• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ya elif benim kizim ayaginin biri duz basniyir yani nadil deyim kminin tk ayagi duz degilde acik basarya ole v harfi gibi dusunn dogru kelime yi bulamadim ortopedi ye goturmen lazım onu umarim badit bişey dir
Hala kan testini yaptirmafim martta da 9 aylik asilari var
Bayagidir doktor a gitmiyoruz kilosu boyu ne oldu meraktayim bacakları zayifkafi essk sipaeinin
Alisin nadil kilosu boyu
Sirkeli su yaptin m vacum ise yaradimi

Ya elif benim kizim ayaginin biri duz basniyir yani nadil deyim kminin tk ayagi duz degilde acik basarya ole v harfi gibi dusunn dogru kelime yi bulamadim ortopedi ye goturmen lazım onu umarim badit bişey dir
Hala kan testini yaptirmafim martta da 9 aylik asilari var
Bayagidir doktor a gitmiyoruz kilosu boyu ne oldu meraktayim bacakları zayifkafi essk sipaeinin
Alisin nadil kilosu boyu
Sirkeli su yaptin m vacum ise yaradimi

Melisam hic durma gotur bence ciddi birsey degildur ins ama en azindan icimiz rahat olsun kuzum alisinde bingildagi genisti biraz aciklik var deviti kesti sahlik ocagi cocuk domtoruna goturucez gerek girursw kullanocaz alisim 11 kilo olmus teyzesi 83 cmde boyu olmus :nazar: melisam istahi yoktu yaa ondandir kuzum dislerden sonra duzene girecek yemesi gor bak hem maasallah anne sutu aliyo kilo olmasin zarar vallaha ben alisdwn kistim bi ara ywmwgi gobekden dolayi:26:
Tamam canim
Alış in tavukla ele balikla aradi nasıl kuzum benmki basta tavuga bqligq bayılirdi bayagidir yemiyor
Anca çorbası yla verebiliyo
Istiyorumki elimle lokma lkma yesin yok yemiyor

Daha erken melisam ver eline ama buyudukce yer alisede alistirdim puturlu yemeklere veriyorum eline vallaha ustu basi ev batiyo ama alissin yesin diye zaten elinde gezdirmeye bayiliyo ama oyle yemesi yok iki isirik tamam bitri kasikla yemedikce yedigini anlamiuo sipam

Kızı nda bingildagi oturmadi daha birbucuk yasina kadar otururmus takip et ama endiselenme dah var zamabi kuzimm
Goturcem cwnim dojtora belki yarin yada haftaya
Resimlere bayıldım yorumlarimi yaptim canim kizinuyku gunu giditimde uyandiriy im birbucuk saat oldu ogledn wonra zor uyur daha uyursq optum kocaman ggörüşürüz cqnoo

Kızı nda bingildagi oturmadi daha birbucuk yasina kadar otururmus takip et ama endiselenme dah var zamabi kuzimm
Goturcem cwnim dojtora belki yarin yada haftaya
Resimlere bayıldım yorumlarimi yaptim canim kizinuyku gunu giditimde uyandiriy im birbucuk saat oldu ogledn wonra zor uyur daha uyursq optum kocaman ggörüşürüz cqnoo

2 yaşına kadar diyolar ama ebe doktora sorun gerekirse devite devam edin dedi bizde gösterelimd edik bakalım genilti baya yaa doktor dikkat et demişti 25 günlükken sağolsın canım tşk ediyorum teyzesi alişim son halleri işte eşşeğim seninkileride bekliyorum ama resimleri çok oldu görmeyeli kuzumu bende öpüyorum doktotrdan sonra haber et emi merakta bırakma

Slm ki zlar nasılsın iz
Oykumun disi ciktu sonunda ;)
Ohh rahayladik sanirsam obir dişe kadar:37:

Ohh hadi gozumuz aydin olsun hayirli oksun melisam darisi diger dislerin basina en agirisizindan kolayindsn ins artik o dislerler emzirmek dahadanzirlasicak kuzum dikkat et emi minnosumuda op nanaklarindan :54:oh

Ohh hadi gozumuz aydin olsun hayirli oksun melisam darisi diger dislerin basina en agirisizindan kolayindsn ins artik o dislerler emzirmek dahadanzirlasicak kuzum dikkat et emi minnosumuda op nanaklarindan :54:oh

Saolasin elifimm
Bid o vardemi issirir koparur benim sioa dis yokken bile bi sürdürüyor du kavga ediyor duk:1:
Nasilsin kuzum meme n ağrıyor mu hala ilac verdimi kuzum sadece banyoda masajmi yap dedi

Kızlar kosgeb egitimim vardi cuma gunu maşallah oglum sabahtan akşama kadar bensiz durdu babasi bakti k.annede altini değiştirmiş yemek yedirmis idareeettiler .

Iki gundurde eltimlrr bizde kaldı gelemedim öptüm sizi yatıyorum:54:

Saolasin elifimm
Bid o vardemi issirir koparur benim sioa dis yokken bile bi sürdürüyor du kavga ediyor duk:1:
Nasilsin kuzum meme n ağrıyor mu hala ilac verdimi kuzum sadece banyoda masajmi yap dedi

Anam melisam simdi nasil tatli gorunecek ama guldukce onden dis oyy prensesim yerim yaa :nazar:ben iyiyim kuzum antibiyotik yazdi jullandim gecti cok sukur alisle ugrasiyorum alis 3 gundur s... agzimiza dunde gun boyu 3 kere agladim sipa yizunden arrik gece esim rapor aldida geldi 2 gun geceleri durmuyo diye sonra gunduze gececek zaten 5 gecwdw oyle yanimda azi cikariyo esswk zoru o kabarmiski sismis resmen ne zamana cikar bakalim
Kızlar kosgeb egitimim vardi cuma gunu maşallah oglum sabahtan akşama kadar bensiz durdu babasi bakti k.annede altini değiştirmiş yemek yedirmis idareeettiler .

Iki gundurde eltimlrr bizde kaldı gelemedim öptüm sizi yatıyorum:54:

Ohh monum cik sevindim durduguna aklim sendeydi acaba ne yapti durdumu diye kuzuma kocaman bi maasallah eltinler neden sende kalkdi canim

Anam melisam simdi nasil tatli gorunecek ama guldukce onden dis oyy prensesim yerim yaa :nazar:ben iyiyim kuzum antibiyotik yazdi jullandim gecti cok sukur alisle ugrasiyorum alis 3 gundur s... agzimiza dunde gun boyu 3 kere agladim sipa yizunden arrik gece esim rapor aldida geldi 2 gun geceleri durmuyo diye sonra gunduze gececek zaten 5 gecwdw oyle yanimda azi cikariyo esswk zoru o kabarmiski sismis resmen ne zamana cikar bakalim

Ohh monum cik sevindim durduguna aklim senddeydi acaba ne yapti durdumu diye kuzuma kocaman bi maasallah eltinler neden sende kalkdi canim

Aynen cnm durdu arada esime birakiyordum da uzun kalmadı simdi kaldi maşallah.

Allah kolaylık versin alisede azi zor
Hamileya yemek dalan yapamiyo hafta içinde calisiyo üzülüyorum cagiriyorumm buze gelin diye

Aynen cnm durdu arada esime birakiyordum da uzun kalmadı simdi kaldi maşallah.

Allah kolaylık versin alisede azi zor
Hamileya yemek dalan yapamiyo hafta içinde calisiyo üzülüyorum cagiriyorumm buze gelin diye

Amin moonum yaa azi zir daha kabarmasi bu kadarsa patlatmasini dusunemiyorum :26:kac aylik oldu canim bulantisimi var hala Allah kolaylik versin zor is bulanti

Amin moonum yaa azi zir daha kabarmasi bu kadarsa patlatmasini dusunemiyorum :26:kac aylik oldu canim bulantisimi var hala Allah kolaylik versin zor is bulanti

Kimsecikler gelmemiş

Cnm 5 aylik oldu .biizim 4 azi ciktu digeri kabarik kopek disleri uzuyor simdi allah kolaylik versin hepimize

Kimsecikler gelmemiş

Cnm 5 aylik oldu .biizim 4 azi ciktu digeri kabarik kopek disleri uzuyor simdi allah kolaylik versin hepimize

Oyy moonum sorma yaa disler tamlanana kadar cekicez ama uykusuzluk beni mahvediyo malesef dayanamiyorum artik ama bunada sukur canlari sagolsun ne yapalim

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor

Hayırdır niye gelmiyor sunuz umar herkes iyidir

arkadaşlar selamünaleyküm...
ben 1 şubatta regl oldum bitti ve daha sonra 27 şubatta oldum.. şuan bitti herhangi lekelenme v.s yok.. benim sorunum iki gecedir saat gece 4 de mide bulantısıyla uyanıyorum şiddetli şekilde lavaboya gidiyorum bıse yok uyuyorum sabah kalkınca buyuk bır halsızlık ve yorgunluk oluyor oglene kadar uyanamıyorum yataktan.. arkadaşlarım ve çevrem üzerine gebe kalabılırsın dıyolar..acaba mümkünmüdür böyle bir durum yaşayan yada yaşadığına şahit olan var mı.. 10 aylık evliyim ve sürekli kan testi yapıyoduk artık ondada çıkmayınca eşimle üzülüyoruz.. yapmak yada yapmamak cok ikilemde kaldım açıkçası ? :(

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor

Hayırdır niye gelmiyor sunuz umar herkes iyidir
Meraba monum bem geliuorum da kimse olmayinca yazasimda gelmiyo melisam yok kac gundur ins iyodir sen nasilsi bebehim iyimisin pasam nasil
arkadaşlar selamünaleyküm...
ben 1 şubatta regl oldum bitti ve daha sonra 27 şubatta oldum.. şuan bitti herhangi lekelenme v.s yok.. benim sorunum iki gecedir saat gece 4 de mide bulantısıyla uyanıyorum şiddetli şekilde lavaboya gidiyorum bıse yok uyuyorum sabah kalkınca buyuk bır halsızlık ve yorgunluk oluyor oglene kadar uyanamıyorum yataktan.. arkadaşlarım ve çevrem üzerine gebe kalabılırsın dıyolar..acaba mümkünmüdür böyle bir durum yaşayan yada yaşadığına şahit olan var mı.. 10 aylık evliyim ve sürekli kan testi yapıyoduk artık ondada çıkmayınca eşimle üzülüyoruz.. yapmak yada yapmamak cok ikilemde kaldım açıkçası ? :(

A.s canim hisgeldin oncelikle dilerim rabbbimden ins vardir gonlune gorw olsun ustune gorerek hamile kalnai cok duydum tabiki mumkundur yeterki nasibinde olsun rabbim nasip etsin evde bir test yapsan olmazmi canim ustw gorerek kaldiysan bulantilar falan supheye dusuruyo ama en garantisi kan ondada negatif korkusu cok iyi anliyorum gonlune gorenolsun canim ins

Back