Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence bi test yap bizde haber et emiBenimde 3 gün gecikti gebelik testi yoktu ovulasyon ysptim koyu çıktı. Bel agrim var su gibi akintilarim var.olurmuki ya :)
Selam kızlar inşallah herkez iyidir optun sizi ve bebisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öptüm sizi sabH erken gidiyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle..
Eki Görüntüle 1035213
Gunaydin canlar esim 12 kadar evde dun yine kazlicrsmede sonrasinda yenikapida gorevliydi guzel bi kahvalti edicrz kocisimle sonrada parka gidicez alisle
Tebrik ederim allah tqmamina erdirsin
Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle..
Eki Görüntüle 1035213
Skm ne var ne yoj kizlart
Temizlik le yemekler le gunum gecti
Bug nd ne güzel di halbuki
Oyku kalkcak yemeğini yeditcm sinra banyo
Anacimm bu s bitmiyi yaaaa
Sizler nasıl sini z
Ohh maasallah canim hadi gozun aydin olsun Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim tebrik ediyorum
Sorma melisam bitmiyo bitmezde bu sipalarla Esim ogleden sonrafa evdeydi gitmedi gezdik geldik alisi oarktan getiremiyorum essegi sende yarin cikarsin ama yagisli gosteriyo keske bufin gezeydin yarin yaptirirdin balim
Ywrin cok kitu olmazsa hava zwten goz doktirunq gieip recete almam laxim lensim bittir recetewizsatmityolarmis artikis cikti yanii
Elifimm esin mitingegittiydi demi cidden ikiyuzbin kisimi varmie iki milyonn diyimusta
Mühür u cqlmislarsecim sonucu belli olduu
Assagiikheriflert
Yanemmm sen lensmi takıyon melisam eyi eyi gitde yazdır bakem evet eşim mitngdeydi ama o alanda değil bekletmişlr oly olursa midahale için ama gerçkten çok kalabalıkmış ve 20 bin polis başka yerlerden getirtilmiş o derece yaa ben zaten biliyodum sonucu baksana gidişata değişmeyecekti iki iki dört yani değişrise süpriz olurdu bakalım pazar günü eşimde görevli ben veremiycem o ayrı
Y
Niye veremiceksin kuzum ve oyunu yaa herkezin vermesi lazım valla diger parti calisanlari goz actirmasin kormuu pislik yapmasinlar
Oylari degistirmesinlett
Ista dunys bi otobus gelmiş govde gosterisi yapmak icin tum turkitedir o uigintii
O kadar kalabaligina güvense muhir niye çalinsinki
Gebermeden kurtulamicaz bu çingeneden