Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

he oralar yenıbosna benım sordugumda indirim vardı demekki hiç dikkat etmemişim. hadi kactım ben

melisam 4-5 aylık olsunda sonrasını çok umursmam dikkat ederim ama yaza kadar da vermem lazım diyorum eşimeki rejime girsem mi aklından bile geçirme yiyiceksin ama neler yedirmiyoki sütünden geçicek ye vitamin diye kilo desem kilo milo yok diyo adam oğlu için beni gözden çıakrıyo gıcıkevet bende mekik düşünüyorum göbek için en etkili yol melisam sen çık tmm görüşrüz yine öpüyorum kuzum

bende çıkıyorum ymeğimi hazırlıyım kızlar hafta sonu eşim evde görev çıkmazsa gelirim rahtlıkla eskidene vd eolunca gelmezdim şimdi evd eolunca çocuğu veriyorum ona ama çok kalamam o ayrı göürşüz inş öpüyorum hepinizi

Kızlar biz dr gittik hiç bileyimiz yok çok şükr gitmişken rotan aşısınıda vurulduk gaz ilacı verdi bide çok şükürr sorun yok ama kızım gene uymuyo gene ağlıyor gene çok çareZim ne yapmacaağımı bilemiyorum ne güzel zayıflamıştım tekrar aldım çok kilo napıcağım. Nasıl zayıflıcam eşimle kilolu olunca sevmiyor yemek yerken eşimin gözlerinin içine bakıyorum kızlar kafayı yemek üzerim nasıl zayıflıcam nasıl

evimde internet var kuzum daha rahat girerim hemde.habersiz bırakmam.eşime kızlar merak etmiştir diyroum,gülüyo.ya tanışmadınız bile diyo.bende merak ediyorum siz gelmeyince.

acaba sıkıntıdan mı yiyosun canım.stres insana herşeyi yaptırır.bende çok zayıftım evlendiğimde doğumdan sonra ölüm orucuna girsem müstahak bana.beyaz ekmek yemeyerek başla bence.kepeklilerin kalorileri çok düşük.özellikle halk ekmekten ligt kepekli var dilimli.ondan ye.çayına şeker atma.ara öğün ye.öğün sayın günde 6 olsun mutlaka.sadece bunlar bile kilo verdikçek bence sana.kolay yapması bunları.sıkıntı etme kuzum

slm elifim nasılsın kuzum alişimiz uyuyomu kıs burda olduguna göre
uyusun kuzucugummm uyusunda anasına dirlik versin

melisa bebek arabası sormussun kuzum.ben almadım çok pahalı meretler.arkadaşımn 2 yaşında çocuğu var o almıştı.hem şu tekerlekli araba koltuğundan hemde puşeti varmış.ben vericem alma dedi.eskimi sağlammı bilmiyorum öyle diyo ama görmedim daha.gidip bakcam beğenirsem ondan alcam.beğenmezsemde uygun bişey bakcam.markalar beni bozar bacım.çok para vercek durumda değiliz.sen uygun bulursan bana haber ver.kampanya vs oluyo ya.daha oadmın resmini bile koyamadım sana.interneti açamıyorum ki evde yükliyim.ben ana kucağı aldım canım ev tipi olanlardan.chicodan aldım hemde 200lira.ama çok gezdim hep abuk subuk modeller vardı.2 tel üstüne yatak koymuşlar rüzgardan devrilcek gibiydiler.verdim bende 200lira.onunda resmini çekerim yarın izinliyim koyarım bakarsın.bende çok ağırlaştım melisa sakın erken deme al herşeyini.ben ablamın yüzünden bekledim bukadr.erken dedi başka bişey demedi.ama gezilmiyo bulunmuyo denk gelmiyo canım.gördükçe al herşeyini.chico dan bi liste verdiler bana.tüm ihtüyaçlar yazılmış.ondan al gittiğinde ekleme yada çıkarma yaparsın.ben yatak bulamadım beşiğe.60x120 cm ölçüleri.çok pahalı 400 lira vs diyolar.beşiği250 aldım.napcam bilmiyorum fikri olan varmı?

aaaa ben sen aldın sanıyodum kuzu. e arkadasın temız kullandıysa ne geregi var onu alırsın kuzum iyi olur bi masraftan kurtulursun. iki yasındakı bebe cocuk arabası kullanırkı arkadasın nasıl vercekse.:44::44:
ya benım kafamdakı seny sadece arabasını almaktı ya ana kucagıda sartmı acep ya sonucta 6 aylık olana kadar oturamıcakya bebek arabaya bi 6 ay konmaz gibi geliyo ya bilewmedim. uygun bişi bulursam solerim tabi kuzu.
ozlettin kendinı he gelemıyon sık sık. odasının resmını istiyom artıkın kuzu .ablandan bosuna dememıs kuzu alma diye neler duyuyoruz erkenden odaları hazırlayıp allah korusun bide dusuk yapsaydık katlanamazdık o acıya onu düşünerek diyolar benımkilerde diyodfu acele etme diye . ama artıkın zamanı almak lazım. bide besikten sonra yatak alınacak demı of hepsi bi ayrı masraf ve dert. 400 cokmus be kuzu iyicene arastır bakalım.

ohh ohh çok şükür kevserm merake tmiştim bende birşey çıkmaamış kevserim kilolarını takma taktıkça daha çok alırsın bende 83 kiloyum göbek var mcburuz< yemeye ekmek yeme kızartma hamur falan yeme bol su iç tatlı oekmez flan yiyorum ben su içiriyo incir kayısı falan işte daha çok başıondayız kilo normal gidicek elbet spor yapmak istiyorumda yorgunluktan fırsaım olmuyo
evimde internet var kuzum daha rahat girerim hemde.habersiz bırakmam.eşime kızlar merak etmiştir diyroum,gülüyo.ya tanışmadınız bile diyo.bende merak ediyorum siz gelmeyince.

iyi papatyam net varsa daha sık görüürcez demektir yaa sorma benim eşimde diyoki ne bu düşkünlük hepsini ayrı ayrı biliip merak ediyosun maaşallah size ama birşey oluncada diyo kızalra sorsana bilirler diye

arkadaşım az sosyetik,başka aldım ben dedi.artık sormadım sebebini falan.temizse alıcam zaten idare ederim.hem kardeş gibiyiz onun çocuğu olsa ben kuzumn eşyalarını veririm lazım değilse.melisam netten bak ev tipi ana kucağı diye.oturması için değil bitanem.bebeği yatırmak için.ben beşiği yatak odasına koycam.gelen giden olur vs yada salonda koltuğa koyamam düşer vs diye ona yatırıyosun yere koyuyosun.alçak zaten boyu.ortası derin kenarları yüksek.nette görsen hatırlıycaksın.anlarsın ne demek istediğimi.
gelemiyorum be melisa,karnım kasılıp duruyo tırsıyorum.gezemiyorum nefes nefeseyim.sırtım belim kopuyo yürüyünce.göbişim kocaman oldu maşallah.oğluşum kıpraşıp duruyo.2haftadır okadar farklı hareket ediyoki çok heycanlanıyorum.vurma gibi değil.kıvrılıyo süzülüyo sanki içimde:) sadece sesime yada farklı şeylere tepki vermiyo sanki.keyfine göre hareketleri.bi doğsa,çok merak ediyorum.
hafta sonu kocişimle mahmutpaşaya gittik havuzluhana.500 kağıt harcadık.eve geldik ıvır zıvır hiçbişey yok.çok pahalı melisam herşeyi.daha biberondur gögüs ucudur vs alamadım bile.Allah nasip ederse herşeyimi alcam artık dursun hazırda melisa,korkuyorum sonra dolanamıycam alamıycam die.

iyi papatyam net varsa daha sık görüürcez demektir yaa sorma benim eşimde diyoki ne bu düşkünlük hepsini ayrı ayrı biliip merak ediyosun maaşallah size ama birşey oluncada diyo kızalra sorsana bilirler diye [/QUOTE]

bi insanın gönlü güzelse yüzünü görmeye ne gerek varki.benim çevremde bir sürü insan var.5 para etmezler.içlerini fesatlık kıskançlık kaplamış.hamile kalmamı bile kıskananlar var.gebe kaldım benle konuşmuyo artık kız.okadar samimiydik önceden.neymiş ben kalmışım o kalamamış...böyle bişey olabilirmi Elif ya.benim arkadaşlarım gebe kaldığında ağlardım ben.benimde olsa diye ağlardım.asla onun olduda benim olmadı die ağlamadım.nefrette etsem insanlardan dua ettim yavrularını sağ sağlım doğursunlar die.Allahta gönlüme göre verdi çok şükür çok aratmadı bebeğimi.ş,imdi eşim yadırgıyo arkadaşlığımızı ama onlar erkek.onlar kadınlar kadar kötü kalpli olamıyorlar.iyinin kıymetini bilmemeiz bundan ileri geliyo:)
safi edebiyat parçaladım

iyi papatyam net varsa daha sık görüürcez demektir yaa sorma benim eşimde diyoki ne bu düşkünlük hepsini ayrı ayrı biliip merak ediyosun maaşallah size ama birşey oluncada diyo kızalra sorsana bilirler diye

bi insanın gönlü güzelse yüzünü görmeye ne gerek varki.benim çevremde bir sürü insan var.5 para etmezler.içlerini fesatlık kıskançlık kaplamış.hamile kalmamı bile kıskananlar var.gebe kaldım benle konuşmuyo artık kız.okadar samimiydik önceden.neymiş ben kalmışım o kalamamış...böyle bişey olabilirmi Elif ya.benim arkadaşlarım gebe kaldığında ağlardım ben.benimde olsa diye ağlardım.asla onun olduda benim olmadı die ağlamadım.nefrette etsem insanlardan dua ettim yavrularını sağ sağlım doğursunlar die.Allahta gönlüme göre verdi çok şükür çok aratmadı bebeğimi.ş,imdi eşim yadırgıyo arkadaşlığımızı ama onlar erkek.onlar kadınlar kadar kötü kalpli olamıyorlar.iyinin kıymetini bilmemeiz bundan ileri geliyo:)
safi edebiyat parçaladım[/QUOTE]

çok haklısın papatyam narl bilemezki yeminle ben gerçkten merak ediyorum buraya koşuyorumhemn ne bileyim sanalda olsa işte bana göre gerçek görmüyoruz ama görmeden öte birşey öyle insanlar var malesef neden kıskanırlarki rabbim herkesin gönlüne göre nasip ediyo işte papatyam varsın kıskansınlar bizim elimizdmei rbabim naisp edecek hayırlısını şsteseler yaa bende öyle sevmediğim insanlar olsa bile dua ederim kimseye evlat eksikliği acsı yaşatmasın

slm kizlar nasliniz dunden beri teldsn giriyorum ama beceremiyorum lanet tel yuzunden sabah 6 da alktim bu sipanin kakosu yuzunden daha yeni yapti bucuruk esimds kahvalti hazirliyo kurt gibi acim yedikten sonra pc gelirim gorusiruzz

kimseciklker yok bende gideytim işleirmi yapayım çamaşır asdılıcak silp süpürücem banyo yapılıcak yıkanıcak yerler tabi birde yemek ama belki yemeği dışarıdan yeriz halim kalmazsa gelebilrsem gleirim yinee öüpüldünüz kızlr

Selam kızlar ben geldm biz cok iiyiz bu gün kaynanamlar görümcler eltimler ailecek dışarda yemek yedk bn akıllı kızım hep uyudu sonra sahile gittik orda bi emZirdim guzleceene gene uyud bu gun çok sahil falan hava cıvıl cıvıldı herke sahileedeydi çok eğlendkk kulaklarında cok bi sorun yok kilomuzda boyımuzda gayet iyi

maşallah kuzuna senin.sen nerdeydin canım istanbulmu? belki sormuşumdur önceden ama kusura bakma unutuyorum.bende gezmek çok yemek istiyodum bugün ama camdan güneşliydi ama açınca esiyodu çok.dışarı çıkmaya cesaret edemedim.zaten zor yürüyorum ya,bide soğukla mücaedele hemen yoruyo beni.kulağı içinde sevindim canım geçmiş olsun.ama akarsa dikkat et önemli olabilir.

Saolazı. Canım bn kocaelinde oturuyorum çok guzeldi hava burda sen nasılsın iimisin

Saolazı. Canım bn kocaelinde oturuyorum çok guzeldi hava burda sen nasılsın iimisin

çok şükür canım iyiym.evdeydim bugün.çalışmayınca iyiyim.evde dinlenme imkanım oluyo tabi.melisa oğluşumun beşiğini falan merak ediyodu resim yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim canım.tarif etsen.kocaeli daha sıcaktır sanırım deniz kenarıda olunca tadından yenmez:)

kızlar nasılsınız?

ya ben 2 -3 kıyafet dışında daha hiç bişi almadım.
önce evi ayarlamamız lazım
ancak mayıs ayını bulcak heralde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…