• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yenilere yer war mıı... Dün öğrendim hamileliğimi :)

ohh ne güzel ne güzeeel
yeni bebişleeerr geliyoo
acaba kız dönemine döndü müüü aa benim dönem hep erkek melisamın kız gercii nasıl tutturduysa artık:)))
iyiym cnm ne olsun oğlumla zamanın nasıl geçtiğinin bile farkında değilim koşturmacayla geçiyor.sanada az kalmış:16:

hoşbuldum yavrum ne olsun dr gittim bende romatizma için kan verdim yarın sonuçlar alıncak bakalım ne dicek dr??

hoşgeldin rabbim tamamına erdirsin:nazar:
hehe tabi günler cabuk gecer oglanla anlazsın cocuk olunca daha hızlı geciyor diyorlar ama benim şimdide geciyo vallaaaa
benim de 3 ay var ya daha :))))

Geldmmmmm canım evde yalnız kalmayı hiç sevöiyorum bn

Olmaz mı yer h geldin canım

Kızlar eşimle maçı iLiyorumda cok zevkli ya 2 gol Ayarlasa maç bizim mmm
ay napayım ben alışıgım hep vardıyalı olunca....
mac süperdi hakketen yaa ilk kötüydü ama 2. yarıda baya heyecanlıydı son dakikalar ama mucize olmadı :)))

ohh ne güzel ne güzeeel
yeni bebişleeerr geliyoo
acaba kız dönemine döndü müüü aa benim dönem hep erkek melisamın kız gercii nasıl tutturduysa artık:)))

hehe tabi günler cabuk gecer oglanla anlazsın cocuk olunca daha hızlı geciyor diyorlar ama benim şimdide geciyo vallaaaa
benim de 3 ay var ya daha :))))

ay napayım ben alışıgım hep vardıyalı olunca....
mac süperdi hakketen yaa ilk kötüydü ama 2. yarıda baya heyecanlıydı son dakikalar ama mucize olmadı :)))

hımmm anladım caanım evet mucize olmadı eşimle çok bekledik ama mucize olcak diye olmadııı

Arkadaşlar doktordan geldim ancak yazma fırsatım oldu. Allaha şükür bebeğim çok iyi 5 haftalık hamileymişim :) 2 hafta sonra kontrolum var

sslm kizlar telden giriyoru nasilsiniz oglusu banyo yaptirsammi yaptirmasammi diye dusunuyorim

merhaba arkadaşlar banada yer varmı annelik heyecanımı beraber paylaşmak ve deneyim kazanmak istiyorum.. tüm annelere bebişlerinize hayırlı ve sağlıklı kavuşmanızı dilerim 19 haftalık olduk biz allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inş. bebişlerini kucağını alanlarda yavrularını nazardan uzak sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş.

Arkadaşlar doktordan geldim ancak yazma fırsatım oldu. Allaha şükür bebeğim çok iyi 5 haftalık hamileymişim :) 2 hafta sonra kontrolum var

Hayirli olsun cnm
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin inş :16: nerde oturuyodun acep

sslm kizlar telden giriyoru nasilsiniz oglusu banyo yaptirsammi yaptirmasammi diye dusunuyorim
a.s kuzum bende telden malesef net baglanamadi hala eve :(
tek başına daha yaptirma kuzum daha kucuk alicik

merhaba arkadaşlar banada yer varmı annelik heyecanımı beraber paylaşmak ve deneyim kazanmak istiyorum.. tüm annelere bebişlerinize hayırlı ve sağlıklı kavuşmanızı dilerim 19 haftalık olduk biz allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inş. bebişlerini kucağını alanlarda yavrularını nazardan uzak sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş.
Hoşgeldin aramizaa :3:
guzel dileklerin icinde Amiiin diyeyim
masallah sana ve bebisine yolu yarilamissiniz ins saglicakla kavusursun bebisine
biraz tanisalim cnm bebisin cinsiyeti ne nerde oturuyosun

Hoşgeldin aramizaa :3:
guzel dileklerin icinde Amiiin diyeyim
masallah sana ve bebisine yolu yarilamissiniz ins saglicakla kavusursun bebisine
biraz tanisalim cnm bebisin cinsiyeti ne nerde oturuyosun

teşekkür ederim arkadaşım. yolu yarıladık evet cok şükür . ben rizede oturuyorum bebiş cinsiyeti daha göstermedi bekliyoruz ama pozisyonu müsait olmuyo yarın randevumuz var bakalım görücekmiyiz. sen hangi şehirdesin hamile değilsin dimi bebiş büyüdü

A.s kevserim hosgeldin
ben oglusu uyuttum corbasini yaptm burda takıliyorum bi yandanda tv bakiyorum sen napiyosun kuzum prenses ne alemde

h.bulduk cnm bnm bnde aynı cadı yı uyutuyorum bi yandan tv izliyorum cadı uyumaya çalışıyor şuannn :)))) cnm sen oğluşunu bebek arabasıyla kaç aylıkken gezmeye çıkardınn

mrb cnm h.gelldnnn aramsızaaaa amn inşş cnm sende bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğurursunnn

teşekkür ederim arkadaşım. yolu yarıladık evet cok şükür . ben rizede oturuyorum bebiş cinsiyeti daha göstermedi bekliyoruz ama pozisyonu müsait olmuyo yarın randevumuz var bakalım görücekmiyiz. sen hangi şehirdesin hamile değilsin dimi bebiş büyüdü
vay afacan vaz demek annesine naz yapiyo :) hayirli evlat olsun saglikli elı yuzu duzgun olsun gerisi bos cnm
ben bi tahminde bulunayim prenses sankilim genelde kızlar gec gosteriyo ama tabi belli olmaz neyseki yarn randevu hbr edersin demi yoksam çatlarim :) bénde eskisehirdeym cnm bi oglum var 8 aylik

ayy inş.sabırsızklıkla bekliyorum birazda endişeyle tabi. bebeğin kaç aylık cinsiyeti ne

bende çok endişeliydiii herşeyyy normal gdyorduu tansiyon ve kzım biraz klolu olunca sezaryan oldum endişelenme cnm herşeyy bi anda gelişiyor zatennn 3 aylık olucak ayın 16..da cadı bi kızım varr

vay afacan vaz demek annesine naz yapiyo :) hayirli evlat olsun saglikli elı yuzu duzgun olsun gerisi bos cnm
ben bi tahminde bulunayim prenses sankilim genelde kızlar gec gosteriyo ama tabi belli olmaz neyseki yarn randevu hbr edersin demi yoksam çatlarim :) bénde eskisehirdeym cnm bi oglum var 8 aylik

evet hep öyle diyolar kızlar geç gösteriyo diye ama bugünde araştırıyodum adetten sonra hemen hamile kalanların oğlu olmuş bende adetten sonra kaldım yani 19 hafta onu gösteriyo... ama gerçekten hayırlısı herkes soruyo kızmı erkekmi diye yorum yapıyolar oyüzden bian önce öğrenmek istiyorum ama aslında göstermemesi hoşuma gidiyo :D tabiki haber veririm heyecanımdan duramam zaten artık tekme atmaya başladı ultrasonda görmek istiyorum hareketlerimi sabırsızlanıyorum.. aayyy 8 aylıkta en tatlı oldukları dönemlerden biri bakılıyorum cok seker oluyolar eminim oğlusunda öyledir. allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin herkes için

h.bulduk cnm bnm bnde aynı cadı yı uyutuyorum bi yandan tv izliyorum cadı uyumaya çalışıyor şuannn :)))) cnm sen oğluşunu bebek arabasıyla kaç aylıkken gezmeye çıkardınn
uyusunda buyusun afacanlar bizde biraz rahat edelim anacim :)
valla kuzum ilk yarı 40 ında ciktik disari cok gezenti gordum kendimi :) kuzu senin cadinin adi ne

evet hep öyle diyolar kızlar geç gösteriyo diye ama bugünde araştırıyodum adetten sonra hemen hamile kalanların oğlu olmuş bende adetten sonra kaldım yani 19 hafta onu gösteriyo... ama gerçekten hayırlısı herkes soruyo kızmı erkekmi diye yorum yapıyolar oyüzden bian önce öğrenmek istiyorum ama aslında göstermemesi hoşuma gidiyo :D tabiki haber veririm heyecanımdan duramam zaten artık tekme atmaya başladı ultrasonda görmek istiyorum hareketlerimi sabırsızlanıyorum.. aayyy 8 aylıkta en tatlı oldukları dönemlerden biri bakılıyorum cok seker oluyolar eminim oğlusunda öyledir. allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin herkes için
amin cnm ins :16: hayirlisyla ögrende alisverıse baslarsin hamislign en keyifli kismı :) cok geç vakte birakma derim son zamanl ar agirlasinca dolasmak zor oluyo yarn kacta randevun cnm
evt gîttikce tatlılasiyo dilleniyo paşam ama bi okadarda yaramazlasiyo bıcırık :)
kac yasindasin bu arada ben 83 luyum

Back