- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Dur kalkinca telin resim kalitesi n dudurup cejer rim canim 8mp lik cokyuksek geliyo yüklenmiyor
Dur bende pcden albim yapam hemen alis uyanmaxan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur kalkinca telin resim kalitesi n dudurup cejer rim canim 8mp lik cokyuksek geliyo yüklenmiyor
Dur bende pcden albim yapam hemen alis uyanmaxan
Ya elif benim kizim ayaginin biri duz basniyir yani nadil deyim kminin tk ayagi duz degilde acik basarya ole v harfi gibi dusunn dogru kelime yi bulamadim ortopedi ye goturmen lazım onu umarim badit bişey dir
Hala kan testini yaptirmafim martta da 9 aylik asilari var
Bayagidir doktor a gitmiyoruz kilosu boyu ne oldu meraktayim bacakları zayifkafi essk sipaeinin
Alisin nadil kilosu boyu
Sirkeli su yaptin m vacum ise yaradimi
Tamam canim
Alış in tavukla ele balikla aradi nasıl kuzum benmki basta tavuga bqligq bayılirdi bayagidir yemiyor
Anca çorbası yla verebiliyo
Istiyorumki elimle lokma lkma yesin yok yemiyor
Kızı nda bingildagi oturmadi daha birbucuk yasina kadar otururmus takip et ama endiselenme dah var zamabi kuzimm
Goturcem cwnim dojtora belki yarin yada haftaya
Resimlere bayıldım yorumlarimi yaptim canim kizinuyku gunu giditimde uyandiriy im birbucuk saat oldu ogledn wonra zor uyur daha uyursq optum kocaman ggörüşürüz cqnoo
Slm ki zlar nasılsın iz
Oykumun disi ciktu sonunda
Ohh rahayladik sanirsam obir dişe kadar
Ohh hadi gozumuz aydin olsun hayirli oksun melisam darisi diger dislerin basina en agirisizindan kolayindsn ins artik o dislerler emzirmek dahadanzirlasicak kuzum dikkat et emi minnosumuda op nanaklarindan oh
Saolasin elifimm
Bid o vardemi issirir koparur benim sioa dis yokken bile bi sürdürüyor du kavga ediyor duk
Nasilsin kuzum meme n ağrıyor mu hala ilac verdimi kuzum sadece banyoda masajmi yap dedi
Kızlar kosgeb egitimim vardi cuma gunu maşallah oglum sabahtan akşama kadar bensiz durdu babasi bakti k.annede altini değiştirmiş yemek yedirmis idareeettiler .
Iki gundurde eltimlrr bizde kaldı gelemedim öptüm sizi yatıyorum
Anam melisam simdi nasil tatli gorunecek ama guldukce onden dis oyy prensesim yerim yaa ben iyiyim kuzum antibiyotik yazdi jullandim gecti cok sukur alisle ugrasiyorum alis 3 gundur s... agzimiza dunde gun boyu 3 kere agladim sipa yizunden arrik gece esim rapor aldida geldi 2 gun geceleri durmuyo diye sonra gunduze gececek zaten 5 gecwdw oyle yanimda azi cikariyo esswk zoru o kabarmiski sismis resmen ne zamana cikar bakalim
Ohh monum cik sevindim durduguna aklim senddeydi acaba ne yapti durdumu diye kuzuma kocaman bi maasallah eltinler neden sende kalkdi canim
Aynen cnm durdu arada esime birakiyordum da uzun kalmadı simdi kaldi maşallah.
Allah kolaylık versin alisede azi zor
Hamileya yemek dalan yapamiyo hafta içinde calisiyo üzülüyorum cagiriyorumm buze gelin diye
Amin moonum yaa azi zir daha kabarmasi bu kadarsa patlatmasini dusunemiyorum :26:kac aylik oldu canim bulantisimi var hala Allah kolaylik versin zor is bulanti
Kimsecikler gelmemiş
Cnm 5 aylik oldu .biizim 4 azi ciktu digeri kabarik kopek disleri uzuyor simdi allah kolaylik versin hepimize
Meraba monum bem geliuorum da kimse olmayinca yazasimda gelmiyo melisam yok kac gundur ins iyodir sen nasilsi bebehim iyimisin pasam nasilMerhaba arkadaşlar nasıl gidiyor
Hayırdır niye gelmiyor sunuz umar herkes iyidir
arkadaşlar selamünaleyküm...
ben 1 şubatta regl oldum bitti ve daha sonra 27 şubatta oldum.. şuan bitti herhangi lekelenme v.s yok.. benim sorunum iki gecedir saat gece 4 de mide bulantısıyla uyanıyorum şiddetli şekilde lavaboya gidiyorum bıse yok uyuyorum sabah kalkınca buyuk bır halsızlık ve yorgunluk oluyor oglene kadar uyanamıyorum yataktan.. arkadaşlarım ve çevrem üzerine gebe kalabılırsın dıyolar..acaba mümkünmüdür böyle bir durum yaşayan yada yaşadığına şahit olan var mı.. 10 aylık evliyim ve sürekli kan testi yapıyoduk artık ondada çıkmayınca eşimle üzülüyoruz.. yapmak yada yapmamak cok ikilemde kaldım açıkçası ?