• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Enee gecmis olsun kuzucum halbuki okumusum unutmusum dicektim gecmis olsun diye hey yarabbim bu afacan kafa birakmadiki
Işin zor kuzum 2 bebisle ugrasiyosun Allah kolaylik versin balimm
hımm dimek yapmycan ikinciyi ozaman gelin arayisina gireym ben :9:
Uyusunda buyusun ali paşa yirim onu ben :54: :54:
nerde üle bebek uykuya hasretim 8 aydir :(

sağolsın dünürüm zor vallaha aslında zor olan kısmı kocam değil beek öyle uykusu yok bakkma bugün uykuya düştü banyıolu olduğundan gündüzleri 5 dk uyuymuyo uyuduğundada ayaklarımdayerine koyar koymaz ıngaaaaaaa :36::36::36:artık hakşkaten çıldırak üzereyim geçen gün yüksek sesle ee ee ee dedim bir dudak büktü içini çeke çeke ağladıki öldüm resmen 4 kadar uyumadım nasılda anlıyo bilsen bücür kafayı gömdü koluma göğsüme ağlıyo içim parçalandı yaa :14::14::14:yok yok kuzum yapmıycam vallaha anacım yapmak marifet değil akmak marifet zor iş hele birtaneyi adam edleim de hakkıylaa nasibimizde varaa olur elbet ama şuan için çok çok uzak ihtimal :50:sen damadıma fıstık gibi bir gacı bul melisamın kızını alalım biz onaane dersin :17:bu arada kusuruma bakma dünürüm sütü kaynamaya koydumda ocak sildim derken ancak geldim daha bulaşığım duruyo :27:

geldim geldim dünürüm duydum sesini geldim bak bubamın doğum günüde bugün msnden görüştük pata kestiler benimde ağzımın suyunu akıttılar:27::27::27::27::27:ecücük yiyeydim eyidi ama yiyemedim yaa laaa:56::56::56::56::56:açmışken burayada bakayım deidm kuzum nasılsın damadım nasıl uleyn damat diye diyeedmedik yaa laaa benim acilen bir kız yapıp oğluna vermem lazım dünütrüm yaa:24::24::24:

Canım elifim bnm babanın doğum günü kutlu olsun

Yok canlarim benim ne kusuru
bebislerle kusur felen olmaz kuzularim valla olar elfim melisamin kizina talibiz hele bi aracilik yap bize çıtlat melisamin kulagina bakalim nediycek:9:
oy kiyamam ben onun dudak bukmesine iclenmis anacigina yavrum benim kiyamam yegenime
Elfm kevserm afacan miziklaniyo ben cikam simdi opuyorum sizleri canlarim :54:

bebislerle kusur felen olmaz kuzularim valla olar elfim melisamin kizina talibiz hele bi aracilik yap bize çıtlat melisamin kulagina bakalim nediycek:9:
oy kiyamam ben onun dudak bukmesine iclenmis anacigina yavrum benim kiyamam yegenime

tmm dübnürüm ben aracılık yaparım elcağızlarımla evlendiriceö ben damadımı sen heç merak etme tm kuzum sen çık bende çıkıcam bulaşığım durutyo yıkayımda bitsin rahat oturayım öp bıcırık damadımı yerime :38:

kevserim bende çıkayım kuzum bulaşıklarım duruyo telden girerim yazabildiğim becebildiğim kadar artık oğluş durursa burdan gierim öpüyorum kuzu :38:

yok ya o kadar pahalımı ya tamam gülüm ona sıra gelince bakarım. boynerde olurmuki acep ayın sonu kelebek günu oluyobi bakatrım. arkadasım benımki olece duruyo istiyosan veriryim demıstı belki alırım onunkini. gecelik baskasının seyi giyilmez diye düşünmüştüm ya alamazsam isterim sonucta yıkamıs tertemız kaldırmıstır.bende bu hafta sonu alıyım diyoruum yatagı ya bakalım baska bı iş cıkmazsa. ya yarım ortopedik yetegi bebeklere tama geerek yokmus bende alırım vallahı belisten napıyım 250den assagı yatak yok ya minnacık

kuşum pahalı değil.piyasa çok fena valla.sen bak bakalım boynere.geceliği alabiliyosan al alamıyosan al arkadaşından ne olcakki.10 gün sonra verceksin zaten.ama uygun bulunca banada haber ver yerini.

merhaba kızlar bende 2 gündür hastaneye gidp geliyorum bugün sonuçları aldı ra atak yapmış kortizona başlıyorum yarın oğlumu emzirebilirmişim ama 1 ay sonra kontrol var eğer değerlerimde düşme olmazsa oğluşu sütten kesip ana ilaca başlatcak sanırım nasibi varsa düzelir inşallah .en azından yaşına kadar emzirmek isterdim kısmet

elifim babanın doğum günü kutlu olsun birlikte nice senelere

asembim sende bi gelin bulamadın çağatayıma.boş ver kız arama bence kızlar peşlerinden koşsun oğullarımızın:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Wlifim k bakma cikdim eltime gittik esimle cocugu var eltimin su cicegimis iiz yqklasi optu bzm hwberyok hmn assa getrdi kk yikadik dr aradik bir hafta sonra ortaya cikar bulasip bulasmadigi ins bulasmas ya cok snir oldum unutmusmuslar nasil unutuluyo anlamiyorum ya kucucuk yavrum daha

tamam asembim bi besişk kerttiririz dogsunda insallah:9::9::9:
ama bak kıs edepsiz falan olursa hıc karısmmam he:1::1::1: basına bela alırsın o zaman.:27::27:

yok ya o kadar pahalımı ya tamam gülüm ona sıra gelince bakarım. boynerde olurmuki acep ayın sonu kelebek günu oluyobi bakatrım. arkadasım benımki olece duruyo istiyosan veriryim demıstı belki alırım onunkini. gecelik baskasının seyi giyilmez diye düşünmüştüm ya alamazsam isterim sonucta yıkamıs tertemız kaldırmıstır.bende bu hafta sonu alıyım diyoruum yatagı ya bakalım baska bı iş cıkmazsa. ya yarım ortopedik yetegi bebeklere tama geerek yokmus bende alırım vallahı belisten napıyım 250den assagı yatak yok ya minnacık

kuşum pahalı değil.piyasa çok fena valla.sen bak bakalım boynere.geceliği alabiliyosan al alamıyosan al arkadaşından ne olcakki.10 gün sonra verceksin zaten.ama uygun bulunca banada haber ver yerini.

tamam canım sen dde normal camasırcılara bak bakalm ya dün bi gördüm gecelik 1"7 idi alcaktım. donuste ordan gecmedim koaldı ole cokda guzel degildi yanı. bakara olurum ben ama once bi hastane cıkısını halledeyimde ole.:34:

ben geldim bugün kociş yok gittti alışmışım hee ev sessizleşti :27::27:melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:nettriyon kızzz eskiden sana taze gebiş derdim az zaman sonra taze anniş diyicem:52::52::51:yuppiii:16:

merhaba kızlar bende 2 gündür hastaneye gidp geliyorum bugün sonuçları aldı ra atak yapmış kortizona başlıyorum yarın oğlumu emzirebilirmişim ama 1 ay sonra kontrol var eğer değerlerimde düşme olmazsa oğluşu sütten kesip ana ilaca başlatcak sanırım nasibi varsa düzelir inşallah .en azından yaşına kadar emzirmek isterdim kısmet

asembim sende bi gelin bulamadın çağatayıma.boş ver kız arama bence kızlar peşlerinden koşsun oğullarımızın:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

gecmıs olsun kuzum ya ne atak yapmıs ne rahatsızlıgın vardı senın bi denem :44::44:
insallah degerlerin düşerde daha yogun bi ilaca aslamazsın kuzum ya. bi altı ayda ole idare etsenız yeter bi sene emmesi. ya aslında 6 ayda yeterde işte olurda düşmezse uzulme kuzum 6 ayda az bi süre degil. :38::38:

ben geldim bugün kociş yok gittti alışmışım hee ev sessizleşti :27::27:melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:nettriyon kızzz eskiden sana taze gebiş derdim az zaman sonra taze anniş diyicem:52::52::51:yuppiii:16:

nettırıyım elifim kendi kendime takılıyodum oleeee topikte hosgeldin bacımmmmmmmmmmmmm:38::38::38:
simdi karta kactım demı kıs 30 haftalık diyo aslında 31 lıkgım sanırsam. tutusmaya basladım ya . benım adet tarihini 20 eylul diye hesaplıyoduk ya 12 eylule cektiydi doktor ben de duzeltmedim hamılelik takvımınde.
cumartesi kuzumu görcez babasıda gorcek bayagıdır gelemıyodu bende s<asırır simsdi kocaman gelir gözüne.:nazar::nazar:

moncuğum kuzum ne desem bilmiyorum yine çok şükür 6 ay emzirdin inş rabbim 1 ay sonrada normal çıkmasını nasip etsin ve istediğin zamana kadar emzir balım çokmu ağrıların vallaha ne şartlarda emzirdin ağrılarla bu annelerin hakkı gerçkten ödenmez inş sıkıntı olmaz da devam edersin emzirmeye :26::26::26::31:
Wlifim k bakma cikdim eltime gittik esimle cocugu var eltimin su cicegimis iiz yqklasi optu bzm hwberyok hmn assa getrdi kk yikadik dr aradik bir hafta sonra ortaya cikar bulasip bulasmadigi ins bulasmas ya cok snir oldum unutmusmuslar nasil unutuluyo anlamiyorum ya kucucuk yavrum daha

estağfurullah kevserim ne demek bende çımıştım zati yaa neden söylemiyolarki ciddi bişrey yaa geçse kızına Allah korusun çok sinir bi durum insna düşünceli olur minicik daha yaaa:47::47::47:

nasılsın elifim aliş nasıl gece rahat uyudumu kuzum. moonumun ne rahatsızlıgı var canoo ben kacırmısım onceki sohbetleri. :44::44:

nettırıyım elifim kendi kendime takılıyodum oleeee topikte hosgeldin bacımmmmmmmmmmmmm:38::38::38:
simdi karta kactım demı kıs 30 haftalık diyo aslında 31 lıkgım sanırsam. tutusmaya basladım ya . benım adet tarihini 20 eylul diye hesaplıyoduk ya 12 eylule cektiydi doktor ben de duzeltmedim hamılelik takvımınde.
cumartesi kuzumu görcez babasıda gorcek bayagıdır gelemıyodu bende s<asırır simsdi kocaman gelir gözüne.:nazar::nazar:

hoşbuldum melisam bende işleirmi bıraktım uyuttum damladım kaç gündür giremedim dedim salla işelri yaparım bacım 76 gün kaldı vallaha gün sayıyorum bende seninle bence o doktorun hesaplarıyla oynmasına takılma melisam benimde 17 gün çekmişti sonra gittim 14 oldu 12 10 derken en son gimtmde 1 hafta geriledi töbe töbe önden giden çocuk 4 bulcak diyen 3600 ken 1 hafta sonra 3500 oldu ne yani zayfıladımı bu oğln dünyaya gelicek diye sanırsam rejim yaptı :52::52::52::52:nasibi hangi günse o güne gelicek şu bir geçkki öçlüer uymuyo kesinlikle yani mesela duygum varya bebiş topiğinmde onunda 3250 demişti en son kontrolde 400 doğdu sanırsam maşallah subhanallah o az bekledi çok çıktı ben çok beleidm az çıktı :37::37:hee dimek babsıda görücek benim eşim yalnızca 1 kere gördü oda öele gittiğimzde gersi hep devlete gittiğimden almıyolardı oda hemn resmine bakrdı garibim:ssz::ssz:

nasılsın elifim aliş nasıl gece rahat uyudumu kuzum. moonumun ne rahatsızlıgı var canoo ben kacırmısım onceki sohbetleri. :44::44:

çok şükür melisam geceleri iyi 3 güdürde 6 değil 8 de kalkıyo biraz biraz düzene giriyoruz şimidde uyuyo monumun hastalığı varya romatizma gibi birşey bir ara benim eşimdede çımıştı ama çok şükür şuuan hiç bir sorun yok monumunda hamleiklde durmştu ağrıları falan kadınlarda geçiyomuş gebelikte ama doğumdan sonra başlıuyo zati ağrıları oluyodu minoset alıyodu arada ama sanrısam artmış olmalıki ağrıları doktora gimiş inş kontrolunde sıkıntı çıkmazda emzirmeye devam eder :26::26::26:

Back