelmek isteyene kapimiz acik hosgeldin
çiçi anne ne yoruyon kendını boyle yazık bebişe oda yoruluyordur sallandıkca kuzumCANLARIM umarım iyidir bende bugün oğluşlarımın odasına perde yaptırcam sipariş vermeye gidicem fon perdeli şık bişey olsun istiyorum çok dolaştım en sonunda buldum:))) inşallah bugün onu yaptırcam .tetanoz aşımı vurulcam sonirrada dün yorulmuşum misafirim vardı belim ağrıyor
elifim yap bi çılğınlık bebiş gelsin alişime kardeş sanki hemen hamiş mi kalınıyor))
Hoşgeldin canım hade hakkında hayırlısıHos bulduk tatlim sagol canim insallah bende bu ay hamile kalirim ben catlatma ignesi vurulali 16 gun oldu dun test yaptim cikmamisti bugun baktim testte silik cikmis ama test solmus doktor bana 7 gun daha bekle dedi bakalim insallah adet olmam
Aminnn canim cok sagolHoşgeldin canım hade hakkında hayırlısı
Hos bulduk tatlim sagol canim insallah bende bu ay hamile kalirim ben catlatma ignesi vurulali 16 gun oldu dun test yaptim cikmamisti bugun baktim testte silik cikmis ama test solmus doktor bana 7 gun daha bekle dedi bakalim insallah adet olmam
Sewdammm canim sen ne kadardir istiyosun yani kac ay oldu ki uzuldun oyle kuzum nasibi ne zamansa o zaman gekicek mucizen uzulme bi bakmissin bu ay almisiz haberini bende dusunuyorum ciddi ciddi bu ara bi cesaretimi topladim gibi ama dedigim gibi esimi kandirmam lazim sewdam ben isimin yani sira esimlede sikinti yaşadım yani ben yasattim daha dogrusu yuzune bakmaya kiyamayan ben cok canini yaktim cok bagirdim yiprandikca esimden cikardim daha acik oliyim koptum esimden aylarca ona bile bike aci cektirdim Allah razi olsunki biran bana terslenmedi ama yiprandi onun destegiyle astim yine cok şükür ama zor gunlerdu neden oldu bilmiyorum aalis yordukca esimle zaman geciremedikce patladim hani esim yaosa derimki tmm ne olsa ikinci plana dustu hic yaomadi ama artik onu sevmedigimi bana dokunmamasini soyledim cok zoruna gitti agladi agladim cok yasadim bunu ne bileyim.neden lohusalikyan tutda su tasinirken ayri kalana kadar her defasinda yapma elif bak etme dedikce daha kotusunu yaotim o sarildukca ittim hakaret bile ettim ama onu cok seviyorum iyiki onun gobi biriyle.evlenmisim baskasi olsa ya evden uzaklasirdi yada bosanirdi ben her coldirdigimda bana sarildi bebek oksar.gibi oksadi sakinkestirdi optu kokladi boyle.boyle astik onun o gozelrindeki sevfiyi gormeswm onca yaotiklarimdan sonra en duramazdim utancimdan yanindaçiçi anne ne yoruyon kendını boyle yazık bebişe oda yoruluyordur sallandıkca kuzumbbencede eLifcim sende dusun ne guzel olur eskı gunlerdekı gıbı moon dogru soyluyo hemen olmuyorkı bak bıze olmuyo moon canım sızın ne kadar surede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?