Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

oflummmmmmmmmmmmmmm ben bu pglanı yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıs ne tatlı ne guzel bi bebek dilimi ıssırıyım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allah nazarlardan korusun mavişimi:16::16::16::16:
kıs bu üzmez senı ya melek gibi duruyo anaaaaaaaaaaaaaaaaa cok kızın canını yakar bu yakısıklılıgıyla maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

oflummmmmmmmmmmmmmm ben bu pglanı yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıs ne tatlı ne guzel bi bebek dilimi ıssırıyım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
allah nazarlardan korusun mavişimi:16::16::16::16:
kıs bu üzmez senı ya melek gibi duruyo anaaaaaaaaaaaaaaaaa cok kızın canını yakar bu yakısıklılıgıyla maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:) sağol canım benim. YARAMAZ KUZUM HEMDE NE YARAMAZ

alişimmmmmmmmmmmmmmmmm essek alişim bide dıl cıkarmayımı ogremndin sen ya
kıs elif tam fırlama olcek bu he cekecegin var soleyim simdiden. :27::27:

vallaha eşşek herif melisam çok bilmiş çok bir bilsen neler yapıyo emerken ayakalrını göğsüme dayatıyo parmaklarıyla bastırıyo tamda emmiyo keyif yapıyo iki çekiyo bırakıyo birden sonra bir hızla dalıyo bir çekiyo atıyo yaa başka birşy buu sıpa vallaha yaaa limide anakucağında sallıyorum durmadı diye yatırdım bir gözü kapalı diğeri açık güya uyuyo biriylede beni ziliyo sıpa:nazar:

Slm kuzularm nasilsiniz
moonum gecmis olsun kuzum ins duser degerlern ama tersi olursada sıkma canini enazından bukadr emdi paşam
hee dogru diyosun kuzum kizlar kostursun ben neyem dert ettiysem :-)
ama melisam okey vermis onla olcem dunur:-))
melisamm kabul ettik kızçenı baskasına soz verme gari :54:
benmde bogazm sisti burnum tikandi aksam dr a gtcem
oflum telden goremiyorum ya direk buraya koysan fotoyu olmamı :54:

merhaba canım doktordan geldim bebişim çok iyi allah şükür ... 272 gr minik meleğim. cinsiyetide öğrendik kızımız olucak hayırlısıyla birde kucagımıza aldıgımızı görürüz inş. görüşmek üzere arkadaşım

Elifm maşallah kız ne kadar büyümüş yakışıklı olmuş. Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun :) :nazar:

Elifm maşallah kız ne kadar büyümüş yakışıklı olmuş. Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun :) :nazar:

sağolsın oflum Allah razı olsun büyüyo vallaha bücürleşiyo giderek hep konuşayım istiyo dilimi çıkarıyorum dilini çıkarıyo benim yzümün şekline göre hareket ediyo sıpaa:nazar:

hoşgeldin melisam bende daha toz alıcam güyaaa pehhhh:37:

ole her temıslikte alıyonmu kıs tozları ben haftada bi anca alırım.
bugunde silmedim bıle yerlri sole ustten salonu mutfagı ve antreyı süpürdüm tamam ya. amannnnnnnnnnnnnnnn yoruluyorum kıs artık.
camasır astım ya canım cıktı rresmen

merhaba canım doktordan geldim bebişim çok iyi allah şükür ... 272 gr minik meleğim. cinsiyetide öğrendik kızımız olucak hayırlısıyla birde kucagımıza aldıgımızı görürüz inş. görüşmek üzere arkadaşım
hosgeldin cnm masallah bebisine buyuyo anneciginin gobusunde :nazar: dimek sonunda gosterdi nazli prenses Rabbim hayirlisyla o guzel gune kavusmayi nasip etsn cnm :16:

ole her temıslikte alıyonmu kıs tozları ben haftada bi anca alırım.
bugunde silmedim bıle yerlri sole ustten salonu mutfagı ve antreyı süpürdüm tamam ya. amannnnnnnnnnnnnnnn yoruluyorum kıs artık.
camasır astım ya canım cıktı rresmen

ben hergün toz alıyorum melsiam siyah yaa almayınca çok pis oluyo mecburen almak zorunda kalıyorum aman sen yapma zati o halinle böl öyl yap kuzum eğilme bak prensesimi sıkıştrıma hee harekt zorlanıyo melisam ben doğuma gitmeden yıkadım birde doğumdan sonra anamm dedim karnımın üzeirne eğilemzdim şimdi nasıl rahat yıkanıyo ahh o günler geldi aklıma yaa melisam doğuma gidicem evde yemek yok eşim pizza söyledi hani sabaha karşı sancılar artr hesabı şimdi banyoya girdim çıktımki pizza gelmiş yiyuorum ama sancı vuruyo böyle kalkıyorum geliyo geliyo diyorum geçiyo oturuyorum pizzayı yiyorum eşim nasıl gülüyo heyecandan terliyo böyle boncuk boncuk o pizzayı yeme şeklim çok komikti yaa tıkınıyorum habire doğumda ebe dyoki en son ne zaman yedin dedimki gelmeden önce yedimde geldim gülüyo üstüme:27::27::27:

Elfim hastaym kuzum bogazm sisti burnum tikanduu dr a gtcem
sen nasilsn balim aliyi goremedim ya

melisam soz iyi kv olcam guven bana bebegemm

Tmm oflum bi ara gorurum ins yakusuklu oglusunu

kızlar artık daha sık girebilicem eşim kablosuz klavye maus siperiş etti tvye bağlıycam oturduğm yerden çocukla uğraşırken bile giricem vallaha böyle otur kalk otur kalk zor oluyo o zaman sürekli burda olurum :16:

kızlar artık daha sık girebilicem eşim kablosuz klavye maus siperiş etti tvye bağlıycam oturduğm yerden çocukla uğraşırken bile giricem vallaha böyle otur kalk otur kalk zor oluyo o zaman sürekli burda olurum :16:
ohh super ozaman balım kaymagim :38: :38:

ben hergün toz alıyorum melsiam siyah yaa almayınca çok pis oluyo mecburen almak zorunda kalıyorum aman sen yapma zati o halinle böl öyl yap kuzum eğilme bak prensesimi sıkıştrıma hee harekt zorlanıyo melisam ben doğuma gitmeden yıkadım birde doğumdan sonra anamm dedim karnımın üzeirne eğilemzdim şimdi nasıl rahat yıkanıyo ahh o günler geldi aklıma yaa melisam doğuma gidicem evde yemek yok eşim pizza söyledi hani sabaha karşı sancılar artr hesabı şimdi banyoya girdim çıktımki pizza gelmiş yiyuorum ama sancı vuruyo böyle kalkıyorum geliyo geliyo diyorum geçiyo oturuyorum pizzayı yiyorum eşim nasıl gülüyo heyecandan terliyo böyle boncuk boncuk o pizzayı yeme şeklim çok komikti yaa tıkınıyorum habire doğumda ebe dyoki en son ne zaman yedin dedimki gelmeden önce yedimde geldim gülüyo üstüme:27::27::27:

heheyttttttttttt cok komıkk yav. o sancılardan bişide anlamamıssındırda pizzadan:9::9:

Back