Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

öpüldünüzz kocamannn

Eminem hisgeldin canim benim nasilsin

Günaydınlarrrr efendimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlarrrr efendimm

Gunaydin kuzum gec oldu ama diger evdeydik bi kac eksikkeri var yaoiliyo suan alisimle ben geldim esim orda banyo yaptirdim uyittum kuzumu sen nasilsin canim benim

Allah kolaylık versin elifim bende balkona duvara monteli salincak aldim pasayi salliyom.

Elifim ikimiz kaldik topikte

Evet moonum misamda terketti bizi iyice kaldik basbasa bizbize:26:

Neyse ne yapalım cnm allah can Sağlığı versinnnnn herkese

Allah kolaylık versin elifim bende balkona duvara monteli salincak aldim pasayi salliyom.

Neyse ne yapalım cnm allah can Sağlığı versinnnnn herkese

Amin canim amin canlari sag olsun geleninxe gelmeyeninde ama melisam sen ben sanki hic kopmayacskmisiz gibi gelirdi ama melisam birakti sende gitmedigin surece bem burdayim her nekadar.karsilikli uzun sohbetlerimize zamanimi olmasa haberimiz var slmimiz var kuzum.benim

Aslinda melisacik gelirdi inşallah iyidir kızı da kendide sorun yoktur.

Aslinda melisacik gelirdi inşallah iyidir kızı da kendide sorun yoktur.

Is ca im sikintilari olmasinda varsin gelmesin tabi bilemiyoruz neden gelemwdigini yada gelmedigini iyi olsunlarda gelir elbet o tamamen kopmazda geziyodur simdi havalar sicak minnosuyla keyiflerdedir

Çok sevindim sizler adına, Allah hep iyi günlerini göstersin inş evlatlarınızın. İyi dileklerin için çok sağ ol Allah razı olsun. Sağlıkla gelsin de başka bişeycik istemem şimdi :) Bebiş erkek Allah kısmet ederse, daha çocuğuma bi çöp bile almadım valla :) Soracak çok şeyim var mutlaka çalarım kapınızı, sevgiler :)

Maşallah size ve bebisinize rabbim kucaguniza almayi nasip etsin

Sendende Allah razi olsun canim rabbim saglikla almani nasio etsin kucagina heyecNli gunler gecmez bilmeyen gunler ama bi geciyoki aslinda hele alisverise cik bak cok zevkli biz ilk aldigimizda minicik seylerin icinemi girecek nasil olacak diye agzimiz acikta izlerdik iki kiyafeti sor canim ne istersen cevaplariz hepimizin ayri tecrubesi var yardimci oluruz evel Allah

Seninki kız mı, oğlan mı ? Ne kadarlık ? Şimdi hastane için kendime çanta hazırlama derdindeyim ama ne almalıyım, içine ne konur pijamadan başka bişeye karar veremedim. Sen ne yapmıştın ?

Seninki kız mı, oğlan mı ? Ne kadarlık ? Şimdi hastane için kendime çanta hazırlama derdindeyim ama ne almalıyım, içine ne konur pijamadan başka bişeye karar veremedim. Sen ne yapmıştın ?

Benimki erkek canim 3de 16 aylik olcak Allahin izniyle simdi canim hastane cikisina ben neler koydum pijama koydum ped koydum ic camssiri koydum kis olmasına ragmen oda sicacimti pijama cok kalin gelmisti esime birsey almayi akil edemedim kazakla oda catlamisti resmen adam terlik falan hastaneden vermuslerdi kendi altima yastigima caraaf ve kilif aldim bebisin besiginede carsaf aldim islak mendil 2 hastane cimisi citlitli badi corap agiz mendili emzik biberon hemen sutun gelmezse yada tutmazsa memeni mamaya ihtiyac olabilir penye battaniye ben kis oldugu icin kislik yin battamiyesini koydum portbebe el havlusu bardak havlu kagit benimki ozwldi buyuk hastane bezlerinden almadim ama ordan bittikce verdiler coxuk bezi deodorant cok ihtiyac oluyo birde ca im sezeryan olursan yada normal kompostu ic al yanina hem.posali ihtiyacini kolyalstiri hemde sutune yardimci olur aklima gelenler bunlar karisik olmus olabilir biraz kusuruma bakma kiyafet olarakda bence bana gorw rulumlar cok kullanisli defil cok cabuk buyudukleri icin kuculuyo ayaktan dar geliyo fazla ggiydiremeden kaliyo ayakli alt da cok alma aynen kucuk geliyo ayakszi ve ayak bileginden dar olan pijamalar esofmanlar al citcitli atlet 15 tane olsun ama 3-6 6-9 olsun hepsini ayni ay alma agiz mendili cok al inanilmaz ihtiyac oluyo pisik kremleei sampuani falan ayy ne cok seylermis yahuu

Son düzenleme:

ayyy gözüm korktu valla, hepsini alabilecek miyim, yetiştirebilecek miyim diye :))
tşk ederim tecrübeni paylaştığın için eksik olma.. ben bunları yavaş yavaş yapsam iyi olur, 3 ay dediğin hemencik gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…