• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Evet cnm bizde n gecti cocukken bayramlar guzel:) geçmiş olsun cnm diss zorla kısmet bakalım ikincisi ne zaman olcak.ayni seyler bastan baslicak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy moonum vallaha maasallah diyorum sana goze almak buyuk cesaret ben aliden az pismanlik duymadim cok cok cok ziorluklar cektim gize alamam buyuk konusmiyim senin icin gonkunden gecenin en guzeli ve hayirlosi olsun ins kuzum hayirli haberlerini aliriz ins

Monum fatih oasamin gce uykukari nasil gun icinde senin oesindemi sana duskunlugu nasil yaramazmi soz dinlermi

Ayy moonum vallaha maasallah diyorum sana goze almak buyuk cesaret ben aliden az pismanlik duymadim cok cok cok ziorluklar cektim gize alamam buyuk konusmiyim senin icin gonkunden gecenin en guzeli ve hayirlosi olsun ins kuzum hayirli haberlerini aliriz ins

Monum fatih oasamin gce uykukari nasil gun icinde senin oesindemi sana duskunlugu nasil yaramazmi soz dinlermi

Aminnnn tatlim. O geçici bir dönem yapisiklik;) geciyor sonra farihte bi ara alis gibu oldu simdi gene nereye gitsem peşimde ama laf anliyo oglum oyun oyna derim gider oynar onaylanır yani soz dinledigi zaman cogunluklu hareketli ama laftan anliyo maşallah. Gece uykusu gaz ve ağrısı yoksa kalkmaz.

Aminnnn tatlim. O geçici bir dönem yapisiklik;) geciyor sonra farihte bi ara alis gibu oldu simdi gene nereye gitsem peşimde ama laf anliyo oglum oyun oyna derim gider oynar onaylanır yani soz dinledigi zaman cogunluklu hareketli ama laftan anliyo maşallah. Gece uykusu gaz ve ağrısı yoksa kalkmaz.

Alisim o 8disi cikardiktan sonra rahatlamisti gece sadece sute kalkiyodu simdi azilar yine basladi eli agzinda surekli cigneme.modunda bazen sinirlenince gecmez umudum yok diyorum ama aslinda cocugumun sikintisinolmasa evet jyuyo bunu zaman zaman gosterdi alisde soz dinliyo cok sukur horen sadece derki yaramaz asla degil ama hateketli yani oturmaz tv bile ayakta izler hani soyle uzanayim yastigima demez oyuncakalrini bile hadi oynayalim desem doker kirma huyuda yok hani atayim dokeyim kudurayim bilincsizce sugursuzca yaramazligi asla yok aksine yaoma drsem hayir desem gercekten kati oldugum konukari biliyo yapmadan bi nabzjmi olcuo yuzume bakar kiziyosam hayir diyosam bitakir mesela birtane alabilirsin diyorum bir isareti yapiyo aliyimmi diyo birtane diyo gostererek ama tutturur bazen cok ister degisik gorduysr alir incrler sonra getirir verir bana herseyden anliyo bir dememde ama benim tek sjkintim uykusuzluk herzaman oldugu gibi vede yalnizliktan cocuk sikildigi icin enimle olmasi yasiti olunca evet yanima gelmiyobile hakli kuzum ama herseyde bana bakiyo yetisemeuince yetemiyorum duuygusu aglatiyo beni esimden binkere Allah razj olsun uykidan kalkar beni bunaltmaz yeri geldiginde ama bende ona kiyamiyorunyanj sozun ozu acaip merakli alis ve buyumus gibi is yapsin supurge uapsin toz alsin camasirlari asariz toplariz herseyi yapar cunku gordugu neyse o birde ramazan diye kuzuku disaeida goturemiyorum sicak aclik susuzljk derken bunaldi iyice birde en basindan beri biliyosjn canim evdeen cikmadim emmedi basini bekledim aman hasta olmasin aman su bu derken kendimden odun cok verdim cok sukur ne bir hasta ettim nede baska birsey ama olan bana oldu cok yiprandim tecrubesizlikler korkular derken hal bu hal oyy dolmusumki moonum kusurjma bakma :31:

Olsun elifim ne kusuru şimdi ki nesil cok fena her halti biliyolar benimki de araba delisi bu ara akulu arabasinin tepesinde Kendi arabasını anahtarini cikariyo baba sininkini takiyo.carsiya giderkende arabada illa direksiyon basi istiyo bacak kadar boyuyla neler yapiyolar agzimiz acik izliyoz

Olsun elifim ne kusuru şimdi ki nesil cok fena her halti biliyolar benimki de araba delisi bu ara akulu arabasinin tepesinde Kendi arabasını anahtarini cikariyo baba sininkini takiyo.carsiya giderkende arabada illa direksiyon basi istiyo bacak kadar boyuyla neler yapiyolar agzimiz acik izliyoz

Aman vallaha fena bunlar anacim bilmedikleri birsey yok alisde oyle birde oyuncak matkabi var babsinda goruyo ya aldik ayni aliyo cekmeceleri aciyo vida yerleeine denk getirip buuuu yapiyo bizde izliyoruz sasiyoruz saglik olsun gerisi geliyo moonum ama iste ben biraz sagligimdan olmak uzereyim uykusuzluktan artik kafam iyi degil :31:

Aman vallaha fena bunlar anacim bilmedikleri birsey yok alisde oyle birde oyuncak matkabi var babsinda goruyo ya aldik ayni aliyo cekmeceleri aciyo vida yerleeine denk getirip buuuu yapiyo bizde izliyoruz sasiyoruz saglik olsun gerisi geliyo moonum ama iste ben biraz sagligimdan olmak uzereyim uykusuzluktan artik kafam iyi degil :31:

Allah kolaylik versin balim

Günaydın canlar bayraminiz mübarek:39: olsun esinizle sevdiklerinizle cocugunuzla ailenizle bir omur tatli hizir dolu sagglikli baramlara ins öpüyorum hepinizi buyuklerimin ellerinden kucukleriminde nanaklarindan :38: ben babamlardayim biraz once esimi kardesimi babami namaza ugurladim sonrasi cumbur cemaat bayramlasma 4 yilin ustune ilk bayramimiz alismin keyfi yerinde kalabalik cocuklar derken uyumak bile istemedi dun gece :8:gorusmek uzere canlarim :39:bugun heo bu moda hazirladim kendimi bol bol seker cikolata alise el opmeyide ogrettim bayramin mubarek olsun diyince opup alnina koyuyo akilli kuzum benim:16:

Bayramınız Mübarek Olsun canlar seker tadinda bir bayram diliyorum

Kızlar herkese hayırlı bayramlar.
Sizlere danışmak istediğim bi konu var lütfen bi el atın :(
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Bugün 33. Günüm adetimin üstünden 2 gün geçti.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.
Nolur yardım edin. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406715318.669930.jpg

Kızlar herkese hayırlı bayramlar.
Sizlere danışmak istediğim bi konu var lütfen bi el atın :(
Bugün test yaptım 2. Çizgi resimde gözüktüğü gibi. Eşime daha söylemedim. Kimseye söylemedim. Boşuna ümitlenmek ümitlendirmek istemiyorum.
Bugün 33. Günüm adetimin üstünden 2 gün geçti.
Yine umutsuzca yaptım testi 5 sn içinde çizgi belirdi. Şuan hiç bişey hissedemiyorum sadece ağlıyorum.
Nolur yardım edin.Eki Görüntüle 1204032

canım tebrik ederim bence hamielsin silikde değil gayet iyi ama yinede en güvenilir kan testi bence kana git sonra emin olunca açıkalrsın ama bence hamielsin :nazar:

canım tebrik ederim bence hamielsin silikde değil gayet iyi ama yinede en güvenilir kan testi bence kana git sonra emin olunca açıkalrsın ama bence hamielsin :nazar:

Canım benm çok teşekkür ederim. İnş dediğin gibidir.
Allahım hala inanamıyorum. Şoka girdim galiba eşime kandan sonra mı söylesem acaba allahım isteyen herkese nasip et

Canım benm çok teşekkür ederim. İnş dediğin gibidir.
Allahım hala inanamıyorum. Şoka girdim galiba eşime kandan sonra mı söylesem acaba allahım isteyen herkese nasip et

amin canım aminn benim sendende silik çıkmıştı başlangıcıdr yeni gebeliktir yani kendin kana gitme imkanın varsa emin ol sürpriz yap canım ama yinede sen bilirsin rabbim tamamnını erdirsin saglıkla al kucagına inş:38:

Herkese selamlar

Herkese selamlar

a.s moonum nasılsın
Naberr minnoss ne var ne yokk
Geçmiş bayraminikutlarim canikom
Bayadir girwmedim
Altinoluktaydik dun gekdik
Alis nasil:38:

iyiyim melisam çok şükür sen nasılsın seninde geçmiş bayramın mübarek olsun alişde iyi büyüyo annesine hem eziyet hemde yardımcı oluyo karışık gidiyoruz işte:16:

Allah iyilik versin elifim

Back