Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yok canım ya masaustunden giriyorum.
bu aslında görümcemin de ödünç kullanıyoruz :27::27:
heee anladım kuzum uyudu hee paşam oyun halısını sevdimi oflum
içiyorum canım sutu yogurdu ihmal etmıyorum ya yemegide yiyorumda bole iştahsız iştahsız bıraz once lahmacun solyledim kendime bi taneyi zor yedim. canım istemıyo bi tek tatlı cekiyo canım:34::34:
andıgım 5 kıloda tatlıdan sanırsam:9::9:hergün yedim ya halada yıyorum :33::33:

ohh ohhh ye iç sütü yoğurdu melisam yaa iştahsız olmak neden olurjki o kan ilacını bende kullandım ama etkisi olmadı hani tatlıda ne gidiyo beee bende bu aralar deli gibi tatlı istiyorum özellikle şamfıstıklı damla çikolatalı yaş pasta eşim getiricek bugün akşam bubamın pastasını görünce delirdim resmen sende ye melisam ttlı yiyidr dadlu olur kızın ohhh:16::16:

ohh ohhh ye iç sütü yoğurdu melisam yaa iştahsız olmak neden olurjki o kan ilacını bende kullandım ama etkisi olmadı hani tatlıda ne gidiyo beee bende bu aralar deli gibi tatlı istiyorum özellikle şamfıstıklı damla çikolatalı yaş pasta eşim getiricek bugün akşam bubamın pastasını görünce delirdim resmen sende ye melisam ttlı yiyidr dadlu olur kızın ohhh:16::16:

yok canım ya nerde onu da sevmedi :D 100 liram boşa gıttı

yiyom ya bebe cosuyo ole baslıyo içimde tepinmeye. :9::9:
kızı yaramaz etmeyim tatlı yıye yiye hiperaktif olursa hep tatlıya baglıcam zati:27::27:
ay allah korusun ya uslu bi kızım olsun insallah bogazlı tabi bide. annem benden cok cekmıs bebekken cok bogazsızmısım ya. ablamda ole simdi ablamın oglu ole insallah benımkı bogazlı olur bana cekmez o konuda.:16::16:
yemeyen cocuk cok zor ya.

ıyıyım canım gün sayıyoruz işte.
gebeligin nasıl gidiyo rahatmısın benım cok rahat gecti simdiye kadar ne mıde bulanması ne bişi yemek kokularından tiksinme falan hiç yoktu.
:nazar::nazar:
senın nasıl gidiyo zorlanma varmı:44::44:

14 haftaya kadar bulantım cok fazlaydı yemek yiyemedim 3 kiloda verdim. sonra düzeldim halsizlik bulantı geçti verdiğim kiloyuda geri aldım :) suan cok iyiyiz bi sıkıntım yok bikaç gündür parmaklarımda şişlik oluyo sabahları sonra geçiyo. bi yemek var ki öyle bi tiksindinmi rüyalarıma bile giriyo abartmıyorum.. karadenize gelin geldim karalahana cok seviyorlar kokusundan cok tiksindim. geçen gene rüyama girdi yiyorum sonra kusuyorum :D bebişte cok iyi tekmeliyo akşama kadar allah daha iyi etsin. başka cocugun varmı

yahu arkadaş altını açmak ölüm bu oğlanın bezini koyuryum tepiniyo üstünü giydircem sağ ayağını gydiriyoruö sola gleince sağ çıkmış oluyo sıpa yaaa:47::47::27:

yok canım ya nerde onu da sevmedi :D 100 liram boşa gıttı
benimki dönencesindeki ayıcıklara bayılıyo atılıyo konuşuyo oflum onun sayesinde rahatlıyorum vallaha baya oyaklanıyo onunlaa:26:
yiyom ya bebe cosuyo ole baslıyo içimde tepinmeye. :9::9:
kızı yaramaz etmeyim tatlı yıye yiye hiperaktif olursa hep tatlıya baglıcam zati:27::27:
ay allah korusun ya uslu bi kızım olsun insallah bogazlı tabi bide. annem benden cok cekmıs bebekken cok bogazsızmısım ya. ablamda ole simdi ablamın oglu ole insallah benımkı bogazlı olur bana cekmez o konuda.:16::16:
yemeyen cocuk cok zor ya.

aynen kuzu iştahsız çocuk çok zor benişmde kardşeim öyleydi vallaha bende doğmadan uslu olur bizimle yatar kalkar diyodum ama aldım nasibimi ne yaprsan yap alıştırmıycam dedğimiz herşeyi yapmak zorunda kalıyoruz malesef onlar kendi huylarıyla doğuyoar vallaha 5 dk önce memeyi veiryorum almıyo yeirne kyuyorum nasıl ağlıyo neymiş meme istiyomuş e daha önce verdşm yaaa yok kendi isteyince birde bişr saldırıyoki sanırsın 10 gündür aç soluksuz çekyo memeyi ıhh hıı diye sesler çıakrıyo bücür ne yaparsak yapalım onalr kazanıyo yani:27::27:

kılzar bende çıkayım kimse kalmadı zaten akşam vadi var gelirim muhtemlen çocuk durursa gelrim kesin öpüdünüzz

bn geldm kızlar halıları yııkamacıya veriştik eşimle onları silip serdik cadı kızım uyuyor eşimde şimdi psp oynamaya gitti maça gelicem beraber izlicez dedi ama bakalım gelmez bence:52::52::52:arkadaşı aradı diyo eşimle izlicez görücez artıkkkk

Kızlar benim moral 0 tüm vücudum sis patlicam yakında bugün zor tuttum.kendimi tekrar tahlil yaptirmamak içın kansızlık var zaten tüp tüp kanlar boşa gitti hep. Ya hamile olayım yada hemen gelsin artik kırmızılar poff 7 gün oldu

kizlar 10 dk geliyorum oglusu uyutuyorum ceptem girdim pc gecicem bekleyin beni=/////

Kızlar benim moral 0 tüm vücudum sis patlicam yakında bugün zor tuttum.kendimi tekrar tahlil yaptirmamak içın kansızlık var zaten tüp tüp kanlar boşa gitti hep. Ya hamile olayım yada hemen gelsin artik kırmızılar poff 7 gün oldu

geçmiş olsun cnm ya adetn böle hep geçikimiyorduu inşş hamilesindirrr yaa

canım hoşgeldin ben tanımıyorum seni ama ne kanı hamileikmi istiyosun anlamdım:44:

Back