Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kizlar bise soracam adetim olacagi gun kan testi yaptirdim cikmadi 2 gun gecti hala adet olmadim adet duzenleyici hap kullaniyorum o uuzden sordum 14 gun gecti sizce normal mi bu yani hapta bu kadar uzUn surmez diye okudum ama testte de cikmadi ne yapacam bilmiyorum 6. Ayim artik cok yoruldum bebek istiyoruuuuummmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve bu arada 15 gundur kasik agrim var deli olacam neden bebek yoksa adet duzenleyici hap kullanmama ragmen adet olmuyorum nedeen

Canim bu kadar gecti ve bebek yoksa bence artik yoktur a prolaktin hormonuna bi baktir benimde 2 aya kadar adetim gecikmisti e bebekde yoktu kac kere grcikmelerden domtora gitmistim amlayan olmadi sonra baska domtor buldu hormon bozuklugu oldugunu soyledi ve bi ilac verdi dostinex haftada 2 gun kullandim sonra hamile kaldim birde sen simdi bebek istedigin icin her olani belirti saniyosun cunku belieti ariyosun kafani baska seylere ver odaklanma bebek isine bak esinle birlikteliginiz bile artik bebekden ibaret olur bizde gectik o yollardan ben ilk korunmayo biraktigimizda hemen havalara girmistim hemen hamile kalmisim gibi ayna karsisi da gobegimi sevmeye baslamistim ama bir bucuk seneye yakin olmadibebegimiz her agrimi bebek her seyi ona baglsr olmustim oyleki gebelik testlerim bile pozitif cikmisti sevinmistik ama kanda negatif ti demek istwdigim guzel kardesim strest yapma kafana takma hayatini yasa bizede boyle dediklrinde sinirlenir uzulurduk demesi kolay diye ama inanki nasibi rizki ne zamansa dunyada o zaman oluyo bizim yirtinmamiz bbosuna rabbim yeterki hayirli zamanda saglikli ve hayirli eli kolu tam bi evlat nasip etsin yoksa etmesin bu sorumluluk cok buyuk sorumluljk icine girmeden sadece tozpembe dusunuo oyjncsk bi bebek gibi hayal kuriyosun ama basina gelince seni oyle bi halw sokuyoki dusuncende bile onsuz olamihosun gez toz hayatini yasa zaten birgun olacak bebegin ins esinle gez toz el ele sinemaya git sonra istesende hersey kisitli ve palnli olicak ay cok uzatrim kusuruma bakma hakkinda hayirlisi olsun canim senin 6 ay olmus daha 6 ayin daha var bebegim ol.uyo diye dusunme ama domtora git bi hormanlarina bakilsin kucik cspli sorunlar cikarsa bwndeki gibi onlemin alinsinki gunlerin bosa gitmesin

Canim canim canimmm cok sagol allah razi olsun cunku sen dogrulari soyluyorsun kime soylesem belki vardir belki vardir diye diye beynimi yiyolar uzuluyorum ama dogruyu duyunca kendime geliyorum ve ben cocuk iatemeyen bi insandim niye boyle oldum bilmiyorum allahim verecegi zamani biliyo tabii ki rabbim herkese hayirli saglikli bebekler versin insanlah. Cok tesekkur ederim...

Sendende Allah razi olsun canim benim hersey gonlunce olsun bende bebek istemezdim bir anda istegim nasil Nasladi ve tutku haline geldi anlamadim gozum birsey gormezdi ruyalarim hersey bebekti cok sukur oldu ama cokda zorluk cektim simdi diyorum ben bilmezdim bu kadar agir oldugunu cok guzel tarifsiz ama bi o kadarda zor bi sorumluluj rabbim herkese nasip etsin ama zamaninda ve hayirlisini seni cok iyi anliyorum kuzum belki vardir diyemem gun cok gecmis ama gec dolle mede olabilir rabbim nasip etmisse nasil diye sorgulayamaiyo insan adet gorupde 3 aylik hamile oldugunu ogrenenler bile var be imde adetime 4 gun kala cikmamisti kanda sonra 7 gun gecince daha cok yeniydi hamileligim baya gec dollneme oldu seninde oylemidir ihtimal yok demeyeyim ama psikolojik de olabilr hormonlarla alakalida olabilir rabbim su muberek gunlerde herseyin hayirlisini versin sana ve tum isteyenlere canim

Mmonum canim birsey sorucam sana geldiginde bi bakiver emi dis grip yapsrmi agiz kokusu yaparmi alis fena hic birseti yoktu bu saydiklarim disi ds bugun hspsirmaya burnu akmaya basladi cok sukur eminim hasta olucak birsey yapmadim ama esim gripti temasda bulunmadi odasini ayirdi ama gecmisde olabilir birde ishal cok sik kaka yapiyo ve sulu atlette cikiyo eli agzinda cenesi dokuk hic bu kadar agir olmamisti distenmidir csnim cok sikkin agliycam simdi oyle gordukce icim parcalaniyo

Yapar cnm fatihte 3 gun olmustu o şekilde dis nezlesi deniyor bi bak netten cnm muz ver patatesli yicekler yedir ama salyasi coj diye suludur. Jel sur disine agri kesici surup ver bir bezi dolapda sogut dis etine sur rahatlar.ates varmi

Ayy canim cok tsk ediyorum sağolasın atesi ilac verdogomizden cikmadi oyle muz veriyorum patateslide vereyim aklima getirdin iyiki kuzum su fibi yapjyo gripde yoktu hastaligida yoktu bir anda oldu ins hasta deggildir dostende rahaylasalar artik kuzular yaa icim parcala di dun hala huysuz yakamdan ayrilmjyo biran bile yavrim:26:

Amiinn canim insallah 5 gun gecti adetim hala tik yok bi 5 gun daha bekleyip test yapacam tekrar. Bakalim psikolojik mi eger oyleyse psikologa gitmeyi bile dusunuyorum bebegim

Banada haber et canim sonucu ins hayirli haberleri i aliriz

Canlar tayinimiz cikti gidiyoruz 10 gjne kalmadan gidicez daha yeni tasindik simdi yjne tasinma olucak ama olsun raziyim gitmeye cok secincliyim mutluyum sukurler olsun hayirlisi olsun

Canlar tayinimiz cikti gidiyoruz 10 gjne kalmadan gidicez daha yeni tasindik simdi yjne tasinma olucak ama olsun raziyim gitmeye cok secincliyim mutluyum sukurler olsun hayirlisi olsun

Hayirli olsun elifim sevinmene sevindim.belli oldumu neresi

Banada haber et canim sonucu ins hayirli haberleri i aliriz

Mutlaka haber vririm burasi benim moralimi yerine getiren tek yer ve sen benm psikolojimi duzelten tek kisisin cnm allah razi olsun bakalim 5 gun daha bekleme yapacaz :)

Hayirli olsun elifim sevinmene sevindim.belli oldumu neresi

Sagolasin canim benim zor olacak yeni yer yeniden tasinma ev fslan ama olsun raziyim gumushane oldu canim benim memklekete kor bes dk ailecek sevincliyiz

Sendende Allah razi olsun canim benim yardimci olabildiysem ne mutlu bana herzaman burdsyim beklerim sohbet etmeywde ben bi kac gun olmayabilirim surekli tayinimiz cjkti ama sonrasinda kesinlikle burdayim

Coook iyi olmuş kuzum allah gönlü ne göre versin inşallah yardıma gelir akrabaları n

Coook iyi olmuş kuzum allah gönlü ne göre versin inşallah yardıma gelir akrabaları n

Gelirler canim gelmezlermi babam herseyi halledecek bende hafta uci gidicem isle sanirim baaim pek cesaret edemesemde onceden gitmem gerek hayirlisi artik

Bɑkiler sevgiler ɑdınɑ nice dilekler vɑrdır. Ölümü bile ɑyırır sɑymɑyɑn gönüller vɑrdır. Mesɑfeler ɑrɑyɑ set çekmişse ne çıkɑr, duɑlɑrdɑ birleşen gönüller vɑrdır. En güzel, en hɑyırlı kɑndiller sizlerle olsun. Berɑt Kɑndiliniz mübarek olsun

Moonum sagolasin canim bwnim seninde kandilin mubarek olsun benim haberim yoktu biraz o ce ogrendim kafam oyle doluki mubarwk gunde rabbim hauirlisini nasip etsin herseyin dualrimiz kabul olsun herkese hayirli kandiller

Slm kızlar nasılsınız ben z yazliktayiz oykucuk havuxuda denuzide coj sevdi iyi oldu ona tek derdi babasini cok ozluyo
Ondan babamla daha cok vakit geciriyoo:)
Elifim tayin olayina cok sevindim artik yalniz degilsin ailen yakin olcek ne guzel
Alis nasil sen nasılsın
Moonum sen nasılsın kuzicugun nasıl
Canim oykume hala sutu sevfuremedim Çilekli Muzlu denemedigim kalmadi bi vanilyali yi denemedim
Napcam bilmiyorum
Keci sutumu denesem ya onu severse ineksutunu asla icmez offff sutumde cok azaldi zirt pirt gece uyanmak lar başladı ne muhallebi yiyo ne baska bişi

Ohhh melisam tadini cikarin canim benim kizinida mincik.mi cik isir mauoludur simdi bal olmus tur bal maasallah kuzuma alisimde iyi bende cok sjkur toplaniyoruz tekrardan melisam cok sukur cikti gidiyoruz kurtuliyoeuz esim oci seviniyorum en cok hayirlisi hakimizda canim sutu almazsa isin cok zor geceleei kabus malesef aman Allah kolaylik versin melisam yaa her ani cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…