• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Canım posta kutun dolu buradan yazıyorum. Sil mesajlarını.Düşmez canım merak etme. 11 gün öncenin bebeği ancak bu kadarlık olur :)))) Benimki de 3 gün ilerden gidiyormuş. Olabiliyor böyle şeyler :) Sen keyfini çıkar çarşamba tekrar kan ver :)
İnşallahh cnımm dua et degerim normal yukselsınn:46:

Yükselir canım Allah'ın izniyle yükselirrr. Çarşamba da iyi haber ve tamamdır :))
İnşallaahh canımm duanda bana da yer ver.bugun cok zor aldılar kan .kan gelmiyo resmen.çarşambada verirsem nolur acaba kan gelmezse.?daha mı geç versem

İnşallaahh canımm duanda bana da yer ver.bugun cok zor aldılar kan .kan gelmiyo resmen.çarşambada verirsem nolur acaba kan gelmezse.?daha mı geç versem
Canım bende de çıkmadı geçen kan verdiğimde. Diğer kolundan kan ver çıkar:)ı

Öyle yapıyım...senin karın ağrın var mıydı regl gününde?
O karın ağrısı regl günü geçtikten sonra da ağırlıyor canım:) benim karın alt bölge ağrısı yeni geçti. Şimdi de vajinamın tam içine ağrı giriyor:) sendeki karın ağrısı yerleştiği için olacak:) olmaya da devam edecek:) bakalım bulantın olacak mı:) benim bi kere oldu :)

Oykuye kivi versemmi acep
Sen denedinmi kaçinci au verdin 8 aylik
Netten baktimya kqfqm karisti kimi 8 ay yaznis kimide 12aylikken verilir diyoo
Armut yok evde elmq mandalina yapsqm kabz oluyo
Kivi muz az elmw mangal na karistirip denesemmi acep

Oykuye kivi versemmi acep
Sen denedinmi kaçinci au verdin 8 aylik
Netten baktimya kqfqm karisti kimi 8 ay yaznis kimide 12aylikken verilir diyoo
Armut yok evde elmq mandalina yapsqm kabz oluyo
Kivi muz az elmw mangal na karistirip denesemmi acep

Melisam kusuruma bakma ben kimse yok diye cikmistim vallaha ben alise kivi verdigimde ogururdu yemedi yani ama verilmemesi gerekiyomus cilek kivi karpuz onlar yasindan sonraymis kuzum bilemedim yani ben muz veriyorum hergun kiviyede basladim ama hala limoniyiz portakala bayiliyo elmayi elinden dusurmuyo kuzum ama birde moonuma soralim oda tecrubeli yaa biraz versen belki birsey olmaz :44:

Melisam kusuruma bakma ben kimse yok diye cikmistim vallaha ben alise kivi verdigimde ogururdu yemedi yani ama verilmemesi gerekiyomus cilek kivi karpuz onlar yasindan sonraymis kuzum bilemedim yani ben muz veriyorum hergun kiviyede basladim ama hala limoniyiz portakala bayiliyo elmayi elinden dusurmuyo kuzum ama birde moonuma soralim oda tecrubeli yaa biraz versen belki birsey olmaz :44:

Verdim gitti olsun cwnim anladim ya ali durmadı yada gormedin diye tahmin ettim
Muz kivi elma portakal karistirdim cok guzel bi karisim oldu zor yedi ama istahsiz bugunletde ya sevdimi sevmedimi anlamadim

Kuzum verdigin kivi eksiyse ondan sevmemis olabilir elmayı cok az veriyorum kabiz yapiyo
Aeada veririm kividecok fazla c vitamini varmis biraz olgunubu verdim tatliydi

Verdim gitti olsun cwnim anladim ya ali durmadı yada gormedin diye tahmin ettim
Muz kivi elma portakal karistirdim cok guzel bi karisim oldu zor yedi ama istahsiz bugunletde ya sevdimi sevmedimi anlamadim

Kuzum verdigin kivi eksiyse ondan sevmemis olabilir elmayı cok az veriyorum kabiz yapiyo
Aeada veririm kividecok fazla c vitamini varmis biraz olgunubu verdim tatliydi

Yok melisam yazdim cimtim rahatsizim zaten yarin domtora gidicem kuzum gogsumden kan gelfdi simdixe sis agriyo vucudum ayaklarim tuuyo kipkirmizi veorarti var yattiikca bKtim ciktim balim kivi tayliydi canim bende karisim yaptim ama o zanlar ogurdu simdide fazla yemedi ama yedi biraz alisicak aliye bir ara meyveyi kesmistim kusardi simdilerde rahayiz cok sukir kuzumun hala istHi yokmu yerim ben yavrum ne cekiyolar bee kuzucuklar

Yok melisam yazdim cimtim rahatsizim zaten yarin domtora gidicem kuzum gogsumden kan gelfdi simdixe sis agriyo vucudum ayaklarim tuuyo kipkirmizi veorarti var yattiikca bKtim ciktim balim kivi tayliydi canim bende karisim yaptim ama o zanlar ogurdu simdide fazla yemedi ama yedi biraz alisicak aliye bir ara meyveyi kesmistim kusardi simdilerde rahayiz cok sukir kuzumun hala istHi yokmu yerim ben yavrum ne cekiyolar bee kuzucuklar

Gcmis olsun elifim allaj allah niye gelirki kan annemin twk gogsindende geliyo sikinca o ihmal ediyor gitmiyor iyi olmus gittigin haber et gülüm merak ederim buyuk gecmis olsun kuzum
Oykunun uatahi düzeliyor duki dis olayi burdu yine iştahsız gece muhallebiyi kesinlikle almıyor sute cik dustu az oldugundan yetmiyor ole işte kuzum
Oyku çok yiruyor bidisi patliyaydi obur dise kafar azcik rahat lardim
Dsunuyorumda her an sorun yaa ne zamam rahatlicaz bacim biz

Elifim nasıl oldun cnm

Herkese selamlar

Melisa m dis olayi zor ya biz hala cekiyoz

slm kızlar giremedim geldikten sonra gittim meme iltihabı mastit olmuşum süt birikmiş çamurlaşmış kan değilmiş ilaç verdi duşa gir dedi sıkıntı yok ama sütüm azken kesilmişken böylesine mastit ne alaka anlamadım sütüm taşarken bişle böyle olmamıştım

slm kızlar giremedim geldikten sonra gittim meme iltihabı mastit olmuşum süt birikmiş çamurlaşmış kan değilmiş ilaç verdi duşa gir dedi sıkıntı yok ama sütüm azken kesilmişken böylesine mastit ne alaka anlamadım sütüm taşarken bişle böyle olmamıştım

Geçmiş olsun tatlim

Nerdesiniz kizlar cok ayri dustuk yaa gelin ama :26:

Gecmis olsun elifm ne alaks mastit anlamadim
Oyku beni fok yoruyor ne cikmamis dsmis
Firsat bulamıyorum eskisi kadar
Girmeye

Bigun sabahtan temizliklw gecti ogleden eonrada fisari cktik kuzum geldik kostur jostur yemege guristim derken sksami yaptim gelemedim bi turlu su dis olayini bi atlatayim umarim rahatlarimda vakit bulurum girmeye
Sn zamanlar bir bucuk saate ywkin uyuyidu
Bitidik binaya konfeksiyon cu acildi sabahtan aksana kadar makina sesi cicuk yarim saay zir uyuyi sininirolutorum ya butun b...tan seyler beni buluyo daraldı m iyice

Mhallebi uatim yine umarim alir yaa uzun suredir almıyor zurliyodu bakalim dun le inceki gun yatirmafan srkiz gibi kasikla yedirmistim ama uzetine yine emmek istedi bakqlim simdi biberonla alcakmi

Elifim kendi kenfine yatirmayi basatdinmi alise
Benmde yaptırmam lazim inan sag kolum cok fena bi doktora gitmem lazım ameliyat lik olmafan ta dursegime kadar damar cekiyo su sn cok zor yazıyorum

Back