• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Sağol cnm daha guzeli sizin olsun.aralikta tasincaz cnm

Guzel ama karmaşık duygular içindeydi m cnm rabbim sanada tekrar yasatsin duyguları. Alistinmi oralara nasıl geçiyorzaman
Canim tebril ederim en son girdigimde 2. Yi istedigini soylemistin bi girdim hamileymissin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Ee cok guzel bi zamqn bence 3 yas arasimi olcak simdi? Bende o.sekil dusunuyorum yagiz 2yasini bi doldursun temmuzda dusunucem insallah yas gidiyo yoksa dah 5 sene ara verirdim ama ... Doguma hic hazir olamiyorum yaaa... Dun gece ruyama bi erkek cocuk.dogurdum hemde hic sancisiz. Bu bi mesaj olabilir mi....

sagol suecim aynen öyle olcak fatih şuan 25 aylık işte 21 ay olcak araları :)) bakalım zor olcak ama ne yapalım onlar iyi olsunda yorulurum ben .hayır olsun rüyan cnm.

gel artık suecim bayadır yoksun buralarda iyi haberini ver arada bize.
melisadanda haber yok
fındık vardı oda gelmez oldu inşallah herkez iyidir.

sagolasin monum Allah razi olsun canim benim ins nasio olur bizim su tasinmalara verdigimiz paralar bizi batirdi ustelik esyalarimizda majvokdu istanbulda buraya gelirken tv bile gitti soligorta sirketini sikayet ettik dava acicaz 5binlik zarar var karsilamadi kacti adam iki bucuk mikyar tasima oarasi aldi pislik ama icine etti herseyin neyse aman sen kendini yorma sakin kuzum eljni bile surme en hassas zamanin Allaha emanet elisim hosgeldin canim nasolsin kiz burda gorunmuyosun facedede yoksjn nerelerdesin pasam nasil sende djsunuyosun ikinciyj hee alisin uykukari duzene girmeden ben dusunemiyorum ama dogum.kismida var tabiki gozum kesmiyo :KK45:

Elifim yapamsm zaten cnm annemle babsm gelecek aralikta inşallah yardıma :) elifim sendebiki bucuk yasina gelsin alis yapvbitne fazla ara verme çocuklar oynar vakit geçirir birlikte

Ha ha yanlis yazmışım cnm ya fatihle arası 31 ay falan olcak. Uc yasa yakin istee oynarlar birlikte inşallah

moonum gunaydin canim annenlerin gelmesi iyi olur kjzum.hem.hasret giderirsiniz hemde sana birsey birakmazlar balim bende düşünüyorum ama cok zorluk cektim uykusuzluk daha hala oyle cok sukur alisjm eskiye nazaran daha iyi sozjmu dinliyo uzmuyo yardim ediyo kendi pijamalarini bile katliyo cekmeceye koyuyo yedigini topluyo bu acilardan cok iyiyiz ama ne bileyim altindan kalkamazsam ya diyorum cok korkuyorum ama bir yandanda olsun kardesi arkadas olsunlar oynasinlar diyorum ama cesarete ihtiyacim var kuzum o_O

suanda alisim pecetwyi almia yerleri siliyo sonrada cope atiyo yardim ediyo annesine sipam yerde birsey gorsun o cope atilicak herseyi yerine koyar mutfaktaki havlu bile masa ustundeyse o asilicak tam ucjndan tutjyo as diyo bana birsey lazim olsa getir diyorum getiriyo gotur diyorum goturuyo bu zamanlari daha tatli geliyo moonum anliyo ya karsilikli anliyoruz anlasiyoruz cok zevkli alisim bugun 22aylik oldu iki yas dogum gunu olucak nasil zaman geciyo djyorjm daha dun hamileyim diye esimle sizlerle delicesine sevinirken kuzum buyudu rabbim evlatlarimiza saglik versin korusun kuzularimizi aminnnnnn

Cnm alisin yardim etmesi cok guzel benim oglumda ssüpürgeyapar çöp oda atiyo sofrabezi getir gotur isi yapar maşallah kuzulara:) yardim eder cnm yavrular zor olcak ama bir yol sonra buelikte oynar lar tatlim inşallah. Gorcez bakalim.:)

Iki bucuk yasina gelince yaparsin:)

maasallah moonum yaa cok tatlilar yeminlesuanda da top otnuyoruz gol yaptikca deli oluyo danam hic yorulmak bilmiyolarki bi kardes olsa birak oynasinlar diyicem ama ya kavga derlerse kiskanclik falan:KK47:

Cnm elbet olur kiskanclik kavga koca insanlarda oluyo cnm.olcak o kadar bizde abimle cok tartisirdik bi okadar da aeveriz birbirimizi:) eltim whatsupp tan hetgun yazar misal hamileligi ogrendiginden beri yazmiyo.:) ilginc

Cnm elbet olur kiskanclik kavga koca insanlarda oluyo cnm.olcak o kadar bizde abimle cok tartisirdik bi okadar da aeveriz birbirimizi:) eltim whatsupp tan hetgun yazar misal hamileligi ogrendiginden beri yazmiyo.:) ilginc

illaki olur canim onkarda ayri bi zevk ama iste bende o cesaret yok biliyosun dogumdan itibaren yalnizdim bilmeden bir cok sikintiyla karssilastim yine hamile olsam yine kimsem olmiycak annem yok cunku ne olsa rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesjn moonum birara ozelden dertlesiriz Allah razi olsun benim kocamdan nasil bir melek nasil iyi iyetli beni nasil seviyo sabriyla idare ediyo jnan bana ben bi anneyim aliskme o ksdar sabrim yok ama esimin bana olan sabri baska turlu su bir aylik babamin evinde klamam anlatti yetti bana biliyosun anne yok esi babamin sikinti o yuzden bana kimseden fayda yok esimden baska hicbirseye cesaretim yok birraz karisik oldu kusuruma bakma kuzum elticaguzin niden yazmaz oldu acep ne kadar fesat kadin be o oyle islerj rast gidiyomuo kafinin bari

moonum kusuruma bakma yazarken tel geldi yarim kaldi bubacikin esi aradi sendeki eltilerin vendekide babamib esini bi araya koysak ne guzel olur :KK45:

Haha deryleselim cnm bi ara fatih uyuyo az işim var cnm grrz gene öptüm

Nbr elifim bugun kapiya dolandırıcı gwldi:)

Elifim nerdesin cnm inşallah iyisindir

Yom canim sikinti yok esim evde gunduzleri gececi yaa zamansizlim yasiyorum eve yetmiyorum eaim geliyo sabah biz kalkiyoeuz alisimi yatiriyorjm esim kalkiyo ye ic.aksam.yemegi temzilik derken nasil geciyo anlamiyorum hafta sonuda babamlar gelicek biraz hazirlik icindeyim birde bu ay erken hastalandı m baya agrim oldu bel bobrek bugun daha iyiyim moonum ciplak geziyorum resmen kar yavdi buralara ama bende hala sort askili :KK47:sen nasilsin minislerim ne yapiyo pasamla prensesim :nazar:

Back