cnm valla bir sürü ismi var ervanur zehraa::))))))
Hehe isimleriyle yasasin prenses iki ismide guzel cnm birinı sen digerinı kocişinmi koydu kuzum
amin cnm inshayirlisyla ögrende alisverıse baslarsin hamislign en keyifli kismı :) cok geç vakte birakma derim son zamanl ar agirlasinca dolasmak zor oluyo yarn kacta randevun cnm
evt gîttikce tatlılasiyo dilleniyo paşam ama bi okadarda yaramazlasiyo bıcırık :)
kac yasindasin bu arada ben 83 luyum
89luyum ben. eşin bide alışveriş yapmayı hiç sevmiyo bende o ağırlıkla alışveriş zor yapıcam ikimizden biri katil olur heraldebide yaz ayında koca göbüşlü olucam bi öğrensem cinsiyetini hemen başlıcam suan yelek hırka şapka patik falan yaptım annemler falanda yapıyo sagolsunlar sadece hazır işler kaldı.. oyuncak falan yapıyorum bebişe öyle işlerle ugrasmaya bayılıyorum. yarım kelimeler söyler dimi şimdi agzını öpesi geliyo insanın yaaa ayy inş görebilirim. emzirdinmi oğlusunu
Cok guzel yaşta anne olucksin ne guzel genc anne olmak guzeldir cnm
sakın cnm yaza koca gobusle iskence olur valla benden demesi ben agustosda dogum yaptm son aylarimda yurumek iskenceydi nefes bilem zor aliyodum yavas yavas basla cnm bol bol çıtçıtlı badi al onlar cok kullaniliyo
foto koyamiyorm cnm telden girdgm icin eve baglanınca koyarm ogluşün fotolarini emziriyorum cok sukur cnm
Ay kız Allah iyiligini versin cok guldum yawoooyy yerim ben onu ya bekliyorum. çıtçıtlı badiye sıgarmıyım kinormalde onlarsız hiç duramıyorum evdede giyiyorum ama koca göbüşle bulurum inş. inş yarın öğrenebiliriz cinsiyetini. bende emzirmek istiyorum inş başarabilirim
Ay kız Allah iyiligini versin cok guldum yaw) ) ) cıtçıtlıyi bebis icin demiştim ) sen cok yaşa emi ogrenirsinz yarin cnm hbr etmeyeyi unutma sakin
sütün bol bol olur ins cnm ozaman emzirirsin
bénim afacan uyandi cora
haydi kolay gelsin sana öptüm oğluşunu allah nazarlardan saklasın inş. çıtçıtlı badi diyince aklıma ona gittikendimde cok giydiğim için bebişimide alırım yahu karsılıklı takılırız görüşmek üzere tekrar. 9da randevumuz inş. haberda
r edicem allah emanet olun
Nerdesiniz bea
evet gelmediler ben geldm ya ondandir firsat bulug gırdm bukezde kizçeler yokBurdayım beaaa harbi bugun kızlar hiç gelmedi
evet gelmediler ben geldm ya ondandir firsat bulug gırdm bukezde kizçeler yok
elf moon melisa essue nerdesiniz gelin bakem buraya ayrilin kocislerden bakem
sen napaysun kevserim
geldim geldim dünürüm duydum sesini geldim bak bubamın doğum günüde bugün msnden görüştük pata kestiler benimde ağzımın suyunu akıttılarecücük yiyeydim eyidi ama yiyemedim yaa laaa açmışken burayada bakayım deidm kuzum nasılsın damadım nasıl uleyn damat diye diyeedmedik yaa laaa benim acilen bir kız yapıp oğluna vermem lazım dünütrüm yaa
Hahahaa dımek yiyemedin pastadan kuzumm derhal kocişe siparis ver gelirken pasta alip gelsinbabanin dogum gunu kutlu olsun dunurum nice yillara sizlerle birlikte ins
he ya dunurum elini cabuk tutup bi dene kız dogurmassan baska kızçe bulcm ogluma bu yaşa geldi hala manitasi yok
afacan uyuyo simdi bende karnimi doyurdum balim benim yegenim napay
yiyemedimki yaa banenesağolsın dünürüm tşk ediyorum kocişim evdeki 3 gündür gitmiyo raporlu hasta olduğu için koca bebek ve küçük bebeklerle uğraşmaktan pcye oturacak zaman bulamıyorum çocuğu yıkadık işte uykuya düştü 3 ten beri uyuyo bende rahatım hee yavv manitası yok damaıdmın neyse artık bizim dünrülük lafta kalıcak belli ben bir daha cocukmu cıksss uzunca bir süre doğurmam istemem sanırsam artık ne zaman eserse çok güzel birşey ama çok zor hele 2 çocuk hepten zorrr diyorumki keşkem ısmarlama yapabilsek işte hep uyusun biz isteyince uyansın ağlamasın yesin içsin yatsın ne güzel olardı arkadaş yaaa
evet gelmediler ben geldm ya ondandir firsat bulug gırdm bukezde kizçeler yok
elf moon melisa essue nerdesiniz gelin bakem buraya ayrilin kocislerden bakem
sen napaysun kevserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?