• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Slm kizlar bende sabirla bebek bekleyenlerdenim endometriozis varsdi yani ciko kisti tupler tikaliydi laporoskopi ile hem kistleri aldirdim hemde tuplerim acildi ..tabi 3 aylita igne ile tedavi versi gecici menapoz ignesi ve koruyor o igne.son ignemi bu ayon basi vuruldum.yarin da ultrason sonucumu almaya gitcem operasyon sonrasi duruma bakilcak rahimde...bu aydan sonra dr dogal uolla hamis olabilecegimi soyledi hayirlisiyla bekliyoruz bakalim inssaallah...rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin insaallah.

Selam kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiyiz elifim pasayi uyutuyom oy kullandı m geldi m sandikta sira vardi ıki saat bekledim grsrz sonra opt

Iyiyiz elifim pasayi uyutuyom oy kullandı m geldi m sandikta sira vardi ıki saat bekledim grsrz sonra opt

A.s moonum göremdim ksuruma bakma hadi hayırlı olsun oyunuz tmm görüşrüz sonra balsı:38:

Slm kizlar bende sabirla bebek bekleyenlerdenim endometriozis varsdi yani ciko kisti tupler tikaliydi laporoskopi ile hem kistleri aldirdim hemde tuplerim acildi ..tabi 3 aylita igne ile tedavi versi gecici menapoz ignesi ve koruyor o igne.son ignemi bu ayon basi vuruldum.yarin da ultrason sonucumu almaya gitcem operasyon sonrasi duruma bakilcak rahimde...bu aydan sonra dr dogal uolla hamis olabilecegimi soyledi hayirlisiyla bekliyoruz bakalim inssaallah...rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin insaallah.

A.s canım hakkında hayırlısı olsun sıkıntılardan geçmişşin baya rabbim sonunu hayır etsin inş AMİNNNNNNNNNNN:38:

Merhaba arkadaşlar. Tam 13 aylık zorlu bir bekleme sürecinin sonunda geçen hafta hamile olduğumu öğrendim :1:

Ayın 26'sinda betahcg 79.16 çıkmıştı sonra 29'unda tekrar yaptırdım ve 379.18 çıktı değerim. Normal mi artış gösterdi sizce? Doktora cumartesi günü gideceğim. Bir fikir verin lütfen...

Merhaba arkadaşlar. Tam 13 aylık zorlu bir bekleme sürecinin sonunda geçen hafta hamile olduğumu öğrendim :1:

Ayın 26'sinda betahcg 79.16 çıkmıştı sonra 29'unda tekrar yaptırdım ve 379.18 çıktı değerim. Normal mi artış gösterdi sizce? Doktora cumartesi günü gideceğim. Bir fikir verin lütfen...

Canim oncelikle gozun aydin olsun fazla artislarda hic bir fikrim yok yani iyi oldugunu ikiz ucuz gebelik oldugunuda soyleyenler var aksinide ne desem sana yanlis bilgilendirmis olurum ins saglikla alirsin kucagina :nazar:

Nerdesiniz kizlar yoksunuz kac gundue:26:

Canlarrrr nasilsiniz bakiyim hrgun disari cikmaua başladım oyku dışarda dwha iyi uyuyo ben yürüyüş yapıyorum o güzelce uyuyo iyi oluyoo deheet bi kilom var bikini giymeyede az kaldı bogazdwn kisamiyirim bari yürüyüş olsun dedim
Bi sene doldun ole dikkwt etmicem sut artsin diye yemeye acilen rejim yapmsm lazim mda bagliyo iste 71 kiloyum offff :37:

selam kızlar
uuuzzun bir aradan sonra geldim
günler nasıl geciyor anlamıyorumm

oğlum 9 aylık oldu
bu ara diş cıkartıyo bi huysuz bi huysuz poffff

yazıcak çok şey var ama hangi birini yazayım:))
sizleri de özledim bi geçmişe bakayım bakayım siz neler yapıyormuşsunuz:))

Canlarrrr nasilsiniz bakiyim hrgun disari cikmaua başladım oyku dışarda dwha iyi uyuyo ben yürüyüş yapıyorum o güzelce uyuyo iyi oluyoo deheet bi kilom var bikini giymeyede az kaldı bogazdwn kisamiyirim bari yürüyüş olsun dedim
Bi sene doldun ole dikkwt etmicem sut artsin diye yemeye acilen rejim yapmsm lazim mda bagliyo iste 71 kiloyum offff :37:
Melisam gez kuzum tek caniniz sag olsun hastaliginiz olmasin gezin tozun en iyisini yapiyonuz balim kilolarida verirsin ben hala rejimdeyim kac oldum bilmiyorum ama baya gitti cok sukur
selam kızlar
uuuzzun bir aradan sonra geldim
günler nasıl geciyor anlamıyorumm

oğlum 9 aylık oldu
bu ara diş cıkartıyo bi huysuz bi huysuz poffff

yazıcak çok şey var ama hangi birini yazayım:))
sizleri de özledim bi geçmişe bakayım bakayım siz neler yapıyormuşsunuz:))

A.Selisim simdi inanmayacaksin ama yemin ederimki bu isimleri yazarkwn aklimdaydin bak hersey ustune yemin edebilirim kuzum hosgeldin maasallah kuzumuza kocaman oldu goruyorum resimkerini cok tatli ve yakisikli maasallah sana benzemiyo ama babya benziyo :nazar:dis zordur biz hala cekiyoeuz suan alisin ccenesi dokuk kirmizi halde eli agInda fena bibeein agzi dsyanmiyo cignemekten bi tamamen ciksada kurtulsak sen yaz cok oldu neler yapiuonuz nasil gidiyo bebisle hayat
adım bile gecmiyo
neyse bi daha gelmem.:14:

:17::17::17::17::17::17::38::38::38::38::38:

Nerdesiniz kizlar yaa bi slm bile vermez oldunuz bende gelmiycem yeminke isimin arasinda bile girkyorumki nedir gelen varmi diye hic olmadi elinizde tel var bi bakin ama haber edin kendinizden kusuyorum vallaha biraya girmenun anlami kalmiyo siz olmayinca

Nerdesiniz kizlar yaa bi slm bile vermez oldunuz bende gelmiycem yeminke isimin arasinda bile girkyorumki nedir gelen varmi diye hic olmadi elinizde tel var bi bakin ama haber edin kendinizden kusuyorum vallaha biraya girmenun anlami kalmiyo siz olmayinca

:22::22::22::22::84::84::84:
.
Geldim bacim geldimmmm
Oykuye vakit harcadim bugun yine yemekmis ymizlik camasirmis gecti vakit vallaji ikinci nci uykuyuda cok zor uyudu itt inat ediyo ayakta imkani yok uymuyor yaa
Bacim alis nasil gunduz kendi uyuyomu bi anlat hele nasıl basardin yaa kol dayanmıyor iflas etti ya

:22::22::22::22::84::84::84:
.
Geldim bacim geldimmmm
Oykuye vakit harcadim bugun yine yemekmis ymizlik camasirmis gecti vakit vallaji ikinci nci uykuyuda cok zor uyudu itt inat ediyo ayakta imkani yok uymuyor yaa
Bacim alis nasil gunduz kendi uyuyomu bi anlat hele nasıl basardin yaa kol dayanmıyor iflas etti ya

Sm

Melisam alis belli olmuyo bazen kendisi uyuyi bazen cok huysuzsa salliyorum ama 5 dk da daliyo sevdifi muzikleri acinca giki cikmaz kimildamaz bu aralar rahatim cok sukur gwceleri cektik halada bazen cekiyoruz ama gunduKwri iyi iynuyo dolaniyo geliyo yanima cok bas edemiyosam pc aciyoruz hopa mezdekw 1 saat giki cikmaz oynar bende ter atarim sonra dusa besigi cekerim banyo onune ben banyoya cikana kadar bekler Eskiye nazaran daha iyi ama bana duskunkugu daha cok birde ilgilenmiyim hemen yakandan aglar ki gelir op aglamiyim diye biraz biraz gozum acildi rahatladim su ddisler cikarsa daha rahat olucam ins senin minnos hala koldami nasil kolun balim iyimi agriai ne halde

Back