Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s kevserim nasilsin canim minnosum nasil nasil gidiyo rejim hala devammi kac kilo oldun CanimSlmmmmmmmmm kizlarrrr elifim cnm tam yazicakken. Erva kapti cadi uyuyor bende dus aldim
Melisammm cnmm sen nasilsinn
Monumm sen nasilsin bakim
Kaza geliyorum demiyo iste sen ne kadar dikatli olsanda karsida odunun dikkatsizligi umursamazligi botyle yapiyo iste Allahyan cana gelmemis mionum buyuk gecmis olsun bu ara sizin uzerinizde var birsey hirsizlar araba Allaha amanet kuzum yaaa bi sadaka falan verin pasam nasilBide 1 ghafta kadar önce aramiz park halindeyken alkol almis okuzun biri arabamiza carpmis araba pert oldu sıfır Jetta gecen yil aldiydik allahtan kaskosu vardi ama uzulduk onla ugrastik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kan testi yaptırdım ve 24.08 çıktı. Hamile miyim acabaa
Canim hamile gorunuyosun ama degerler biraz dusuk tekarla 2 kati artiyosa sorun yok gec dollenme ol.ustur belkide benimde oyle oldu gec dolenme olmustu saglikla al kucagina ins ilk bebsinmi rabbim ginlune gore versin hayirlisini ins
Elifim veriyoruz hep sadaka esim olsun ben olayim kurban bile kesmistik ama olcagi varsa oluyor
Allaha emanet moonum hepimizde ne olacagimiz belli olmuyo rabbim korusun gorunur gorunmez kazalardsn belalardan Aminnnnn:26:
Slm kizlar
Moonum buyuk gecmis olsun canim allah korusun arabadayken kaza olmamis can sikici bi durum yaa allahtan kaskonuz var
Kevserim canim iyiyim oykucukle uğraşıyorum iste
Dişleri başladı cikmwyw onun huysuzlugi oluyo donem donem seninki nasıl canim yatamaz bisi yoktur umarım
Elifim evwt haka ne yazikki kolda benimkide bes bu n dakikaya uyuyoda imkani yok kendi uymuyor oke kafaui dikiyo yatağı nda kipir kipir bui gun yarim saat bekledim yok iilla sallamami bekledi
Aysktada inat edito kipir kipir uymuyor ne yapcaksam ki llar pery oldu
Elifim ruyan Hayır olsun
Canlar bu gece bi ruya gordum bir oglum daha olmus ama ayni alisin dogdugu hali esim ayaginda salliyo kiziyorum aliyi alisyirik buna yok birak yatagina agkasin susar karni tok yeni emdi diyorum gercektende emzirdim ama ruya bile olsa o emzirmek nasil mutlu ediyo insani esim adi ne olacak diyorum kerem diyorum evkenmeden once esim kerem olsun derdi ne alakysa ama cok guzeldi bu kadar zorlaniyorum ama yinede bi bebek bir ruya bu kadarmi mutlu eder insani hayirlasa ciksin ins