Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm dahs kesmedim cnm birbiki ay sonra kesicem fatihin bir testisi inmedi ya su bebis uc aylik olsun onun ameliyatini yaptircam oyle kesicem yaptimi soyluyo kaka yapiyom diye :)Allah kolaylik versin canim ya o bulantilar fena pasam naonuzorluyomu seni ev cocuk hamilelik zordur canim benim pasami bezden kestinmi haber veriyomu
Anladim canom hani demistin cok eskidende iki yasa kadarmi bekliycektiniz yanlismi hatirliyorjm kuzum brnom soyluyo haa demek koca adamim benim yerim onu ben rabbime emanet kuzumYok cnm dahs kesmedim cnm birbiki ay sonra kesicem fatihin bir testisi inmedi ya su bebis uc aylik olsun onun ameliyatini yaptircam oyle kesicem yaptimi soyluyo kaka yapiyom diye :)
Bekledik cnm inmiyor testis simdi iste olcak mecburenAnladim canom hani demistin cok eskidende iki yasa kadarmi bekliycektiniz yanlismi hatirliyorjm kuzum brnom soyluyo haa demek koca adamim benim yerim onu ben rabbime emanet kuzum
Cnm ayni gun cikiyiormus ilk gun hafif agrisi olurmus ertesi gun duzelrmis.basit bi ameliyat sunnetten kolay mis dedi dr bakalim gorcezbyzglçıkıyort: 37666718 .!.:Canim benim nasil olucaknoeki nenkadar sürüyorumus ameliyat hastanede kac gun durucaksiniz
Gebelik testin yanlış olabilirciniviost: 37741970 .!.:KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN FİKİRLERİNİZLE...
Bu aya kadar hiç gecikme yaşamadım 4 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz eşimle. bugün ilk adetimin üzerinden 39 gün geçti idrar testi negatif çıktı kan tahlili yapıldı sonucunu yarın alıcam çok korkuyorum kist falan vardır diye.. Ağır bi soğuk algınlığı geçiriyorum ilaç kullanmıyorum adet gecikmesine buda etkiler mi sizce.. hiçde adet belirtim yok..
Once tedavi olun cunku gebelikte hap kullanimi kisitli oluyor.sonra bebeis olur allahin izniyle.mrb kizlar bizde bebek istiyoruz 3 aylik evliyiz ama idrar yollarinda enfeksiyonum var cok siddetli sizce gebeligi engellermi napmam lazim bna bir akil verin
suan tedavi oluyorum canim antibiyotik ve folbiol yazdi doktor ins bu ay olurOnce tedavi olun cunku gebelikte hap kullanimi kisitli oluyor.sonra bebeis olur allahin izniyle.
Hadi bakalım en yakın zamanda güzel haberini alırız inşallahsuan tedavi oluyorum canim antibiyotik ve folbiol yazdi doktor ins bu ay olur
imsallah canim ailede iki teyzem.ve dayimin uzun sure.cocuklari olmadi tup.bebekle cocuk sahibi oldular onlari goz onune alinca korkuyor insanHadi bakalım en yakın zamanda güzel haberini alırız inşallah