merhaba kızlar...
nasılsınız elifim hakkınızda hayırlısı olsun tayin işiniz olmuş ve ailene yakın çok güzel..
moon um sen nasılsın oğluşun nasıl
melisa öykücüğe maşallah denizler havuzlar ohhh
beni soracak olursanız aşılamamın 9 günündeyim.8.gün kontrole gittim doktor rahim duvbar kalınlığın çok iyi beni umutlandırıyor dedi çok erken ama bi beta bakalım dedi 2.75 çıktıüzüldüm ama doktorum çok erken dedi aynı zamanda kullandığım yumurta geliştirici iğneden dolayı hala yumurtaluklarım uyarılıyormuş dün serum yedim ağrımdan dolayı.çarşamba herşey belli olacak bakalım artıkk bana dua edin ne olurrrr
Ne yapiyim canim alisle savasiyorum geceleri sallanmaktan sallamaSam aglamaktan bittim artik 2 gundur koyuyorum yatagina kapatiyorum.isigi yanina yatiyorim dun daha cok direndi ama bugun yarim saat madan uyudu dun sallad gece cok iyi uyudu ama tesadufmudur degilmidir bugun goruc3m artik kuUm nasipse cumartesi ucagimi 1de toplaniyor yavas yavas sen nasilsin annenler gittimi pasam nasilOhh melisam gezzz sefan olsun
Elifim srn Napiyon ne zaman
Findigim inşallah güzel haberler aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa bisey kalmamis kuzum hayırlı olsun Allah kolaylık versin
Canlarım aşılamamın 11.günü ve kanamam oldu hayatımın en büyük üzüntüsünü yaşoıuprummm
Canlarım aşılamamın 11.günü ve kanamam oldu hayatımın en büyük üzüntüsünü yaşoıuprummm
Elifim nasılsın bacim taşındimizmi nr yaptin
Kavustun cnm ne güzel ailene sicak cnm idare ediyoz allah kolaylık versin tum oruç tutanlara
Gittiler bugün cnm zor olcak alistik iyice bizde.allah kabul etsin cnm
Amin tatlım alisiyoruz yapcak bisey yok .yerlestinmi
Yerlesrim canim cok sukur alismaya calisiiyoruz
Allah kolaylik versin cnm biz de tasinabiliriz cnm dukkana daha yakin bie yere hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?