Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

merhaba kızlar...

nasılsınız elifim hakkınızda hayırlısı olsun tayin işiniz olmuş ve ailene yakın çok güzel..
moon um sen nasılsın oğluşun nasıl
melisa öykücüğe maşallah denizler havuzlar ohhh

beni soracak olursanız aşılamamın 9 günündeyim.8.gün kontrole gittim doktor rahim duvbar kalınlığın çok iyi beni umutlandırıyor dedi çok erken ama bi beta bakalım dedi 2.75 çıktı üzüldüm ama doktorum çok erken dedi aynı zamanda kullandığım yumurta geliştirici iğneden dolayı hala yumurtaluklarım uyarılıyormuş dün serum yedim ağrımdan dolayı.çarşamba herşey belli olacak bakalım artıkk bana dua edin ne olurrrr

Fi digim canim benim hakkinda hayirlisi kuzim ins hayirli haberlerini aliriz dualrim seninle bence degerin ye i yeni atis olacakmis gobi geliyo ama tabi aslmalamada falan degerler ne fikrim yok hissetrigimi soyluyorum bitanem ins sende yasiycaksin bu guzel ozel duyguyu balim habersiz birakma sakinu

Ohh melisam gezzz sefan olsun

Elifim srn Napiyon ne zaman gidiyorsunuz

Findigim inşallah güzel haberler aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh melisam gezzz sefan olsun

Elifim srn Napiyon ne zaman
Findigim inşallah güzel haberler aliriz

Ne yapiyim canim alisle savasiyorum geceleri sallanmaktan sallamaSam aglamaktan bittim artik 2 gundur koyuyorum yatagina kapatiyorum.isigi yanina yatiyorim dun daha cok direndi ama bugun yarim saat madan uyudu dun sallad gece cok iyi uyudu ama tesadufmudur degilmidir bugun goruc3m artik kuUm nasipse cumartesi ucagimi 1de toplaniyor yavas yavas sen nasilsin annenler gittimi pasam nasil

Aa bisey kalmamis kuzum hayırlı olsun Allah kolaylık versin

Burda annem ler

Aa bisey kalmamis kuzum hayırlı olsun Allah kolaylık versin

Sagolasin canim benom birsey kalmadi biraz huzun biraz burukluk ama en cokda sevinc hepsi karisik duygular hissediyorum hayirlisiyla bakalim gelsinde gunumuz gidelim

Canlarım aşılamamın 11.günü ve kanamam oldu hayatımın en büyük üzüntüsünü yaşoıuprummm

Cnm üzülme rabbim hayirli zamanda gonlune gore versin .sabir ve dua inşallah meleğin gelicek

Elifim nasılsın bacim taşındimizmi nr yaptin

Elifim nasılsın bacim taşındimizmi nr yaptin

Tasindik canim yerlestim suanda babamlardayiz babam ramazani birlikte tutalim bir kac gun dedi saliya kadar burdayuz sonra gecicez evimize sen nasilsin cs im istanbul sicakmi nasil geciyo

Kavustun cnm ne güzel ailene sicak cnm idare ediyoz allah kolaylık versin tum oruç tutanlara

Kavustun cnm ne güzel ailene sicak cnm idare ediyoz allah kolaylık versin tum oruç tutanlara

Amin canim amin burda bike zor ki yaz daha gelmemis buralsra ona ragmen alisle oluyorum resmen annenler gittimi

Gittiler bugün cnm zor olcak alistik iyice bizde.allah kabul etsin cnm

Gittiler bugün cnm zor olcak alistik iyice bizde.allah kabul etsin cnm

Gecen gun yazmistim gitmemis moonum insan alisinca evet zor geliyo ozellikle evdekiler icin bizde geldik evimize babam diyoki alistirdin kalabaliga sese de simdi zorumuza gidiyo Allah can sagligi versin cumlemize

Amin tatlım alisiyoruz yapcak bisey yok .yerlestinmi

Yerlesrim canim cok sukur alismaya calisiiyoruz

Allah kolaylik versin cnm biz de tasinabiliriz cnm dukkana daha yakin bie yere hayirlisi artik

Allah kolaylik versin cnm biz de tasinabiliriz cnm dukkana daha yakin bie yere hayirlisi artik

Sagolasin monum cocukla hersey zor onun eski evi aradigini gordukce sikildigini gordukce cok uzuluyorum pisman oluyorum ama yapicak birsey yok alisicak ins hayirlisiyla sanada simdiden Allah kolaylik versin tasinmak kadar zor birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…