- 1 Şubat 2014
- 29
- 10
- 88
Meraba monum bem geliuorum da kimse olmayinca yazasimda gelmiyo melisam yok kac gundur ins iyodir sen nasilsi bebehim iyimisin pasam nasil
A.s canim hisgeldin oncelikle dilerim rabbbimden ins vardir gonlune gorw olsun ustune gorerek hamile kalnai cok duydum tabiki mumkundur yeterki nasibinde olsun rabbim nasip etsin evde bir test yapsan olmazmi canim ustw gorerek kaldiysan bulantilar falan supheye dusuruyo ama en garantisi kan ondada negatif korkusu cok iyi anliyorum gonlune gorenolsun canim ins
Cnm bende pasami uyutuyorum alis nasil.uyudumu
Günaydın elifim nasılsın bendw hagvalti yapicam yarin kosgeb eğitimlerine gidiyom
Elifim seninde Kadınlar günün kutlu olsun gittim egitime esim kaynanam bakti sıkıntı yok maşallah
Yakaladik hirsizlari cnm bugun gene soymaya gelmiş ler elemen msj atti esim esnaf arkadaslari aradi onlar gitmis hemen kapilari tutmuslar yarin mahkeme var
Bugun amma ziyaretci var beebkimlersiniz arkadaslar gwlin de sohbet edek
merhaba valla benimde sohbete ihtiyacım var canım çok sıkılıyor :)
Meraba canim hosgeldin kendini tanitirmisin tanisalim
hoşbulduk canım ben özge kuaförüm 5 aydor çocuk deniyorum olmuyor ters rahimliymişim ve geç olucakmış dr.öle söylüyor bu 6.ayım bakalım bir hafta kaldı adetimesenide tanımak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?