Enee gecmis olsun kuzucum halbuki okumusum unutmusum dicektim gecmis olsun diye hey yarabbim bu afacan kafa birakmadiki
Işin zor kuzum 2 bebisle ugrasiyosun Allah kolaylik versin balimm
hımm dimek yapmycan ikinciyi ozaman gelin arayisina gireym ben
Uyusunda buyusun ali paşa yirim onu ben
nerde üle bebek uykuya hasretim 8 aydir
geldim geldim dünürüm duydum sesini geldim bak bubamın doğum günüde bugün msnden görüştük pata kestiler benimde ağzımın suyunu akıttılarecücük yiyeydim eyidi ama yiyemedim yaa laaa açmışken burayada bakayım deidm kuzum nasılsın damadım nasıl uleyn damat diye diyeedmedik yaa laaa benim acilen bir kız yapıp oğluna vermem lazım dünütrüm yaa
Canım asebmmm bakma emi yemek falan yedik çamaşırlarım falan topladım eşime bıraktım cadıyı oda uyutmuş kucağında
Canım elifim bnm babanın doğum günü kutlu olsun
Yok canlarim benim ne kusuru
bebislerle kusur felen olmaz kuzularim valla olar elfim melisamin kizina talibiz hele bi aracilik yap bize çıtlat melisamin kulagina bakalim nediycek
oy kiyamam ben onun dudak bukmesine iclenmis anacigina yavrum benim kiyamam yegenime
Elfm kevserm afacan miziklaniyo ben cikam simdi opuyorum sizleri canlarim
yok ya o kadar pahalımı ya tamam gülüm ona sıra gelince bakarım. boynerde olurmuki acep ayın sonu kelebek günu oluyobi bakatrım. arkadasım benımki olece duruyo istiyosan veriryim demıstı belki alırım onunkini. gecelik baskasının seyi giyilmez diye düşünmüştüm ya alamazsam isterim sonucta yıkamıs tertemız kaldırmıstır.bende bu hafta sonu alıyım diyoruum yatagı ya bakalım baska bı iş cıkmazsa. ya yarım ortopedik yetegi bebeklere tama geerek yokmus bende alırım vallahı belisten napıyım 250den assagı yatak yok ya minnacık
kuşum pahalı değil.piyasa çok fena valla.sen bak bakalım boynere.geceliği alabiliyosan al alamıyosan al arkadaşından ne olcakki.10 gün sonra verceksin zaten.ama uygun bulunca banada haber ver yerini.
Yok canlarim benim ne kusuru
bebislerle kusur felen olmaz kuzularim valla olar elfim melisamin kizina talibiz hele bi aracilik yap bize çıtlat melisamin kulagina bakalim nediycek
oy kiyamam ben onun dudak bukmesine iclenmis anacigina yavrum benim kiyamam yegenime
Elfm kevserm afacan miziklaniyo ben cikam simdi opuyorum sizleri canlarim
yok ya o kadar pahalımı ya tamam gülüm ona sıra gelince bakarım. boynerde olurmuki acep ayın sonu kelebek günu oluyobi bakatrım. arkadasım benımki olece duruyo istiyosan veriryim demıstı belki alırım onunkini. gecelik baskasının seyi giyilmez diye düşünmüştüm ya alamazsam isterim sonucta yıkamıs tertemız kaldırmıstır.bende bu hafta sonu alıyım diyoruum yatagı ya bakalım baska bı iş cıkmazsa. ya yarım ortopedik yetegi bebeklere tama geerek yokmus bende alırım vallahı belisten napıyım 250den assagı yatak yok ya minnacık
kuşum pahalı değil.piyasa çok fena valla.sen bak bakalım boynere.geceliği alabiliyosan al alamıyosan al arkadaşından ne olcakki.10 gün sonra verceksin zaten.ama uygun bulunca banada haber ver yerini.
tamam canım sen dde normal camasırcılara bak bakalm ya dün bi gördüm gecelik 1"7 idi alcaktım. donuste ordan gecmedim koaldı ole cokda guzel degildi yanı. bakara olurum ben ama once bi hastane cıkısını halledeyimde ole.
merhaba kızlar bende 2 gündür hastaneye gidp geliyorum bugün sonuçları aldı ra atak yapmış kortizona başlıyorum yarın oğlumu emzirebilirmişim ama 1 ay sonra kontrol var eğer değerlerimde düşme olmazsa oğluşu sütten kesip ana ilaca başlatcak sanırım nasibi varsa düzelir inşallah .en azından yaşına kadar emzirmek isterdim kısmet
elifim babanın doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere
asembim sende bi gelin bulamadın çağatayıma.boş ver kız arama bence kızlar peşlerinden koşsun oğullarımızın
ben geldim bugün kociş yok gittti alışmışım hee ev sessizleştimelisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nettriyon kızzz eskiden sana taze gebiş derdim az zaman sonra taze anniş diyicem yuppiii
moncuğum kuzum ne desem bilmiyorum yine çok şükür 6 ay emzirdin inş rabbim 1 ay sonrada normal çıkmasını nasip etsin ve istediğin zamana kadar emzir balım çokmu ağrıların vallaha ne şartlarda emzirdin ağrılarla bu annelerin hakkı gerçkten ödenmez inş sıkıntı olmaz da devam edersin emzirmeye :26::26::26:merhaba kızlar bende 2 gündür hastaneye gidp geliyorum bugün sonuçları aldı ra atak yapmış kortizona başlıyorum yarın oğlumu emzirebilirmişim ama 1 ay sonra kontrol var eğer değerlerimde düşme olmazsa oğluşu sütten kesip ana ilaca başlatcak sanırım nasibi varsa düzelir inşallah .en azından yaşına kadar emzirmek isterdim kısmet
elifim babanın doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere
asembim sende bi gelin bulamadın çağatayıma.boş ver kız arama bence kızlar peşlerinden koşsun oğullarımızın
Wlifim k bakma cikdim eltime gittik esimle cocugu var eltimin su cicegimis iiz yqklasi optu bzm hwberyok hmn assa getrdi kk yikadik dr aradik bir hafta sonra ortaya cikar bulasip bulasmadigi ins bulasmas ya cok snir oldum unutmusmuslar nasil unutuluyo anlamiyorum ya kucucuk yavrum daha
nettırıyım elifim kendi kendime takılıyodum oleeee topikte hosgeldin bacımmmmmmmmmmmmm
simdi karta kactım demı kıs 30 haftalık diyo aslında 31 lıkgım sanırsam. tutusmaya basladım ya . benım adet tarihini 20 eylul diye hesaplıyoduk ya 12 eylule cektiydi doktor ben de duzeltmedim hamılelik takvımınde.
cumartesi kuzumu görcez babasıda gorcek bayagıdır gelemıyodu bende s<asırır simsdi kocaman gelir gözüne.
nasılsın elifim aliş nasıl gece rahat uyudumu kuzum. moonumun ne rahatsızlıgı var canoo ben kacırmısım onceki sohbetleri. :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?