• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

amin inş herkes sağlıkla alır bebeğini kucağına yarın doktora gideceğim inş iyi haberler alırım :(

amin canım inş gelince bizede yazarsın dimi daha yeni evliymşşin nasıl heyecan varıdr şimdi abbim herkese nasip etsin:38:

emzir bakalım :))) vadi bitmiyomu daha yaaa
benim kocamda işe gitti gene yanlız kaldımmmm :14:

yenilere yer war mıı... Dün öğrendim hamileliğimi :)

Geldmmmmm canım evde yalnız kalmayı hiç sevöiyorum bn

Olmaz mı yer h geldin canım

Kızlar eşimle maçı iLiyorumda cok zevkli ya 2 gol Ayarlasa maç bizim mmm

Geldmmmmm canım evde yalnız kalmayı hiç sevöiyorum bn

Olmaz mı yer h geldin canım

Kızlar eşimle maçı iLiyorumda cok zevkli ya 2 gol Ayarlasa maç bizim mmm
yeniyoruz kevserim yeniyoruzz 3-2 olduk vallaha ben bile izliyorum bitse bu skorla yuppiiii:16::16:2 gol atmamız gerekiyomuş yaa laaa elenmemek içiin ama olsun yenmekde güzel böylesine güçlü bir takımı
maşallah :) allah analı babalı büyütür inş... adı ne ufaklığın .)

sağolsın canım Allah razı olsun muhammedali oğluğumun adı:16:

Son düzenleme:
yeniyoruz kevserim yeniyoruzz 3-2 olduk vallaha ben bile izliyorum bitse bu skorla yuppiiii:16::16:

sağolsın canım Allah razı olsun muhammedali oğluğumun adı:16:

Kız dur ne 3 2 si 3-1 gol atınca cok seviniyoruz eşimle çak yapıyoruz alışkıyoruz az once ne güzel gol du ofsayt verdi pis hakem

neyse arkadaşlar çok teşekkür ederim bu güzel sohpet için fakat bebeğim ve benim uyumamız lazım yarın doktora gideceğiz :) hayır dualarınızı eksik etmeyin iyi geceler size

çok hayırlı bir isim vermişsinz inş adı gbi hayırlı bir evlat olur
amin canım inş cümlemizinki hayırlı evlat olur :16::17:
Kız dur ne 3 2 si 3-1 gol atınca cok seviniyoruz eşimle çak yapıyoruz alışkıyoruz az once ne güzel gol du ofsayt verdi pis hakem

hee benim eşimde korkudan sesi çıkmıyo çocuk uyanmasın diye :1::1:kevserim gece uyknuz nasıl oldu uyuyomu prensesim:26:

neyse arkadaşlar çok teşekkür ederim bu güzel sohpet için fakat bebeğim ve benim uyumamız lazım yarın doktora gideceğiz :) hayır dualarınızı eksik etmeyin iyi geceler size

ne demek canım yine beleriz sanada iyi gecelr inş hayırlı güzel habelrele gelirsin :38:

amin canım inş cümlemizinki hayırlı evlat olur :16::17:

hee benim eşimde korkudan sesi çıkmıyo çocuk uyanmasın diye :1::1:kevserim gece uyknuz nasıl oldu uyuyomu prensesim:26:

Çok şülür uyyoruz elifim kız içinemi doğdu3-2 olacağu bîzim paşa napıyo iimî

Çok şülür uyyoruz elifim kız içinemi doğdu3-2 olacağu bîzim paşa napıyo iimî

ohh ohh kevserim ne güzel sende rahat et biraz kuzum yok ben 2 olucak demedim elemeyegitmemek için 5-1 ynmemiz gerekmiş orda yenildik ya şimdi yendik ama lendik yinede benimkide uyuyo şimdi kevserim gündüzleri beni öldürüyo:50:

ohh ohh kevserim ne güzel sende rahat et biraz kuzum yok ben 2 olucak demedim elemeyegitmemek için 5-1 ynmemiz gerekmiş orda yenildik ya şimdi yendik ama lendik yinede benimkide uyuyo şimdi kevserim gündüzleri beni öldürüyo:50:

Pardon cnm anladiii bn olsun gülüm gece uykusu başka çok özlemişim gece uymayı bnde uyutmaya çalışıyorum şimdi

Pardon cnm anladiii bn olsun gülüm gece uykusu başka çok özlemişim gece uymayı bnde uyutmaya çalışıyorum şimdi

tabi canım gece başka ama gündüzde 1 saat uyusa yemeğmi yapsam diyorum aman koşturmaktan canım çıkıyo neyse kevserm ben çıkıoyrum mız mız ediyo oğlum emzireyim altoını açyım yatayım sonrada yarın gündüz gelmeye çalışırım balım iyi geceler elsiim iyi geceler görüşrüz öpüyorum kevserim prensesimi öp:16::16::54::54:

tabi canım gece başka ama gündüzde 1 saat uyusa yemeğmi yapsam diyorum aman koşturmaktan canım çıkıyo neyse kevserm ben çıkıoyrum mız mız ediyo oğlum emzireyim altoını açyım yatayım sonrada yarın gündüz gelmeye çalışırım balım iyi geceler elsiim iyi geceler görüşrüz öpüyorum kevserim prensesimi öp:16::16::54::54:

Doğru söylüyorsun cnm alşama kadr koşturmak çok zor yemek bile yiyemez insan ttmm cnm ii geceler allah rahatlık versin herkeze öpmez olurmuyun sende paşayı öp bnm içinn

Back
X