• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Iyu cnm ne olsun öğlen uykusuna yatirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alis nasil sen nasılsın

Olcsk okadar elifim kolay degil

Olcsk okadar elifim kolay degil

Aynen moonum kolay degil bakiyorum o kadar masumki o kadar bana muhtacki yaa bu annelik nasil bir duygu boyle bilmiyorum tarifi yok bu kadar zorluk cekfiyoruz ama gulusleri dunyaya bedel sabahlari kalkiyo yuzume dokunuyo eliyle seviyo kalktim yani kalk diyo anne demiyo essek anneeee diyorum guluyoki sirityonpiskinnpiskin bilerek demiyo sipa babasi geliyo coraplarini cikariyo hemen uyaninca gunaydin opucugu veeito biz demeden kendisi yapiuo bunlaei izlerken esinle agzimizin suyu akiyo keyiften yeminle ayy sabah sabah duygusala bagladim heee hunaydin canlar hepinize melisam toksun yine iyisindir ins en son dojtor diyodun annem gelecek diyodun bi haber veriver balisi moonum bi album yapsan pasami gorsem cok oldu gormeyeli melsiamda koymadi daha izletiyosunuz kuziciklari

Günaydın canlar
Nasilsiniz sabahsabah duygusals baglanmis:43:
Essek bidiklar bizim bebekler
Geliyorum hergunde bakıyorum kimse yok sayfada hic ikerlemenis yaz miyom bende
Annem nisanin ortasibda gelcek kizlat
Fizik tedavi ye cajim sikildi ni hafta saniyordum annem bakat öykü ye diuidim yaaa uc haftaya yakışmış kaynanama kaldim iki haftayi offff hic istemiyorum da iste cocugumub huyunu suyubu degistirie bide kaba konuşuyor ornnek olur oykume

Günaydın canlar
Nasilsiniz sabahsabah duygusals baglanmis:43:
Essek bidiklar bizim bebekler
Geliyorum hergunde bakıyorum kimse yok sayfada hic ikerlemenis yaz miyom bende
Annem nisanin ortasibda gelcek kizlat
Fizik tedavi ye cajim sikildi ni hafta saniyordum annem bakat öykü ye diuidim yaaa uc haftaya yakışmış kaynanama kaldim iki haftayi offff hic istemiyorum da iste cocugumub huyunu suyubu degistirie bide kaba konuşuyor ornnek olur oykume

Melisam bende hergun giriyorum yaziyorum kimse gelmeyince bende kendim calip oynamiyim diyoeum:27:benim kostirmam bitmiyoki esim geliyo alisi yedir icir uyut gidiyorum yuruyus yapiyorum 40 dk geliyorum kahvalti is gucc aksam yemegi derkwn geciyo zaman cok yorgunum su siralar sabah yuruyus aksama mekik oryantal falan 1 saate yakinda o iste pert oluyorum yeminle :23:kaynanana birrakman kitu olmus malesef istesende istemesende degisiyo zanla bizde gecen annesiyle konusuyoruz diyoki alise telde git o annene bi vur oglum gitt lan ne alaka neden durduk yerde siddete egilim olsun vurmak ney neden guzelce nazikce sozler degilde vurmak kirmak kufur kendi torunlar ana avrat soverler bi parca coxuk bile yaa deliriyorum hadi telde ve ali kucuk ee gisldersek cildiririm yani degisirse cocugun huyi suyi illaki alir mesela ben esimi cocuk sever gibi severim oyy oty diye yuzune vururum opeeim alisde aynisini yapiyo nasil gozlwmleyipde yapiyo ordada dolacak aman aman giciklar iste sanada Allah kolaylik vwrsin melisam agrin cokmu balim

Selamlar herkese

Elifim cok tatlılar allah nazardan korusun tum yavruları
Melisacim mecbur kaliyiz baktiriyoz bende hic istemem ama mecbur kalinca yapcak bişi yok

Selamlar herkese

Elifim cok tatlılar allah nazardan korusun tum yavruları
Melisacim mecbur kaliyiz baktiriyoz bende hic istemem ama mecbur kalinca yapcak bişi yok

Amin moonum aminnn rabbime emanetler

Oyle cnm bende fatihimi uyuttum kahve keyfi yapicam♥ inşallah.

Sonrada ev isleri beni bekler

3 kişi kaldı artik gelen giden yok

Oyle cnm bende fatihimi uyuttum kahve keyfi yapicam♥ inşallah.

Sonrada ev isleri beni bekler

Oh afiyet seker olsun moonum sorma kala kala 3 kisi kaldik gittiler terkettiler bizi ne varsa bizde var canlar bir araya gelipde sohbet edemesekde habersiz birakmiyoeuz cok sukur ben gun icinde cevrimicilere bakiyoeum kimse yok diye isim yoksa can sikintisindan geziyorum iste

Eksilenler bizi terkedenler asemb oflu kevseryolu papatya findikkiran sewdaaaa :19:
Kalanlar moonum melisam ben :14:bizde kopmayiz dimi canlar

İnşallah elifim kopmayiz

Cepten giriyom cnm pcden girince yaparız

Arkadaslar merhaba...ben 3 haftalik hamileyim ve goguslerim cok aciyo,agriyo.dokunamiyorum bile nerdeyse...bide kasiklarim ara ara agriyo normal mi bunlar acaba?

Arkadaslar merhaba...ben 3 haftalik hamileyim ve goguslerim cok aciyo,agriyo.dokunamiyorum bile nerdeyse...bide kasiklarim ara ara agriyo normal mi bunlar acaba?

meraba canım nomal tabi korkma kanama olmadıüı sürece sıkıntı olmaz kucağına almaı naisp etsin rabbim:nazar:

Back