• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Selam kızlar inşallah herkez iyidir optun sizi ve bebisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Melisacim az kaldi gelcem çarşamba bitiyo:-)
:-)
Oykucuk demek gene dis çıkarıyor He ondan da aglar bide buyume atagida geçirmişte olabilir .bebekleerde olur

Benimde 3 gün gecikti gebelik testi yoktu ovulasyon ysptim koyu çıktı. Bel agrim var su gibi akintilarim var.olurmuki ya :)
canım bence bi test yap bizde haber et emi:34:
Selam kızlar inşallah herkez iyidir optun sizi ve bebisler

A.s moonum son 3 gün diyelim o zaman hadi bakalım bekliiyoruz yerin çok belli balım bizde seni öpüyoruz tabi paşamıda:38::54:

Öptüm sizi sabH erken gidiyrm

Gunaydin canlar esim 12 kadar evde dun yine kazlicrsmede sonrasinda yenikapida gorevliydi guzel bi kahvalti edicrz kocisimle sonrada parka gidicez alisle :16:

:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana:( Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır:( Haydi herkese moral olsun ;) Dualarım sizinle..:nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1035213

Skm ne var ne yoj kizlart
Temizlik le yemekler le gunum gecti
Bug nd ne güzel di halbuki
Oyku kalkcak yemeğini yeditcm sinra banyo
Anacimm bu s bitmiyi yaaaa
Sizler nasıl sini z

:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana:( Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır:( Haydi herkese moral olsun ;) Dualarım sizinle..:nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1035213

Tebrik ederim allah tqmamina erdirsin:nazar:

Eki Görüntüle 1035213

Ohh maasallah canim hadi gozun aydin olsun Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim tebrik ediyorum:nazar::nazar::38:
Skm ne var ne yoj kizlart
Temizlik le yemekler le gunum gecti
Bug nd ne güzel di halbuki
Oyku kalkcak yemeğini yeditcm sinra banyo
Anacimm bu s bitmiyi yaaaa
Sizler nasıl sini z

Sorma melisam bitmiyo bitmezde bu sipalarla Esim ogleden sonrafa evdeydi gitmedi gezdik geldik alisi oarktan getiremiyorum essegi sende yarin cikarsin ama yagisli gosteriyo keske bufin gezeydin yarin yaptirirdin balim

Ohh maasallah canim hadi gozun aydin olsun Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim tebrik ediyorum:nazar::nazar::38:

Sorma melisam bitmiyo bitmezde bu sipalarla Esim ogleden sonrafa evdeydi gitmedi gezdik geldik alisi oarktan getiremiyorum essegi sende yarin cikarsin ama yagisli gosteriyo keske bufin gezeydin yarin yaptirirdin balim

Ywrin cok kitu olmazsa hava zwten goz doktirunq gieip recete almam laxim lensim bittir recetewizsatmityolarmis artikis cikti yanii

Elifimm esin mitingegittiydi demi cidden ikiyuzbin kisimi varmie iki milyonn diyimusta
Mühür u cqlmislarsecim sonucu belli olduu
Assagiikheriflert:47:

Ywrin cok kitu olmazsa hava zwten goz doktirunq gieip recete almam laxim lensim bittir recetewizsatmityolarmis artikis cikti yanii

Elifimm esin mitingegittiydi demi cidden ikiyuzbin kisimi varmie iki milyonn diyimusta
Mühür u cqlmislarsecim sonucu belli olduu
Assagiikheriflert:47:

anemmm sen lensmi takıyon melisam :38:eyi eyi gitde yazdır bakem evet eşim mitngdeydi ama o alanda değil bekletmişlr oly olursa midahale için ama gerçkten çok kalabalıkmış ve 20 bin polis başka yerlerden getirtilmiş o derece yaa ben zaten biliyodum sonucu baksana gidişata değişmeyecekti iki iki dört yani değişrise süpriz olurdu bakalım pazar günü eşimde görevli ben veremiycem o ayrı :27::27::27:

anemmm sen lensmi takıyon melisam :38:eyi eyi gitde yazdır bakem evet eşim mitngdeydi ama o alanda değil bekletmişlr oly olursa midahale için ama gerçkten çok kalabalıkmış ve 20 bin polis başka yerlerden getirtilmiş o derece yaa ben zaten biliyodum sonucu baksana gidişata değişmeyecekti iki iki dört yani değişrise süpriz olurdu bakalım pazar günü eşimde görevli ben veremiycem o ayrı :27::27::27:
Y
Niye veremiceksin kuzum ve oyunu yaa herkezin vermesi lazım valla diger parti calisanlari goz actirmasin kormuu pislik yapmasinlar
Oylari degistirmesinlett
Ista dunys bi otobus gelmiş govde gosterisi yapmak icin tum turkitedir o uigintii
O kadar kalabaligina güvense muhir niye çalinsinki
Gebermeden kurtulamicaz bu çingeneden

Y
Niye veremiceksin kuzum ve oyunu yaa herkezin vermesi lazım valla diger parti calisanlari goz actirmasin kormuu pislik yapmasinlar
Oylari degistirmesinlett
Ista dunys bi otobus gelmiş govde gosterisi yapmak icin tum turkitedir o uigintii
O kadar kalabaligina güvense muhir niye çalinsinki
Gebermeden kurtulamicaz bu çingeneden

yok kuzum eşim görevli yaa sabah 5 de çıkıcak gecedde kaçta gelir bakalım ben alşşle bilmiyorum yolları yani çekmecetmmda diğer yerleri götürende yok o açıdan eşim gelebilrise belki giderim iştter:23:

Gunaydin canlar nasilsiniz alis sapitti fena huysuz dis cikaeiyoruz malesf damaklari hepsi kabarik bir kaci beyaz oatladi oatlayacak birak uykuyu uyanikken bile kok sokturuyo birde su benim gicik kocam yokmu gicik dun alisin ensedeki saclari cok uzundu terletiyodu yoparlayalaim onde birsey yok nede olsa dedik kaydirinca kopmle makinaya vurdu cok uzuluuirum gordukce alisde oyle elini atiyo yuzunu buristurup agliyo yalandan sacalrim yok diyo isaretleriyle hadi hepsini gectim hasta edersem orkusu var kafa ciplak kaldi oyy oyy cok kizdim esime de giden iki tel saclari arar oldum megersem saci varmis kuzumun ne kadar sac cikti yavrumdan:22:

Selam kızlar

Kosgeb eğitimleri bitti sonunda

Back