Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Findigim csjim bu mjbarek gunlerde rabbim sana hayirlisinj nssip etdin gonlune gore nasip etsin hayirli sahlikli evlat nasip etsinins hayirli haberlerini aliriz ha ersiz birakma bizi

Rabbim uzun ömürlü sahlikli etsin yavruarimjzi moonum acilarjni yasatmasin ooylesjne degerli koumetlilerki gozlerine bakmaya kiyamoyo i san

çok teşekkür ederim canlarım benim..yarın doğum günüm inşallah Allahım bana hediyemi bu ay verir hayırla sağlııklaaa

Rabbim uzun ömürlü sahlikli etsin yavruarimjzi moonum acilarjni yasatmasin ooylesjne degerli koumetlilerki gozlerine bakmaya kiyamoyo i san
Oyle cnm rabbim korusun meleklerimizi
çok teşekkür ederim canlarım benim..yarın doğum günüm inşallah Allahım bana hediyemi bu ay verir hayırla sağlııklaaa

nice yaşlara inşallah bebis haberini alırız yakinda tatlim öptüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dogum gunun kutlu lsun simdiden rabim nasoo etmisse hayirli haberlerini aliriz gonlune gore hayirlisi olsun yeterki zamani gelmistir ins ve sende yasarsin bu dunyanin en zor ama en guzel duygusunu

Napiyon elifim

Bu akşam gelicek cnm 11 de ucaklari iniyor inşallah

Son düzenleme:
Slm kizlar ne haber bayadir vakit bulup giremiyorum umarim iyidinizdir bi sorun yoktur bebekler iyudir
Oykucuk bi yasinda oldu dun uc asisi vuruldu iki aydir kiko alimi cok az su an 9600
Saglikocagi hemşire si kilo akmamis diye moralimi bozdu iki aydir sutum cok azakdi ve oyku jesinlikle biberin akmiyi bi tek suda aliyor
Muhallebi yi bayadir almiyidu ta diskeri cikmaya basladigindan beri
Simri iki gundu r inej sutu deniyirum yik akmiyi bardakkada icmiyi ne yapacağımı sasirdin normal ilitip koyuyorum ama illada nene sabki memede cok eut varmis gibi gidim gidim akıyor
Ne yapacağımı sasirdim vallahi

Melisam iyiyi cok sukur alisde iyi tek sorun disler bizde dis belirtileri cok erken basliyo cok gec cikiyo durdu durdu 6 dis birden patlatti iki azi 4 de onler 2de lttan sag sol azilari yolda paylamak uzere ali cpk huysuz elini isirmsktsn bizimkileri yakalayip cignemek istiyo sikintisi cok yavrumun yatktan kendini atiyo sagdan sola resmen uyku yok istah desen oda yok bi gecseydi hayirlisiylada rahatsaydik minnosumun dogum gunu kutlu olsun kocaman oldu hee Allahim hayirli saglikli omur nasip etsin kuzuma nice nice yaslara ins op yerime kuzumu kilosuna takilma bence gayet iyi hem artik eskisi kadar almazlarki kilo yavaslar emmeside maasallah yine yasina kadar aldi cook sukur biz cok cektik melisam sut konusunda ek gidasi nasil yemesi iyimi biberon olayi sikinti gece ne yaparsin su iciyosa onuda alir diyicemde zaten biberon aliyodu dimi eskiden :44:

Melisa cik kızının dogum gunu kutlu olsun nice yaşlara artik kilo cok almzlar cnm benimkide inek sutu icmiyo ancak meyveli sut malesef

Melisa cik kızının dogum gunu kutlu olsun nice yaşlara artik kilo cok almzlar cnm benimkide inek sutu icmiyo ancak meyveli sut malesef

Moonum nasilsin kuzum annenler nssil nasil geciyo

Canim alisime uzuldum yatuh nezordur kac disbirden ateşte yapar cok kiyamam yaa
Biberinla yogurt ve su aliyoama sut muhallebi imkani yok
Bilemedim ya noye bole bardaga koyyom yine içmiyor
Bir bardajla basla gunde dendi ya bi yudum bile ixmiyiki sipacik
Ne yapacagimi sasirdim rdin azvik cezvede isitip biberon a hazirliyirum sende ole yapmiyomusun kuzum
Azilardan bende cok korkuyorum parmaklati iyice diplere digru gitmeye başladı oykununde onunda dis cikarma olayo uzun suruyi
D.gununu atlattik saaolasin iyi dilekler in icin kuzum
Oyku gala yurumuyi bu arada(
Gerci yuruyunce isler dahasa zorlasaxakta
Persembe annemlerin yanina gidiyirum iki hafta kalcam sonra esim gekcek bidruma gececez tatil başlıyor bakalim gecen sene bi si anlamafim denizden bu senede ayni şey olcekmi umarim uslu dururda burnumdan getirmez

Saolasin moonum
Nadilsin kuzum islerin badil gidiyor
Fatuhcik nasıl
Ya niye sevmezler ablamam mis gibi sut ya
Hep meyvelimi veriyisun cilekli muzlu demi
Gunde kac ml veriyon canoo
Ben bi kacgun ara vercem sonra bi daha denicem baktım almiyo eenin hiji meyveli falan deneyim diyim bwkalim
Bu ajsam yatnadan bebelacin srmutlu muhallrbirini verdim ilk eefa severek yedi ya hic hoşnut değilim bunlwrda gdo falan vwrdur ya hazır urubler sonuçta mis gibi yaptigim nuhallebiyi yemiyida bide meyveli denicem vakalim

Sorma melisam cok zor huysuzlugunu gectim istahsizlik olunca bendede kopuyo sarteller zaten uykusuzluk anami aglatti gecenlerde fitil verdim sabaha kadar sadece sut icin uyandi uyudu donmedi bile yatakda yavrumun zoru ol.asa demekki ykumuzda duzenli olucak ins gecer en kisa zamanda melisam bende cezvede yapiyorum isitiyorum biberona koyuyorum emen bebekler genelde sevmez sutu ve akli kestikcede sevmez derler benim arkadas var onunda ayni meyveli iciyo sutuicmiyo bizde cok sukur alisim iciyo ama bazen oda icmek istemedigi oluyodu geceleri ama gu duz yemek verme.sut verodundaydi geeci versem hala oylede ogunlerini sasmasi i istemiyorum biraz ara ver tekrar basla melisam ins icer sut gibisi yok biz sadece cumartesi oazar hazir kullanmak zorunda kaliyoruz inek sutumuz bitiyo pazartesinden oazartesine geliyo acikta kaliyoruz ama bazen alis haziri anliyo icmek istemiyo inek olunca seviyo bazen anlamiyo iciyo ins oykumde icer annesi :26:dimek tatile gidiceksiniz ohh gezin kuzum vallaha bizde memlekete gidicez ama maddi olarak bunalticak bizi tasindigimizdan masraf cok oldu birde izin siki ti ekimdede adanaya dugune gidicez nasip olursa esimin universiteden arkadasi tum arkadaslar orda olucak birde bi arkadasi var bize gelen birkac gun oncrsinden gelin misafirim olun diyo gezeriz diyo once kilis sonra adana derken hepsi iyide para sikintisi golge dusuruyo

Findigim ne yaptin canim nasil gecti haber etmedin gelicem dedin merak ettim gelmeyince:26:

Elifim iyiyim temizlik yapıyoruz gelemiyom

Tatlim iyiyim şükürler olsun sadece kidonun ve bimin meyveli sutunu iciyor.illa sut icirmek zorunda degilsin ben sabah bizle kahvalti ettiriyorum iste yumurta bal ekmek cani ne istetse yer öğle uykusuna yatirmadan iki kaşık labneli biskuvi yediriyorum labneyi bol tutuyor um.sonra iste gun icinde meyveli sut aksamda sutle muhallebi yapiyorum.asagi yukari 500 gram sute denk geliyo kalsiyumu.yogurtta tiksiniyor
Yogurt seviyosa yoğurt sutten daha.iyi sut cok içese zatenn yemek yemez 500 gramdam fazlasi kansızlık yapıyo. Yani kisaca sut icmiyosa peynir labne yogurt muhallebi yada sutu corbasina katarak yedirebilirsin .bende cok takıyor dum kafaya ama gerek yok ayran icir sut yerine mesala ayni hesap omletine peynir koy mesela. Yurume 18 aylik olana kadar gecikebilir. Fatihte yaşında elindwn tutumca yuruyidu 13 aylikta guven geldi kendi yürüdü takma kafana ayakta duruyor sa koltuktan destek aliyosa sikinti yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…