• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Nbr elifcik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Moralim cok bozuk hem pamir bebege hemde dun denize dusen bebeğe cok üzüldüm

Moralim cok bozuk hem pamir bebege hemde dun denize dusen bebeğe cok üzüldüm

Aynen moonum benimde izlerken agliyo insan Allah ailesine sabir versin o denizden cikan ahmwtidw gordum Allahim yok boyle borsey :14:

rüyan hayrolsun canım. benim henüz çocuğum yok. bir buçuk yıldır bekliyorum kuzumu.
ama son zamanlarda 4 ayrı rüyada çocuğum olduğu görüldü. :) kendim görmedim ama okuldan 3 arkadaş ve bir de yengem bebeğim olduğunu görmüşler. ilginç. hayırlısı bakalım . :)

Saholasin canim hayirlara vesile Rabbim se inde fonkune gore hayorlisini nasip etsin bende o kadar bekledim geldi kuzum hde com saglikli hamilelik ve dofum oldu herseyin hayirliai ins :38:

ALLAH Kimseye evlat acisi yasatmasin

Saholasin canim hayirlara vesile Rabbim se inde fonkune gore hayorlisini nasip etsin bende o kadar bekledim geldi kuzum hde com saglikli hamilelik ve dofum oldu herseyin hayirliai ins :38:

amin canım amin, sağ olasın... Rabbim senin yavruna da hayırlı sağlıklı ömür versin.

Herkese selam iyi pazar lar

Aminnnnn

canlarrrrr Albuuummmm

herkese günaydınlarr monum baktım maaşallah nasılda büyümüş kocaman delikanlı olmuş paşa daha dün doğdualr anacım ne ara bu boya geldiler hiç aklım almıyo rabbim korusun nazazarlardan AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar:

Günaydın tatlim sagol cnm buyudu yavrularimiz

Selam kızlar Napiyonuz

Selam kızlar Napiyonuz

A.s moonum ne yaoayim alis dis cikariyo atesli hircin biraz gozum acilmisti yine basladik yuzu cenesi doktu istahsiz birazda oyle iste sikintiliyiz sen nasilsin kuzim

Zor cm dis

Back