hosgeldin aramıza guzel sorunsuz gebeligin gecsin insallah![]()
amiin cümlemize nasip etsin inş. senin az kaldı dimi bebiş nasıl iyimisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin aramıza guzel sorunsuz gebeligin gecsin insallah![]()
amiin cümlemize nasip etsin inş. senin az kaldı dimi bebiş nasıl iyimisiniz
heee anladım kuzum uyudu hee paşam oyun halısını sevdimi oflumyok canım ya masaustunden giriyorum.
bu aslında görümcemin de ödünç kullanıyoruz![]()
içiyorum canım sutu yogurdu ihmal etmıyorum ya yemegide yiyorumda bole iştahsız iştahsız bıraz once lahmacun solyledim kendime bi taneyi zor yedim. canım istemıyo bi tek tatlı cekiyo canım
andıgım 5 kıloda tatlıdan sanırsamhergün yedim ya halada yıyorum
![]()
heee anladım kuzum uyudu hee paşam oyun halısını sevdimi oflum
ohh ohhh ye iç sütü yoğurdu melisam yaa iştahsız olmak neden olurjki o kan ilacını bende kullandım ama etkisi olmadı hani tatlıda ne gidiyo beee bende bu aralar deli gibi tatlı istiyorum özellikle şamfıstıklı damla çikolatalı yaş pasta eşim getiricek bugün akşam bubamın pastasını görünce delirdim resmen sende ye melisam ttlı yiyidr dadlu olur kızın ohhh![]()
heee anladım kuzum uyudu hee paşam oyun halısını sevdimi oflum
ohh ohhh ye iç sütü yoğurdu melisam yaa iştahsız olmak neden olurjki o kan ilacını bende kullandım ama etkisi olmadı hani tatlıda ne gidiyo beee bende bu aralar deli gibi tatlı istiyorum özellikle şamfıstıklı damla çikolatalı yaş pasta eşim getiricek bugün akşam bubamın pastasını görünce delirdim resmen sende ye melisam ttlı yiyidr dadlu olur kızın ohhh![]()
yok canım ya nerde onu da sevmedi100 liram boşa gıttı
ıyıyım canım gün sayıyoruz işte.
gebeligin nasıl gidiyo rahatmısın benım cok rahat gecti simdiye kadar ne mıde bulanması ne bişi yemek kokularından tiksinme falan hiç yoktu.
senın nasıl gidiyo zorlanma varmı:44::44:
benimki dönencesindeki ayıcıklara bayılıyo atılıyo konuşuyo oflum onun sayesinde rahatlıyorum vallaha baya oyaklanıyo onunlaa:26:yok canım ya nerde onu da sevmedi100 liram boşa gıttı
yiyom ya bebe cosuyo ole baslıyo içimde tepinmeye.
kızı yaramaz etmeyim tatlı yıye yiye hiperaktif olursa hep tatlıya baglıcam zati
ay allah korusun ya uslu bi kızım olsun insallah bogazlı tabi bide. annem benden cok cekmıs bebekken cok bogazsızmısım ya. ablamda ole simdi ablamın oglu ole insallah benımkı bogazlı olur bana cekmez o konuda.
yemeyen cocuk cok zor ya.
kılzar bende çıkayım kimse kalmadı zaten akşam vadi var gelirim muhtemlen çocuk durursa gelrim kesin öpüdünüzz
Kızlar benim moral 0 tüm vücudum sis patlicam yakında bugün zor tuttum.kendimi tekrar tahlil yaptirmamak içın kansızlık var zaten tüp tüp kanlar boşa gitti hep. Ya hamile olayım yada hemen gelsin artik kırmızılar poff 7 gün oldu
Kızlar benim moral 0 tüm vücudum sis patlicam yakında bugün zor tuttum.kendimi tekrar tahlil yaptirmamak içın kansızlık var zaten tüp tüp kanlar boşa gitti hep. Ya hamile olayım yada hemen gelsin artik kırmızılar poff 7 gün oldu
geldşim ama uyutamadım bücürü![]()