Evde iki tane muzikli isikli aycik var ya denemedim hic oynuyo gndzleri
Ama o dedigindenmi bilmem
Ayakta sallamayi kabul etmiyo sipa son bikac gndur memede uyuyo ataga kalkatken bir iki dakka salliyom ya kol iflas etmis o bile yoruyo gunduzleti gecede memede iyimazsa yandim mesroa din bir saat sqllafim 5 den 6 ya kadar kolmu dayanir buna bavim
Canm pirinc unu onceden cok güzel aliyodi ya sn bir iki haftadır yok imjani ok biberon la almiyo anliyo sipa
Memeye cok düştü bu sralar
Biraz omce uyandi biberon dudagina deydigi an yirtindi hemen memeyi soktum agzinw
Kevserim sen nadilsin canmm
Kizlat cok yorgunum kusira vakmazdaniz yatcam ben yarı n gorusuruk insallaj opuldnz
Hepinizeee iyi gecelerr. canlarr
Iyim melisammm cok sukur bizim cadı hasta grip hapsiriuor. Azıcık ateside var agzinin ici ates gibi dis etleri cok beyazlamis kesin dis cikaricak insallah cabuk atlatirizz sen nasilsin oykumm nasil
Elifimm cnmm sen neydiyin bakim alisim nasil
Herkese gunaydin hayirli cumalar canlar
Günaydın canim
Nasilsin
Oykuuyumak uzre koyyum fatagina kajvemi yapip gelcem burda olursan sohbet edetiz gülo
Gunaydin melisam tmm bekliyorum kuzum alda gel kahvaltini ettin demi
Elifm gittinmi kuzum
Bnimkini yuzu koyun yatiriyorum hep ta bayagi di sabah kqlktigimfq sirt ustune dnmus oluyo ya kafasi basucina dayaniyo tada bug nki gibi yatahin enine dogru uzunca yatıyor buginki cok kmikti ataklar sigmamis sikismis kalmis yirtina yurtina uyandirdi beni tabi uzetnde ne yorgan ne bisi
Ussirmammi tokat i ble yiyo artik teyze si kucagindq civitinca bi vuruyor um sus uyu artik diye
Napiyim ya siddete karsiyim ya dvmwdende coxuk yetiştirilmiyomus onu anla
dım
Kus ne oynak karisin heeer
Yine yoksun satış topigindemisin c.disimisn anlamafimki bacimm
Wlifim sqtabildibmi bisiler kuzum ise yaradimi topik
Melisam resim vaymi resim minnakimin
Sqnki kaynanan hc dvmemis iyi demissin bbimkide gecen gun kostasq gitmiştik oykuyude alip habire kucaginda tutmak istiyor arabayu ben bis tasiyirum neyse ses etmedim oykununde hieuna gidiyor ya arabasina bnince cingar kooaracagini biliyorum cok kucakta durfu cunku ona ramen busi demedm oan
Neyse kasaya gepdk odeme yapcam kaynanam öyküyü demire oturtmaya çalışıyo bolomlere ayirmak icin demr cbuklar oluyo ua ona eli amelitatli zaten bi kaysa tepw ustu cakilcak cocuk görünce dayanamadım anne napiyosn duset cocuksende coxuk gibisin yaa niye rdüşünemiyorsun bole şeyleri dedm ama cok eert denedm gulerek defim hem demir buz gibi usir dedim
Oykunun elni almis benim sırtıma vurduruyor dov annwyi dov diyo dqngalak yaa arkami rondum kzim ole pis seyleri ogrenme dedim lafi yapıştır dim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?