İnşallahh cnımm dua et degerim normal yukselsınnCanım posta kutun dolu buradan yazıyorum. Sil mesajlarını.Düşmez canım merak etme. 11 gün öncenin bebeği ancak bu kadarlık olur :)))) Benimki de 3 gün ilerden gidiyormuş. Olabiliyor böyle şeyler :) Sen keyfini çıkar çarşamba tekrar kan ver :)
Yükselir canım Allah'ın izniyle yükselirrr. Çarşamba da iyi haber ve tamamdır :))İnşallahh cnımm dua et degerim normal yukselsınn
İnşallaahh canımm duanda bana da yer ver.bugun cok zor aldılar kan .kan gelmiyo resmen.çarşambada verirsem nolur acaba kan gelmezse.?daha mı geç versemYükselir canım Allah'ın izniyle yükselirrr. Çarşamba da iyi haber ve tamamdır :))
Canım bende de çıkmadı geçen kan verdiğimde. Diğer kolundan kan ver çıkar:)ıİnşallaahh canımm duanda bana da yer ver.bugun cok zor aldılar kan .kan gelmiyo resmen.çarşambada verirsem nolur acaba kan gelmezse.?daha mı geç versem
Öyle yapıyım...senin karın ağrın var mıydı regl gününde?Canım bende de çıkmadı geçen kan verdiğimde. Diğer kolundan kan ver çıkar:)ı
O karın ağrısı regl günü geçtikten sonra da ağırlıyor canım:) benim karın alt bölge ağrısı yeni geçti. Şimdi de vajinamın tam içine ağrı giriyor:) sendeki karın ağrısı yerleştiği için olacak:) olmaya da devam edecek:) bakalım bulantın olacak mı:) benim bi kere oldu :)Öyle yapıyım...senin karın ağrın var mıydı regl gününde?
Oykuye kivi versemmi acep
Sen denedinmi kaçinci au verdin 8 aylik
Netten baktimya kqfqm karisti kimi 8 ay yaznis kimide 12aylikken verilir diyoo
Armut yok evde elmq mandalina yapsqm kabz oluyo
Kivi muz az elmw mangal na karistirip denesemmi acep
Melisam kusuruma bakma ben kimse yok diye cikmistim vallaha ben alise kivi verdigimde ogururdu yemedi yani ama verilmemesi gerekiyomus cilek kivi karpuz onlar yasindan sonraymis kuzum bilemedim yani ben muz veriyorum hergun kiviyede basladim ama hala limoniyiz portakala bayiliyo elmayi elinden dusurmuyo kuzum ama birde moonuma soralim oda tecrubeli yaa biraz versen belki birsey olmaz :44:
Verdim gitti olsun cwnim anladim ya ali durmadı yada gormedin diye tahmin ettim
Muz kivi elma portakal karistirdim cok guzel bi karisim oldu zor yedi ama istahsiz bugunletde ya sevdimi sevmedimi anlamadim
Kuzum verdigin kivi eksiyse ondan sevmemis olabilir elmayı cok az veriyorum kabiz yapiyo
Aeada veririm kividecok fazla c vitamini varmis biraz olgunubu verdim tatliydi
Yok melisam yazdim cimtim rahatsizim zaten yarin domtora gidicem kuzum gogsumden kan gelfdi simdixe sis agriyo vucudum ayaklarim tuuyo kipkirmizi veorarti var yattiikca bKtim ciktim balim kivi tayliydi canim bende karisim yaptim ama o zanlar ogurdu simdide fazla yemedi ama yedi biraz alisicak aliye bir ara meyveyi kesmistim kusardi simdilerde rahayiz cok sukir kuzumun hala istHi yokmu yerim ben yavrum ne cekiyolar bee kuzucuklar
slm kızlar giremedim geldikten sonra gittim meme iltihabı mastit olmuşum süt birikmiş çamurlaşmış kan değilmiş ilaç verdi duşa gir dedi sıkıntı yok ama sütüm azken kesilmişken böylesine mastit ne alaka anlamadım sütüm taşarken bişle böyle olmamıştım
Geçmiş olsun tatlim
Nerdesiniz kizlar cok ayri dustuk yaa gelin ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?