• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

normal melsiam benim makatım nasıl ağrırdı sızlardı böyle yatağa oturken ayağa kalkardım öyle sızlardı dediğin gibi dönemezdim sağa solaa hemen vuruyordu rahasız oluyodu bende birde göğüs ağrısı olmuştu 30. haftada başlayan bebeğim doğum posizyonu alırken oldu sanırım dönerken gğsüme baskı yapıyodu ne çektim 1 ay kadar yatamadım nesef alamadım gğlemdim öksremdim hepsi normal kuzum korkma erken doğum olmaz Allahın izniyle ama sen çok ayakta kalıp iş yapıpda zorlanma artık kasılmalar başladıkça ağrılarda olucak karnın bir yere toplanıcak bana doktorum artık doğum hazırlıkları dmeişti sneinde iki bucuk ay kaldı neticede hazırlıklarını tamamlaki ne olur ne olmaz bende tık yoktu mesela sabah kalktım ailemle msnde görüştüm yeidk içtik eşimle maç oynadık ben tuvalete gidip geleyim deidm gittimki nişanım gelmiş herşey bir anda oldu melisam sende biir hazırlıklarını:38:
ay cok zor bişi ya acayıp bi korkular sardı benı
yok bacım benım dötüm yemıyo direk sezeryanagirerim ben ya dugumu dusundukce aklım cıkacak gibi geliyo. haklısın daha hastane cıksını bile almadım ya hazıranda gelcek doktorun demesine göre 1 ı gibi yanı kızımın kıslık montu hazır hastane cıkısı yok amma:1::1::1: eksaikleri tamamlayım ya ne olur ne olmaz.
Selam kızlar nasılsınız... Elifim seninki nasıl. Melisa az kalmış kız maşallah. Emir beni çok yoruyo. Ayaklarımda derman kalmadı kollarım tutmuyo :( ağlamak istiyorum ya. Daha yeni uyudu :( her dakika kalkıyo kafayı yemek üzereyim
hosgeldfın oflucan nasılsın cano anlasılan emir canını cıkartmıs offffffffffffff gözüm korkuyo siz ole dedikcxe ya .
cokmu kucaga alıstırdın canım ya kolların neden tutmuyo kıyamam sana ya. bebeler bi duzen tutsaydı artık. of hazırandada ben baslarım yakınmalara.:27::27:
dimekki başka topikteler sadece açık gözküyolar melisam nasılsın eşindemi maç izliyo:24:

iyiyim cano nasıl olsun biraz bakıyım dedi ya geccem yanına dizi izleriz birazdan:1::1:

canım pijama falan sormuşşun ben bir takım aldım oda 20 tldi vallaha fazla bile geldi giyeiyorum karnım inince içine düştüm zati 1 gece kaldım 2 gece olsa bile yedek alt alsan yetrli canım üst yeterliki her şeklde bitanem:38:

yok bacım benım dötüm yemıyo direk sezeryanagirerim ben ya dugumu dusundukce aklım cıkacak gibi geliyo. haklısın daha hastane cıksını bile almadım ya hazıranda gelcek doktorun demesine göre 1 ı gibi yanı kızımın kıslık montu hazır hastane cıkısı yok amma:1::1::1: eksaikleri tamamlayım ya ne olur ne olmaz.

hosgeldfın oflucan nasılsın cano anlasılan emir canını cıkartmıs offffffffffffff gözüm korkuyo siz ole dedikcxe ya .
cokmu kucaga alıstırdın canım ya kolların neden tutmuyo kıyamam sana ya. bebeler bi duzen tutsaydı artık. of hazırandada ben baslarım yakınmalara.:27::27:

iyiyim cano nasıl olsun biraz bakıyım dedi ya geccem yanına dizi izleriz birazdan:1::1:

kuzum artık senin göüzün hangisine kesiyosa korkarak zaten yapamazsın ıkınma halinde telaşlanırsan ıkınamzsın bebeğin doğum anında kötü olur doktorum ben ıkınırken nefesini kesme dedi ıkınmayı bırakma it dedi 2 kere yapamadım nefes aldım 3.de doğdu kuzum hatta öyle nefesimi tutmuşumki bir baktım doktorum tmm tmm nesef al diyosu ebeyle kuzum çıkmış ama ağlamadı neden ağlamdı dedim bakıyodu böyle etrafa sonra ağladı birde kordonu bğazındaydı zati doktorumda demişti gerçktnde öyleydi yani Allah kolaylığını ver
yo melisam korkma sen hayırlısı olsun inş ben diyorumi bilsemki yine nrmal olucak birtne daha yaparım ilerde o derece rahattım kuzu :34:

bir haftalık hamilemiyim acaba.kasığımda çok ağrı var iki 3gündür.ama adetime 9 gün falan v ar çok merak ediyorum.sabırsızlanıyorum sizce hamile olma ihtimalivarmı

bir haftalık hamilemiyim acaba.kasığımda çok ağrı var iki 3gündür.ama adetime 9 gün falan v ar çok merak ediyorum.sabırsızlanıyorum sizce hamile olma ihtimalivarmı

canım çok erken ihtimler yarı yaroya diyip bekleyelim ne desem şuan erken inş hamilesindir

kuzum artık senin göüzün hangisine kesiyosa korkarak zaten yapamazsın ıkınma halinde telaşlanırsan ıkınamzsın bebeğin doğum anında kötü olur doktorum ben ıkınırken nefesini kesme dedi ıkınmayı bırakma it dedi 2 kere yapamadım nefes aldım 3.de doğdu kuzum hatta öyle nefesimi tutmuşumki bir baktım doktorum tmm tmm nesef al diyosu ebeyle kuzum çıkmış ama ağlamadı neden ağlamdı dedim bakıyodu böyle etrafa sonra ağladı birde kordonu bğazındaydı zati doktorumda demişti gerçktnde öyleydi yani Allah kolaylığını ver
yo melisam korkma sen hayırlısı olsun inş ben diyorumi bilsemki yine nrmal olucak birtne daha yaparım ilerde o derece rahattım kuzu :34:

ne korkuyon kuzum yaa öyle yada böyle bagıra bagıra dogurcaz ben normal düşünüyorum valla hiç sezeryan aklıma gelmiyo aksine ben ameliyat olmak istemiyorum catır catır dogurmak istiyorum inşallahhhhh
bi ömür orda yara izi kalsın istemiyorum ne acayibim dimiiii heheheheh :40::27:

herkese iyi akşamlar canlar:16::16:

ne korkuyon kuzum yaa öyle yada böyle bagıra bagıra dogurcaz ben normal düşünüyorum valla hiç sezeryan aklıma gelmiyo aksine ben ameliyat olmak istemiyorum catır catır dogurmak istiyorum inşallahhhhh
bi ömür orda yara izi kalsın istemiyorum ne acayibim dimiiii heheheheh :40::27:
vallaha elisim sezeryan zor iş bebeğine bakamıyosun kucağına alamıysun normal doğum anı zor ama en azından rahat ben doğurur doğurmaz böyle rahatladım sanki çataldki ben değğilim doğurmamışım gibi tabi biraz yorgun düşüyosun o ayrı ama o kadarda olsun ne bileyim dilerim Allahtan hepinize hayırlı kolay doğum nasip etsin zati ben doğuma gittim gülüyorum normal duruyorum doktorum dediki gelen anne adayları saç baş yoluyo seni beğendim çok sakinsin bebeğine zarar vermezsin böyle olursan strese sokmazsın dedi rahat doğurursun dedi herkes saç baş yoluyomuş bende o gittikten sonra accık yoldum en son doğum esnasına byle sancı sklaşınca ama kuzum çıkınca ne olıyy bu kadamı didim:27::27::27::16::16:
H buldum cnm aynen bende çok sevndm vadıyı emziriyim bi kızlar ben
emzirde gel kuzum:38:
herkese iyi akşamlar canlar:16::16:

hoşgeldin canların özü nasılsın kuzum :38:

iyi akşamlarr moon nasılsın???
iyiym cnm ne olsun oğlumla zamanın nasıl geçtiğinin bile farkında değilim koşturmacayla geçiyor.sanada az kalmış:16:
vallaha elisim sezeryan zor iş bebeğine bakamıyosun kucağına alamıysun normal doğum anı zor ama en azından rahat ben doğurur doğurmaz böyle rahatladım sanki çataldki ben değğilim doğurmamışım gibi tabi biraz yorgun düşüyosun o ayrı ama o kadarda olsun ne bileyim dilerim Allahtan hepinize hayırlı kolay doğum nasip etsin zati ben doğuma gittim gülüyorum normal duruyorum doktorum dediki gelen anne adayları saç baş yoluyo seni beğendim çok sakinsin bebeğine zarar vermezsin böyle olursan strese sokmazsın dedi rahat doğurursun dedi herkes saç baş yoluyomuş bende o gittikten sonra accık yoldum en son doğum esnasına byle sancı sklaşınca ama kuzum çıkınca ne olıyy bu kadamı didim:27::27::27::16::16:

emzirde gel kuzum:38:

hoşgeldin canların özü nasılsın kuzum :38:
hoşbuldum yavrum ne olsun dr gittim bende romatizma için kan verdim yarın sonuçlar alıncak bakalım ne dicek dr??
yenilere yer war mıı... Dün öğrendim hamileliğimi :)
hoşgeldin rabbim tamamına erdirsin:nazar:

Back