Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hoşbuldum melisam bende işleirmi bıraktım uyuttum damladım kaç gündür giremedim dedim salla işelri yaparım bacım 76 gün kaldı vallaha gün sayıyorum bende seninle bence o doktorun hesaplarıyla oynmasına takılma melisam benimde 17 gün çekmişti sonra gittim 14 oldu 12 10 derken en son gimtmde 1 hafta geriledi töbe töbe önden giden çocuk 4 bulcak diyen 3600 ken 1 hafta sonra 3500 oldu ne yani zayfıladımı bu oğln dünyaya gelicek diye sanırsam rejim yaptı :52::52::52::52:nasibi hangi günse o güne gelicek şu bir geçkki öçlüer uymuyo kesinlikle yani mesela duygum varya bebiş topiğinmde onunda 3250 demişti en son kontrolde 400 doğdu sanırsam maşallah subhanallah o az bekledi çok çıktı ben çok beleidm az çıktı :37::37:hee dimek babsıda görücek benim eşim yalnızca 1 kere gördü oda öele gittiğimzde gersi hep devlete gittiğimden almıyolardı oda hemn resmine bakrdı garibim:ssz::ssz:

dogru diyosun elifim tamda belli olmuyoda işte
bende gec dollenme oldu ya pkoluydum hanı oncdan son adetimi baz almamıslardı. son a gore eylulun ikisinde olduydum ona göre iyicemne yaklasıyo dogum. dur bakalım bu gittigimde bi daha sorcam dogum tarihini net bişi soylese annemde ona göre gelcek.
he ya eşim bayagıdır görmuyodu son zamanlarda kaynanamla gitmıstım hep
bu sefer ozellikle hafta sonuna aldımki görsün diye. ,
bakalım sıpacık kac kılo oldu en son 970mıydı neydi birbubcuk olmustur belkim.
kıs elifim ole belli oluyokı hareketleri artık göbegim dalgalanma yapıyo barız tam anlamıyorum tabi kucuk seylere ayak el diyorum buyuk parcaya kafa diyorum ya dogrumu yorumluyorum bilmiyorum.
,su gardrop gelse de artık kursak yerlestirsek ya cok heyecanlıyım besigide gelmedi daha ablamlardan.:31::31:

Melisam iyiym kuzum. Emir her zamanki gibi :) yaramaz huysuz uyuyo şimdi. Iki yeni resim koymuştum baktınız mi oğluma :-D

dogru diyosun elifim tamda belli olmuyoda işte
bende gec dollenme oldu ya pkoluydum hanı oncdan son adetimi baz almamıslardı. son a gore eylulun ikisinde olduydum ona göre iyicemne yaklasıyo dogum. dur bakalım bu gittigimde bi daha sorcam dogum tarihini net bişi soylese annemde ona göre gelcek.
he ya eşim bayagıdır görmuyodu son zamanlarda kaynanamla gitmıstım hep
bu sefer ozellikle hafta sonuna aldımki görsün diye. ,
bakalım sıpacık kac kılo oldu en son 970mıydı neydi birbubcuk olmustur belkim.
kıs elifim ole belli oluyokı hareketleri artık göbegim dalgalanma yapıyo barız tam anlamıyorum tabi kucuk seylere ayak el diyorum buyuk parcaya kafa diyorum ya dogrumu yorumluyorum bilmiyorum.
,su gardrop gelse de artık kursak yerlestirsek ya cok heyecanlıyım besigide gelmedi daha ablamlardan.:31::31:

meliam emzirdimde yazamaıdm hemen tam hesap verselrde ancak sezeryan istersen gnünü belli olur normal dersen Allah bilir artık melisam hayırlısı olsun yerim ben senin bıcırık kızını yaaa hamileik çok başka birşeymiş gerçkten onu hissetmek ayrı bir duygu bende böyle midemde doğru olan kısımda elleri var derdim yada baş aşağıda yaaa diz kapaklarımı yoksa ayaklarımı anlamazdım bir trlü ama çok hoşuma giderdi böyle elime elirdi esmen çok güzel bir duygu melisam tadını çıkar vallaha ne zaman gelicekki dolap kuzum süpraişmi verdniziz

Slm kuzularm nasilsiniz
moonum gecmis olsun kuzum ins duser degerlern ama tersi olursada sıkma canini enazından bukadr emdi paşam
hee dogru diyosun kuzum kizlar kostursun ben neyem dert ettiysem :-)
ama melisam okey vermis onla olcem dunur:-))
melisamm kabul ettik kızçenı baskasına soz verme gari :54:
benmde bogazm sisti burnum tikandi aksam dr a gtcem
oflum telden goremiyorum ya direk buraya koysan fotoyu olmamı :54:

maaşallah sübhanallah oflum çok tatlı yakışıklı maaşallah kırkbinkere maaşallah sübhanallah rabbim nzarlardan korusun :nazar::nazar:

Slm kuzularm nasilsiniz
moonum gecmis olsun kuzum ins duser degerlern ama tersi olursada sıkma canini enazından bukadr emdi paşam

hoşgeldin dünürüm nasılsın balım:38:

Asembcm bende telden girdiğm için ekleyemiyorm buraya. Pcden girdigmde eklemiştim onları da :(

kız oflum bu kuzumun gözelrinin rengi kime çekmiş sizde öylmeisiniz maaşallahh benim eşim eli olur bunu görse kendi yeğenide maviş nasıl seviyo vallaha

kız oflum bu kuzumun gözelrinin rengi kime çekmiş sizde öylmeisiniz maaşallahh benim eşim eli olur bunu görse kendi yeğenide maviş nasıl seviyo vallaha

kuzum gözleri eşimn babaannesine çekmiş olabilir. Eşimin halası var mavis. Görümcmin yeşil gözleri. Bana bir tek burun kısmı benziyor. Bi ara kendi resmimi de koyarm bakalım kime benziyor. Herkes eşime benzetiyor. Tipa tip o diyolar

maşallah kuzuma :) sende koysana büyümüş mu bakaym aliye :)
tmm koyarım şimdi oflum ama dijide küçültmem lazım :26:
kuzum gözleri eşimn babaannesine çekmiş olabilir. Eşimin halası var mavis. Görümcmin yeşil gözleri. Bana bir tek burun kısmı benziyor. Bi ara kendi resmimi de koyarm bakalım kime benziyor. Herkes eşime benzetiyor. Tipa tip o diyolar

hee anladım o zaman olablir maaşallah kuzummaaa kırk binkeree:nazar::nazar:

tmm koyarım şimdi oflum ama dijide küçültmem lazım :26:

hee anladım o zaman olablir maaşallah kuzummaaa kırk binkeree:nazar::nazar:

uğraşma o zaman kuzum. Başka zaman da bakarm :) görümcm bile dio ki. Emir gibi olacağını bilsem hemen doğururm bi tane daha iki çocuğu var da :-D

meliam emzirdimde yazamaıdm hemen tam hesap verselrde ancak sezeryan istersen gnünü belli olur normal dersen Allah bilir artık melisam hayırlısı olsun yerim ben senin bıcırık kızını yaaa hamileik çok başka birşeymiş gerçkten onu hissetmek ayrı bir duygu bende böyle midemde doğru olan kısımda elleri var derdim yada baş aşağıda yaaa diz kapaklarımı yoksa ayaklarımı anlamazdım bir trlü ama çok hoşuma giderdi böyle elime elirdi esmen çok güzel bir duygu melisam tadını çıkar vallaha ne zaman gelicekki dolap kuzum süpraişmi verdniziz
canım hafta sonu aldıkta beklemekteyim hala ya bugun gelse artık.:31::31:
Slm kuzularm nasilsiniz
ama kotu kaynana olmak yok heeeeeeeeeeee kızımı ezdirmem kımseye:47::47::57::57::9::9:

ya ben goremedim pofffffffffffff.
tyel gfeldi iki saat telde konustum içerde balkonumuda yıkadım camasır asmak için . oflum arkadaslık yolladıydım ya kabulmu etmedin kıs göremedim ben.
yoksam benle arkadas olmak istemıyonmu benımle cıkarmısunnnnnnnnnnnnnn:60::60::60::60:

Back