• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ayyy gözüm korktu valla, hepsini alabilecek miyim, yetiştirebilecek miyim diye :))
tşk ederim tecrübeni paylaştığın için eksik olma.. ben bunları yavaş yavaş yapsam iyi olur, 3 ay dediğin hemencik gelir :)

Cok canim ama c9kda zevkli yani insan kuculdugi icin cok almiyim diyo ama cok gerekiyo cunku kusuyilar kaka yapıyorlarki belden enseye kadar cikiyo sut sagma makinasi al canim oda cok gerekli penye battaniye al oda cok gerekli kuveti kovasi zamanla olur ama bence cok agirlasmadan basla bitir yaz birde sicaklarda yorulur halsizlesirsinbasla bitir borde ne olacagi belli olmuyo dunyadaki rizki nasibi gunu belli olmaz icin rqhat beklersin

Elifim nasılsın kuzum isler kolayladinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elifim nasılsın kuzum isler kolayladinmi

Kuzum biraz kolayladi ama var iste daha ev temiz dedik ama berbatmis temiz olan kismi duvarlari oda iki ay o ce boya yapmislar o yuzden icinden cikan reen hic csm silmemis kapi silmemeis salon kapisindan bile bildigin sipir sipir yag akti csmlar desen komir suyu resmen cumartesi gunu tasiniyoruz Allah nasip ederse sen nasilsin csnim pasam nasil

Kolay gelsin bebisim. Bende Napiyim fatihle ugrasiyomm günle r gelip geciyo ramazanada az kaldi:)

Cnm burda hamis yok allah kucagina almayi nasip etsin

Kolay gelsin bebisim. Bende Napiyim fatihle ugrasiyomm günle r gelip geciyo ramazanada az kaldi:)

Sagolasin cannim benim evet gunler gecip gidiyo vallaha omurden gidiyo bos dunya dedikleri bu olsa gerek:31:ramazanda ne yapicam ende dusunuyorum kuzum yaa uzun gunler alisle hadi yemeyi gectimde susuz ve uykisiz ne yaparim :27:

Aynen .bende ramazanda oruc tutcam diye bebis yapmiyom bacim ramazan dan sonra baslicaz pasaya kardes lazim
....:)

Aynen .bende ramazanda oruc tutcam diye bebis yapmiyom bacim ramazan dan sonra baslicaz pasaya kardes lazim
....:)

Moonun vallaha aliden gozum oyle korktuki yeminle istemiyorum hic bir sekilde sana maasallah diyorum :

Mecburum bacim tek olmiya kardes sart benle abimin arasinda iki yaş var hic arkadaş aramazdik

Mecburum bacim tek olmiya kardes sart benle abimin arasinda iki yaş var hic arkadaş aramazdik

Tabi mantiken oylesi daha guzel ama ali bizi her daim cildirttigi icin gozumuz korktu vallaha:17:

Naber elifim benimde işim cok gelemiyorum annemler gelcek persembeyr

Naber elifim benimde işim cok gelemiyorum annemler gelcek persembeyr

Iyitim moonum tasindim yerlestim cok az kismi kaldi banyomda kaldi az biraz onuda yaparsam tm bu evim daha iyi kucuk halilarim tam oldu perdelrimde salon lerdemde buyukluk var sadwce daha sicak daha guzel ama ali cok yadirgadi sevmedi balkona cikmiyo bile parki ariyo karsimizdaydi tam burda yok korkuyo evden ama bugun alisti gibi birazcik birde 2 azi 2de alt ust patlatti iki alt azi var 7 dis birden cikariyo istahi cok zorluyo anami agaltiyo kucagimdan inmiyo hep aglak vaziyette :31:gozun aydin diyeyim kuzum annenler geliyosa gelmemen normal balim hazilriklarin vardir heyecanin vardir gadini cikar bende operim ellerinden annenin canim be im netkmiz yok persembe gelecek esimin telinden gitwbiliyorum aksamlari :38:

Tamam tatlim kolay gelsin sanada alisir cnm normal yadirgamasi

Melisacan bi haber ver giz merak ettik

Melisacik bizi terk etti moonum ama su aralar dogum gunu hazirliklarini yapiyodur 6da minnosunun yas gunu nasik gecti seneler yaa :31:

merhabalar bayanlar tedavideyim kafamı dağıtmak için sürekli geziyorum kısmetse cumartesi aşılamam var ne olur bana boll bolll dua edin.yumurta geliştirici iğne kullandım cumaya çatlatma iğnemi cumartesiyede aşılamammı yapacam Allahım benım gibi olanlara ve bana yardım etsin çoook dua edın ne olur hepinizi öpüyorum aşılamadan sonra buralarda olacam inşallahhhh:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Oyke oldu elifim .tabi prenses büyüdü maşallah.

merhabalar bayanlar tedavideyim kafamı dağıtmak için sürekli geziyorum kısmetse cumartesi aşılamam var ne olur bana boll bolll dua edin.yumurta geliştirici iğne kullandım cumaya çatlatma iğnemi cumartesiyede aşılamammı yapacam Allahım benım gibi olanlara ve bana yardım etsin çoook dua edın ne olur hepinizi öpüyorum aşılamadan sonra buralarda olacam inşallahhhh:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Allah kolaylik versin rabbim annrligi nasip etsin asilamaya gidrken meryem suresini okucnm yada okut birine.

Back