Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah alisimze büyüdü sipalar 2 yasind tek doz varmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kuzum nqsilsin havalar guzeld ya disarlara ciktik
Bikac gndur oyku iyi
Bende doktora gittim topuk ve kollarim icin
Klda sinir sıkışma si olmus eldiven tarzi sargi kullanıyorum topukta masajla hallolcak ama fizik tedavi verdi annem niswn gibi gelcek o zaman gidetim oykuyu birakmam lazim
Sen nasılsın
Misssfir mi var kuzumm
bizler muradıma erdik meleklerimize kavuştuk inş bekleyen isteyen herkesde kavuşur hayırlısylaa topiğimize bekliyoruzz kızlar haydi gelinnn bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın canlar nasılsın iz bakiyim
Moonum senin egitimin bitmedimi daha uzun suredir gelmiyirsun ozledik kuzu
Oyku gece fenaydi 11.30 da agkiyarak bi uyandi zor sakinlestirdik ruyani girdu ne yapti sonra ucten dorde kadar esim pispislamis uyumamis beni uyandırdı emzird m beste uyudu taa
Sonra 6 da uyandi sonrada yedide sioa devamli agliyo ama si nir bu ldum sonunda bağırdı m kalk uyuma zirlama yeter diye
Kusmasidabutti üçüncü ds ckcak bu ndanmi qnlamadim elni kulağa na götürüyor ondanmi ovuyorum aglamiyi ama ff dwraldim yine uc gün iyi bi ay sorunlu it yai
ilerleyelim cnaım hoşgeldinilerleyelim....................................
Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 1032691
ilerleyelim cnaım hoşgeldin
canım tebrik ediyorum hamilesin ovudada çımış bendede öyleydi kıpkırmızı hatta siayaha yakındı pazartesi inş güzel habelrer kesinleşmiş olarak gelirsin çok açık değil baya baya pembe Allah kucağına almayı nasip etsin AMİN
teşekkür ederim canım:) biraz daha içim rahatladı.haberdar ederim sizleri.maşallah deyin:) sende bebeğini sağlıkla alırsın inş kucağına :)
Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 1032691
ilerleyelim cnaım hoşgeldin
canım tebrik ediyorum hamilesin ovudada çımış bendede öyleydi kıpkırmızı hatta siayaha yakındı pazartesi inş güzel habelrer kesinleşmiş olarak gelirsin çok açık değil baya baya pembe Allah kucağına almayı nasip etsin AMİN
Gözün aydin gebelik var :) bende yaptim ovulasyon testinde koyu cikiyorda gebelik testine daha cesaret edemedim:)
İnşallah cnm ya, adet gününse eğer sende bi yap istersen:) Ben yarın sabah tekrar yapacağım.