Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Melisam hosgeldin kuzum bende anlamadim ne alaka sut birikmis camurlasmis ustelik bu sol gogsum hani 2 aylik bile vardi yiktu emmeui biraktigi gogsim ne alaka anlamadim simdi iuiyim ama cok sukur melisam sagolsin dis zor bee melisam alisin 5 aylikken basladi hep hemen cikicak sanirdim ama 10 ayinda cikti surunduk iste ilk disleri ciksa rahaylarsiniz bitanem ins alis gunduzleri sikisinca kendi uyiya kaliyo ama geceleri sallanmadan uyumuyo melisam zaten 1 haftadir anami aglatti bi duzene girse gunduz sallamak birsey degil 5 dk suruyo ama gece coook buyik siki ti kuzum bakalim ins duzene girer bi sekilde muhallebi dedigin pirinc unu demi melisam ben alise yapmiyorum cok rahatsiz ediyo yogurt yedirip yatirayim diuorum doymuyo sipa gobekli olduki essek ama geceleri sut icmiyo artik acikmiyomu ne yapiyo anlamiyorum 3 gecedir yarim biberon ancak :26:

Melisam uykuya dalmasi icin bi ayicik var cok ise yariyomus icinde ninniler varmis isikli yatagina koup aciuomussun cok seviyolarmis dinlerken iyiup kaliyomus fiyati 50 tl almayi dusunuyorum sende dene istersen 0-3 yas kullanimi

Melisam prensesimi kollaeindami salliuosun baska turlu uyimuyomu sana zoru coktur tabi buyudi artik kuzum bi yol olmali alismalari gerek ama nasil:44:

Evde iki tane muzikli isikli aycik var ya denemedim hic oynuyo gndzleri
Ama o dedigindenmi bilmem
Ayakta sallamayi kabul etmiyo sipa son bikac gndur memede uyuyo ataga kalkatken bir iki dakka salliyom ya kol iflas etmis o bile yoruyo gunduzleti gecede memede iyimazsa yandim mesroa din bir saat sqllafim 5 den 6 ya kadar kolmu dayanir buna bavim

Canm pirinc unu onceden cok güzel aliyodi ya sn bir iki haftadır yok imjani ok biberon la almiyo anliyo sipa
Memeye cok düştü bu sralar
Biraz omce uyandi biberon dudagina deydigi an yirtindi hemen memeyi soktum agzinw
Kevserim sen nadilsin canmm
Kizlat cok yorgunum kusira vakmazdaniz yatcam ben yarı n gorusuruk insallaj opuldnz

Hepinizeee iyi gecelerr. canlarr

Iyim melisammm cok sukur bizim cadı hasta grip hapsiriuor. Azıcık ateside var agzinin ici ates gibi dis etleri cok beyazlamis kesin dis cikaricak insallah cabuk atlatirizz sen nasilsin oykumm nasil

Elifimm cnmm sen neydiyin bakim alisim nasil

Melisam ciktigini sandim bende ciktim yattim kuzum fistigim biberinu alurdi almiuo simdi hee simdi tek gogusle devam ediyosun dimi akli kestikce daha cok duskun oluyolarmis keske alisimde seydi 9 ay zorumla oldu essegin bastan niyeti yoktu ZAten bi ara bende alisiskollarimda salladim battaniyede salladim ama ter kcinde kalirdim ve kollarim.belim boynum kopardi canim zor melisam cok zor biz esimle diyiruzki neler cektik kac ay ugrastik ama bildigimiz tek sey bebegomiz olsun derdik ne sorumluluk ne birsey eski gunlerimizi oyle cok ozluuorumki disari her kosulda cikabilmek ciktigimizda bebek esyalarini yuklenmemek el ele gezmek sinemaya gitmek burnumuzda tutuyo ve keske o gunleei daha dolu dolu yasaymisiz diuoruz ki alisin Cok sukur eskiye nazaran cok farki var kendi basina oynuyo islerimi yapabiliyorum ama hep yanimda oynuyo surekli beni istemiyo babasiyla hala isi yok ama bugunume cok sikur her laftan anliyo bir dememde yapiyo ama yinede o iki sevgili donemlerimizi deli gibi ozluyorum sorumluluk cok agir bana en azindan tek basimiza hersey yasadik ve erken yoruldum ins rabbim bundan sonrasi icin kolaylik nasip eder cumlemize

A.s kevserim hosgeldin canim benim iyiyim cok sukur alisde iyi bal oldu bal gobekli danam benim sen nasilsin fistigima gecmis olsun yine dis sikintisi cekiyo yavrum Allah kolaylik versin kac disi oldu kevserim

Elifm gittinmi kuzum
Bnimkini yuzu koyun yatiriyorum hep ta bayagi di sabah kqlktigimfq sirt ustune dnmus oluyo ya kafasi basucina dayaniyo tada bug nki gibi yatahin enine dogru uzunca yatıyor buginki cok kmikti ataklar sigmamis sikismis kalmis yirtina yurtina uyandirdi beni tabi uzetnde ne yorgan ne bisi

Burdayim melisam gidermiyim bekliyorum seni ben senin o kizinin dotunu yerim kuzum kucucuk haliyle sigmiyo hee Allahim yemelik vallaha yaa isir isir dotunden kuzum benim

Ussirmammi tokat i ble yiyo artik teyze si kucagindq civitinca bi vuruyor um sus uyu artik diye
Napiyim ya siddete karsiyim ya dvmwdende coxuk yetiştirilmiyomus onu anla
dım

Kus ne oynak karisin heeer
Yine yoksun satış topigindemisin c.disimisn anlamafimki bacimm
Wlifim sqtabildibmi bisiler kuzum ise yaradimi topik

Ussirmammi tokat i ble yiyo artik teyze si kucagindq civitinca bi vuruyor um sus uyu artik diye
Napiyim ya siddete karsiyim ya dvmwdende coxuk yetiştirilmiyomus onu anla
dım

Bak onu bende yapiyorum ama sevmeye hizli vuruyorum biraz ama alisde seviyo melisam essek istiyoki beni yogur hamur et ne opmeme nede doverek sevmeme doymuyo danam ama gercekten bazen bende zor tutyorum kendimi bacaklarina falan yalandan e haa derim o gun esim annesiyle konusuyo alis yemedi ayaklarimda bacagina vurdum ama hizli gitti icim gitti agladi kuzum aldim sevdim hemen annesi ne vuruyo diyo sanki ben dovdum yalandan yaptim acitirmiyim canini hic bende dedim anasiyim doverimde severimde sustu gicik

Kus ne oynak karisin heeer
Yine yoksun satış topigindemisin c.disimisn anlamafimki bacimm
Wlifim sqtabildibmi bisiler kuzum ise yaradimi topik

Burdayim melisam yaziyodum sana birde telden giriyorum yaa tuslar kilitlendikce gorunmuyomuyum ne anlamadimki yok artik satista birsey yok kuzum bos kaldikca cevrim ici ne bakiyorum topikleri gezoyorum oyle sikintidan

Sqnki kaynanan hc dvmemis iyi demissin bbimkide gecen gun kostasq gitmiştik oykuyude alip habire kucaginda tutmak istiyor arabayu ben bis tasiyirum neyse ses etmedim oykununde hieuna gidiyor ya arabasina bnince cingar kooaracagini biliyorum cok kucakta durfu cunku ona ramen busi demedm oan
Neyse kasaya gepdk odeme yapcam kaynanam öyküyü demire oturtmaya çalışıyo bolomlere ayirmak icin demr cbuklar oluyo ua ona eli amelitatli zaten bi kaysa tepw ustu cakilcak cocuk görünce dayanamadım anne napiyosn duset cocuksende coxuk gibisin yaa niye rdüşünemiyorsun bole şeyleri dedm ama cok eert denedm gulerek defim hem demir buz gibi usir dedim
Oykunun elni almis benim sırtıma vurduruyor dov annwyi dov diyo dqngalak yaa arkami rondum kzim ole pis seyleri ogrenme dedim lafi yapıştır dim:)

Ayyy bizimkilerdede var o sende yine iyi dov demis bunlarda sov bilmem be diye kufur ettiriler diyorum esime akli kestiginde boyle seyler derlerse zor gorurler yuzunu babasi diyoki gecen gun aglatma ver ne istiyosa bizim aile boyle oldu dedim sonra olsun basima bela hayir dedimi bitti bunu artik alis biliyo ve ben demeden yasak birseyi alip getiriyo ii ii diyee yada yuzume bakiyo yapacagi zaman sende iyi etmissin densiz yaa neden boyleler anlamam inanki pislikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…