- 4 Kasım 2012
- 762
- 123
- 73
gunaydın canım. nasıl içine siniyosa ole yap bi denem oda konusunda istiyosan cok dedigim gibi 12 taksitle falan halledersiniz. peki bebek arabasını aldınmı kıyafetler falan.
ben 4.5 5 kılo aldım canım. sen zayıf kalmıssın ya ondandır ole kılo almam ben zati 67 ile kaldıgım için vucut artık kabul etmıyo sanırsam kıloyu. ama bu günlerde iştahım acıldı hiç bole olmamıstım hamılelik boyunca simdi iki ay jhhızla alırım herhalde 8 kıloyla bıtırırsem benden iyisi yok
sen dogumu ne dusunuyon normalmı sezaryanmı.
canım bol bol bebiş kıyaferleri var:) bide bebek şekeri *kapı süsü vss aldık annanesi battaniye filan yaptı bi dünya . pelus battaniyesini yengem almış vs.. bu tarz seyler var
bugün az daha nivea nın cantalı bi seti vAR ONu alıcaktım realde 56tl ydi sonra dur netten bakayım dedim ana 38 tl filan bıraktım vazgectim..
zaten evde bebek şampuanı jeli yagı filan var
onları kullanırım sonra alırım dedim vazgectim almadım...
araba vs. işini dogumdan sonraya bırakcam gibi suanda düşünmüyorum almayı....
işte bi oda almamız lazım o kadar
babannesiyle alışveriş yapcaz ama sürekli bekle bekle diyo bakalım ne zaman yapıcaz alışveriş neler alcak ...
sen beşikle dolap dısında neler aldın tatlım
ben bu ay limiti doldurdum ya bakalım sonraki ay artık
yaa inanmıyorum ben neden cok kilo aldım yaa cok mu yiyorum ki üfffff
sadece sabah kahvaltımı ekstra yiyorum onun dışında aynı seyleri yiyorum aslında poff yaaaa
ne güzel sadece 4-5 kilo ah ahh
ama en son hemşire iyi kilo alıyosun demişti yani normal demişti
aman cok takmıyorum da ne biliyim hayatımda hiç 51 i bile görmemiştim dee garip geliyoo
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
kıs madem resim koyuyon yandan cekeydin ya göbişinın buyuklugu onden belli olmuyo![]()
canım yandan da var da bunu koymuşum:)))
slm kızlar nasılsınız ben gelemdim eşim evde hasta fena halde farnşiit olmuş raporlu bütün gün ona bak çocuğa bak derken bittim nedense oğluşda hiç durmadı dün sabah 6 kalktık gece 12 ye kadar topasanyarım saat uyumuştur deli etti beni sinilrendim ayaklarımda salarken hızla sinirli ee eee ee dedim anladı kızdığımı nasıl dudağını büktü vee ağladıki nefessizce aldım kucağıma göğsüme kafasını koyarak dudağını büke büke ağladı kuzum içime dert oldu ona bağırmadım ama sinirlendiğimi anladı kuzum içime nasıl dert oldu 4 kadar uyumadım ağladım 3 te telden gidim yazdım ama yine olmamış arkadaş benden böyle işte şuan eşim uyuyo oğlanıda uyuttum haber deyim dedim daha yemek yapılıcak offf poffffffffff![]()
ah canım yaaaa zor günler desenee....
bak nasılda anlıyo bebiş cin gibi maşallah
oturup cocukla beraber aglayan cok anne duydum olur arada böyle iyi bak içini akıtmışsın hepsi cıkmış gitmiş
bide hava da böyle bi sıkıcı güneş açsın bak sende azıcık cık dışarlara canım acıl biraz cok kapatma kendini eve bunalırsın