Elfim hastaym kuzum bogazm sisti burnum tikanduu dr a gtcem
sen nasilsn balim aliyi goremedim ya
melisam soz iyi kv olcam guven bana bebegemm
Tmm oflum bi ara gorurum ins yakusuklu oglusunu
gecmiş olsun kuzum ya havalar bı sıcak bi soguk ne olcek adamı hasta ediyo işte. asembım sende ist damıydın kuzu. dun yaz gıbıydı bugun soguk cok gıcık ya
ohh super ozaman balım kaymagim
heheyttttttttttt cok komıkk yav. o sancılardan bişide anlamamıssındırda pizzadan
Elfim hastaym kuzum bogazm sisti burnum tikanduu dr a gtcem
sen nasilsn balim aliyi goremedim ya
melisam soz iyi kv olcam guven bana bebegemm
Tmm oflum bi ara gorurum ins yakusuklu oglusunu
inat etti uyumuyo bugun ayaklarm koptu sallamaktan bende attim simdi orumcegedamdım ne yapıyo dünürüm
yok yok anladım eime diyorum hele ketçap sık şunun üzerine birdeyedimde ketçapı kaldı Allahım yaaa yedim içitm gittim artık ıkınırken dudakalrım nasıl kurudu ebe su vermiyo çıkaırrım diye öyle oluyomuş bben birde yedimki Allahım ne olurdu düşünemiyorum sadece ağzımı dudakalrımı ıslattım öyle içirmediler su
damdım ne yapıyo dünürüm
yok yok anladım eime diyorum hele ketçap sık şunun üzerine birdeyedimde ketçapı kaldı Allahım yaaa yedim içitm gittim artık ıkınırken dudakalrım nasıl kurudu ebe su vermiyo çıkaırrım diye öyle oluyomuş bben birde yedimki Allahım ne olurdu düşünemiyorum sadece ağzımı dudakalrımı ıslattım öyle içirmediler su
oyy kıymam sana dünürüm yaa çok geçmiş olsun havalr aldatıcı işte azıcık güneş gördümü hemen geziyoruz çıpalk sonrada hasta oluyoruz benimde boğzaımda hafif şişlik var dikat et kuzum git doktora ilaç yazın iyileş balım yüklerim şimdi tekrar balım resimleri
anacım o günde benimki 6 dan 12 kadar uyumadı koptu ayakalrım bu sıpaların canı isteyince uyumuyoki kusuruma bakma balım resim yüklüyodum görmedim ne yazdınbaşka bakayım hmen vallaha yaptı birşeyler dünürüm ohh yerim ben şaka gibiydi vallaha doğuruyorum hala tıkınıyorumM
inat etti uyumuyo bugun ayaklarm koptu sallamaktan bende attim simdi orumcege
demindn beri yaziyorum sana görmaysun kuzum bu Ali paşa napti seni bule
iyi yapmıssın kuzu can bogazdan gelir
hamur işi susatmıstır tabii için yanmıstır cayır cayır
hosgeldin cnm masallah bebisine buyuyo anneciginin gobusundedimek sonunda gosterdi nazli prenses Rabbim hayirlisyla o guzel gune kavusmayi nasip etsn cnm
kızz bu ne boylee ne muzur ne tatli bu kuzuuu anaaam yiyesim geldii masallah ali ye tü tü tü nazar degmesin o gulen yuzune dil cikaran kuzumaakocaman olmus balim Rabbim esirgesin nazarlardan maşallah ona
ammiiiinnnn rabbim herkese nasip etsin. cok sagol güzel dualrın için teşekkürler canım .mutlulugum dahada arttı kendini gösterdi bebişim. bende 3 kilo almışım korkuyorum normalmi suan 3 kilo bilmiyorum ama dahada şişmek istemiyorum. oğlusun iyimi sen iyimsn
canım geçmişe bakmadığım için tanımıyorum seni hoşgeldin aramıza hayırlı olsun kızın oluyomuş Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ilk bebeşinmi :26:
yeni katıldım bende hoşbulduk canım evet bugün öğrendim kızım olucak allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inş. evet ilk bebişim cokta heyecanlıyım cok mutluyum.. sen hamile değilsin sanırım. 89luyum rizede yasıyorum ben
pc yapıldımı oflu canemirrr uyudu pcden geldim ohhhhhhhh
ya bende hıc iştah yok kıslar zorla yıyorum bebişim aç kalamasın diye
hele yemek yapmak ölüm geliyo bana hamılelik boyunca kendimden gecerek hiç ole yemedim.
bi gecen aksam mac vardı ya burda yazısıyoduk. ben yarım bırakıp dizi izlicem diye gittiydim hanı o gece dizinın ortasında aclıktan olecek sandım bi basladı guruldamalar hemen kalkıp yagda yumurta yaptım yidik gece gece. bi o yanı. herkesin bogazı acılır benım niye böle oldu acep. hele su kan hapından sonra hiç istah kalmadı ya.
pc yapıldımı oflu can
melisam neden öyleki yemen lazım balım son zamanlrda daha çok alır kiloyu bebeiş süt falan içiyomusun günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?