Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

maaşallahhhhhh kevserim yaaa nasıl birşey bu Allahım nazarlardan saklaın pressesim benim yaaa yerim ben bunu :nazar::nazar::nazar:

saolasın cnmm bnmmm allahh razı olsun teyzesi çok cadıyızzzzz çokkk ilgilenmedim ağlıyo kucağımda şimdiiii amin cnm amin allahım bütün yavrularımızı saklasın korusun yrabbm ee bzm küçük beyn yok mu paşamın annesiii

saolasın cnmm bnmmm allahh razı olsun teyzesi çok cadıyızzzzz çokkk ilgilenmedim ağlıyo kucağımda şimdiiii amin cnm amin allahım bütün yavrularımızı saklasın korusun yrabbm ee bzm küçük beyn yok mu paşamın annesiii

amin canım amin soırma birde ilgi istiyolar yaa işimizi gücüümzü bırakıp ilgilenicez sıpalarla:27::27:var olmazmı dur yükliyim kuzum

bzmm cadıda hiç durmuyorrr elifimmmm ssusturuyumm gelcmm

ayyyy lavaboyada gtmem lazım durmuyo hep böyle oluyooo tuvalete gtcem durmuyorrrrr:20::20::20: müzkk açtım onu dniyoruz sustuuu:24::24::24:

Son düzenleme:
bzmm cadıda hiç durmuyorrr elifimmmm ssusturuyumm gelcmm

ayyyy lavaboyada gtmem lazım durmuyo hep böyle oluyooo tuvalete gtcem durmuyorrrrr:20::20::20: müzkk açtım onu dniyoruz sustuuu:24::24::24:

aynen altını açıyorum ellerimi yıkamaya gidip gelen kadar kıyamet kopuyo arkadaş şimdide uyuttum ancak inş daha uyanmaz bücür kevserim stüün nasıl varmı böyle göğüslerin sert mi yumuşakmı mesela benim bir taş gibi olyuo el vurmaıyorum bir yumuşacık anlamıyorum nasıl iş dün sabah kalktımki beze oluşmuş taş olmuş sağdımda içirdim bugünde pamuk gibi:44::44::26:

elifim bzm ki geldi mısır falan patlıcam cadıda uyanık telden griebilirsem girerim cnm öpüldün k.bakma ncm bnmmm

gecmıs olsun kuzum ya ne atak yapmıs ne rahatsızlıgın vardı senın bi denem :44::44:
insallah degerlerin düşerde daha yogun bi ilaca aslamazsın kuzum ya. bi altı ayda ole idare etsenız yeter bi sene emmesi. ya aslında 6 ayda yeterde işte olurda düşmezse uzulme kuzum 6 ayda az bi süre degil. :38::38:
cnm bende 1 yıl alsa yeter diye düşünüyroum bakalım 1 ay bi geçsin durum ne olcak romatait artrit var bende yani iltihaplı romatizma allah kimsenin başına vermesin çok kötü bi hastalık kesin tedavisi yok ömür boyu çekicez malesef
moncuğum kuzum ne desem bilmiyorum yine çok şükür 6 ay emzirdin inş rabbim 1 ay sonrada normal çıkmasını nasip etsin ve istediğin zamana kadar emzir balım çokmu ağrıların vallaha ne şartlarda emzirdin ağrılarla bu annelerin hakkı gerçkten ödenmez inş sıkıntı olmaz da devam edersin emzirmeye :26::26::26::31:

estağfurullah kevserim ne demek bende çımıştım zati yaa neden söylemiyolarki ciddi bişrey yaa geçse kızına Allah korusun çok sinir bi durum insna düşünceli olur minicik daha yaaa:47::47::47:
inşallah cnm mşllet 6 aydan sonra bilerek emzirmiyor memşleri sarkmasın diye ama ben kıyamam oğluma memişle uyuyor kız :( rabbim şifa versinde en azından 1 yaşına kadar emsin sonrası zaten çok bir faydası olmuyor ilk 6 ay en önemlisi
Slm kuzularm nasilsiniz
moonum gecmis olsun kuzum ins duser degerlern ama tersi olursada sıkma canini enazından bukadr emdi paşam
hee dogru diyosun kuzum kizlar kostursun ben neyem dert ettiysem :-)
ama melisam okey vermis onla olcem dunur:-))
melisamm kabul ettik kızçenı baskasına soz verme gari :54:
benmde bogazm sisti burnum tikandi aksam dr a gtcem
oflum telden goremiyorum ya direk buraya koysan fotoyu olmamı :54:
sağol bebem inşallah.tek avuntum o zaten tatlım dr um dedi maşallah gene iyi emzirmişsin yeğenide benimle aynı hastalıktan o 3 ay anca dayanmış ağrılara.
Elfim hastaym kuzum bogazm sisti burnum tikanduu dr a gtcem
sen nasilsn balim aliyi goremedim ya

melisam soz iyi kv olcam guven bana bebegemm

Tmm oflum bi ara gorurum ins yakusuklu oglusunu

sanada geçmiş olsun cnm c vitamini al suda eriyen acayip işe yarıyor cnm ama dr git mutlaka antibiyotk şart boğazın şişse:54:

elifim bzm ki geldi mısır falan patlıcam cadıda uyanık telden griebilirsem girerim cnm öpüldün k.bakma ncm bnmmm
ne kusuru kevserim sen git eşinle otur kuzum önemli dğeil iyi keyifler kuzum:38:
iyi aksamlar kızlar nasılsınız bakıyım. mac var burda olcagınızı tahmın ettim:1::1:

ooo melisam hoşgeldin canım maç varda arkadaş sıpalar koyuyomu ir yazıp iki ona kalkıyorum:37:

cnm bende 1 yıl alsa yeter diye düşünüyroum bakalım 1 ay bi geçsin durum ne olcak romatait artrit var bende yani iltihaplı romatizma allah kimsenin başına vermesin çok kötü bi hastalık kesin tedavisi yok ömür boyu çekicez malesef

inşallah cnm mşllet 6 aydan sonra bilerek emzirmiyor memşleri sarkmasın diye ama ben kıyamam oğluma memişle uyuyor kız :( rabbim şifa versinde en azından 1 yaşına kadar emsin sonrası zaten çok bir faydası olmuyor ilk 6 ay en önemlisi

sağol bebem inşallah.tek avuntum o zaten tatlım dr um dedi maşallah gene iyi emzirmişsin yeğenide benimle aynı hastalıktan o 3 ay anca dayanmış ağrılara.

sanada geçmiş olsun cnm c vitamini al suda eriyen acayip işe yarıyor cnm ama dr git mutlaka antibiyotk şart boğazın şişse:54:

hoşgeldin aslım nasılsın canım paşam nasıl yani önemli olan 6 ay ama ne emrsede fayda kuzum sarksın sanki ne olucak anneyiz biz onu düşünsedik çocuk yapmazsdık yazık değilmi onlara vallaha benim umurumda değil hiç birşey öyle düşünenlerde birşey demiyorum

hoşgeldin aslım nasılsın canım paşam nasıl yani önemli olan 6 ay ama ne emrsede fayda kuzum sarksın sanki ne olucak anneyiz biz onu düşünsedik çocuk yapmazsdık yazık değilmi onlara vallaha benim umurumda değil hiç birşey öyle düşünenlerde birşey demiyorum

aynenöyle hiç umrumda değil emsin paşam yeter ne yapsın oda büyüyor teyzesi baba diyor anne diyor bep bep diyor gel gel demek daha birsürü şeyler diyor bugün ona fisher konuşan köpek pupy sini aldık, birde eğtici aktivite masası çok hoşuna gitti :)))))
alicim nasıl iyimi .

Back