• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Maşallah alisimze büyüdü sipalar 2 yasind tek doz varmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah alisimze büyüdü sipalar 2 yasind tek doz varmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sukur moonum bu gunlerimize nerden nereye sipalarla rabbim guzel yazilar yazsin kuzularimiza :16:benimde kardesim vuruldu gecen gun tek doz hic aglamamis moonum bakicisinin kizlari demiski sakin asi yapilirken aglama gozlerini kapat tamammi oda aklinda turmus aglmamis ve gozlerini kapaymis cadosum

Gunaydin canlar altivicukda kalktik alisle ve 1 de yatrim ama gece iyi uyudu 2 kere uyandim anasina kiyamadi sanirsam alisimin yemeklerinibyaotim banyo yaptirdim mutfsk dilaplarini sildim simdi supurge yapicam toz alicam vw misafirlerin yemekleri kaldi geriye ama bu halde onlara neyim kalir bilemiyorum yorgunlugumdan baska

Gunaydin canlar nasilsiniz herkes uyuyo biz alisle 1 saati geciyo ayaktayiz nerdesiniz kimsecikler yoj moonum efitimde melisam sen nerelerdesin kuzum

Günaydın kuzum nqsilsin havalar guzeld ya disarlara ciktik
Bikac gndur oyku iyi
Bende doktora gittim topuk ve kollarim icin
Klda sinir sıkışma si olmus eldiven tarzi sargi kullanıyorum topukta masajla hallolcak ama fizik tedavi verdi annem niswn gibi gelcek o zaman gidetim oykuyu birakmam lazim
Sen nasılsın
Misssfir mi var kuzumm

Günaydın kuzum nqsilsin havalar guzeld ya disarlara ciktik
Bikac gndur oyku iyi
Bende doktora gittim topuk ve kollarim icin
Klda sinir sıkışma si olmus eldiven tarzi sargi kullanıyorum topukta masajla hallolcak ama fizik tedavi verdi annem niswn gibi gelcek o zaman gidetim oykuyu birakmam lazim
Sen nasılsın
Misssfir mi var kuzumm

Oh melisam gwzin bizde durmuyoruz vallaha evde sunde ciktik ama alis gece cok huysuzlandi burnu biraaz fisir fisir etti uukuda sindi birsey yok ama ins hasta olmaz misafirim var kuzum bugun gidecekler abisiyle esi geldi cok guzel gecti banada iui geldi cocuguda cok uslu ama cok kiskanc alisin oyuncaklarini bile vermiyo oynamiyo don don bakiyo alisde aksine gel diyo guluyo gidip sarilip opuyo kafasini cicis yapiyo istiyoki oynasinlar ama yaklassmiyo sipa :32:gecmis olsun bakaism zaten boynundadada fitik vardi dimi birde bu oldu ihmalbetme melisam annende gelecekmis hem benimde kafamda sinir sikismalarinoluyo zaman zaman alis dyuzunden Allah sabir versib ne diyeiom abisinsin cocugunnasil uslubne hir yere dalauim ne kirayim vurayim maasalah tek kotu tarad8bpaylasimci degil kiskaniuo herseyi ama daha 2 yasinda bile degil :26:

Cnm gittim i misafir lerin
Nasill kafanda uyusmwmi var kis asilvsrn ihmal rtme gülüm yaa
Alis nasil
Benim kuzu midesi ni usutmus dun aksqmdwn beri fena nsne limon verdimde onka rahatladi kuzucuk

Gunaydin melisam kimse yoktu diye baktim ciktim yaytiyoduk tam alis uyuyinca bizde yorgun uykusuzduk erkenden yattik gittiler inalr dun oglene dogru onlar gitti ama ev de basini akdi gitti bidaha basgan asagi sildim suourdum iste ama cok fenayim yorgunlumtan alis uyi teyzeai hala ve hala uykusuz geceler lle ugrasiyoruz aman aman kuzusuma gecmis olsun melisam minnak midesiyle kuzum benim yaa cok hassas ya bu sipalar bizxe o fun ciktik ama gece korktum da iyi cok sukur hasta lmadi sukurler olsun:16:

Günaydın canlar nasılsın iz bakiyim
Moonum senin egitimin bitmedimi daha uzun suredir gelmiyirsun ozledik kuzu
Oyku gece fenaydi 11.30 da agkiyarak bi uyandi zor sakinlestirdik ruyani girdu ne yapti sonra ucten dorde kadar esim pispislamis uyumamis beni uyandırdı emzird m beste uyudu taa
Sonra 6 da uyandi sonrada yedide sioa devamli agliyo ama si nir bu ldum sonunda bağırdı m kalk uyuma zirlama yeter diye
Kusmasidabutti üçüncü ds ckcak bu ndanmi qnlamadim elni kulağa na götürüyor ondanmi ovuyorum aglamiyi ama ff dwraldim yine uc gün iyi bi ay sorunlu it yai

Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Eki Görüntüle 1032691

Günaydın canlar nasılsın iz bakiyim
Moonum senin egitimin bitmedimi daha uzun suredir gelmiyirsun ozledik kuzu
Oyku gece fenaydi 11.30 da agkiyarak bi uyandi zor sakinlestirdik ruyani girdu ne yapti sonra ucten dorde kadar esim pispislamis uyumamis beni uyandırdı emzird m beste uyudu taa
Sonra 6 da uyandi sonrada yedide sioa devamli agliyo ama si nir bu ldum sonunda bağırdı m kalk uyuma zirlama yeter diye
Kusmasidabutti üçüncü ds ckcak bu ndanmi qnlamadim elni kulağa na götürüyor ondanmi ovuyorum aglamiyi ama ff dwraldim yine uc gün iyi bi ay sorunlu it yai

günaydın kuzum Allah kolaylık versin vallaha gece böyle gözlerimi elimle tutupda ayrıyoum birbirinden uykusuzluktan bu akdarda olmaz diyorum maaşallah eltimin oğlu sakin anasıyla oturuyo yiyo anaısyla yatıyo gece sadece mmeye kalkıyo 1 2 kereağlama yok kudurmak yok biz nedne bu akdar çekiyoruz diye sorguluyorum ama aliş bana çekmiş bende yerimde duramıyorum yeminle abisi bile diyo yani çok görme anasına bak oğlunu al diye oyy oyyy kuağıgını çekiştiriyosa yine diş çıakrıodur melisam yada dışarda kualkları açıkmıydı rüzgarmı aldı acaba:26:

ilerleyelim:nazar::72:....................................
ilerleyelim cnaım hoşgeldin
Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Eki Görüntüle 1032691

canım tebrik ediyorum hamilesin ovudada çımış bendede öyleydi kıpkırmızı hatta siayaha yakındı pazartesi inş güzel habelrer kesinleşmiş olarak gelirsin çok açık değil baya baya pembe Allah kucağına almayı nasip etsin AMİN:38:

canım tebrik ediyorum hamilesin ovudada çımış bendede öyleydi kıpkırmızı hatta siayaha yakındı pazartesi inş güzel habelrer kesinleşmiş olarak gelirsin çok açık değil baya baya pembe Allah kucağına almayı nasip etsin AMİN:38:

teşekkür ederim canım:) biraz daha içim rahatladı.haberdar ederim sizleri.maşallah deyin:):nazar: sende bebeğini sağlıkla alırsın inş kucağına :)

teşekkür ederim canım:) biraz daha içim rahatladı.haberdar ederim sizleri.maşallah deyin:):nazar: sende bebeğini sağlıkla alırsın inş kucağına :)

maaşallah canım rabbime emanet güzel bir süreç başlıyo hameiliğin tadını çıakr dinlen ama hamieliğie sığınıpda ben gibi yeme:17::1::1:bebeğe göre faydalıalrıda yedim ama bende yedim yani rabbim hayırlı sağlıklı evalt nasip etsin inş bol gazsız uykulu sakin bir bebişin olsun haberini bekliycem :38:

Eki Görüntüle 1032691

Gözün aydin gebelik var :) bende yaptim ovulasyon testinde koyu cikiyorda gebelik testine daha cesaret edemedim:)

Benimde 3 gün gecikti gebelik testi yoktu ovulasyon ysptim koyu çıktı. Bel agrim var su gibi akintilarim var.olurmuki ya :)

Back