oflummmmmmmmmmmmmmm ben bu pglanı yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıs ne tatlı ne guzel bi bebek dilimi ıssırıyım
allah nazarlardan korusun mavişimi
kıs bu üzmez senı ya melek gibi duruyo anaaaaaaaaaaaaaaaaa cok kızın canını yakar bu yakısıklılıgıyla maassallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alişimmmmmmmmmmmmmmmmm essek alişim bide dıl cıkarmayımı ogremndin sen ya
kıs elif tam fırlama olcek bu he cekecegin var soleyim simdiden.
Slm kuzularm nasilsiniz
moonum gecmis olsun kuzum ins duser degerlern ama tersi olursada sıkma canini enazından bukadr emdi paşam
hee dogru diyosun kuzum kizlar kostursun ben neyem dert ettiysem
ama melisam okey vermis onla olcem dunur)
melisamm kabul ettik kızçenı baskasına soz verme gari
benmde bogazm sisti burnum tikandi aksam dr a gtcem
oflum telden goremiyorum ya direk buraya koysan fotoyu olmamı
Elifm maşallah kız ne kadar büyümüş yakışıklı olmuş. Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun :)
geldim camasırımı astım geldim hava yagacak gibiydi içeri astım simdide guneş cıktı hay allahım
hoşgeldin melisam bende daha toz alıcam güyaaa pehhhh
hosgeldin cnm masallah bebisine buyuyo anneciginin gobusundemerhaba canım doktordan geldim bebişim çok iyi allah şükür ... 272 gr minik meleğim. cinsiyetide öğrendik kızımız olucak hayırlısıyla birde kucagımıza aldıgımızı görürüz inş. görüşmek üzere arkadaşım
ole her temıslikte alıyonmu kıs tozları ben haftada bi anca alırım.
bugunde silmedim bıle yerlri sole ustten salonu mutfagı ve antreyı süpürdüm tamam ya. amannnnnnnnnnnnnnnn yoruluyorum kıs artık.
camasır astım ya canım cıktı rresmen
hosgeldiinben geldımm merhaba arkadaslar
ohh super ozaman balım kaymagimkızlar artık daha sık girebilicem eşim kablosuz klavye maus siperiş etti tvye bağlıycam oturduğm yerden çocukla uğraşırken bile giricem vallaha böyle otur kalk otur kalk zor oluyo o zaman sürekli burda olurum
ben hergün toz alıyorum melsiam siyah yaa almayınca çok pis oluyo mecburen almak zorunda kalıyorum aman sen yapma zati o halinle böl öyl yap kuzum eğilme bak prensesimi sıkıştrıma hee harekt zorlanıyo melisam ben doğuma gitmeden yıkadım birde doğumdan sonra anamm dedim karnımın üzeirne eğilemzdim şimdi nasıl rahat yıkanıyo ahh o günler geldi aklıma yaa melisam doğuma gidicem evde yemek yok eşim pizza söyledi hani sabaha karşı sancılar artr hesabı şimdi banyoya girdim çıktımki pizza gelmiş yiyuorum ama sancı vuruyo böyle kalkıyorum geliyo geliyo diyorum geçiyo oturuyorum pizzayı yiyorum eşim nasıl gülüyo heyecandan terliyo böyle boncuk boncuk o pizzayı yeme şeklim çok komikti yaa tıkınıyorum habire doğumda ebe dyoki en son ne zaman yedin dedimki gelmeden önce yedimde geldim gülüyo üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?